×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тагарев в САЩ обсъдил разполагане на американски войски на българска територия


Тагарев в САЩ обсъдил разполагане на американски войски на българска територия
Ние имаме стратегическо партньорство и изпълняваме пътна карта от доста години, а сега е моментът, в който има възможност да демонстрираме значителен прогрес, каза външният министър
12 Януари 2024, Петък, 14:23 ч.
Автор: Флагман.БГ

Увеличеният бюджет за отбрана давал възможност на България да повиши капацитета за възпиране на евентуални противници и отбрана на нашата територия, заявил министърът ни на отбраната

Дислоцирането на войски на САЩ у нас. Това била темата на знаковото посещение на военния министър министър Тодор Тагарев, с която той се похвали по БНР.

Увеличеният бюджет за отбрана дава възможност на България да повиши капацитета за възпиране на евентуални противници и отбрана на нашата територия, изтъкнал министърът на отбраната Тодор Тагарев при срещите във Вашингтон с американските съюзници в НАТО, предава epicenter.bg.

Обсъждани са възможни планове за действие на многонационални формирования и разполагане на военни подразделения на САЩ в България, предаде БНР.

"Във фокуса на посещението е сътрудничество в областта на сигурността и отбраната между България и Съединените щати. Ние имаме стратегическо партньорство и изпълняваме пътна карта от доста години, а сега е моментът, в който има възможност да демонстрираме значителен прогрес в развитието, за това ни дава възможност увеличеният бюджет за отбрана. Проектите, за които ние вече сме сключили договори, които изпълняваме съвместно със Съединените щати - това е по отношение на нашата армия. Също така евентуално разполагане на войски на наша територия, подготовката на инфраструктура. Общо взето всички дейности, които са свързани с повишаване на капацитета на България и заедно с нашите съюзници за възпиране на евентуални противници и отбрана на нашата територия, ако това се наложи. В тази връзка обсъждахме многонационални формирования, изграждане на инфраструктура, проекти и др.

Друг акцент беше помощта за Украйна, който е основен елемент на нашата политика, тъй като с Украйна ние защитаваме и себе си. И тук имаме значителни общи интереси със Съединените щати, имайки предвид тяхната водеща роля в така наречения формат "Рамщайн". Помагайки на Украйна, ние получаваме възможности да увеличим капацитета на отбранителната индустрия, да работи нашата икономика и да получим някои допълнителни въоръжения, които иначе не бихме могли да си позволим", заяви Тагарев в интервю за БНР.

На въпроса има ли искания от американска страна да окажем допълнителна военно-техническа помощ за Украйна, след като Конгресът на Съединените щати сложи пауза на финансирането на Украйна, Тагарев отговори: "Искания има още от началото на мащабната агресия на Русия срещу Украйна. Допълнителни искания от тяхна страна не е имало, но както казах, в наш интерес и в интерес на други европейски съюзници е този конфликт да намери решения, така че да бъде възстановено международното право, международният ред и цялата територия на Украйна в нейните международно признати граници".

Ето цялото интервю на министър Тагарев пред БНР:

- Министър Тагарев, какви бяха основните акценти във Вашите разговори при сегашното Ви посещение в Съединените щати?

- Във фокуса на посещението е сътрудничество в областта на сигурността и отбраната между България и Съединените щати. Ние имаме стратегическо партньорство и изпълняваме пътна карта от доста години, а сега е моментът, в който има възможност да демонстрираме значителен прогрес в развитието, за това ни дава възможност увеличеният бюджет за отбрана. Проектите, за които ние вече сме сключили договори, които изпълняваме съвместно със Съединените щати - това е по отношение на нашата армия. Също така евентуално разполагане на войски на наша територия, подготовката на инфраструктура. Общо взето всички дейности, които са свързани с повишаване на капацитета на България и заедно с нашите съюзници за възпиране на евентуални противници и отбрана на нашата територия, ако това се наложи. В тази връзка обсъждахме многонационални формирования, изграждане на инфраструктура, проекти и др.

Друг акцент беше помощта за Украйна, който е основен елемент на нашата политика, тъй като с Украйна ние защитаваме и себе си. И тук имаме значителни общи интереси със Съединените щати, имайки предвид тяхната водеща роля в така наречения формат "Рамщайн".

Помагайки на Украйна, ние получаваме възможности да увеличим капацитета на отбранителната индустрия, да работи нашата икономика и да получим някои допълнителни въоръжения, които иначе не бихме могли да си позволим.

- След като Конгресът на Съединените щати сложи пауза на финансирането на Украйна, която засега няма яснота колко време ще продължи? Имаше ли искане от американска страна за оказване на допълнителна военно-техническа помощ от страна на България?

- Искания има още от началото на мащабната агресия на Русия срещу Украйна. Допълнителни искания от тяхна страна не е имало, но както казах, в наш интерес и в интерес на други европейски съюзници е този конфликт да намери решения, така че да бъде възстановено международното право, международният ред и цялата територия на Украйна в нейните международно признати граници.

- С кого разговаряхте в отсъствието на министъра на отбраната на Съединените щати Лойд Остин?

- Известна е причината за неговото отсъствие в момента, а домакин на срещата беше заместник-секретарят по отбраната Катлийн Хикс. Помощник-секретари по отбраната участваха в нея, помощник - заместника на комитета на началник щабовете. На много високо ниво беше американска делегация, така както и нашата делегация беше на много високо ниво с адмирал Ефтимов, началник на отбраната, посланик Панайотов и други. Проведохме много продуктивни разговори в продължение на един час с всички церемони и почести, които предвижда такова посещение.

- На какъв етап се намира изпълнението на поръчката за ескадрилата F-16. Очакваме ли този път сроковете за доставка да бъдат спазени?

- В Грийнвил, Южна Каролина, ще видим производствената линия докъде е стигнала. Това, което чувам, са оптимистични новини. Надявам се лично да се уверя как върви производството. По-скоро тук въпросът е дали ние ще сме готови да посрещнем този боен самолет - изключително модерен и ефективен.

- На какво ниво се намира нашата подготовка за посрещането на самолета към момента?

- Работим по инфраструктурата. С огромно забавяне е тръгнало преди години възлагането на строителството. Ние се опитваме да компенсираме, следим постоянно процеса и управляваме рисковете, така че от инфраструктурна гледна точка да сме готови. Обсъждахме тук на среща с помощник-секретар на Военновъздушните сили изпълнението на този проект в повече детайли, подготовка на пилоти и инженерно-технически състав. До момента от американска страна нещата се движат по план. Ще имаме достатъчно подготвени пилоти. Ние трябва да подберем най-подходящия инженерно-технически състав, който също да премине подготовка. И като подготвим инфраструктурата към края на пролетта следващата година би трябвало да видим наши летци в България да летят на тези самолети.

- Как върви тяхното обучение - ще се срещнете ли с българските летци в рамките на сегашната ви визита?

- Те се обучават на съвсем друго място, не са в Грийндейл, нито във Вашингтон, така че разчитам на доклади по командна линия за тяхната подготовка.

- Каква е оценката на американската страна за състоянието на българската армия в сегашния момент? Имаме ли конкретни препоръки от страна на най-мощния ни съюзник в НАТО?

- Те оценяват много високо ангажимента на сегашното правителство и подкрепящото мнозинството от Народното събрание - да увеличим разходите за отбрана, да модернизираме армията, да мотивираме нашите военнослужещи, повече хора да започнат служба в армията, да бъдат високо подготвени, това България заслужава - тя да бъде достоен съюзник в НАТО.

- Има ли промяна или допълнение на задачите, които изпълняваме като натовска държава за охрана на Черноморския регион?

- Преди няколко часа сама беше подписано споразумението за стартиране на противоминната група между България, Румъния и Турция и това е основният елемент. Това споразумение не е в рамките на НАТО. То е между 3 съюзни страни, които граничат с Черно море, но самата операция остава отворена за принос на съюзници, имайки предвид спазването на ограниченията на конвенцията от Монтрьо.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
94
Коментара по темата
94.
Заедно сме силни
15.01.2024 08:43:30
2
2
Правилно е постъпил Затова сме съюзници
93.
Най-добрият военен министър до сега
14.01.2024 16:17:58
11
6
Достоен и почтен мъж.
Слава на България!
92.
XX
13.01.2024 19:35:51
6
7
До 66

"Този човек трябва да бъде разстрелян" - Ц. Този човек прави това, за което про'с'таците гласувахте на 2 Април.

Дано организира с дадения му от вас мандат мобилизация и прати ВСИЧКИТЕ про'с'таци, гласували за ЕС и НАТО, на фронта. Дано!
91.
Ирисова диагностика
13.01.2024 18:29:12
2
11
Има нездрав вид. Сигурно тази година ще гушне букета.
90.
Според мен работи против България
13.01.2024 14:26:22
3
22
Е, щом е обсъждал такава важна за САЩ тема, значи ще запази поста си и в новото правителство. Кой допусна такъв индивид за министър на войната? Не ви ли се струва, че действията му са национално предателство? За чии интереси работи?
89.
до 86
13.01.2024 14:15:38
2
4
другарю дебил като искаш да се правиш на голям мъж хората ти казаха - бягай зад завод Хемус. Тъкмо може да те огрее и без пари някой да те думне че да се прибереш задоволен и да спреш да ревеш тука
88.
откъде ще излитат F-16 и с какви бомби?
13.01.2024 12:13:41
0
8
Колкото до самолетите F-16 които могат да бъдат предадени в близко време на Украйна (с украински или чужди пилоти), те са пригодени да носят ядрени бомби/ракети/, затова Москва ще ги смята за първостепенна ядрена опасност. Следователно няма да се церемони много, много. Летищата, приготвени за тях бяха вече унищожени, откъде ще излитат тези F-16 тогава? Ще излитат ли от България?
Беше вече доказано, че ракетите потопили руски десантен кораб в Крим, бяха изстреляни от самолети Су-24 и F-16 излетяли от Румъния. Затова унищожаване на подобни летища, използвани за атаки срещу Русия ще бъде законен военен отговор, при подобни атаки срещу територията на Русия, включително Крим, Донбас, Луганск, Херсон, Запорожие (официално обявени за територия на Русия):
"Източник: НАТО участва в опити за удар по Крим"
https://svpressa.ru/war21/news/400501/
"НАТО участва в опитите за удар по Крим.
Каналът Military Affairs Telegram пише за това, позовавайки се на собствени източници.
Според тях една от последните атаки е извършена от украински бомбардировачи Су-24 от територията на Украйна и изтребители F-16, които са изстреляли ракети от румънското въздушно пространство.
Източници на изданието твърдят, че F-16 са били под контрола на чуждестранни пилоти."
87.
Голям е Тагарев
13.01.2024 10:51:54
16
5
Достоен мъж
86.
До 84
13.01.2024 10:05:12
2
1
Ти верно си мишка.Така и не каза място .Кажи къде и ще дойда .Хайде?
85.
Българина
13.01.2024 04:01:40
2
1
До по-долните 84. 83. 81.

Батки Бургаски, адресът е:
https://www.flagman.bg/article/311467

Аре като сте толкова яки и умни да видим за колко време ще 'разхвърляте' 10 братя роми.
Може да вземете и помощници...
84.
до 83
13.01.2024 02:33:31
3
0
ей сега оставям всичко и тръгвам да се гледам с някакъв малоумник дето си мисли че ще ме набие а после пак ще реве като жена. Да не съм на 16 бе другарю дебил? Ти си мега голям педал обаче - така ли си търсиш партньорите - ай да са видим само кажи къде ? Кво нямаш 10лв да помолиш някоя мангуста да те изтряска като навремето в казармата ли? Прост и беден - кофти комбинация сори :)
83.
До 81
13.01.2024 02:07:06
1
1
Пък нямаш късмет да те намеря някъде...Айде,като си голяма работа дай ми адрес?Или къде искаш да те намеря?
82.
72ри
13.01.2024 02:06:18
5
9
Много точен коментар, само с 1 уточнение- не става въпрос дали сме щяли да се наричаме християни или мюсюлмани, а дали щеше да я има очертана на картата държавата България или щяхме да сме област, част от Турция, асимилирана и претопена. Не ги слушай тъпите предатели, знаят да плюят Русия, но повечето не биха тръгнали доброволно против нея, защото в таксито и канцеларийката е топло и уютно.
81.
До 80/72
13.01.2024 01:26:36
5
2
Другарю дебил вие ако можехте да "таковате" нямаше да се плюнчите от злоба тук а щяхте да таковате някоя олга у някоя волга ;) Ама явно сте си педал защото сам се издадохте че искате да "таковате" ако сте ме знаели. По принцип няма значение за вас важното е да е мъж иначе не таковате нали другарю педал?

Май у казармата навремето мангустите бая са ва "таковали" . Нищо излез малко са поразходете може някоя мангуста за 10лв пак да ви ощастливи и да свалите напрежението че нещо много сте го качил явно парцуцата не действа ахахаха
80.
72 до 76
13.01.2024 00:39:03
4
5
Аз съм човек,нормален.Дебил си ти,при това непоправим.Да отречеш смъртта на 204 000 войника ,които са дали живота си за нас ,и да сравняваш този исторически момент с основаването на България през 681 година...Ти си абсолютен неграмотник,просто си жалък.Най-вероятно си турски измекяр.Ако те знам кой си и къде си ,ще те намеря и ще ти таковам майката ,олигофрен.
79.
До руски СМИ
12.01.2024 23:07:36
4
2
Само да кажа че ти и руски СМИ сте несъвместими понятия.
Всички знаем че ти и татко ти бъкел не разбирате руски и затова един ром се представи на майкати за кадиркозоеб.
Иииио майка ти беше утрепана от сикиш,товариш руски СМИ

ХАХАХАХАХА.
78.
ОРОЗ
12.01.2024 22:38:49
2
11
И по рано писах ,че тази американска подлога ,ще договаря разполагане на американски войски.
77.
руски СМИ
12.01.2024 22:24:11
3
8
"Вечерни новини около войната в Украйна. В Харков бяха убити до 30 офицери от Полша, Чехия и балтийските държави. Мина добре."
https://cutt.ly/twJD0EJq
„Изкопават и носят цяла нощ“: последиците от удара по хотел с наемници на НАТО в Харков
Подробности за пристигането на ракетата "Искандер-М" в хотел "Парк" в Харков станаха известни следобед, 11 януари. Според някои информации в резултат на пристигането са ликвидирани до 30 войници от НАТО и Украйна. Възможно е украинските военни отново да са стъпили на старото гребло: те са поставили склад за боеприпаси до хотела, в който са живели военните.
По време на нощния удар по Харков две оперативно-тактически ракети "Искандер-М" поразиха големи складове за боеприпаси и гориво, както и хотел "Парк".
Властите в Харков потвърдиха пристигането в хотела и заявиха, че там се твърди, че има чуждестранни журналисти. На свой ред телеграм каналът "Записки ветерана" написа, че информацията за "загиналите чуждестранни журналисти" не отговаря на действителността. Очевидно в хотела са били военни анализатори, артилеристи и разузнавачи от НАТО.
Транспортът, използван от чужденците, е унищожен в близост до хотела. Прави впечатление, че автомобилите са били без държавни регистрационни номера. "Моят съвет към всички останали чужденци, които се намират на територията на Украйна под прикритието на консултанти по сигурността, журналисти, лекари, хуманитаристи и други, е да напуснат страната завинаги. В противен случай ще бъдете отведени на части", предупреждава авторът.
Съобщава се, че в Парк хотел са убити до 30 военни специалисти, главно от Полша, балтийските държави и Чехия. Военните са работили цяла нощ на мястото на пристигането, опитвайки се да спасят жертвите от развалините.
76.
До 72 относното
12.01.2024 22:09:13
5
4
другарю дебил би ли обяснил през 681 като хан Аспарух е цъфнал на тая територия той "просто се се впечатлил от малка и много красива България тогава още територия ,та по този повод е "oтседнал""

"създадена е по престъпен начин чрез избиване на местното индианско население,толерира ли са робството" Между другото Аспарух кво ли е направил с "местното население" или то тук е било обезлюдено? И какво ли е толерирал ? ;)

Чакам отговори или понеже няма да има кво да кажеш ще цвъкаш миусче? Мерси :)
75.
komentar nomer 72
12.01.2024 22:06:20
7
7
Проблема идва от всичките лумпени като този от коментар №72. Ето такива боклуци като него с промити мозъци са проблема на България. Русия ни била освободила от турско робсто??????? Русия е тръгнала да завзема Босфора и Дарданелите и е трепала всеки турчин по пътя си, включително и в България. Това не означава, че тяхната мисия е била да ни освободят - те са си гледали собствения интерес. След това 70 години по-късно именно русия поробва България за 45години, под формата на тоталитарния комунистически режим. Русия е най-големия враг на България, по-голям и от турция.
74.
До29
12.01.2024 21:45:58
0
0
Тия верно са много прости, не са разбрали сарказма в коментара ти, и са начаткали плюсове. Хахаха юююю!!!
73.
тероризъм и НАТО
12.01.2024 21:05:42
6
9
Наскоро Украйна с чешки касетни ракети направи терористична атака на центъра на Белгород в Русия, което е повод за обявяване на война.
Изстрелването на подобни касетни ракети с по-голям обхват срещу граждански обекти в Русия и убийството на 25 граждански лица, с 5 деца между тях е ВОЕННО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и ПОВОД ЗА ВОЙНА!
Чешките ракети почти сигурно са изстреляни от чешки военни специалисти (НАТО) и официално това е ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЙНА на Русия от Чехия и НАТО!!!
Това е сводка от ответните атаки на Русия и убитите военни специалисти на Украйна и НАТО, отговорни за нападението на Белгород:
Американски СМИ:
"Руснаците твърдят: Остин мъртъв в Украйна"
https://cutt.ly/ZwHKz0Uk
Руски СМИ: "Вечерни новини от фронта. ВВС на САЩ евакуираха убити и ранени войници от НАТО след ракетен удар"
https://cutt.ly/nwHH37Qr
Военновъздушните сили на САЩ транспортират военнослужещи от НАТО, ранени в Украйна, днес в румънски болници за последваща евакуация 27 поляци, трима британци, 9 чехи и 12 литовци са евакуирани. Изнасят се основно от Харков и Одеса. Освен това отделен самолет утре ще прибере телата на още 21 загинали офицери от НАТО.
Руски СМИ: "В резултат на ракетните удари бяха унищожени 10 генерали от въоръжените сили на Украйна, включително заместник на Залужний." 04.01.2024
https://cutt.ly/8wHH3E6m
Жертви на личния състав и командващите офицери, висши офицери: 371 убити. Офицери от НАТО (Великобритания, Полша, Чехия, Литва, Естония, Испания и Румъния) 48 убити и 27 тежко ранени.
72.
Относно
12.01.2024 20:54:37
10
21
Тези,които мразят Русия просто ей така.Слушайте какво,може ако искате да се пръснете от омраза,избора е лично ваш.Русия никога не е провеждала агресивна политика.Такава тя е осъществила само от позицията на вашата неграмотност и колажа,инсталиран във вашите промити мозъци.Русия е най-могъщата страна на света ,а руския народ не се покланя на НИКОЙ,за разлика от нас българите,които ближем седалищните части на запада с удоволствие... Нека само ви припомня,не запада,а Руската империя ни освобождава от Турско робство,за което днес угодно някои политици се натискат да неглижират,да омаловажат,да отрекат историята....Сякаш турците през 14 век са тръгнали на опознавателна екскурзия към Европа и просто са се впечатлили от малка и много красива България,та по този повод са "oтседнали" за около 500 години!Ако не са били руските войници,между другото ,над 200 хиляди ...ние и сега щяхме да се наричаме турци...,!Или за вас това няма никакво значение,или ви е все едно дали майките ви и бащите ви са българи,или турци....Ако е така,кланяйте се на Аллах,слагайте фесове незабавно,и забравете ,че сте българи,че сте християни...Хайде,бъдете либерални,целунете и оближете седалищните части на краварите!Америка е страна без идентичност на народа си,създадена е по престъпен начин чрез избиване на местното индианско население,толерира ли са робството....Това е вашата демократична Америка,която точно толкова демократично се гласи да изпрати не американските войници,а именно вас срещу Русия,която се защитава,брани територия,която е нейна.Защито през 2014 година киевския режим убиваше невинни руснаци,мирни граждани в Донбас...Само че,вие дори не се интересувате от това,защото нямате очи за истината.Имате очи само за измамния и лъскав западен модел,който воюва колективно (над 50 държави сателити на Америка) две години срещу сама Русия,и не може да я победи.Хайде,опитайте,отидете срещу Русия...нито един от вас няма да се върне жив!Ще изгниете на полетата на руската земя ,като безродници!
71.
Украйна е страна 404
12.01.2024 20:45:51
5
14
Държавата Украйна няма признати държавни граници пред ООН (заради гранични спорове с всички свои съседи), а само административни граници от времето на СССР, а Зеленски скъса споразумението за тези граници с приемника на СССР, Русия. Следователно "държава Украйна" няма, има "вътрешен спор", както постановиха ООН през април 2022. Според договора за ОНД територията на Украйна е административен район на СССР, сега за тази територия отговаря приемникът Русия.
https://rns.bg/генералният-секретар-на-оон-украйна-н/
Освен това Украйна е Федерация и всяка област в Украйна има свой Парламент и може да реши да напусне Федерация Украйна (по Минските споразумения), след проведени референдуми там, както направиха официално Крим, Донецк, Луганск, Херсон, Запорожие. Крим беше присъединен по-късно към Украинската федерация и имаше такава възможност по своята Конституция, затова за Крим не бяха необходими Мински споразумения. Тези територии бяха утвърдени от Руския парламент като част от Руската Федерация, след официалните референдуми, проведени там.
Това беше направено съгласно подписаните от ЕС Мински споразумения. ЕС не знае ли това, не е ли подписвал това?
НАТО не знае ли, че страна без официални граници в ООН, с гранични спорове със всички свои съседи, по устава на НАТО, не може да се присъедини към НАТО, следователно всички военни помощи от страните от НАТО за Украйна (същото беше преди с Грузия) са незаконни по устава на НАТО?
70.
Пошли на х@й
12.01.2024 20:37:40
6
17
Къде ще ги разполага тия краварчета тоя укропедал, около руското посолство??
69.
PS
12.01.2024 19:39:37
3
12
Има един резидент мисли само за собствената си кариера и тлъстата заплата, пенсионер трудоустроен на синекуна длъжност. Оспорва промените в конституцията само частично, които касаят неговите правомощия, за двойните граждани и другите промени не възразява.
На Лорер чифута са се активирали троловете, като им спрат финансирането, ще духат супата, на Сашко Сороса ще му цункат рязаната карабина.
68.
Сандо
12.01.2024 19:38:50
3
19
Да ги разположи американците в София и Банкя-там се чувстват най застрашени от Руснаците.Всеки друг град ще приема като чужда намеса във вътрешните работи на суверенна държава и опит за война с гражданите на страната
67.
Ради
12.01.2024 19:31:09
10
7
И понеже ние русофилити не застреляхме,даже чичковците които употрбяваха майките ни,Тагарев ще богатее,а ний русофилите и майките ни ще рогатеем,ще носим рога.
Оооо Кадиров,ооооо Путин искаме кадировци в спалнята при мама!
66.
Ради
12.01.2024 19:07:23
10
26
Този човек трябва да бъде разстрелян
65.
Хахо
12.01.2024 18:35:34
24
12
Копейките да се успокоят и да дишат дълбоко
Радев наредил да има и руска база В Комлука щяла да бъде до морето. Сега очаквам само плюсове за тази радостна новина която им съобщих ...За Путину за победь!! Ура
64.
Братя русофили!
12.01.2024 18:35:21
6
9
Боцмана и майка му са провокатори и никога не са били русофили, защото бяха посрещачи на хсмериканския кораб. Всички бургазлии знаят че Боцмана и майка му поеха десетки Афроамериканс хобот. Боцмана и майка му са русофилски нимфи и курогълтачи. Боцмана е пееерррааааассссс. Боцмана предаде Путин и стана пеееееррррраааассссс.
63.
Ибрям
12.01.2024 18:30:18
3
24
Пак ще ни освобождават май ! Питам се ако гръмне едно оръдие къде ще бъдат тия Юнаци от парламента и тия нежни жълтопаветници ?
62.
До 58
12.01.2024 18:28:48
3
14
Ти псевдопатриоте, верно ли мисли България за някакъв фактор в цялата история? Ние сме фабрика за патрони, люпилня за ефтина работна ръка и паркинг за самолети. Не сме такива изначално, но заради малоумни, егоцентрични, продажни и евтини пачи като ТЕБ, сме на този хал. Ти си лъскай клиторката с мечти, че полит. ситуация в България отразява световните процеси и в момента не сме превзети от нпо-та и лоялни към запада предатели. Не спирай да цвъкаш, защото като стане реално нещо, всеки ще те разпознае що за боклук си като слезеш по пижамка до партера да мънкаш "Ауе вий имате ли нъет? чи май мен ми го спряха, или тока нещу не стига. Тва само Путин ще е да знаете"... преди да те приспат от юмруци и шутове, ама като няма 112, на които да звъннеш... знам че ме разбираш, може за минута-две да е, но разбираш както те очаква
61.
Хахаха
12.01.2024 18:13:29
17
16
Сипа им стабилно Тагарев на диванните копейкаджии.
60.
XX
12.01.2024 18:00:25
22
11
Браво на господин тагарев - човек с топки и изпълняващ това за което е избран от 85% от матряла. Факт.
59.
Боцмана до 57
12.01.2024 17:54:23
6
7
Отдавна не споря с анонимни полуидиоти, мойто момче!!
58.
До 58
12.01.2024 17:53:17
6
6
Реално ти трябва да си образования, умен и грамотен избирател, така ли?!!
Прав беше някой като каза, че най-кресливи в тази държава са малоумниците!!
57.
Мачкай тагарев
12.01.2024 17:46:24
21
17
Копейките полудяха От няколко месеца са на колене Нямат полезен ход Поддръжниците им само малоумници чалгари и необразовани измет Копейката не може и 100 човека да изкара в софия Опита и с енергетици и миньори Оказа се че те не са малоумници като троловете⅘ му в Нета Взеха че го изгониха Русофилите в парламента така както ги мачкат последните 6 месеца От царско време не са мачкани.Остана им само да плюят и хулят по сайтове и телевизиите С русофилите е свършено за винаги. . Янките идват да му мислят русоробите Настанаха тежки дни за тях
56.
Боцманеее
12.01.2024 17:45:12
10
11
Майка ти е бурва а ти пиян пидирастин,това го уточнихме
Татка ти логично е рогоносец и русофилистия,и кадировци не ви освободиха,това е ясно,лягай да спиш,наркоман и алкаш.
55.
Слава России
12.01.2024 17:40:56
6
11
"Който вдигне ръка срещу наще братя освободители" .......
Ами още през 1885г по време на съединението и после независимостта,българските патриоти са принудени да вдигнат ръка срещу "освободителите",несъгласни с българската незавимост и сръбските им лакеи нападнали България.
В този смисъл заявявам Слава на Комшията който който разпапури мама на веки и тате да знае че ще плаща за поколения напред.Тургам го на тати и на себе си за поколения напред,защото комшията освободи мама.
Тургам го на мама и тати Слава на Россия!
54.
Боцмана
12.01.2024 17:40:42
17
20
Ако правилно съм разбрал, оня боклук на снимката горе, ще разполага войски които през годините са разпалили най-кървавите конфликти в света, за да ни пазят от единствената страна, която ни е освобождавала от робство, в историята ни!!
На тоя откровен олигофрен, могат да ръкопляскат само откровени олигофрени!!
53.
Слава России
12.01.2024 17:24:44
18
23
Който вдигне ръка срещу руските братя и наши Освободители от Турско робство ,няма да види спокойствие.Нито той,нито наследниците му!Господ ще ги накаже за поколения напред!
52.
Марк Твен
12.01.2024 17:22:44
13
16
Сега разбирам каква е била "интелигенцията" през 1944-та, разстреляна от червената армия. Тогавашният умнокрасивитет ръйш ли. Напълно заслужено.
51.
Тагарев
12.01.2024 17:16:31
12
19
ти се универсално тъп Украинец.
Потеклото ти ще мирище на умряло смотан Украински гей
50.
Който тръгне против Русия
12.01.2024 17:15:10
17
28
Който тръгне против Русия, не заслужава да се нарича българин. Наричайте се сърби или турци, за да ви кажем какво става, ако нямате нужните документи, за да стоите на тази територия.
Иначе си бъдете лайна, никой няма нужда от реформирани джендъри, които плюят по единствената Световна Сила, която някога я е боляло фарът за Българите!
До 2-3 години (максимален максимум) така ще ревете по майките си, че нито стероидните американски педали по базите, нито ченгесарята, нито тагаренковци ще ви спасят, do you understand?!
49.
Гошо
12.01.2024 17:14:42
5
20
Сааамо да не се повтори историята ! И ние да сме изтеглили пак късата клечка ! Както винаги ! Да седнат големите и на една салфетка да си поделят Европа ! И нас пак да ни освободят !
48.
*********
12.01.2024 17:14:29
8
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
47.
Тагарев
12.01.2024 17:14:12
19
16
Не знам как ги правиш тези неща, ама копейките отново са в прединфарктно състояние. Браво! Само така!
46.
Питане
12.01.2024 16:55:32
2
14
Флагман,на Дебил с ник ХХ ограничавате ли му коментарите ,или той ви е вип ?
45.
XX
12.01.2024 16:51:18
27
9
До 34

"Тея на сила искат да ни вкарат в конфликти . Срамота" - КОЙ да се срамува? Аз не очаквам про'с'таците дет гласуваха за ЕС и НАТО на 2 Април да се срамувате.
Браво на господин Тагарев - наистина един много добър военен министър, изпълняващ добре това за което е избран.
ПП. Сега и мобилизацийката!
44.
*********
12.01.2024 16:49:35
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
43.
XX
12.01.2024 16:48:14
7
12
До 39

"Къде в Чероморец м. Червенка ли ще ги разположиш " - в Червенка, по хотели, по домовете - където е необходимо. Евроатлантизмът за който гласуваха 85% иска жертви.
Лошо няма!
42.
Геле
12.01.2024 16:47:03
4
7
Абе къде изчезна новината за хуситата и томахавките?
41.
До 12
12.01.2024 16:46:40
7
17
Сигурност,развитие и инфраструктура като в Украйна ли?
40.
XX
12.01.2024 16:46:30
26
8
Браво!
85% гласуваха на 2 Април ЗА това.
Браво на господин тагарев - човек с топки и изпълняващ това за което е избран от матряла.
ПП. Сега и мобилизацийка да стори и който се укрива - янките да го излавят. Само така про'с'тотията у нас ще изчезне!
39.
Xxx
12.01.2024 16:44:08
9
24
С Украйна не стана,сега ще пробват с България!
38.
Санчо панса
12.01.2024 16:36:55
2
11
Къде в Чероморец м. Червенка ли ще ги разположиш ?
37.
Най-добрият военен министър
12.01.2024 16:33:08
34
19
Който България е имала.
Респект !
36.
Тагаренко
12.01.2024 16:30:12
13
32
Ще си отидеш от този свят като поредния парашутист дошъл от Украйна и спуснат от Американското посолство да яде Бг-хляб

Тагаренко скоро попа ще те опяма умряло куче!
35.
G
12.01.2024 16:29:14
11
36
Много заблудени Байдънчета в коментарите . Охлюви,не е нужно някой да е привърженик на Възраждане или Путин за да не е съгласен с това,което се случва . На хората им се живее в мир .Не стига ,че живеем като най-големите прошляци в Европа със жълти стотинки ,а и военни бази и конфликти.Айде без .Нито руснаци,нито американци ме интересуват .А такива като тоя,които говорят от името на народа Господ ги съди
34.
Тагарев скоро ще гушне хуя на Путин
12.01.2024 16:26:56
14
22
и разтневирите се Българи.
Тагарев с тиквата ти ще играем мач...УКРАИНСКА ПРОСТИТУТКО,а ЖЕНА ти и кухите ти деца ще ги дърпаме с Руска жигула като мастии.

Тагарев ще изрежем задните ти части и нахраним мастиите в квартала СВОЛОЧ€

Ще мреш!
33.
X
12.01.2024 16:24:47
9
25
Тея на сила искат да ни вкарат в конфликти . Срамота
32.
Достоен Тагарев
12.01.2024 16:19:23
35
23
Правилно решение.
Ако имаше и една американска база в Украйна, ватенките нямаше да посмеят подло да нападнат.
31.
Тагарев:
12.01.2024 16:17:53
17
10
Мишки ли чувам да църкат или велопедали да скърцат?
Малки аннннааЛразбити мишки с разхайтени мамашки,чакам ви,нито се крия нито съм на Марс. Арееее ве шлякани велопедали Екатерина вееее,не се крия веее! От месеци плюете и кво?
Майките и жените ви са същите шармути а вий рогоносци,пък аз съм си в София в парламента и убих парата.
Тихичко рогоносци,че който има кинти за почивки и подаръци,той ще ползва жените и майките ви,които и без това са ползвани. Евани русоробпедали рогоносциии.
30.
До 25
12.01.2024 16:03:00
10
20
Каква война в кръвта, тоя мошенник с доноси и тарикатлък се е намърдал на позиция и когато натвори каквото му е наредено, или ще изчезне някъде на топло или под земята. Не им вдигайте въшките на подобни Андрешковци, ще го изкараш Бог на войната още малко
29.
да
12.01.2024 16:02:20
13
22
И още нещо! Братя русофили докато такива като Кирчо, Корни, Боко и Тагарев изпратиха в Украйна оръжие за милиарди и това лъсна по европейските и руски медии, факт!
Ние русофилите едни галоши и шушони не изпрарихме.
Знаете ли че от Украйна благодариха че сме ги спасили в най-тежкия момент - битката за Киев?
Знаете ли колко братушки кадировци, буряти и профи руска армия даде фира от нащо бг оръжие?
Долни предатели сме русофилите.
Само пием, лаем и си бъркаме изотзад. Предатели сме, ей тва е!
Дори родния си руски не научихме, позор! Ей затова кадировци продължават да карат на руски солдати и козички, а нас ни наричат предатели. Долни предатели сме! Родени българи от бъларска майка, но предали Кадиров и Путин. Прави са кадировци да не ни желаят щот сме помияри и предатели.
28.
Клавиатурна копейка
12.01.2024 15:57:25
32
23
Много силен министър! Не сме имали такъв до сега. Ако измисли начин как да изпрати повече копейки на фронта, ще остане до живот на поста. И без това на путлерчо му трябва пушечно месо. Ааа как беше.. Слава УруZZпия, нали?
27.
до 22
12.01.2024 15:55:26
14
38
Също толкова непонятно е как има българи, които милеят повече за САЩ отколкото за България.Пък за посещението на Тагарев в САЩ и посрещането му не от министъра на отбраната им, а от секратарят му, ми наподобява повече на среща между арогантен богаташ с лукав тарикат - бедняк. Това последното е позицията на политиците ни.Инак не упреквам и грам американците и всеки, който вижда в полоитиката ни удобна подлога за сексуално и чисто физическо облекчение.
26.
Брендо
12.01.2024 15:54:13
1
9
И други работи разполагаме, войната е скъп перформънс
25.
да
12.01.2024 15:51:54
17
41
Това е най мразеният 'украински парцал' в България
24.
Монголски ген
12.01.2024 15:51:23
18
27
Тагарев му е в кръвта Войната...
23.
Българин
12.01.2024 15:49:33
15
35
Фашиската измет трепери ще има съдбата на Навални Българския народ ще съдейства след Украйна да прочистим държавата маикави евро атлантици помяри
22.
555
12.01.2024 15:48:32
32
18
Продължава да ми е непонятно - как така има българи, които милеят повече за Русия, отколкото за България?!
21.
Браво!
12.01.2024 15:47:13
45
21
Тагарев определено знае как да дразни русопейките. Само като му чуят името и се омазват до ушите в лайн*. А аз харесвам русофилистичния вой на безмозъчни русопейки.
20.
аз
12.01.2024 15:45:32
10
40
тоз е за бесилото...
19.
ТТ
12.01.2024 15:36:18
10
15
Следвайте Фейсбук страницата Българи за пример II ! Страница за горди възрожденци и възрожденки, синове и дъщери на майка България! Всички русофили и възрожденци да заповядат!
18.
Българин
12.01.2024 15:35:32
11
47
Деееееееба тоя шибан миндил дееееееееба
17.
ХХ
12.01.2024 15:25:52
12
46
Cега да видим -ще махне ли Боко при ротацията Тагарев , или както винаги ще се наведе.
16.
Владимир Владимирович
12.01.2024 15:23:34
12
54
Тагаренко стига си се разхождал само. Дела трябват, вземай мешката и бегом към Окрайна
15.
Истината
12.01.2024 15:20:33
31
14
Абе къв е тоа Тагарев?
Я по-добре да чуем близките и бойните другари на загинали руски бойци в Сирия и да видим,защо не вярват на кремълските си управници и твърдят,че пак ще си останат жертви на американосите!
https://youtu.be/sWGMztzvSZ4?si=qP1y2bxcZvkMmfME
Никакви американски войски,само русоробите ще ни спасят от великата армия,горяща и изпаряване се.
Абе Тагарев,ний русоробите ще пазим България,нали видя как обесихме русофилските политици търгаши и изгониха НАТО?
Разстеляли как собаки! Хахахаха.
14.
До13
12.01.2024 15:19:24
44
12
Осъзнал се човека няма нищо лошо в това Вие копейките обаче никога няма да се осъзнаете ..Иска се акъл за това!!
13.
Истината
12.01.2024 15:08:48
12
47
Този Върл Русофоб е завършва Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия.
А от 1986 г. до 1989 г. защитава дисертация във Военновъздушната инженерна академия „Н. Е. Жуковски“ в Москва - (СССР)
Храни куче за да те Разкъса!
12.
Браво
12.01.2024 15:07:18
50
18
Супер ще имаме само полза.Не само сигурност но и инфраструктура да не говорим че и консумация снабдяване ще носят сигурни средства на търговците. Бил съм в германия в US базата Ремщайн цял град е Много от военните са със семействата си.
11.
бургазлия
12.01.2024 15:06:26
58
20
копейките газ пикаят. не разбраха ли, че няма връщане в ръцете на руснаците. И както навремето руските войски в България възпираха всеки с мераци към нашата територия, така сега американците ще вършат тази работа.
10.
Az
12.01.2024 15:04:18
16
68
ТАГАРЕВ....ТИ СИ ПО-ГНУСЕН ОТ
МЛИРИЗЛИВО ЛАЙНО И ПИЯНСКА
ПОВЪРНЯ......
ТИ СИ АБСОЛЮТЕН БОКЛУК И МЯСТОТО
ТИ Е ЗАД РЕШЕТКИТЕ
ТВАР НЕЩАСТНА
9.
Боклук,
12.01.2024 15:03:13
12
57
Защо не ги попита кога ще получим Прекрасните самолетчета F-16 - Трето поколение, производство 1974 г.,
Които сме Платили и Предплатили,
а отново залагаш на карта България!
8.
Аз
12.01.2024 15:01:53
16
69
КОЙ СИ ТИ,ЧЕ ЩЕ ОСЪЖДАШ БЕ
БОКЛУК ПРОДАЖЕН....?
НИКОЙ НЕ ИСКА МИРИЗЛИВИТЕ КРАВАРИ,А ИЗРОДА ЩЕ ОБСЪЖДА..
В ЗАТВОРА ТИ Е МЯСТОТО
МАМИЦАТА ТИ ПРЕДАТЕЛСКА
ИЗЧАДИЕ НА АДА
7.
Боклук мръсен
12.01.2024 14:56:58
18
79
Този е най жалката подлога която може да има такъв дупе давец няма никъде. Заслужава да клекне пред 1 гилотина предателя долен.
6.
Още
12.01.2024 14:56:30
21
52
Един пример,че на 09.09.1944г е требало всичко фашистко да се трепе до девето колено!
5.
Месар
12.01.2024 14:52:51
17
77
Това жалко подобие на човешко същество трябва да бъде изкаран пред народа, съблечен и линчуван за назидание на другите национални предатели като него и след това върнат до родната му усрайна. Само дето ни диша въздуха.
4.
ЧАКАЙ МАЛКО
12.01.2024 14:50:54
20
79
В ролята си на какъв тоя обсъжда разполагането на американски войски на територията на страната ни. Нещо не разбирам, Тагарев цар, президент, мин председател ли е а изобщо има ли понятие, че сме парламентарна република и имаме народно събрание??? Или гледа колкото се може по бързо да ни ги натресе тия преди да са го изритали оъ стола???
3.
Какъв народ сме?
12.01.2024 14:50:36
22
77
Досега трябваше да му е забучена главата на кол пред Народното събрание...
2.
Иван Жабов
12.01.2024 14:48:20
23
91
Този завършен глупак ще ни натресе страшни проблеми!
1.
Иван
12.01.2024 14:47:35
26
92
Предател!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори