×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нови разкрития за педофилския остров на Джефри Епстийн - лъснаха имената на Бил Клинтън и принц Андрю


Нови разкрития за педофилския остров на Джефри Епстийн - лъснаха имената на Бил Клинтън и принц Андрю
„Педофилският остров”, както е познат в публичното пространство, явно е бил посещаван от сериозни фигури от обществения живот
04 Януари 2024, Четвъртък, 11:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте откъси от свидетелските показания на няколко от непълнолетните по това време момичета, които са били карани да изпълняват сексуални услуги на милиардери

Повече от 4 години по-късно, най-после документите по делото срещу уж самоубилия се в затвора Джефри Епстийн бяха публикувани. Както се очакваше, в списъка с имена, които са посещавали често островът на изкушенията, известен още като „педофилският остров” - частна собственост на Епстийн, присъстват видни личности от т.нар. „световен хайлайф”.

Така например често от услугите на Джефри са се възползвали принц Андрю - брат на настоящия крал на Великобритания, и бившият президент на САЩ Бил Клинтън, чиято съпруга бе опонент на Доналд Тръмп в президентската надпревара през 2016 г. Също без изненада е и фактът, че името на Тръмп не фигурира в списъка.

Целият документ вижте тук: https://controligarchsbook.com/2024/01/03/epstein-docs/

Разкритите документи сега са част от дело срещу съдружничката и партньорка на Джефри Епстийн - Джизлейн Максуел, която към момента изтърпява 20-годишна присъда за трафик на хора - основно жени, ползвани като секс робини на острова. В идните дни се очаква списъкът с имена да расте. Засега обаче ето някои от по-пикантните подробности.

Бил Клинтън

Изобщо не е тайна връзката на бившия президент Бил Клинтън с Джефри Епстийн и Джизлейн Максуел. През годините те открито поддържаха подозрително близки отношения, а самият Клинтън бе поканил педофилското дуо на сватбата на собствената си дъщеря. Документите, които излизат сега, разкриват някои от досега забулените в мистерия факти. Разкритията са потресаващи. В интервю със свидетелката Джейн Доу - име, което се дава като работно за тези, които се притесняват да разкрият самоличността си при такива случаи, става ясно следното:

-Знаехте ли, че Бил Клинтън е приятел с Джефри Епстийн?
-Знаех, че си имат взимане-даване. Не знаех, че са приятели, докато не прочетох статията във „Ванити Феър” за това как са били заедно в Африка.
-Говореше ли ти Джефри Епстийн понякога за Бил Клинтън?
-Един път ми каза, че Клинтън хи харесва млади/малки. Говореше за момичетата.

Принц Андрю

В интервютата със свидетели се споменава и принц Андрю - братът на настоящия крал на Великобритания и втори син на кралица Елизабет Втора. Този път свидетелката е спомената поименно - всъщност тя е и ищцата по делото срещу Джизлейн Максуел. Г-жа Сьоберг свидетелства, че се е запознала с принц Андрю и 17-годишната тогава Вирджиния Джюфри в Ню Йорк.

Ето какво става ясно от разпита:

-Помниш ли кой, ако изобщо е имало някого, беше в дома на Джефри, когато ти пристигна?
-Да. Когато отворих вратата бях само. Джизлейн беше се запътила към стълбището, обърна се и ми каза да отида в хола.
-Какво стана тогава, когато влезе в хола?
-Видях Вирджиния, Джефри, принц Андрю, Джизлейн - в стаята.
-И запозна ли се с принц Андрю тогава?
-Да.

В стаята в Ню Йорк имало кукла на принц Андрю - от някаква продукция на BBC. Максуел или Епстийн правят скандала снимка на принца с момичетата в стаята.

„Поставиха куклата в скута на Вирджиния, а аз седнах в скута на принц Андрю. Сложиха ръката на куклата върху гърдата на Вирджиния, а Андрю постави своята ръка на моята гърда. И се снимаха”.

По-скандалните разкрития пък идват от самата Вирджиния Джюфри.

-Моля, дайте име на човек, с когото Джизлейн Максуел ви е наставлявала да правите секс.
-Принц Андрю.

Глен Дубин

Разкритията сочат още и че милиардерът Глен Дубин, който тогава е мениджър на хеджфонд, също е участвал в оргиите на острова. Показанията са отново на Вирджиния Джюфри. Тя твърди, че Джизлейн Максуел я е заставяла да прави секс и с него.

Дейвид Копърфийлд

Името на магьосник също се появи в списъка на Епстийн. Засега няма данни за сексуално посегателство от негова страна. Но от свидетелските показания става ясно, че двамата с Епстийн са били близки приятели и Копърфийлд добре е знаел какво е ставало в дома на Епстийн и на острова. Според Джоана Сьоберг:

-Запознавала ли си се с Дейвид Копърфийлд?
-Да.
-Сещаш ли се кога за първи път го видя?
-Да.
-Кога?
-Някой ми се обади от къщата и каза, че той ще идва. И че ако искам, мога да дойда да вечерям. И че ще мога да се запозная с него.
-Какво стана на вечерята?
-Правеше фокуси.
-Ти видя ли Копърфийлд да е приятел на Епстийн?
-Да.
-Копърфийлд някога обсъждал ли е това, че Епстийн е обвързан с малки момичета, като теб.
-Попита ме дали знам, че на момичетата се плаща да намират други момичета.

Майкъл Джексън

Дори Майкъл Джексън - Краля на поп музиката, се оказва приятел на Джефри Епстийн. Бил е видян в имението му в Палм Бийч, Калифорния, поне веднъж, както обяснява Джоана Сьоберг.

-Запозна ли се с някой друг известен при Джефри?
-С Майкъл Джексън.
-Така ли? Кога стана това?
-В имението на Епстийн е Палм Бийч.

Сьоберг също разкрива, че докато е правила масажи на Джефри Епстийн, за които понякога ѝ се карали, че не „завършвала”, той често говорел по телефона.

-Прочетох в медиите, че си казала, че си се запознавала с Кейт Бланшет и Леонадро Дикаприо.
-Не, тях не съм срещала. Когато говорех за тях, се отнасяше за времето, когато масажирах Епстийн. Той се надъхваше, говореше по телефона и след като свърши казваше: „О, това беше Леонардо” или „Това беше Кейт Бланшет”, или Брус Уилис и т.н.
-Само споменаваше имената им?
-Да.

Това съвсем не е цялата истина. Ако не беше позволено през 2019 г. Джефри Епстийн да се обеси в килията си, днес светът може би щеше да знае много повече за педофилските практики на западния елит. Разкрития обаче вероятно предстоят до края на годината.

 


В категории: Крими , Политика


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
23
Коментара по темата
23.
Странно
05.01.2024 18:41:33
0
0
Всъщност според реалният разсекретен документ името на Тръмп попада в списъка. Та се чудя по каква политическа линия се пръква тази статия?
22.
публикувани документи със стотици страници
05.01.2024 01:01:24
1
1
Става въпрос за публикувани документи със стотици страници. Просто потърсете на Интернет за:
Unsealed Jeffrey Epstein Documents
Например:
https://www.theguardian.com/us-news/2024/jan/03/jeffrey-epstein-documents-list-pdf
Има и много дискусии на youtube и по всички СМИ.
21.
Наказание
04.01.2024 20:16:44
1
2
Отврат!
20.
ИЗБИРАТЕЛНО СПОРЕД ИНТЕРЕСА
04.01.2024 18:33:56
0
2
КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ОТИДЕ И ДА ПРОВЕРИ
19.
Либерален πдирас кат Гошо
04.01.2024 18:16:30
1
6
Дайте ся да видим как тези неща са се отразили на България.Дъртият Максуел е ясен,даже беше и спонсор на еврейския отбор от София по едно време.Педофилията при Клинтън също не е нещо ново,интересно е,че като дойде в България и изведнъж всички либерални πдираси се гушнаха да правят правителство под наставническия поглед на доверения на семейство Клитън посланик в София.Мамин прасчо пък се беше доверил на брата Подеста,други участници в списъка,а също така и сътрудници на семейството да го изчистват.По една случайност откак смениха Мустафа Прасчо излезе от дупката и взе да дерибейства като даже реално е и премиер в момента.
(Едно пиленце даже ми подшушна наскоро,че предупредил чрез свои хора Кольо Пловдивски да не си прави илюзии,което показателно до какво ниво е стигнало дерибейството му и къде си пъха зурлата).
Сега чакам либералния πдирас Гошо да ни обясни с какво точно Тръмп му бърка отзад и още повече как това се отразява на България.
18.
Аmerican way
04.01.2024 14:50:52
3
7
Джизлейн Максуел чешка еврейка дъщеря на убития от Мосад банкер милиардер Роберт Максуел(агент на ГРУи Мосад)
Джизлейн английска гражданка и тройна Мосад,ГРУ,МИ5 агентка.
Като щатна ГРУ агентка вербовала на младини бизнесмена Доналд ТРЪМП със СЕКСкомпромати
Същата изнудвала ТРЪМП и му била любовница
Банкера Максуел въртял парите на руски олигарси ат еврейски произход които обрали лъвския пай от Приватизацията на пияницата руски президент Борис Елцин(Барукх Еделщайн)-над 200 завода за Алуминий,диамантени находища,златни мини,нефтени концесии,металообработващи предприятия в Сибир Камчатка и ЗадУралието
След като станал НЕедобен Максуел бил лищвидиран на яхта край о-в Тенерифе от 2ма водолази от "Сайрут Мъткал" от Руското направление в Мосад а негово МЯСТО заел бизнесмена ТРЪМП
Като проРуско-хазарски агент на ТРЪМП били прехвърлени наляти огромни руски ГРУ авоари в строителната му фирма и бизнес с имоти в Маями,Пунта Кана,Ню Йорк,Торонто,Истанбул по точно на ЗЕТ му Джерад Кушнер(белоруски еврейн)
ГРУ и нейните топ хaкери помогат(румънеца Guccifer) на ТРЪМП да разбият е-пощата на сенатар Хилъри Клинтан и да га направят призидент на САЩ
В замяна ТРЪМП провежда проРуска,ПроПУТИНска политика на САЩ и събира СЕКС ПЕДОфилски компромати от карибския остров за целия Елит на ДЕМОКРАТИТЕ с ЦЕЛ дестабилизация на скритата им САТАНинска власт
Данни от сайтовете:Veteranstoday.com-Пенсионирани USгенерали и USполоковници доносници продали се на Руски служби ФСБ(ГРУ)
Gospelnews.com-Ватикански папски изтжчници
17.
Фъфлекa
04.01.2024 14:42:14
0
6
Глупости, аз бях там, като пуснаха промоции, не съм чувал за Тръмп, питах кой и що, щяха да кажат.
16.
До 15
04.01.2024 14:27:49
4
8
Нали виждаш какво се случва с бивш президент на САЩ ?
15.
До 14
04.01.2024 14:19:07
3
12
И там има чадър над влиятелни хора, грешна ти е информацията.
14.
В страната с най-добра конституция в света-САЩ
04.01.2024 13:55:17
13
18
Има свобода на словото,закони и справедлив съд Ако някой кривне от правият път ,това се научава,проверява за достоверност и разпространява от медиите.Няма милост ,няма чадъри и така е справедливо.
Само в русия,беларус и северна корея, всички важни хора са безпогрешни и новини за тях няма.В по-лошия случай падат през прозорците.
Два свята,единият излишен.
13.
Хо хо хо
04.01.2024 13:52:25
3
8
Опа на черните африканци дудуци са правили тези от САЩ . Пфу гъзягата му като хармоника засвири със звуци яоа.
12.
*********
04.01.2024 13:46:02
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
6matarok
04.01.2024 13:40:51
2
9
amerikanski cennosti i demokraciq, ei tova e istinskoto lice na anglosaksonckite, pedofiliq, incest , sodomiq , narkomaniq , oligofreniq i vsi4ko nai nai otvratitelno i dolno se opitvat na vsi4koto ot gore da u4at ostanaliq svqt kak da jiveem, a liberalnite trolove im prepqvat s nadejdata 4e 6te im smenqt pola bezplatno za nagrada
10.
*********
04.01.2024 13:36:50
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
яоа
04.01.2024 13:15:42
21
7
До 4 русодебил, Да друго си е да се наливащ с боярщик и да те плющят чеченските козоеби в комуналната квартирка с още 10 мизерника кат теб ... ето настоящий руский мир
8.
Ален ловеца
04.01.2024 13:10:18
0
8
Гледайте пицагейт,ама си пазете психиката, че е страшно.
7.
А нещо
04.01.2024 13:10:12
2
13
Да напишете за голите хора в една резиденция край Варна по времето на комунизма и след това даже? Поне така говорят хората, че е имало такива неща .
6.
Гошо
04.01.2024 12:56:25
24
5
Тръмпанарите нещо? Не ви чувам? Нали вашият идол поведе войната срещу извратените педофили? Как така е на първо място в списъка?
5.
1
04.01.2024 12:38:14
17
8
а да а в проссия голи оргии политици и всякаква измет сауни путлеристи патриарх негодяев=гундяев полковник срам кгб педал шефа госдура=парламента володин тоже сина пропагандист соловьов пендели
4.
.....
04.01.2024 11:56:40
14
36
Много извратени кравари, в една статия един от САЩ възхвалява американската мечта за работа, работа, работа . А те били педофили, педали, наркомани, в един сайт се споменава и за краля на острова,че е педи. Наследниците на бедуините с камили наркомани пълна порнография и гнусотия. Чудят се какви извращения да правят от много пари измет долна. Клинтън беше обвинен, че насилствено е принуждавал стажантките си за оргии , ако това е държава и тези дето пристигнаха от там САЩ и Канада ще ни прилагат тези ценности, не мерси.
3.
оффф...
04.01.2024 11:52:44
3
14
Флафман, какво значи "Ако не беше позволено през 2019 г. Джефри Епстийн да се обеси в килията си"

Как така ПОЗВОЛЕНО да се обеси?
Кой му е ПОЗВОЛИЛ?
2.
братвурст
04.01.2024 11:47:54
1
24
След тези разкрития осъдени и наказани няма да има!
1.
Доналд Тръмп
04.01.2024 11:37:26
11
8
В цитирания линк името на Тръмп е на първо място:

Other high profile names*** that show up in these newly released docs:

Former President Donald Trump
U.K. Royal Prince Andrew

Самото име на Тръмп е хиперлинк към статия потвърждаваща присъствието му: https://themessenger.com/news/jeffrey-epstein-donald-trump-list-document-ghislaine-maxwell-sex-trafficking
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори