×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Франция има нов премиер - гей от смесен брак с трудно детство


Франция има нов премиер - гей от смесен брак с трудно детство
Габриел Атал е и най-младият премиер в историята на Франция
09 Януари 2024, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Габриел Атал се омъжи през 2017 година за настоящия лидер на "Обнови Европа" Стефан Сежурне

Френският президент Еманюел Макрон назначи днес 34-годишния министър на образованието Габриел Атал за нов министър-председател в момент, в който Макрон иска да даде нов тласък на втория си мандат преди изборите за Европейски парламент, съобщиха френски медии, цитирани от Ройтерс. 

Смяната на премиерския пост няма непременно да доведе до промяна в политическия курс на страната, но дава сигнал за желание да се подобрят шансовете на центристката партия на Макрон на европейските избори през юни след общественото напрежение във връзка с пенсионната и миграционната реформи. Според проучвания партията му за момента изостава след крайнодясната формация на Марин Льо Пен с около 8 до 10 пункта.

Атал, близък съюзник на Макрон, който по време на пандемията от ковид стана говорител на правителството, ще заеме мястото на Елизабет Борн.

Един от най-популярните политици в страната според последните проучвания на общественото мнение, Атал се проявява като интелигентен министър, който се справя с лекота в радиопредавания и в парламента. Той ще бъде най-младият министър-председател на Франция и първият премиер - открит гей.

Атал, който е започнал работа в политическите институции на 23 години като служител в Министерството на здравеопазването, стана най-младият министър-председател на Франция, изпреварвайки социалиста Лоран Фабиюс, който получава високия пост при управлението на Франсоа Митеран през 1984 г., когато е на 37 години.

Ето още 11 неща, които трябва да знаем за Атал, новият ръководител на правителството на Франция, пише "Политико".

1. Отдавнашен привърженик на Макрон, но не е член на близкия кръг на президента

Новият министър-председател на Франция напуска Социалистическата партия през 2016 г., за да подкрепи президентската кандидатура на тогавашния министър на икономиката Еманюел Макрон. Въпреки трайната си подкрепа за президента, Атал никога не е бил посочван сред най-близките съюзници и довереници на Макрон, за разлика от министъра на въоръжените сили Себастиан Лекорню и бившия министър на земеделието Жулиен Денорманди, които също бяха посочвани като възможни кандидати за най-желания пост в правителството.

2. Експерт по комуникации с политически опит

В автобиографията на Атал влизат 10-месечна работа през 2018 г. като говорител на "Република, напред", промакронското движение, сега известно като "Ренесанс", и две години като говорител на правителството от 2020 до 2022 г. Периодът включва кандидатурата на Макрон за преизбиране и пандемията от COVID-19, по време на които Атал впечатлява с безупречни медийни изяви.

3. Първият в историята открит гей министър-председател

Габриел Атал прави каминг-аут малко след като влиза в правителството през 2018 г. и оповестява гражданския си съюз с настоящия лидер на "Обнови Европа" и вероятен водещ кандидат на "Ренесанс" за европейските избори през 2024 г. Стефан Сежурне. Двамата политически лидери вече не са във връзка, но никога не са потвърждавали публично раздялата си. Сежурне, който е известен с това, че защитава личния си живот, отказа да коментира статуса на връзката им за материал на "Либерасион".

4. Новият любим политик на Франция

През последните шест месеца рейтингът на одобрение на Атал рязко се повиши с нарастването на медийното внимание, което в крайна сметка доведе до това, че той изпревари бившия премиер и кандидат за президент Едуар Филип като най-популярния политик във Франция според проучване на IPSOS от декември.

5. Съучениците му вече са гласували за него като президент... преди 12 години

Политическите познания на Атал вече са напълно изявени по време на интервю, взето през 2012 г. по време на студентските му години, когато съучениците му от Sciences Po, неофициалното училище за политици в Париж, описват младия Атал като бъдещ президент.

6. Тормозен като тийнейджър

Атал е учил в престижното частно училище l'Ecole Alsacienne в Париж заедно с Хуан Бранко, бившия адвокат на Джулиан Асанж, противоречива обществена фигура. Той често е преследвал новия министър-председател в книга и в социалните мрежи. В телевизионно интервю Атал описва, че е бил обект на многократни хомофобски издевателства и посочва Бранко като виновник, описвайки адвоката като "обсебен" от него. Бранко отрича това.

7. Бивш социалист, спечелил уважението на консерваторите

Новият правителствен ръководител се присъединява към Социалистическата партия през 2006 г., преди да има законно право да гласува, но привлича благосклонното внимание на десни коментатори и политически фигури и е описан като политически хамелеон с няколко твърди позиции. Атал започва работата си като министър на образованието със забрана на абаите - дълги роби, които понякога се носят от мюсюлманките - в училищата - ход, който председателят на републиканците Ерик Киоти определи като "смел". Последният консервативен президент на Франция Никола Саркози е настоявал бившият министър на образованието да обмисли възможността да се кандидатира за президент през 2027 г., съобщава седмичникът La Tribune.

8. Той отказва да бъде министър на здравеопазването

Въпреки опита си в работата с бившия министър на здравеопазването от социалистическата партия Марисол Турен и управлението на официалната комуникация на правителството по време на пандемията от COVID-19, Атал отказва предложението да поеме ръководството на френската здравна система по време на мини-преструктурирането на правителството миналото лято.

9. Привилегировано възпитание

След назначаването му за министър на образованието, някои политически опоненти упрекват Атал, че в детството си е посещавал изключително частни училища. Въпреки че признава, че е имал "късмет", когато е израснал, Атал подчертава и "трудностите", през които е преминал, като посочва като пример развода на родителите си по време на интервю за френския телевизионен канал TF1. Бащата на Атал, филмовият продуцент Ив Атал, умира през 2015 г.

10. Смесен религиозен и културен произход

Бащата на Атал е от тунизийски еврейски произход и част от семейството му е депортирано по време на Втората световна война, според материал в профила на Le Monde, но е отгледан в православната вяра от майка си, която е от руски произход.

11. Любимец на Брижит Макрон

Като министър на образованието Атал работи в тясно сътрудничество със съпругата на Еманюел Макрон - Брижит, бивша учителка, която има усет към сектора. Двойката работи най-вече по изкореняването на тормоза в училищата, а френската първа дама подкрепя някои от политическите предложения на младия министър, включително стремежа му да изпробва задължителни униформи за учениците.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
76
Коментара по темата
76.
:)
12.01.2024 18:40:14
0
1
е то на всеки е ясно че всички чужденци от англия франция италия испания и германия са педали, това и децата го знаят, та какъв очаквате да е примиера им :Д
75.
Искахте Европа
12.01.2024 11:06:52
1
2
На ви Европа! Накрая и без ток ще останете и няма да могат да ви четат дебилизмите младите третополови, които все още могат да четат на български език. Да идва Сармат!
74.
Содом и Гомор
11.01.2024 08:42:34
0
3
Габриел Атал прави каминг-аут малко след като влиза в правителството през 2018 г. и оповестява гражданския си съюз с настоящия лидер на "Обнови Европа" и вероятен водещ кандидат на "Ренесанс" за европейските избори през 2024 г. Стефан Сежурне. Двамата политически лидери вече не са във връзка, но никога не са потвърждавали публично раздялата си. Сежурне, който е известен с това, че защитава личния си живот, отказа да коментира статуса на връзката им за материал на "Либерасион".
.............................…...........……
Гей и педераст едно и също нещо ли са?
73.
Западни мечти
10.01.2024 20:07:23
6
8
Аз съм гражданин на модерна и демократична Европа. Ненавиждам Путин и комунизма. Всичко това е сбъркано и психарско. Искам моя път да бъде праведен и да върви към новите технологии, новите неща и на Запад. Обичам интернет, да стоя само вкъщи и да хапвам чипс и да пия кока кола. Мечтата ми е да сключа еднополов гей брак с вмирисан африканец и да живея с него в покрайнините на Париж.
Когато той ми го подава, ще се чувствам като в реклама на шпеков салам "Орехите"!
72.
До Фъфлека
10.01.2024 19:35:15
1
1
ми точно така ве педал я виж ква омраза те задушава хахах
Само доказваш написаното. Манипулирам те както си искам и дори не може се осъзнаеш толкова си тъп :) Айде сега....скачааййй хахахаха
Добрата маймунка тя как изпълнява всичко в затвора ли така я дресираха или си е толкоз тъпа по рождение ахахах
71.
Фъфлека
10.01.2024 19:31:18
0
0
Сега се върни и си виж първия пост.

"банда малоумни дебили под мен се събрала и се пъне да измисли нещо за да оправдае омразата си произлизаща от неразбиране. Като не разбираш нещо или го мразиш или се страхуваш от него - вие сте примера. "

И сега си виж последните...Ебах ли ти путката, майчина, педал!? Казах и го направих..Аре мри в кал, педеруго..."Манипулатор" ХАХАХАХахах...Колкото си по-тъп, толкова за по-умен се мислиш, че всичко ти е ясно..Ма ти си модерна, ма, не обръщай внимание..Само че има само едно нещо , по-гнусно от педал и тва е дърт педал..УСПЕХ!!!
70.
До Фъфлека
10.01.2024 19:23:18
0
2
стига ми обяснява къв педал си и житието си. Ходи да си лекуваш шизофренията ти казах. И заминавай утре да оплакваш Йоаникий:)
69.
Фъфлека
10.01.2024 19:21:26
0
0
Откачи...Сега евреите захвана, че и руснаците..Също и християните. Всички са ти виновни. Кой те кара да лапаш, бе , момче? Направил си своя избор..Сега кой ти е виновен...Хората, защото са отвратени от педалите..Да, "хората"...А те са отвратени, понеже са малоумни. Ама те такава глупост, да си легнат със същия пол, не са направили. Добре, зщо да са малоумни? Защото не искат да знаят даже кво е тва. Еми разбираемо е, няма бивш педераст, няма такива "от един път не се става"..Даже много са си добре..Вие, педалите, сте малоумни..Господ ви е създал мъже и вместо да си правите кефа с жени, дори и извращения някви да са , аре, пак не е тва..Тва е най-гнусното..Много тъпо си постъпил навремето...Някои неща с право са забранени от църквата. Щото ще се мъчиш..Няма начин..
68.
До Фъфлека
10.01.2024 19:13:35
2
0
стига фъфли ве педал :) Кво си седнал да описваш къв си все едно го вълнува някой. Аре ходи у черквата да защитаваш израелтянина Исус и да го приемеш като твой и най вече руски спасител. Много обичаш русията ама не отиваш там щото там педалите като теб не виреят. За това се правиш на голям мъж тука все едно не те знаем всички къв си педал. Аре ходи при мангалите да ти изпълняват фантазиите или дори и те не те искат?
67.
Фъфлека
10.01.2024 19:09:35
0
0
Сега, кво, ще мутрееш с педарастки жаргон!? По всички ти личи, тъп педераст. По жаргона, как отвреме навреме избухваш, как после усмивчици нали, отвисоко...Един нормален мъж, смао да ти кажа, педеруго..Или въобще няма да ме отрази , или ще сипва, ама мощно...Всичко по средата говори за анално разглезен бандит...Че не е като да говоря празни работи. Личиш си от километри..А огромна част от ей такива гнусни педали, като теб, дето много плямпат в нета, няква псевдо смелост, плюс, че богохулстват и такива, които се имат за много по-умни другите, че те много често за забъркани и с педофилия..Както се оказах прав преди това, така и съм прав за това, логично е. Или поне много вероятно. Сега отивай да лапаш на баща си, знам, че това имаш предвид...Само че го изкривяваш през болния си мозък. Това ли ти е оправданието? Че пастрокът ти те е изнасилвал, като малък? Може би е оправдание, ОК, може би е непоносимо, но има и друго решения, може да се хвърлиш в морето, не е нужно да живееш, като урод.. И да си го изкарваш на хората, те не са виновни, педалче..
66.
До Фъфлека
10.01.2024 18:59:32
0
0
Питай баща си :) Ако не е в наличен състав да го инвокираме ако знаеш кво е това ;)
65.
Фъфлека
10.01.2024 18:57:08
0
0
Именно..Аз какво ти обяснявам? Или нещо не може да вденеш? Как се издаваш сам.. Щото другите били малоумни дебили. Само да те питам , винаги съм се чудил.."Ентелегентните ли си го бутат или като си го набуташ, ставаш Ентелегентен?"...
64.
До Фъфлека
10.01.2024 18:53:57
0
0
ти не си наред с главата със сигурност. Сега и за педофилия ли взе да дрънкаш? Това ли ти е другата фантазия? Гузен не гонен бяга нещо?
63.
Фъфлека
10.01.2024 18:50:46
0
0
кво стана, ръбаш ли клавиатурата. С тая кална уста..Аз съм щял да вляза в затвора, мишко гладна, аз нищо нередно не върша. аре там някоя трева , нищо не е. Ами ти...Да знаеш, че в БГ са полудяли с тази педофилия. Ако не могат да намерят доказателства, пак може да измислят нещо. Тия с качулките, яките момчета, те малко не са добре с главата. Че внимавай кви ги плещиш, а не да ми даваш подобни съвети на мен.
62.
До Фъфлека
10.01.2024 18:49:26
0
0
върни се в училище да усвоиш четенето с разбиране че нещо ти куца. Никой никъде не е казвал нормално ли е кво е но като си толкова тъп продължавай да си вадиш думички от там дето искаш някой да ти навре нещо за да си доказваш тъпата теория в която вярваш. И като си го бутат кво? На теб ква ти е драмата че ти не участваш там нали педал? Че не ти го бутат на теб - добре всички разбрахме че ти се иска пък си на сухо. Айде ходи реви на баща си може и да те огрее :)
61.
Фъфлека
10.01.2024 18:43:59
1
0
Виж се кака еволюира..За отрицателно време. Манипулаторът. Обиждаш на "патриотизъм", богохулстваш и отделно сереш помия..И всички коментиращи са "малоумни дебили", понеже не били разбирали. Какво да разбират, ве, кво толкова има за разбиране. Че някви "мъже" си го бутат отзад и правят свирки? И това било нормално? Кой какво не разбира? Вече се мъчиш да загладиш тая изцепка, че се плюнчиш и обиждаш на "педал"..Казвам ти, виждал съм го, ама едно към едно тва. В нета..За потвърден педал. И педофил..Ей така говореше, като теб.
60.
До Фъфлека
10.01.2024 18:39:59
0
0
когато си прост като теб виждаш само това за което мечтаеш - педали :) Никой не защитавам а питах що има педали и кви ли не в природата като е толкооова сбъркано нещо и любимия на повечето "патрЕоти" боК го е допуснал. Даже и педали никъде не съм писал само ти се пениш.

Разбрахме ти сексуалните фантазии за цигани който да ти го навират някъде. Всички разбрахме че си прост ограничен педал. Вече може да се кротнеш или да ходиш навън да потърсиш някой мангал да ти го сложи че да се успокоиш :)Явно ти липсва от затвора хахаха
59.
Фъфлека
10.01.2024 18:35:09
0
0
Сега погледни първия си пост..Ти си толкова тъп, че даже не се усещаш как се наигра. Защитаваш хомотата и после обиждаш на "педал". Само сране, сране, сране..Никакъв смисъл..И после другите били "малоумни дебили"..Сега иди при мангала да му се оплачеш и да си го напереш отзад. Да се успокоиш. Не аз съм изнервеният, просто ти правя мозъчна операция..Забавлявам се..И изучавам видът хомо лигавос охлювус. хахаха
58.
До Фъфлека
10.01.2024 18:30:39
0
1
лек ходи си лекувай шизофренията :) Всичките тия тъпни дет си ги надраскал всъщност се обръщаш към себе си нали педал? Хем си педал хем някак си не искаш да се приемеш че си такъв - нищо доктора ще ти помогне хахаха

Бахти лесно манипулириемия тъпак. Казваш му скачай той скача. Аре пак...скачааайййй хахахах
57.
Фъфлека
10.01.2024 18:26:14
2
0
Защо да не пиша, комплексар!? Щото трепериш сега пред компа, ти да си последният, ще рефрешваш сигурно до 10 часа. Виж как ти излиза чернилката, мръсна хомо твар. Ако имам време, всичко ще ти изкарам. И да, педалите са мрсни изчадия. Той ме бил манипулирал, два поста и ти лъсна помията, педал комплексиран. Всички са дебили малоумни, защото говорят срещу хомотата, Господ е измислица и го доказа веднага, нали..Типичен педал. Ако си до мен, ще ти изгаснат светлинките. И ще е повече от заслужено. И не съм само аз, който ще ти го причини. Радвай се на нета, постижението на новото време. Следващият път, като си го натъпчеш , се сети ей за тва. Как защитаваш педалите и същевременно отричаш, че си педал. Жалка картинка..Отричаш, защото те е срам. Че си мекотело..Хомо мекотело..
56.
До Фъфлека
10.01.2024 18:21:12
1
0
ти си бахти мазния педал обаче. Не спря с тъпите си фантазии за педали коленичене и не знам кво :) Явно ти липсва затворчето - споко пак ще си там :) Прост си тъп си и си лесно контролируем заради горното. Лесно може да те манипулира всеки .На бас че пак ще ми пиеше нали ;)
55.
Фъфлека
10.01.2024 18:17:28
1
0
Садна ли, педерастче!? Ти гледай само да не влезеш в затвора за някоя глупост...Че там и много други неща ще правиш, освен да се изживяваш на кралица сред "алфа мъжкари"..Кви алфа мъжкари са тия тъжни циганета, ама на теб ще ти се сторят такива. Там ще коленичиш, пред мангала, ако не го праиш вече. Като не щеш пред Господ да коленичиш..
54.
До Фъфлека
10.01.2024 18:14:04
1
0
педала си ти. Не спря да мрънкаш за педали и пишки. 2 поста само за това дрънкаш
Айде не ме занимавай ми ходи си търси кой да ти задоволи педалските желания
53.
Фъфлека
10.01.2024 18:12:37
1
0
Ей тия "кога ще цъфне Господ" , така говорят само социопати и педали. Ама САМО..И друго съм чувал от педали, "Щом Господ ме е създал, да харесвам мъже, значи е правилно, аз не съм виновен, това е негово дело или няма Господ"...И ти сега си мислиш същото. И да , педал си и си тъп, много ясно, че се издаваш по тоя начин. Ама то в главата ти само пишки, ако ти резна черепа, ще заприличаш на таралеж..Как да го осъзнаеш..
52.
До Фъфлека
10.01.2024 18:09:38
0
1
недей рева много че да не станеш от бивш настоящ. Тая злоба ходи си я лей другаде.

Смятай колко трябва да си тъп и ограничен че някой ако не ти припява в омразата към педалите веднага да го обявиш за такъв :)

Ма ти голям професор и богослов даже :) Исус кво казал - ти кажи кога ще цъфне пак да даде вето на лошото в света ? Нали много ги разбираш ? :) Правителство трябва за такива като теб да не си на свобода :)
51.
Фъфлека
10.01.2024 17:55:06
3
1
Ще ти обясня, педераст, обърши си пяната от устата..Или квото е там бялото..Аз ли не разбирам педалите? Бивш затворник съм, налагало се е да живея на едно място с всякви хора. С години..Знам как им работи мозъкът. Преди да пребия такъв урод, то си намирам причина. "Морална"..Знаеш, че педофилията не е нещо красиво, нито интригите, нити непровокирана злоба и съответно вреда към нищо неподозиращи хора. За да го осъдя, първо трябва да мине през съд, не е така за кеф да го прибия, има си ред. Бъркам му в мозъка, ако намеря нещо нередно, то после му бъркам другаде. Бъзикам се за последното, как може да мастурбираш над някъв си пост, много си извратен...

Сега за Исус...Исус може да не казал нищо директно за педалите и Исус, ти момченце с мека китка, Исус е месия, много им здраве на православните с техните измислици. Исус е казал "не коленичи пред мен, защото аз не съм Бог."..Господ го осъжда..Точно това с гейовете. Прочети, нали си много "мотивиран"..И образован.Почети и в един момент ще ти го наврат в лицето. Не това, което си мислиш. Е, де, пак, извратен си..

При животните, че имало хомота. При животните има всичко, има и психопати , има и убийци, има и човекоядци даже (животни, които са опитали човешко и са се "пристрастили"). Тва е че животните правителство нямат, нямат изпълнителна власт и т.н..Сещаш ли се..Колко си тъп..
50.
Abigor
10.01.2024 17:40:47
3
1
банда малоумни дебили под мен се събрала и се пъне да измисли нещо за да оправдае омразата си произлизаща от неразбиране. Като не разбираш нещо или го мразиш или се страхуваш от него - вие сте примера. Айде големите експерти да обяснят следното :

Защо в животинския свят има животни хомосексуалисти? Също така защо има видове който са джендъри - в определен момент са мъжки пол ако се наложи за поколението го сменят на женски м?

Айде чакам обяснения как Исус го е допуснал това в природата? Между другото кога ще цъфне Исус да наложи вето на ЛГТБ-то?
Мерси :)
49.
Бат Танас
10.01.2024 16:55:48
2
1
Дееееееба тия уроди дееееееееба....
48.
Фъфлека
10.01.2024 15:41:38
2
6
То точно на французите им отива педали да ги управляват, даже много затворени бяха до сега, консервативни..Консерви. Педалите не са . като хората, много хора си мислят "Кво ме въкнува с кой се ляга, като си върши работата". Той може да си върши работата, но още много други неща ще "свърши". Тва педалът е най-ниско от всички отрепки..Защо осиновяват момченца, а? То въобще, защо осиновяват дете, като може да си платят не чак толкова голяма сума и да им износят децата, първо на единия, после на другия. ЗАЩО? Защото са уроди, социопати и педофили. Всички педали са такива, може да плямпате там пропаганда , и да вярвате, не ми дреме, аз съм ги засякъл, осъдил и изпълнил присъдата. Публично пребиване ахха, вие кво точно направихте по въпроса...
47.
До 46
10.01.2024 14:28:52
0
1
А ти май прекаляваш с тях.
Хахахааааа
46.
XX
10.01.2024 14:01:21
1
1
До 29

"французите гледат кой какво може не кой с кого и с ляга" - мухаха... пич, май отдавна не си си взимал хапчетата.
45.
*********
10.01.2024 13:55:58
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
44.
До хх 38
10.01.2024 13:36:59
9
6
тия дето пребиваха бабите си се казваха комунисти!
Не, че имаха нещо общо с комунизма.
В момента България има най-големият БВП в историята си, тъй като рашките спряха да я източват ефективно, както от 1944 до сега.
МРЗ е за разни такива, като теб, които цял живот не са изработили една стотинка сами, а са чакали на рашистките копейки!
Л@йнар смотан!
Предател!
Махат се в рашистан!
43.
АНАЛизатор
10.01.2024 13:26:45
1
6
Сигурно има квота за гейове премиери!?
42.
4p
10.01.2024 13:25:16
1
5
Че той тоя на 34 години кво е бачкал преди това, че изведнъж премиер!? Малко като на Станишев работата!
41.
Бай Петко
10.01.2024 12:41:46
0
12
Много много трудно детство - заможно семейство, скъпи училища, куп пари...
40.
даскал
10.01.2024 11:08:00
3
10
УЖАС !!!
То и в България е пълно с гейове, но повечето не ги знаем, защото си трайкат !
39.
1
10.01.2024 11:06:37
2
5
А те в проссия пендели са патриарх негодяев гундяев полковник кгб и шеф госдуРа парламента володин
38.
XX
10.01.2024 10:23:17
4
12
До 34

"И като излезеш от ЕС какво ще ядеш, бе тъпак?!" - поредното доказателство, че за ЕС са само некадърните и мързеливи про'с'таци, неспособни сами да се нахранят и чакащи някой да им даде МРЗ.
Про'с'так eвропеиден, преби ли днес 6aба си, да и вземеш пенсията та да cи купиш цигари?!
37.
ХХ
10.01.2024 10:20:04
5
6
До 24

"И у нас е бъкано с педерасчета в Парламента..?" - ми ВИЕ си ги избирате да са като вас - гейове.
36.
А кремълската пропаганда
10.01.2024 08:16:22
9
10
Не спира да се излива .Радост за дебилната общност.
35.
Франция е велика държава
10.01.2024 08:13:12
9
11
И винаги я посещавам с голямо удоволствие и уважение.
34.
До 23 кирил
10.01.2024 08:10:48
24
13
И като излезеш от ЕС какво ще ядеш, бе тъпак?!
Рязани кадирофски пишки!
Ако ти харесва, излизай!
То е лесно!
Вземаш си куфарчето, хващаш си влакчето и в мацква!
Предател долен, рашистки!
33.
Добре де
10.01.2024 08:06:58
19
8
ами любимия ви путлерчо, дето са го обучавали на тая работа в кгб, като превенция да не се огъне при разпити, него не го закачате, а?
А това, че и той е имал много трудно детство, и това е ОК, според вас?
Мърши сте, ей, предатели!
Дано поне ви плащат добре, че иначе смърдите отдалеч!
32.
Европеец
10.01.2024 07:59:34
5
16
Той макарона и той
31.
Ами ...
10.01.2024 07:35:03
3
19
Радвам се французите :-) те и без това си ги харесват гейовете хаха сега трябва и макрон да го сменят с някой гейчо или той самия да смени резбата, но все пак това е чудесна новина, аз колкото гейове познавам все са без деца, демек са на измиране силно се надявам някой ден да ги пишем в червената книга, дано да е скоро
30.
Митко Градев Погребаналния
10.01.2024 07:02:26
1
20
както върви скоро и кмета на на с.Русокастро ще е гей , не трябва да се слагат на такива високи позиции гейове , хора със изкривена психика да ни управляват е нещо ужасно .
Кой ще ражда деца , къде ще отиде света накрая със това подтикване на младите към гей бракове и разни други идиощини .
29.
ширеща се простотия
10.01.2024 04:24:17
24
11
не можем на малкия пръст на Франция да стъпим макар да си имахме десет години премиер, който си плаща за *вирки от уж моделки, французите гледат кой какво може не кой с кого и с ляга
28.
дедсзнам
10.01.2024 03:38:08
17
8
на всички коментиращи iq - то им е отрицателно число, също като баланса на бюджета в края на месеца... слочаеност? немслЪ
27.
bai kosta
10.01.2024 01:49:01
3
25
Tе това е лъскав педераст с дълго бедро.
26.
Българина
10.01.2024 01:13:38
7
34
Интересно е какво ще бъде следващото извращение?..
Тези нормални немат ли във Францето???
25.
*********
10.01.2024 00:25:38
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
Ал Фашагата от СДС-то
10.01.2024 00:19:42
3
35
И у нас е бъкано с педерасчета в Парламента, в Министерския съвет, в другите институции и в политическите партийни ръководства,и заради тези пороци - педерастията, чрез компромати шпионите от Козяк здраво ги държат на каишка. Със сигурност понякога им показват и снимки, снимани голи и с каишка, като по този начин им показват "правилния" път .
23.
Кирил
09.01.2024 23:12:23
11
37
Веднага да излизаме от EU!!!
22.
Йгйк
09.01.2024 23:10:33
3
67
Ако хомосексуализма беше нещо нормално, мъжете щяха да могат да забременяват. Другото странно и гнусно нещо е, че педалите осиновяват само момчета. Защо?
21.
Бс
09.01.2024 23:09:34
3
36
Французите ги чака тежка година.
20.
Не бъдете като тях
09.01.2024 22:47:42
3
27
И от левите и от десните може да се дават примери в България и чужбина за гей политиците. Но е гнусно , да си ляга мъж с мъж, дори и жена и деца да има официалено определени човек.
19.
СОДОМ И ГОМОР
09.01.2024 22:36:53
7
47
Известно е от библейската история какво е последвало разврата и духовното падение на гражданите на Содом и Гомор ( има връзка със сегашните последователи на Сорос). Скоро ще почувстват Божия гняв! Човешкото общество, ако не може да се излекува от болестите си(към които спадат педерастията и еднополовите бракове) трябва да загине, както са загинали тези два библейски градове.
18.
След Люксембург и България, сега Франция
09.01.2024 22:32:07
5
40
Люксембург също си има гей-Премиер, а България все още си има заместник Премиер-гей Кокорчо...
17.
Хирург
09.01.2024 22:29:43
7
23
Ако има операция на задника, аз съм му е правил , широка дупка имаше от там сигурно е раждал децата си хермафродита. Тротинетката
16.
Бай....до #9
09.01.2024 22:28:54
8
44
Да, прав си! България все повече заприличва на Англия. Валежите се увеличават и педерастията също !
15.
Cf
09.01.2024 22:25:35
5
21
И еврейн
14.
Бай....
09.01.2024 22:21:38
8
32
"Ти ебал ли си педераст "?. "Не, но съм ебал един, който е ебал педераст".
13.
Факт
09.01.2024 22:20:30
6
15
Един лопатар бивш председател. Миро се казваше мисля има уж деца, но ДНК то доказва бащинство, може и гей да е.
12.
ХХ
09.01.2024 22:14:43
3
35
Геят Филип Димитров няма деца, но жена му злобно се подиграваше на Желев, когато дъщеря му се самоуби.
Факт.
11.
Potres
09.01.2024 22:10:10
6
27
Има мъже за пред обществото имат връзки с жени , иначе са гейчета, ако има деца те са от други , не са от него, помощници е имало там
10.
Някой изненадан
09.01.2024 22:06:15
3
24
Микрон назначил бАтал
9.
Гачо
09.01.2024 22:04:30
2
68
Чудна работа,педерасите не могат да се размножават пък все повече и повече стават…..
8.
ГДБОББ
09.01.2024 21:56:54
4
25
тоест е човек от екипа на флегман?
7.
ХХ
09.01.2024 21:55:30
5
25
Ние си имахме премиер - гей: Фифилота.
6.
ХХ
09.01.2024 21:53:56
8
39
Само про'с'таците гласуват за политици без собствени деца.
5.
така така
09.01.2024 21:53:51
4
50
И ние си имаме пендел за министър на финансите... Този е млад пендел а нашия е закУравял
4.
Sa
09.01.2024 21:53:20
2
34
Поема го отзад значи.
3.
............
09.01.2024 21:45:45
9
54
Нашите евроидиоти са доволни че такива пендели са ръководители, а ние им се възхищаваме. Толкова много са се прехласнали по Запада. И какво видяхме от този Запад? Гмо храна, интернет и фалшив свят, мигранти, кредити, мъжете станаха жени и се епилират, скубят си веждите, жените с татуси, ходят на фитнес и нова мода с огромни вежди като чеченски бунтовници.
2.
Atr
09.01.2024 21:44:38
4
49
Асенката нали си има приятел, от новите временно пребиваващи чужденци.
Съдружника му може за прикритие да има брак с жена, много такива леви резби има.
1.
Някой
09.01.2024 21:22:43
6
74
Майко мила........., ужас.....!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори