×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-странната птица на фолка и известен чешит напират за "Денсинг старс"


Най-странната птица на фолка и известен чешит напират за "Денсинг старс"
Луна се самопредложи за формата
14 Януари 2024, Неделя, 16:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Още преди седмици тя намекна за това с публикация в социалните мрежи: "Искате ли ме във „Денсинг старс”? Знаете, че аз правя шоуто"

Би Ти Ви ще се носи в танцов ритъм от февруари след пауза, продължила цели 15 години. В телевизията се завръща шоуто „Денсинг старс”, в което родни звезди се учат на състезателни танци. Кой обаче ще участва в него и кои ще бъдат неговите водещи? Засега се спрягат лица на самата телевизия, както и любими гости в нея като Папи Ханс и Дара.

Натали Трифонова изглежда най-логичният избор за участник в „Денсинг старс” 5. Тя се е занимавала с танци в продължение на години и е снимана с професионален танцьор в рекламата на шоуто. От кадрите личи, че знае какво прави на дансинга. Отдавна се говори, че именно тя ще е една от участничките в предстоящия сезон на предаването. Другата, която упорито се спряга за изяви в него, е сексапилната докторка Неделя Щонова, която в рекламата на новия сезон си партнира с набралия популярност именно в „Денсинг старс” Атанас Месечков. За водещата на „Светът на здравето” се знае, че разбира почти от всичко, включително от танци, тъй като се е занимавала с балет. Наско също се очаква обратно в предаването, като не е ясно дали ще е сред състезателите, както преди, или ще намери място в журито.

Най-странната птица в попфолка – Луна, също напира за танцьорка. Още преди седмици тя намекна за това с публикация в социалните мрежи. „Искате ли ме във „Денсинг старс”? Знаете, че аз правя шоуто. Знаете, че аз вдигам рейтинга. Най-добрата съм. Никой не би се раздал за вас, и не ви обича повече от мен”, написа тя на страницата си във Фейсбук. Продуцент на предаването, както на предишните два сезона, ще е Нико Тупарев, който често залага на бившата кандидат-президентка. Два пъти я е вкарвал във „ВИП Брадър”, ангажирал я е и в „Черешката на тортата”, нищо чудно да й намери място и на дансинга. Едва ли някой ще види в това проява на добър вкус, но пък провокацията може наистина да му вдигне рейтинга.

За шоуто се спрягат още 4 певици – фолкаджийките Ария и Мария, доскорошната тийн идолка Гери-Никол, която напоследък не е много активна на сцената, и треньорката в „Гласът на България” Дара. От нея и от Гери се очаква много добро представяне.

С мъжете традиционно е по-сложно, тъй като не всички са силни в танците, като се изключи гръцкото сиртаки след употреба на алкохол. За бъдещи танцуващи звезди се спрягат Папи Ханс, първият „Ерген” в Би Ти Ви Виктор Стоянов и синоптикът Борислав Лазаров. Той е доста едър за танцьор, но с прословутото си чувство за хумор със сигурност ще успее да превърне дефекта в ефект и да създаде настроение на зрителите. Преди дни бащата на пухкавия синоптик си отиде, но това най-вероятно няма да го спре да танцува в ефира. Преди години едрият Люси Иларионов имаше изяви в предаването и се справяше доста добре с танците въпреки излишните си килограми.

Говори се, че Иво Димчев също можело да участва в шоуто на Би Ти Ви. Той вече има участие в „Черешката на тортата” при Нико Тупарев и отдавна е дал заявка, че е отворен за предложения и за други тв програми. Най-голямо желание имаше да влезе в „Като две капки вода”, но към момента, в който го обяви, все още не се говореше за „Денсинг старс”. Димчев сега живее в САЩ и е планирал концерти там до 16 февруари. Ако стартът на шоуто е след тази дата, ще има възможност да се върне у нас, за да участва в него.

Кои ще са водещите? Първоначално се спрягаха Александра Сърчаджиева, която е работила и в двата сезона на шоуто, продуцирани от Нико Тупарев, и Калин Сърменов, който беше неин партньор във втория. Продуцентът и актрисата са работили заедно и в „Биг Брадър” и първия сезон на „Игри на волята”, така че няма да е изненадващо отново да се съберат в общ проект. Само че се говори, че Алекс била фаворитка и за друг проект в Би Ти Ви – „Аз обичам България”, който беше измъкнат от Нова телевизия.

Другата възможност, която се обсъжда, е водещ да стане победителят в първия сезон на танцовото състезание Орлин Павлов. Той е много подходящ за подобна позиция, а за негова партньорка доскоро се спрягаше Александра Богданска. В последно време Би Ти Ви се опитва да наложи лицето й в ефира си и най-вероятно това е подготовка за постоянна изява на манекенката там. Само че има и по-подходяща кандидатка. Това е актрисата Виолета Марковска, която тази седмица изплува от нищото в ефира на „Преди обед”, след като с години не се беше изявявала на екран. Тя беше в пряка конкуренция с Орлин за победа в първия сезон на предаването. Неин партньор беше Наско Месечков, с когото на финала останаха втори. После Вили направи добро впечатление в роля в комедийния сериал „Столичани в повече”. Тази нейна изява беше последвана от брак и майчинство, а заниманията й с йога постепенно изместиха актьорската работа. Нищо чудно обаче да е получила покана да води „Денсинг старс” с Орлин и пръст в това да има новият програмен директор на Би Ти Ви Апостол Пенчев. Той беше шеф в телевизията точно когато тръгна „Денсинг старс” с Вили и Орлин като главни действащи лица.

Танцовото предаване досега е имало 4 сезона в родния ефир. Първият и вторият бяха в Би Ти Ви съответно през 2008-а и 2009-а. Продуцент беше Слави Трифонов. След това Нико Тупарев направи два сезона за Нова телевизия – през 2013-а и 2014-а. До старта на предстоящия сезон 5 остава поне месец, а разговорите с евентуалните участници в него продължават, така че всякакви промени са възможни


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
1
Коментара по темата
1.
Кой
14.01.2024 17:08:35
0
2
Пита,фаща ли туййй сливинскуу пикуу
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори