×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хаос цари в ямболско училище, родител бие ученик, а директорката иска тишина, защото иде конкурс


Хаос цари в ямболско училище, родител бие ученик, а директорката иска тишина, защото иде конкурс
„Детето ми не иска да ходи на училище, страхува се от лошата госпожа и съучениците си“, казва майката на 9-годишния Диян, който всеки ден преминава този праг с притеснение
17 Януари 2024, Сряда, 15:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Майка на ученик в 3 клас в „Св. Св. Кирил и Методий“ разказва за психически и физически тормоз от класен ръководител

Истински хаос цари в ямболското училище НУ „Св. св. Кирил и Методий“, твърдят Яни и Нели Султанови, родителите на 9-годишния Д.С. Те потърсиха Флагман.бг, за да дадат гласност на проблем, обвързан с физически и психически тормоз спрямо детето им от бащата на негова съученичка.

Твърдят, че  класният ръководител на сина им А.Г. е упражнил насилие и е прекрачила педагогическите норми, а директорката на школото Диана Драгнева нехаела, защото наближал конкурс за постта, който тя заемала като вр.и.д.

Знаем ли в какви условия учат децата ни и дали това, което споделят вкъщи е истина? Нормална ли саморазправата на родител с малко дете чрез нанасяне на ритници и шамари, преценете сами.

Ето какво разказа пред репортер на Флагман.бг Нели Султанова, майката на 9-годишния Д.С. , който е ученик в 3-и клас:

„Всичко започна в началото на ноември, когато синът ми ми разказа, че класната му е изхвърлила закуската му в коша и той цял ден е седял гладен. Впоследствие разбирам, че г-жа А. Г. си е позволила грубо отношение спрямо сина ми и неколкократно го е злепоставяла пред съучениците му, обиждайки го и позволявайки другите деца да го правят. Най-шокиращото за мен беше, когато случайно разбрах, че детето ми е бито от бащата на негова съученичка. Мъжът нахлул в класната стая и е започнал саморазправа. Впоследствие разбрах, че пред очите на директорката този мъж си е позволил да удря сина ми и да му крещи, защото с неговото дете имали някакви дразги. Каквото и да е станало между децата, смятам за недопустимо един родител да си позволи да упражни физическа сила спрямо чуждо дете. Когато излизат от кабинета на директорката, точно пред салона за Физическо възпитание и спорт, този баща е ритал и удрял детето ми. Когато 9-годишният ми син се прибра плачейки вкъщи, разбрах какво се е случило. Камери за видеонаблюдение в учебното заведение уж има, но според директорката – не всички работели. Заведохме сина си на лекар, имаме медицинско удостоверение, което посочва, че върху него е нанесен побой – три кръвонасядания на дясното бедро и едно кръвонасядане и едно охлузване на лявото коляно (Тези увреждания посочва в съдебното медицинско, с което Флагман.бг разполага, като доказателство, проф. Д-р Ст. Киркович от УМБАЛ-Стара Загора – б.а.)

Наложи се да отпишем сина си от занималнята, тъй като там преподавателката е майка на неговата съученичка, чийто баща си позволи да бие детето ми. Всичко това нажежи още повече положението в класа. Разбирам, че децата стават агресивни едно към друго, но да се настройват срещу моя син, да не си играят с него умишлено и това дете да му казва как ще го изгонят от класа, защото майка й била учителка на занималнята, баба й била чистачка в училището и били близки с класната и директорката, не намирам за адекватно поведение на едно дете в 3-и клас. Това е психически тормоз към моето дете. Сами разбирате какво значи да го отбягват и да не си играят с него. Аз като родител как мога да му обясня какво всъщност се случва. Изпратила съм сигнали за случаите до директорката на училището, до РУО-Ямбол и Районната прокуратура в Ямбол“.

Флагман.бг разполага със становищата на институциите. От РУО-Ямбол обясняват следното:

"Класната ръководителка била изхвърлила закуската на детето, защото Диян седнал на чина и започнал да я троши и да прави трохи. Никога не му била посягала, не го била дърпала за дрехите и не го била удряла, както твърди майка му. Твърди, че всъщност ученикът е този, който провокирал конфликта с момичето - често я обиждал, дори с нецензурни думи".

Директорката Диана Драгнева не бе открита за коментар. Флагман.бг й предоставя възможност за право на отговор.

 


В категории: Ямбол


21
Коментара по темата
21.
Бивш ямболия
22.01.2024 16:59:37
0
21
Търсете вина и в битото момче... Монетата има две страни.. Верно дете ви е ама нали се сещате че мине ли от пети клас нагоре или ще ви го докарат с носилка или ще лежи я в затвор я в лудница!!! Вземайте мерки докат е време защото ще ревете рано или късно
20.
П.А.
19.01.2024 00:35:27
1
15
И само да ви напомня има си закони за
“ набеждаване “ ! За измисления от вас побой .. ще носите отговорност! А както всички знаем има доста свидетели на зверството на вашия Син ! Плашите с връзки и позиции … отмина това време ! Какъвто родителя такова и детето …
19.
П. А.
19.01.2024 00:25:40
1
13
Преди да пишете статий на поразия … освен медицинското , поискахте ли някакъв документ за “ психическото “ състояние на тези така наречени “ родители”. Защо г-ж Султанска не каза колко жалби е пуснала към всевъзможни и различни хора … когато нейното дете е истински и системен АГРЕСУР ! Колко деца Диан , наби , обиди с нецензурни думи … и какво ли не. А нейното решение - НИЩО !
Г-жо Султанска на ВАШЕ място бих се засрамила от детето което възпитавате! Някой ден той ще спира и вашият въздух с ритници …. Щом искате публичност ще я получите
18.
Педя човек лакът амбиции
18.01.2024 19:13:38
0
27
Тровеше живота на учителите в "Н. Петрини", ама й се видя малко, защото беше само пом. директор и Тропчева не й даваше да диша. Сега реши, че като е директор може да коли и беси на воля, ама не позна. Учителките в "Кирил и Методий" се оказаха по-големи змии от нея и само й въртят номера.
17.
До Доби - 12
18.01.2024 19:01:06
0
27
Доби, позицията ти е унизителна и мижитурска. Драгнева ти е началник и сега я хвалиш, защото си зависима от нея. Ама прави го по-завоалирано и незабелязано! Излагаш се така.
16.
Д.Д.
18.01.2024 11:26:38
0
28
ОУ Николай Петрини беше прекалено малко и незначително за моите амбиции и за моите гениални способности. Затова дойдох тук да разгърна потенциала си и да се докажа като велик директор. Оттук нататък ще стават големи чудеса и КиМ ще се превърне в най-великото училище благодарение на МЕН - ВЕЛИКИЯ ДИРЕКТОР!!!
15.
Ямболен
18.01.2024 09:59:39
0
30
Това училище няма свой облик, защото четири пъти му сменяха името. Хората почти бяха свикнали с новото име "Димчо Дебелянов", а сега всички се бъркат и наричат ОДК-то "Кирил и Методий" и малко хора знаят, че бившето "Данчето и Митошка" носи същото име.
14.
Ямболлия
18.01.2024 09:31:43
0
31
Това училище е някакъв змиярник, а нещата станаха неуправляеми след смяната на директорите. Учителките много добре знаят деликатното положение, в което си намира директорката и умишлено създават проблеми и интриги. Драгнева се страхува дали ще спечели предстоящия конкурс и затова замита скандалите под килима, а РУО се правят на приятно разсеяни. Анархия и безхоберие навсякъде!
13.
Яна Анева
17.01.2024 22:14:32
3
15
Аз съм жена на бащата, който уж е бил въпросното дете! Това много лесно ще се докаже в съда дали е така...
-Ние също ще водим дело срещу Нели Султанова за клевета!
Истината бързи ще излезе на яве!
12.
Доби
17.01.2024 22:04:04
22
11
Не вярвам да е истина! Монетата винаги има две страни! Г-жа Драгнева е прекрасен човек и не би допуснала такова нещо!
11.
Диляна Генева
17.01.2024 20:42:25
2
15
Интересно е защо в тази статия не опоменавате как от три години вашият син неспирно упражнява насилие върху съучениците си,а вие не вземате в предвид това негово поведение,госпожо Султанова...
Пиша този коментар в качеството си на родител,чийто дете бе разплаквано многократно, с натъртени ребра и спрян въздух,заради ретници в час по физическо възпитание от всшият син Д.Султанов.
10.
До Флагман
17.01.2024 20:27:49
20
12
Г-жа Султанова явно е сътрудник на вашия сайт или ви съдейства с поста който заема в системата...ама публикувайте и мнението на битите и плютите от детето и съученици...ей така, както правят нормалните медии
9.
До 7
17.01.2024 18:45:23
2
15
Тя, женицата може да е спокойна и доволна, но недоволните са повече! Няма вечно да търпим безхаберието и наглостта и! Превърна училището в затвор, само слухти и създава интриги, такова чудо едва ли има някъде другаде. Ако някой не вярва, нека попита бившите и работодатели - ОДК Бургас и училището в Св.Влас. Банкет са давали, че се е махнала оттам. За награда кумата я изтипоса в най-доброто училище, което тя за година съсипа. Ненапразно миналата година по това време чак по стените на сградата я изтипосаха, ама тогава Флагман си затвори очите, явно по искане на Началничката. То клипчето си върви в нета, всички знаят.
8.
Хахахахахаха
17.01.2024 17:00:10
4
6
Чак толкова ли ви домързя "вр.и.д"?
7.
До 4
17.01.2024 16:52:49
2
11
Конкурс няма да има скоро. Жената е спокойна и доволна.
6.
Ми
17.01.2024 16:49:29
15
12
От сто години пиша, че в Ямбол живеят само цървули..
Като почнеш от радев , Динко, рогатият елен на лена парапета и стигнеш до този тъпанар....
5.
Ми то
17.01.2024 16:31:13
3
20
Почти навсякъде е така . Децата с работещи родители в училището са все отличници . Ама спокойно утре в другото училище мама няма да е има , както и когато започнат да си вадят хляба сами . Шуробаджанащината в тази държава започва от най-ниско ниво и стига до върха . Хубаво е да запомнят, че всичко се връща. Темерути, които унижават деца пред други деца са за затвора.
4.
Родител
17.01.2024 15:44:30
1
26
Същата тишина цари и в ОУ "Братя Миладинови" в гр. Бургас. Предстои конкурс, а всички вече сме наясно че "временната" няма да остане за постоянно. Очакваме скоро да се вземат мерки, за да се намали напрежението, което тегне над ученици, учители и родители.
3.
до 1
17.01.2024 15:27:44
1
34
Те ако си изкарваха хляба с писане, за сол нямаше да изкарат
2.
Предположение
17.01.2024 15:26:23
4
24
Утре най-вероятно Джинко ще е в училището и ще се опитва да раздава правосъдие на въпросния баща. Флегмани, направо подготвяйте статията, за да може поне веднъж да сте преди всички!
1.
Флагман - господарите на лингвиситиката
17.01.2024 15:21:11
2
42
Айде сега от три пъти ми кажете къде са семантичните грешки в словосъчетанието "Родител бие съученик" .
Честно, хора. Изкарвате си хляба с писане. Ако ще се натова ниво, направо пишете на шльокавица. То няма смисъл.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори