×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Празнувайте спокойно, вирусите няма да ви развалят веселбата!


Празнувайте спокойно, вирусите няма да ви развалят веселбата!
Политиците чакат да ги ориентират с шутове отвън. Такова е положението – за да са в играта, задниците им са насинени от ритници, коментира проф. Николай Витанов
24 Декември 2023, Неделя, 21:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

След празниците обаче ни очаква голямото нашутване, обяви математикът проф. Николай Витанов

Празнувайте спокойно, Ковидът няма да ви развали веселбите за Рождество Христово и за Нова година! Това обяви математикът проф. Николай Витанов, който по време на пандемията бе ръководител на екип, извършващ анализи и прогнози за Националния оперативен щаб за борба с коронавируса.

Той прогнозира, че няма да има препълване на болниците. Не се очаква и дифузно разпространение на COVID-19. „Спазвате елементарните предпазни мерки и гледате да не се получи вторичен пик до идващите празници! И да се получи, няма да е голям, понеже се справяте добре и празниците се очакват да са спокойни“, добавя професорът. 

„Слушайте блажни приказки за успехи и възход и помнете: съдържанието на това е - тотална некадърност, а формата - мазна баничка. Гледайте и си правете класация, коя баничка е най-мазна покрай Новата година! И като дойде 2024-та, пак ще е същото. Същност: мижи да те лажим, форма: Кукленото шоу. Чакаме Шенгенското нашутване. Ето ви част от него - парламента на Нидерландия не гласува „За“ влизането ни в Шенген - предложението не набра достатъчен брой гласове. Ама ве-ли-и-и-и-и-ка победа, късат си дрехите нашутените юнаци“, коментира той.

„И къде е великата победа? Няма решение „За“ приемането ни. Няма решение „За“ приемането ни и само по въздух. Шут до шута, мила моя майно льо, а пинчер-бауцарите въртят насинени задници и бауцат за великата победа. Чакаме следващите шутове по въпроса. Гледаме, дали ще са гарнирани с афганистански "бежанци", добавя проф. Витанов. 

„Както се и очакваше, бе извършено национално предателство – двойното гражданство бе набутано в Конституцията. Няма мърдане, няма оправдания. Всеки беше питан лично, дали е съгласен. Списъкът с националните предатели е налице. Това се и очакваше. Какво друго да очакваш от продажници, наведени така, че носовете им орат земята, хванати са за топките и отвън ги шутят, както си искат“, написа той във Фейсбук.

„Сега ще видите как цирковете от Кукленото шоу ще затихнат. Време е да се снишаваме. Националното предателство мина, следва да очакваме шутовете отвън. Какво става с Шенген? Съвсем ли ще ни шутят или ще ни шутят частично с приемане на афганистанци? Унгария ще ни шути ли или вече ни шути, та клекнахме за таксите за газа. Апропо, що ги въведохме? Пинчер-бауцарията се нагъзи, да го шутят …. унгарците. Жалка работа, ама много жалка. Паметника какво ще го правим? И там нашутени, областната управителка - с охрана, че народната любов е голяма. Както виждате – за нищо не стават. Чакат да ги ориентират с шутове отвън. Такова е положението – за да са в играта, задниците им са насинени от шутове“, коментира професорът. 

„Иначе – никой няма да ги базари за нищо и дето има една приказка – живи са умрели - жалките шутове от кукленото шоу. Между другото, Украйна има нужда от пушечно месо. Някой доброволец от пинчер-бауцарите няма ли да иде? Няма, как ще иде? Че нали руснаците ще почнат да го замерят с ръчни гранати из окопите. Къде по-удобно е да се пинчер-бауцарства отдалече. Тъй, че очаквайте цирковете и Кукленото шоу да продължат. Те друго не могат. Хванати са за топките и ще летят натам, накъдето ги нашутят. Това е положението. Следва Шенгенското нашутване. Въпросът е – дали ще има гарнитура от австрийски афганистанци или нашутването ще е без гарнитура“, добавя той.

„Гледайте сега какво почва – чупене на китки – а-у-у-у, ама пак не стана, а-у-у-у-у, ама не ни пусна в сухопътния Шенген, а-у-у-у-у, велика победа, пуснаха ни по въздух, ама ще ни напълнят с афганистанци. А какво беше преди националната предателство с Конституцията – ще влезем, бе, ето влязохме, бе, ур-ра-а-а-а! Само дето парламентът на Нидерландия трябва да не ни нашути. И Австрия трябва да не ни нашути. Унгария трябва да не ни нашути. Статистиката казва, че когато пинчер-бауцарят може да получи три или повече шута наведнъж, той получава поне един. Я да видим, дали статистиката бърка. Има вероятност 1% и да бърка“, изчисли математикът. 
 


В категории: Здраве


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
13
Коментара по темата
13.
БургаСлия
25.12.2023 18:40:14
0
1
Предвид ниската образованист на новите демократично обучени младежи ясно се вижда че професора е абсолютно прав във сметките си, но не са наведени само политиците а и новите умникрасиви дж....та
12.
Ттт
25.12.2023 14:27:14
3
1
Гнусен шизофреник че и съвети дава
11.
Гаварит Москва
25.12.2023 11:12:39
3
6
Този само дето не е раждал. От всичко разбира. Разнищва ковид, геополитика, военни операции. Спирка няма.
10.
А
25.12.2023 10:42:48
5
4
поредния 4хилядник кретен дет мутрафонова му дава 4Бона месечно да бълва Кремъл путлер пропаганда бръщолевения малоумници
9.
путкин
25.12.2023 08:04:17
8
6
ватенката математик и ковид разбирач се обади...
8.
Когато си математик, но парата е в здравеопазванет
25.12.2023 00:44:13
3
11
Тоз не беше ли математик разбирач на ковид? :-)))))(
7.
Матко СтаКмистиков
25.12.2023 00:39:42
8
6
Поредния “експерт”! Той тоя ако можеше да познава нещо статистически, то тогава щеше да пуска ТОТО, и играе Евро Футбол за да печели пари! Уви…. Остава си само един папагал, дето дъвчи една и съща дъвка.
П.С.: до #1
Я сега обясни какво значи термина- Фашист?????
Всички копейки чухте една дума от един народен доказан предател и сега я повтаряте като този папагал, дето е на снимката по-горе.
6.
Бухъл
24.12.2023 22:35:05
3
10
Гарибалди тоз художник
5.
burgazliq
24.12.2023 21:48:34
10
15
Флегмани, как може баш на Коледа да изтипосате тоя луд човек?!
4.
Мама ти да еба и нещастника ту
24.12.2023 21:44:23
7
10
Ще ти тегля едно мише ,майка ти Американски урод
3.
ФЛЕГМАНИ
24.12.2023 21:32:10
6
17
Как можахте, точно на този ден, да изтипосате това папиломено юрдече? Колкото до политиците е прав, но ние си го знаем,
2.
ТБС
24.12.2023 21:30:40
12
11
На този най-често сърдечно му пожелавам да му се връща всичко, което стари на хората, стократно.
1.
Az
24.12.2023 21:18:56
7
28
На никой не му дреме за територията ни
А държавата България не съществува от
1990 г.....
Честито фашисти ,евроГейци и лизачи на
Краварски задници
Видьовден наближава....,
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори