×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Този египетски хороскоп ще разкрие каква е съдбата ви


Този египетски хороскоп ще разкрие каква е съдбата ви
Източник: Една.бг
20 Януари 2024, Събота, 16:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Потърсете своя символ по дата на раждане и не забравяйте, че звездите рядко грешат

Ако все още не знаете силните и слабите си страни, обърнете се към един от най-древните хороскопи - египетския. Потърсете своя символ по дата на раждане и не забравяйте, че звездите рядко грешат. 

Нил 

1−7 януари, 19−28 юни, 1−7 септември, 18−26 ноември

Родените на тези дати от годината са покровителствани от най-дългата по дължина река Нил, както и нейния бог Хапи, който се смята за един от основните в египетската митология. Хората му се покланяли и се молели да им даде храна и просперитет, да защити домовете и семействата им от беди. Египтяните не можели да си представят живота без Нил. 

Хората от Нил са енергични, инициативни и целеустремени. До тях всеки се чувства нужен и обичан. Тяхната цел е да живеят в името на другите хора, да вдъхновяват и лекуват. При това е желателно да не седят на едно място, а постоянно да се развиват и да вървят напред. 

Амон Ра 

8−21 януари, 1−11 февруари

Ако вашата дата на раждане попада на тези дати, вие сте под закрилата на бога на слънцето Амон Ра. Той е представен в египетската митология като защитник на всички хора на Земята и е един от най-могъщите богове. 

Хората на Амон Ра са мъдри по природа, дипломатични и учтиви. Нищо чудно, че другите винаги са привлечени от тях. Особено тези, които са енергийно по-слаби. Всичко това е защото представителите на това божество имат дарбата да слушат и успокояват, винаги е лесно и спокойно да бъдеш около тях. 

В допълнение, хората на бога на слънцето имат отлична интуиция и могат да предсказват бъдещето. Самите те получават сила от похвалите и комплиментите по свой адрес. 

Мут 

22−31 януари, 8−22 септември

Мут е богиня майка, която е изобразявана с двойна корона на главата. Тя дава живот на своите деца и ги защитава през целия им живот. Хората, родени на датите на нейното покровителство, имат добро здраве, силен дух, емоционалност и безстрашие. 

Тяхната основна цел в живота е да говорят по-малко, но да правят много. Често представителите на богинята майка избират професии, в които трябва да поемат рискове и да направят живота на другите по-добър. Те също обичат безкористно, без да искат нищо в замяна. С всичко това вътрешно тези хора могат да се съмняват в себе си и да бъдат несигурни. Малко вероятно е обаче някой около тях да се досети за това. 

Геб 

12−29 февруари, 20−31 август

Родените на тези дати от годината са под влиянието на бог Геб. В древноегипетската митология той е смятан за бог на земята, върху която растат всички растения, необходими на хората, и река Нил тече. Това е най-милият бог, наричан е още „принцът на принцовете“. Хората на Геб се отличават с щедрост и фина душа.  

Целта им е да помагат на другите с думи и дела. Те са чувствителни към настроението и емоциите на останалите и като никой друг ще намерят точните думи за своя събеседник. Сред тях често има много добри психолози и психотерапевти. Освен това самите те трябва да черпят енергия и сила от природата или по-скоро от разходките в гората и парка. 

Озирис 

1−10 март, 27 ноември−18 декември

Ако сте родени на тези дати, вашият покровител е Озирис – богът на прераждането, съдията на всички души. Може би това е един от най-мистериозните и мистични богове в митологията на Древен Египет. В резултат на това хората на бог Озирис имат уникална възможност да видят истината, малко вероятно е да се скрие нещо от тях. И това е основният им дар на земята.  

Освен това родените под този знак обикновено са много противоречиви натури, зависими от настроението си. Днес могат да бъдат оптимистични и спокойни, утре тъжни и емоционални. За да бъдат в хармония със себе си, тези трябва да живеят ден за ден и да не се тревожат за бъдещето. 

Изида 

11−31 март, 18−29 октомври, 19−31 декември

Изида е най-почитаната богиня в Древен Египет. Тя се смята за символ на женствеността и майчинството, както и за покровителка на роби, грешници и всички потиснати. Щастливи са представителките на нежния пол, които са родени на тези дати и са под егидата на Изида. Обикновено за тях любовта е основното нещо в живота, те не могат да живеят без чувства и затова са много влюбчиви. 

Тяхната задача в живота е да бъдат талисман за семейството си, да носят щастие и радост. Най-важното е да не се разочароват от партньора си. В противен случай ще изберат самотата, вместо да бъдат с когото и да било. Ако говорим за професии, тогава сред родените на тези дати има много икономисти и учители. 

Тот 

1−19 април, 8−17 ноември

Родените на тези дати са под закрилата на Тот, древноегипетския бог на мъдростта и знанието, който е покровителствал библиотекари, учени и философи. Хората на този бог обикновено са много интелигентни и щедри. Освен това щедростта им няма граници. Те са готови да споделят своите таланти, знания и материални неща с всички хора на земята.  

Най-важната им цел е способността да убеждават и да вярват в другите, както в себе си. Представителите на този знак много често избират професията учител или лидер и са верни на тяхното призвание през целия си живот. Друга добра черта е скромността и способността да създавате приятели. 

Хор 

1−7 май, 20−30 април, 12−19 август

На тези дати ли сте родени? Това означава, че сте защитени от Хор - богът на небето, слънцето и звездите, който е бил толкова почитан в Древен Египет, че фараонът е представян като негово въплъщение. След този факт става ясно защо представителите на този знак не могат да си представят живота без внимание и въпреки всичко винаги са уверени в своите способности. 

Изглежда, че нищо и никой не може да спре тези хора. Те си поставят цел и вървят към нея, без да забелязват пречките. Те са най-подходящи за творчески професии или работа, свързана с животни. 

Анубис 

8−27 май, 29 юни−13 юли

Според древноегипетската митология бог Анубис е водач на мъртвите в отвъдното. Няма нужда да се страхувате от това. Нямаше нищо ужасно в предназначението му. Анубис, напротив, помага на починалите: помни добрите им дела и ги защитаваше пред боговете. 

Хората, родени на датите, обикновено винаги защитават слабите и изобличават погрешните. И това е основната им цел в живота. Те могат да бъдат добри полицаи, адвокати, съдии или отлични родители и приятели. Въпреки това тези хора предпочитат да са сами, а не в голяма компания. В самотата черпят енергия и сила. 

Сет 

28 май−18 юни, 28 септември−2 октомври

Родените на тези дати от годината са под влиянието на Сет, богът на яростта, бурята и хаоса в митологията на Древен Египет. Тези хора, подобно на своя покровител, са амбициозни, изобретателни и самоуверени. Те са завоеватели по природа. Дори и да няма пречки в живота им, те определено ще ги намерят и преодолеят. 

В същото време обичат да разчитат само на себе си, а конкуренцията ги прави още по-силни и активни. За тях е важно да спрат и да си починат. Освен това те имат дарба - способността да виждат знаците на съдбата и, доверявайки се на тяхната логика, правилно да изграждат както своя живот, така и живота на своите близки. 

Бастет 

14−28 юли, 23−27 септември, 3−17 октомври

Бастет е богинята на радостта, забавлението, любовта, плодородието и огнището. Тя е изобразявана като жена с глава на котка или лъвица. Ако представител на нежния пол е роден под нейното покровителство, то тя ще бъде страхотна съпруга и майка. Обича уюта, комфорта и семейството си. Основното е, че работата й носи радост. 

Кариерата не е основното нещо в живота на тези, които богинята Бастет защитава. 

Сехмет 

29 юли−11 август, 30 октомври−7 ноември

Ако сте родени на тези дати от годината, значи сте повлияни от Секмет – древноегипетската богиня на войната и раздора, които тя е започнала в името на справедливостта. Хората от тази зодия обикновено изглеждат импулсивни, страстни и горди. Но въпреки това те винаги са заобиколени от приятели и са готови да поведат тълпата. 

Освен това представителите на богинята Секмет крият чувствителност и склонност към перфекционизъм. Основният им талант е късметът, те се появяват в точното време на точното място, давайки пример на другите, че всеки може да бъде късметлия. 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори