×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дебатът в парламента загрубя, ето какви словесни шамари отнесе Явор Божанков от ПП-ДБ


Дебатът в парламента загрубя, ето какви словесни шамари отнесе Явор Божанков от ПП-ДБ
„С огромен кеф те наблюдавам как се гърчиш в защита на модела на управление, срещу който скачаше през 2020 г.”, каза му Станислав Балабанов и условно „пусна микрофона” на земята, като след рап битка
24 Януари 2024, Сряда, 17:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Народният представител пусна запис от големите протести през 2020 г., на който Божанков пламенно говори против ГЕРБ, с който сега управлява

„Острието” на ПП-ДБ Явор Божанков, който влезе политиката благодарение на БСП, днес буквално беше „смачкан” от трибуната на Народното събрание първо от Станислав Балабанов от ИТН, а след това и от Цончо Ганев от "Възраждане". За старт го "подхвана" Станислав Балабанов, на когото пригласяше Тошко Йорданов, а накрая го завърши Цончо Ганев с твърдения за секс компромат. Това, което последва, може да се оприличи само с „рап битка”, при която единият от музикантите няма какво повече да каже.

Ето го и цялото изказване:

„Е, господин председател, благодаря ви. 2020 г. беше време на протести, гражданска енергия, пълни площади. Срещу кого? Срещу един човек тук в залата и срещу модела на управление в последните години. Толкова млади хора на площада, бяха всеки ден в продължение на не знам колко, една година почти, с идеята наистина за промяна и за промяна на модела.

И преждеговорещия (Явор Божанков) и той беше на площада. Я да видим какво казва през 2020 г. той! (пуска запис от телефона си на микрофона от трибуната, бел.а.)

„Това управление и тая държава не заслужава ден повече да продължат да управляват. Нужни са големи промени. Смятам, че всички, с общи усилия от днес нататък можем да ги направим. Защото е ясно, че така не можем да продължим”.

Е, та, г-н председател, верно, така не можеше да продължава. И затова хората протестираха, и въпросният беше на площада, и той протестираше. Преди малко ни нарече „властелини на референдумите”. Спомням си във Велико Търново, в препълнената зала със студенти той лазеше на колене и се молеше да е част от референдума на г-н Слави Трифонов и нашия екип. Не му се получи тогава и за щастие не му се е получило. Защото видяхме как политическата му кариера премина в последните години. И сега г-н Божанков, къде си, че не те виждам. Да, видях те.

С огромен кеф те наблюдавам как се гърчиш в защита на модела на управление. Не в защита на някой кандидат. Не в защита на Десислава Атанасова. Гърчиш се в защита на модела на управление „ГЕРБ”. А, нещо се промени все пак - ти вече гласуваш за него. Благодаря ти”

Не последва смислена реакция от Божанков, който на практика нямаше какво да каже. „Г-н Балабанов явно наистина е вдигнал температура”, опита да излезе от ситуация той. Но реално последва още по-голям удар. Този път от Тошко Йорданов, който се качи на трибуната.

„Знаете ли, че братовчед му е зам.-кмет по финансите в община Горна Оряховица? Колко обществени поръчки през бюджета е спечелила Общината след 5 декември 2023 г. - след като братовчед му е станал кмет?”, попита той. Въпросният зам.-кмет е описан по следния начин - 32-годишният Даниел Божанков е финансист и предприемач от Горна Оряховица. Любопитно е, че кмет на община Горна Оряховица стана Николай Рашков, издигнат от ГЕРБ. Изглежда „сглобката” е сглобена правилно.

Вижте още във видеото:

Ето какво каза и впоследствие от трибуната на НС Цончо Ганев от "Възраждане", с което дебатът съвсем загрубя:

"Лицето Божанков не спира да заплашва мен и семейството ми. Вместо да коментира семейството ми, лицето Божанков да излезе и да коментира видео записите на гей оргии, в които участва и той", обяви разпалено Ганев. В този сюблимен момент обаче зам.-председателят на парламента Росица Кирова му спря микрофона, а поводът да изрече тези твърдения от трибуната бе репликата на Божанков: "Цончо Ганев явно има опит с имотните сделки. Говоря за апартамента на сина му, Силвестър май се казваше. Всички знаем как е купен този апартамент и г-н Ганев има опит в тези далавери", заяви Божанков. 

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
11
Коментара по темата
11.
Опа
25.01.2024 08:52:17
5
1
По-голям някой е от Балабан Торбалан и цялата им просташка клика.
10.
Бай....до 9
24.01.2024 21:19:30
6
6
А пък, Божанков да не е НЯКОЙ, киртак ?!
9.
д
24.01.2024 21:02:40
9
14
Балабанов е един голям НИКОЙ!
8.
Бургазлия
24.01.2024 19:44:27
8
20
Kakва е ползата от Балабанов за българския народ?
7.
посолството
24.01.2024 19:01:16
14
28
Ние, от Посолството, го харесваме Яворчо.
Нагъл, прост, властолюбив...и хомосексуалист!
Какво повече може да искаме от един български политик, който да контролираме?
6.
тони
24.01.2024 18:56:49
14
26
Какво да каже Божанков?
Какво може да каже, като е ясно каква мижитурка е и какво е готов да направи в името на това да е част от управлението.
В края на краищата, аз не схванах- той иска ли да не вижда никога повече ГЕРБ в управлението или ги иска като част от сглобката?
Божанков шизофреник ли е или обикновен идиот?
5.
Един път предател - цял живот предател
24.01.2024 18:40:28
7
32
Никога не съм харесвал, хората обикалящи различни партии, някои от тях опозиционни на други?

- Може ли да си член на БСП и да станеш член на ГЕРБ - Божидар Димитров, Явор Божанков?
- Може ли да говориш за Борисов като за диктатор и накрая да станеш член на ГЕРБ и да го защитаваш - Тома Биков?
- Може ли да си зам. министър в правителство на СДС и да станеш председател на БСП - Корнелия Нинова?
- Може ли да си част от листите на СДС и след време да станеш част от ДПС - Лютфи Местан , Йордан Цонев?
4.
цомчо
24.01.2024 18:12:42
20
17
плювка коментари......
тошко пък се прави на гей, ама не е достатъчно умен и си остава просто п@д@р@ст!
Умират от яд, че изтърваха властта!
3.
Хах
24.01.2024 18:09:25
36
23
Божанков е пич. Тия от итн и израждане традиционно са си олигофрени.
Точно каквито са и избирателите им.
ИТН имаха шанс за тяхно правителство. Сега вече са в ъгъла и лаят.
2.
Балабанов
24.01.2024 18:07:01
21
28
Е мега мазен маргинал
1.
Панчо
24.01.2024 17:03:51
48
55
копейките от флагман как се радват мега одиотите от от чалга партията инт, тежките нищожества от израждане и терористите от бкп, дъно сте
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори