×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Самолетът, разбил се в Афганистан е на Газпром, вип персони били на борда


Самолетът, разбил се в Афганистан е на Газпром, вип персони били на борда
По непотвърдена информация на борда му е имало "прикована към леглото пациентка в тежко състояние" и съпругът ѝ, който е платил за полета
21 Януари 2024, Неделя, 15:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Руски официални лица заявиха, че самолетът е собственост на Athletic Group LLC и на частно лице

Разбилият се над Афганистан руски частен самолет е принадлежал на "Газпром Авиа". Тази версия се лансира в телеграм каналът AviaSpotter.Екипажът е съобщил за авариен остатък от гориво и поискал разрешение да кацне в град Куляб. После допълва за отказ на единия двигател, а 10 минути по-късно - и на другия, пишат потребители.

Самолетът е летял от Индия. Говорителят на регионалната дирекция за информация и култура Забихула Амири каза пред сайта Tolo News, че екип е изпратен на мястото на катастрофата, за да разследва инцидента. Според източници на Aamaj News изчезналият самолет се е отправял към Москва.

RBC е изпратил запитване до Gazprom Avia, но не съобщава получил ли е отговор. Федералната агенция за въздушен транспорт е уточнила, че самолетът е на Athletic Group LLC и частно лице, а на борда е имало шестима души. Falcon 10 е реактивен самолет, разработен от френската Dassault Aviation. Производството започва през 1971 г. и приключва през 1989 г. и се смята за един от най-популярните бизнес джетове на пазара. Falcon 10 обикновено има екипаж от двама души и има капацитет от четирима до седем души. Самолетът е изпълнявал чартърен полет за бърза помощ по маршрут от Гая, Индия, до Ташкент, Узбекистан, и по-нататък до международното летище "Жуковски" в Москва.

Самолетът "спрял да комуникира и изчезнал от радарните екрани", съобщават властите. Руски официални лица заявиха, че самолетът е собственост на Athletic Group LLC и на частно лице.

"Самолетът е изпълнявал чартърен медицински полет от Гая (Индия) до Ташкент (Узбекистан) и Жуковски (Русия)", предаде Франс прес. По непотвърдена информация на борда му е имало "прикована към леглото пациентка в тежко състояние" и съпругът ѝ, който е платил за полета. И двамата са руски граждани.

Руски чартърен самолет се разби в Афганистан

Руското следствие обяви, че започва разследване за "нарушения на правилата за безопасност, довели до смъртта на двама или повече души поради небрежност". По-рано първоначалните данни бяха за самолет на индийска компания, но малко след това Министерството на авиацията на Индия отрече информацията. "Нещастната самолетна катастрофа, която току-що се случи в Афганистан, не е нито индийски редовен самолет, нито извънпланов (NSOP)/чартърен самолет. Това е малък самолет, регистриран в Мароко.

Очакват се повече подробности, пишат от Министерството.

"Самолетът се разби, но местоположението все още не е известно. Изпратихме екипи, но те все още не са пристигнали", каза Забихула Амири, ръководител на провинциалния информационен отдел. Провинцията е дом на част от планинската верига Хиндукуш и най-високия връх на Афганистан, връх Ношак, на височина 7492 метра (24 580 фута).

Версията за ВИП персони от ръководството на руския газов гигант се тиражира масово в Телеграм от руски и украински канали в Телеграм.


В категории: Животът


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 0
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
6
Коментара по темата
6.
XX
22.01.2024 10:44:38
0
0
До 1/3

"... а също така ще го направи много поскъп за ЕС, тъй като цената на застраховките на влизащите там танкери рязко ще се
Накратко, това е много голям стратегически успех на ВСУ УКРАЙНА"
5.
Бачи Кико
21.01.2024 21:21:40
3
0
Ей това е да ти паднат пари от небето! Айде се га и талибаните да поискат някакъв откуп, ама да не е в рубли, че трябва с шест тира да им го карат. Няма само хутите да бръмчат на тая схема.
4.
1
21.01.2024 20:34:38
5
3
От 360 000 войници, които влязоха в Украйна в края на февруари, 2020 година, включително военнослужещи по договор и наборници, Русия е загубила 315 000 на бойното поле, сочат оценките Загубени са 2200 от 3500 танка 4400 от 13 600 бойни превозни средства на пехотата и бронетранспортьори също са унищожени, което представлява 32 процента загуба
3.
1
21.01.2024 18:22:42
5
4
Пристанище на петролна рафинерия в Уст-Луга гори край Санкт Петербург. Заедно с Новоросийск, той е основният терминал за износ на руски петрол и петролни продукти.
Вероятно от година казвам във видеата си, че ударът с дрон по Усте-Луг ще бъде много по-болезнен за Русия, отколкото атаката срещу пристанище Одеса - за Украйна. И накрая, този удар е нанесен, ярко, успешно и ефективно!
Унищожаването или дори щетите на този терминал ще затрудни много износа на петрол (за ремонта на западната техника няма къде да се вземат части), а също така ще го направи много поскъп за Русия, тъй като цената на застраховките на влизащите там танкери рязко ще се
Накратко, това е много голям стратегически успех на ВСУ УКРАЙНА
2.
javelin
21.01.2024 17:25:05
5
9
Талибаните са захлебили някой милион от черните фондoве на Black rock(частна ЦРУ корпорация)
Пратили са честитка на Газпром (ракета Stinger)
1.
Някой
21.01.2024 15:50:30
5
22
Явно вече не падат от прозорци, а направо от самолети.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори