×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новото мнозинство в НС готви обвинение в държавна измяна за Румен Радев и свалянето му от власт


Новото мнозинство в НС готви обвинение в държавна измяна за Румен Радев и свалянето му от власт
Най-лесно е да бъде атакуван по линия на нарушение на Конституцията, но има и други подходящи варианти, намекна Делян Пеевски
24 Януари 2024, Сряда, 18:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, Георги РУСЧЕВ

Лансира ли се към момента твърде бързо проектът за новата партия "Трети март", който толкова много дразни враговете му, които ще направят грешка да го "изстрелят" като победител в изпълнителната власт

Президентът Румен Радев да бъде отстранен от поста предсрочно заради държавна измяна и нарушение на Конституцията. Това ще се случи по обвинение, което се повдига по предложение на най-малко една четвърт от народните представители и ще се поддържа от Народното събрание, ако повече от две трети от депутатите са гласували за това.

Конституционният съд (КС) ще разгледа обвинението в едномесечен срок от внасянето му. Ако бъде установено, че е извършена държавна измяна или е нарушена Конституцията, пълномощията на президента ще се прекратят.

Има ли такъв сценарий, предвид развитието на политическите процеси от последните дни и зрее ли моментът да бъде приложен? Има индикации за такава готовност от страна на новото мнозинство в НС, твърдят пред Флагман двама независими наши източници. Доколко ще е ефективен и няма ли да втвърди ядрото около Радев, подготвящо партия с неговото неформално лидерство? И при успех няма ли това да освободи огромна ниша за реализирането му в изпълнителната власт като бащица на нацията, като спасител в период на тотален разпад на държавността.

Наглед в парламента е налице нужното квалифицирано мнозинство, което може да поиска от КС да отстрани Румен Радев. ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС разполагат със 168 депутати.

БСП в лицето на лидера й Корнелия Нинова и нейното обкръжение вече също са против президента, но едва ли биха гласували за импийчмънт. Ако Радев бъде свален от поста си, може да се очаква да сформира своя партия незабавно, която ще „открадне“ сериозно количество гласове от соцформацията. Това дори може да застраши нейното съществуване предвид последните изборни резултати на БСП, движещи се около 8-9%.

Евентуалният проект на Румен Радев всъщност е заплаха за цялата политическа класа. Което е и сериозна причина политиците да не му посягат. Вторият му и последен президентски мандат приключва след три години. А докато е държавен глава, той няма да има право да се занимава със свои политически партии от първо лице.

Мотив да бъде свален, обаче, може да бъде намерен в думите на председателя на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, изречени тази седмица по повод атаката на Радев срещу избора на конституционните съдии от квотата на парламента в лицето на Десислава Атанасова и Борислав Белазелков.

„Но той се страхува да основе партия, защото се страхува за имунитета си. Пълният имунитет, който има в момента. Защото мнението ми е, че вие трябва да попитате какво стана с разследванията за президента Радев. Да сте чули нещо за тях?!“, призова Делян Пеевски медиите, цитиран от пресцентъра на ДПС.

Като държавен глава Румен Радев разполага с изключителен имунитет и не може да бъде разследван. След евентуален импийчмънт обаче защитата му от наказателно преследване пада. И не е изключено върху него да бъдат стоварени куп обвинения.

В този контекст любопитни са други думи на Делян Пеевски по адрес на президента от вторник: „Може би трябва да видим в какви отношения е той с главния прокурор. Да не би да има дела на трупчета. Хубаво е да поровите, какво се случи със записания разговор, където той спасяваше дамата на сърцето си, има ли край това дело или няма? Къде е скрито? От Гешев?! От сегашния главен прокурор?! Или от някой друг?! Това са въпроси, на които президентът Радев трябва да отговори.“

Към момента депутати от управляващите формации твърдят неофициално, че не са чули да се готви наистина импийчмънт на държавния глава.

Обаче има още един солиден мотив да не се стартира процедура по предсрочното отстраняване на Румен Радев. То трудно ще мине през Конституционния съд, което е последната инстанция. Президентът има своя солидна квота в КС – 4 от 12-членния му състав. Т.е. съдиите от професионалната квота и от тази на парламента ще трябва да гласуват (почти) монолитно срещу Радев.

Евентуалното предсрочно отстраняване на президента все пак може да бъде инициирано по няколко направления. Държавна измяна би могло да се аргументира около поведението му срещу геополитическата позиция на страната в контекста на войната между Русия и Украйна. Парламентът и правителството имат няколко стратегически решения в подкрепа на нападнатата държава, включително, свързани с нейното подпомагане с оръжия. Румен Радев държи твърда риторика против това, но тя, изглежда, не е подплатена от реални действия. Преди няколко месеца съпредседателят на парламентарната група на ПП-ДБ Атанас Атанасов обяви, че се е отказал от идеята си да инициира импийчмънт срещу президента именно защото неговият служебен кабинет е продължил да изпраща оръжия на Украйна въпреки заявленията на Радев.

Той може да бъде атакуван най-лесно по линия на нарушения на Конституцията. Тя позволява доста по-широко тълкуване.

Президентът олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения, пише в чл. 92, ал.1 на основния закон.

Радев многократно е обвиняван, че работи за разделението на народа вместо за единството му. Президентът получи сериозни атаки и след знаменателната му реч на Шипка в защита на 3 март през август 2023 г.

„Народното движение няма да допусне 3 март да бъде заличен, националната ни памет да бъде изтрита, а българската държавност – разградена“, каза тогава президентът, което предизвика сериозни спекулации, че готви политически проект. Те продължават и в момента.

„Радев просто си анонсира в момента проектчето „Трети март“ и затова се опитва да влезе във война с евроатлантическото мнозинство, този проруски президент“, каза във вторник Делян Пеевски. С това Пеевски загатна и за другото основно направление, по което държавният глава може да бъде атакуван, а именно, че работи в полза на Руската федерация, която през 2022 г. нареди България в списъка на неприятелските й страни.

Срещу Румен Радев може да бъде претоплен и още един скандал, който е свързан с прикриване на престъпление. През 2021 г. при президента е пристигнала делегация, която сигнализирала, че зам.-строителен министър е поискал подкуп от фирма. Това се е случило в мандата на назначеното от Радев служебно правителство на Стефан Янев.

Съответният зам.-министър е отстранен от длъжност, но не са сигнализирани съответните институции, които да разследват престъплението. А прикриването на престъпление е също престъпление. Случаят не получи широка гласност, но не е изключено да бъде изваден от „нафталина“ при евентуална процедура по импийчмънт.


 


В категории: Политика


49
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 6
49
Коментара по темата
49.
*********
31.01.2024 12:41:40
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
Българин
31.01.2024 11:55:32
0
1
До политическия отпадак евроатлатици бандеровци. Неси играчите с търпението на Българския народ и децатви и внуците си ще изколим помяри
47.
*********
31.01.2024 11:08:19
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
46.
АБВ
27.01.2024 17:21:29
1
1
А МИ, АЙДЕ СВАЛЯЙТЕ ГО ПО- БЪРЗО, НО НЯМА ДА ПОСМЕЕТЕ, ЗАЩОТО СЪС ЗЪБИ И НОКТИ Я БРАНИТЕ ТАЗИ ВЛАСТ И ДОБРЕ СЪЗНАВАТЕ, ЧЕ ТОЙ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ И СЛУЧАЙНОСТТА БЛАГОДАРЕНИЕ, НА КОЯТО СТЕ В ПОЛИТИКАТА ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ КЪДЕ ВИ Е МЯСТОТО- ПРИ ПОСРЕДСТВЕНИТЕ! НАРОДА САМО ТОВА ЧАКА, ГЛЕДАЙТЕ СТАРИ ЗАПИСИ КАК СЕ БЯГА ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ С 200!!!
45.
Хх
27.01.2024 17:10:01
1
2
НЕ СЕ ЗАИГРАВАЙТЕ С РАДЕВ, ЩЕ ПОСЛЕДВА НАЙ- ГОЛЯМАТА МЕТЕЖНА ВЪЛНА В БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК В ДНЕШНАТА ПРОГНИЛА ОТ ЛЪЖИ КОРУПЦИЯ И ЛОБИЗЪМ ПОЛИТИЧЕСКА ВЪРХУШКА ! ХОРА КАТО НЕГО СА ГОЛЯМА РЯДКОСТ ВЪВ ВРЕМЕТО НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА И ГЛУПОСТА! РАДЕВ Е НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО НА БЪЛГАРИЯ!
44.
Хакам им го в червата
27.01.2024 10:33:12
1
4
Това правителство не е българско.
43.
бургазлия
27.01.2024 06:59:52
0
1
И първокласник от махалата не може да направи толкова пра грешки,колкото пишещите в този парцал.Явно образованието свършва до първи клас и то в помощното училище.
42.
Климбо
25.01.2024 20:05:44
0
2
Е този път ,ще има гонене с камъни.....
41.
Съветник на Борисоф
25.01.2024 16:46:54
0
8
Не се радвайте!
Импийчмънт Няма да има!
Борисов само плаши Радев, но никога няма да го свали от власт,
защото знае, че "вместо да му извади очите,
ще му изпише вежди"
Борисов никога няма да подари властта на Радев!
40.
Истината:
25.01.2024 16:44:05
4
8
Импийчмънт за Президента Радев!
Това ще бъде последната грешка, която могат да направят - ПП/ДБ, ГЕРБ и ДПС.
След това Радев ще направи партия, която ще има не по-малко от 130 депутата.
И, ще си получат заслуженото :
Боко-Престъпника
Киро-Лъжеца
Кокорчо, Мравояда, Дебелото Прасе, Жабата от ДБ.
39.
39
25.01.2024 14:07:55
6
4
32 КАПУТ ПУТЛЕР МЪРША ВЗИМАЙ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА СВОЛОЧ РУСКИЯ ШПИОНИН КРАДКО & ДЕСА ОБЩА ВЪН И ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА БЛИЖЕШ ТОКЧЕТА ПУТЛЕР
38.
Опитайте отново
25.01.2024 10:14:13
11
15
Колкото пъти да поискате ,толкова ще ви бие на избори Румен Радев! То е защото е единствен мъж сред всички ви.... ПСЕВДОПОЛИТИЦИ!!!!!!!Няма да успее уйдурмата ви!
37.
Да го пекат на бавен огън
25.01.2024 09:06:01
13
8
Народа ли? Машинките на Макс и Мориц го избраха. Колкото народа е гласувал за него, толкова и за тях, така че тихо.
Цецка била грозна, Професора бил ерген...избраха руското мекере.
Нали "Промяна" пък втори мандат, това промяна ли е?
36.
не са познали
25.01.2024 08:28:04
13
25
Румен Радев народът го избира, а не шепа алчни некомпетентни мерзавци.
35.
лъжливото овчарче
25.01.2024 07:39:05
13
20
Народа го е избрал,вие пък за какви се мислете че да го сваляте
34.
do 33
25.01.2024 07:17:57
0
7
кви партиЙ ве галфон...???
партИИ....се пише и изговаря....ПАРТИИ..!!
Анадънму....гьотферен неграмотен...!!!
33.
СМЪРТ ЗА ПАРТИЙТЕ
25.01.2024 06:52:43
10
11
СМЪРТ ЗА ПАРТИЙТЕ
32.
ОПАСНО !!!
25.01.2024 06:50:55
13
21
ПРЕМАХВАНЕТО НА РАДЕВ Е РАВНО НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА А КОГАТО ПУТИН ПИТА ЩО НАПРАВИХА ТЪКА С НЕГО ВСИЧКИ С НАПИКАНИ ГАЩИ ЩЕ ПОДСМЪРЧАТ КАТО ПЪРВОКЛАСНИЦИ...КАК СЕ БУТА ГЕНЕРАЛ ОТ ХОРА С КУПЕНИ ДИПЛОМИ ХАХА...ПРЕСАТА ВИ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ ДОКАТО НЯКОЙ ХОРА СИ СТРОЯТ БУНКЕРИ И УБИВАТ ЦЕЛИ НАРОДИ
31.
кРадев
25.01.2024 06:50:38
17
13
...ПЪТНИК СИ...!!!
Аре чупка.....!!!
30.
Вън некадърника!
25.01.2024 05:43:44
10
12
Ефекта Радев- Рашков. Откакто Радев взе да препикава до Виена, такава спирачка ни удариха, а бяха кавардисали. Бяха готови. Сега искат да ни напълнят с амуджи. Има файда от лични контакти, когато насреща има нещо, тука обратно. Нехамер също е матрьошка.Нашия е по-голям идиот : Радев се пъчи, австрийците се гаврят
29.
*********
25.01.2024 04:48:03
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
28.
ТЦС
25.01.2024 01:27:42
2
2
Хахаха, а пе се падне те знаят ли ние какво им готвим?
27.
До15
24.01.2024 23:32:05
7
18
Май не си пил хапчетата ква легитимност кви 5 лева подмяната - са две партии те и демократична които отчитат в посолството а САЩ и да учили и имат чужди паспорти герб са две също с СДС които откраднаха и продадоха България и ДПС турска партия на която лицето тоест шиши иска да си спаси задника от магнитски и каквото му кажат това говори и ти ми говориш А легитимното българско правителство а от другата страна президента които има в момента едва ли не представителна функция като безгласна нота .....а те искат и правата за служебно правителство да му ограничат всеки малко по умен знае нещата за какво се готвят - неуспешен инпичмънт после след ротацията недоволството на хората и неразбирателството на партиите ще развали сглобката и искат Радев да не може да съставя правителство а те да управляват в сянка щото на служебните не им се търси сметка просто ги заменяш с други твои хора ...
26.
Зак
24.01.2024 23:20:14
14
30
Сглобката в която всяка група е избрана с минимални гласове ще гони президента за които гласува цяла България.....тва е някакъв абсурд от сорта крадеца вика дръжте крадеца...
25.
До 5
24.01.2024 23:13:36
8
12
Ти си първия който трябва да пратим в Украйна, нямам думи за такива като теб и съм потресен, че ги има такива примати ходейки по улицата сред нас
24.
Едва ли
24.01.2024 21:56:56
30
30
Дано ганьо е разбрал, че от тъп фатмак президент не става.
23.
*********
24.01.2024 21:52:46
8
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
22.
пируетите на ДБ, ДСБ и ПП
24.01.2024 21:48:56
5
34
Те това е "промяната".
Важното било... да се продадеш скъпо! Нали?
ГЕРБ и ДПС въртят дистанционното.
Най - хубавото предстои..
21.
БаД Радко зелената чорапка
24.01.2024 21:40:39
35
38
Определено Най-слабият президент който сме имали. Втория мандат е тотал щета!
20.
истински еврогей
24.01.2024 21:01:03
30
14
Не ме кефи тоя фатмак. Мен ме кефят Борисов, Пеевски и Киро. Честни и достойни хора. Ама аз съм си педал, дето взема пари от Посолството и по природа съм си увреден!
БОЙКО-ПРЕЗИДЕНТ!
КИРО-ПРЕМИЕР!
ПЕЕВСКИ-ШЕФ НА СЛУЖБИТЕ!
Ех, какъв живот ни чака тогава....
19.
#impeachment #za #fatmaka
24.01.2024 20:55:00
33
34
Ахахаха, шапкаря ще бъде първият свален президент в историята на България!
Бухохооохохохохохохохо, безценно!
18.
с.Труд
24.01.2024 20:40:11
19
16
НС прие 2граждани да могат да заемат ръководни постове(премиер,президент министри,депутати,кметове)
Сегя кано свалят дружно Радев
ЕДРОТО за0блено корпулентно "м0мче" ще докара от Турция някой Ахмед за презедент от Украйна някой Олексей ца вице президент
и от Дубай някой Ал Хабиб за финансов министър на Бългярия
17.
1
24.01.2024 20:18:16
11
7
9 ПРИ ЖЕНА ТИ КАПУТ
16.
Бургазлия
24.01.2024 19:38:59
43
25
Пиянски брътвежи на флегман
15.
Бащата на нацията
24.01.2024 19:26:07
29
47
Цирковото кученце на Нинова, бау-бау, вдигна ръка срещу легитимно избрано правителство с финансовата подкрепа на Сорос и Черепа. Забрави когато Каскета му ходи на гости, бил зад завесата с напълнени килоти . После започна масов рекет невиждан по тези земи , пликчета са носени на определен адрес за назначаване на сладки службици. Пътя на Копринката се развилня , а от енергетиката колко чували с кинти са дръпнати , няма кой да пита . Ако имаше повече такива хора назначени от зеленото чорапче нямаше да се краде.
14.
И
24.01.2024 19:22:08
42
44
И какво от това? Радев ще слезе от власт. Йотова ще довърши мандата. Радев ще грабне вота на недоволните и ще влезе в Парламента. А про100 Киро и Кокорчо ще изпаднат. Ще станат Радев срещу Борисов и най-накрая могат и да се гушнат генералите. И ето ти Сглобка 2. От векове се знае, че парите правят какво ли не на този свят.
13.
До 8
24.01.2024 19:20:20
37
45
Много хубави ф16 имаме,вчера ги гледах,чертежите са брутални просто ;)
12.
7 до Алф
24.01.2024 19:19:27
19
8
Че на мен и мама и тати бяха Общи.
Тати беше щастлив още на свадбата, защото мъжа му присъстваше, а мама и тя Обща беше щастлива, защото знаеше, че тати е пиндел и я взима за камофлаж, да не се знае че го тъпанят.
И мама и тати си бяха Общи и щастливи, а мен ме донесе щъркелът.
11.
Хххх
24.01.2024 19:17:18
39
53
Хахахахах ПП-ДБ които съгласуват държавни тайни и решения с чуждо посолство,обвиняват Радев за държавна измяна хахах Закривааааай!
10.
Ахах
24.01.2024 19:15:32
50
35
Много са тъпи тия от сглобката. Ако го направят
1.Радев става мъченик и като нищо Мин.председател, той и сега има висок рейтинг.
2. падне ли Радев на негово място идва вице президентката, която е една пропаднала БСП баба
9.
До 8
24.01.2024 19:14:27
16
31
Къде ходиш ве, украинска мършо?? В мола ли беше?
8.
1
24.01.2024 19:11:35
54
30
БРАВО ВЪН ПУТЛЕР ШПИОНИН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ВЗЕ €15 МИЛИОНА ДА ПРОБУТА ГРИПЕНИ ВМЕСТО ПО-ДОБРИЯ ПОЧТИ 5ТО ПОКОЛЕНИЕ Ф16 БЛОК 70 А И СЕКРЕТАРЯ МУ КОПРИНКОВ ВЗЕМА МИЛИОНИ ВСЯКО НАЗНАЧЕНИЕ МИТНИЦИ И КОНТРАБАНДА
7.
До алф
24.01.2024 19:09:47
24
13
Да не се окаже, че майка ти е по-обща от Общата!!
Че баща ти беше много намръщен на сватбата!
6.
трт
24.01.2024 19:06:36
29
53
по добре свинята Пеевски да помисли са съшествуването си че прасетата им режат тиквите и да помисли за неговата че скоро ще хвръкне
5.
идиот русофоб
24.01.2024 19:04:02
64
36
Импийчмънт за фатмака. Да си ходи в руската кочина и да остави честните политици като Пеевски, Борисов, Петков и Иванов да ни управляват спокойно и да ни водят към евроатлантически просперитет!
Да живее САЩ!
Да живее НАТО!
Долу зеленият чорап кРадев!
4.
Дедовия
24.01.2024 18:58:03
13
36
Толерантност и апатия са първите признаци на едно умиращо общество". Аристотел (384–322 пр.н.е

Който разбрал...разбрал!
3.
Радев ще ги бие дори и на нови избори
24.01.2024 18:51:51
49
69
А защо не обвинят Тагарев в държавна измяна? Иначе ако получат мнозинство и гласуват да свалят Радев от власт ще се наиграят много яко, защото това няма да попречи на Радев да се кандидатира отново. Сещате ли се с какъв резултат би спечелил Радев пред гербаджийския кандидат? Сигурно гербаджийския ще е на фитка :-))))))
2.
Алф
24.01.2024 18:49:37
46
67
Достоен гееееееерал, като командир реформирал ВВС, учатвал в много бойни операции заедно с аналоговнетната руска космическа и галактическа авиация. Лично награждаван от ВВП императора на почти непобедимата кенеф империя.
Достоен гееееерал и мъж с рокля, винаги стоящ далече от жени определяни като Общи.
Долу ръцете от Алф, той е съвременния дякон!
1.
Да Радев е за пред камерите за Русия
24.01.2024 18:48:00
54
57
зад камерите е за своя интерес.
Това не е президент ,тове е фурнаджийска лопата.
Зависим е
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори