×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Марк Зукърбърг се готви за Трета световна война, строи подземен бункер на Хавайските острови


Марк Зукърбърг се готви за Трета световна война, строи подземен бункер на Хавайските острови
Ранчото на милиардера е с площ няколкостотин хектара, шефът на „Мета“ е избрал бронирани врати, способни да устоят на ядрена атака
16 Декември 2023, Събота, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Убежището е с площ близо 500 кв.м. и е снабден с генератор на електричество и богат запас от храна поне за няколко години, какво знае милиардерът, което ние не знаем

Раследване разкри, че Марк Зукърбърк – изпълнителният директор и основател на „Мета“, която държи Фейсбук, строи подземен бункер с бронирани врати, способен да устои на ядрена атака. Изглежда милиардерът се притеснява, че „светът ще свърши“ скоро и иска да е подготовен.

От години Зукърбърг купува стотици хектари земя за изолираното си ранчо в Хавай. Досега това беше известно почти публично, но според Wired, сега нови изтекли документи показват, че той е закупил терена и вече фирма е изработила убежище с площ близо 500 кв.м., което снабдено със свои източници на енергия и богат асортимент храна.

Всъщност ранчото на милиардера е свързано с бункера чрез специален тунел. Документите показват, че убежището е високотехнологично. Всички, работили по проекта пък, са били накарани да подпишат документ за неразкриване на информация. По време на строителството е било забранено да се правят снимки, а спазването на правилата се е следяло много стриктно.

Каква е причината Зукърбърг, който в последните 2 години загуби немалка част от богатството си заради серия погрешни решения и ново законодателство в САЩ и Европа, остава неясно. Но със сигурност той не е първият милиардер, който е поел по този път. Колегата му от PayPal например е един от тези, които вече е снабден с подземен бункер, способен да издържи дори на ядрена атака.

Сред причините обаче може би са притесненията, че няколкото горещи, но локални конфликта по света в момента, съвсем спокойно могат да преминат в глобални при погрешен ход от една от страните. Случващото се в Украйна, където на практика се води прокси война между Русия и НАТО е само един от многото примери, които могат да подхранят апокалиптичното мислене на милиардерите. За разлика от нас обаче, при такъв потенциален ядрен конфликт, те са подсигурени с място, където поне да оцелеят на първата вълна.

 


В категории: Животът


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
23
Коментара по темата
23.
6matarok
17.12.2023 09:16:37
1
2
Haha 6tom zukara si pravi svoi bunker zna4i ne sa go pokanili kato VIP v ba6 hubavite bunkeri s baseinite , devstvenicite i armiite , zna4i zukara e obiknovenna 6matka, kato gledam i tam se spasqvat po edini4no , da be6e vzel rusko grajdanstvo i dda otide v Rusia, tam na centara na moskva imat muzei bunker 65 metra pod zemqta na Taganka , a po cqla rusia sa hilqdi bunkeri , no kato cqlo golqma 4ast ot horata 6te se spasqt v moskovskoto metro a to e svarzano s mreja ot bunkeri pod cqla moskva
22.
хахаха
17.12.2023 08:44:35
0
5
Богатите имат пари за харчене и ги харчат за всякви глупости. Един куп холидувски "звезди" и те си имат бункери. Може би и те знаят нещо а? Поредната прищявка и мода е тва просто, да си имаш луксозен бункер и да се хвалиш пред познатите си.
21.
1+1
17.12.2023 05:33:22
0
0
Понеже се интересувате следващите сериозни изпълнения се очертават 2031-2036.Все пак си има цикличности,които се повтарят.
Намерете си таблицата и си я разгледайте.
20.
е ми
17.12.2023 03:58:54
2
5
Владимир Путин по майка ЕВРЕЙка Мария ШАЛОМова внучка на грузински абхазки равин ШЛОМО(на иврит Мирен.
,Спокоен,кротък)
Сертей ШОЙГУ по баща алтаец от могъщ шамански род Кужугет по майка ЕВРЕЙКА хазарка с моминска фамилия БЕНИАМИН
ШОЙГУ е Талмудски псевдоним.На иврит ШОЙ-Изравнявям,Уравновесявам ,Гоня за равен,Равенство
и ГУ-на иврит Завръщам се за....
По законите на ТОРА (ва иврит ЗАКОН)и Талмуда еврейството ДНК халпо група Y се предава по майчина линия
Относно защо Елита иска унищожение на БЕЛИЯ човек .Защото Белия НИЕ обича да се подчинява а "ЖЪЛТИЯ" азиатски ген е робски ген свикнал да работи при всякакъви условия без да се бунтува и стачкува
Просг пример в Китай няма стачки с-у лоши условия на труд.Южно Корейците са НАЙ-работлиата нация в света имат пологаеми 2 ДЕНА годишни отпуски работят кат тамогичата роботи за да се хранят и се хранят за да работят.В Тайланд нямо пенсии за стари хора работят цял живот докато умрат
За сметка на това белите Норвежци взимат по 500 Е на ден а ДАТЧАНИте имат 4 седмици=28дена
ПОЛАГАЕМА отпуска
Вместо да работят правят общо национални стачки нищо че взимат по 300 Е нандници(600 лева на ден)за повече отпуски и обикалят с яхти и круизни кораби Хърватска,Италия Тайланд и Карибите хранят кучета и котки с пушена сьомга и хайвер докаго Китайците бачкат гладни за чорба с ориз кат РОБИ за 300€ на МЕСЕЦ и не са напускали кантона в който живеят
Относно дата на Dooms Day никой НЕ знае .Но явно края 2029 за 2030 год нещо кошмарно ще се случи.
Дори на времето БОЙКО без да иска се изцепи че иска АКО МОЖЕ САМО до 2029 год да управлява ГЕРБ после който ИСКА
Явно ония от Брюксел Клод Юнкер,Жозе Дол ,Меркел дето с 200 ги таковал са му казали нещо 2029 год
Не знаем за нас остава да платим по високи такса смет,да сме в "най-добрия град "за живеене да вземаме 1200 лв заплати и да си мислим че Бургас е the best и всичко лошо е конспирация и такива хора с лоши намерения няма те ся само в филмите и интернета
Все пак кв.Изгрев се казвал Атанасово(на гръцки Безсмъртно) и всички в Атаносово са от клана МакЛауд :-)
Да амо войните с жертвите в Сирия и Украйна и Газа са истински и не са конспирация (:-()
19.
Реалист
17.12.2023 03:07:30
3
2
15 кажи датата, не мога да си позволя 12 години живот в Южното полукълбо, скъпичко е, от утре та до 2036г. Като ме държиш в неведение за датата може да взривят без да съм предупреден и така млад да си умра тука само на 82г. Казвай сън не ме хваща, а бабата хърка до мен.
18.
До 19
17.12.2023 02:56:01
2
4
Ама Путин и Шойгу и те ли са евреи? За американците знам, за европейците имах съмнения, че са еврей, но за Путин и Шойгу не знаех
17.
До 18 реалист-а
17.12.2023 02:31:46
0
2
ми описал е 6 щото те индийци китайци и т.н. няма се кефят на рогатия. То само белите почитат уж арх врага на израелския бог за гойте - Исус. То там на изток ко им пука за Исус или за Луцифер? Тва са си еврейски комерс религии. Нещо там не можаха да ги наложат. За това. Те там си имат други разбирания за живота смъртта лошото и доброто.

Яко ги навърза тоз - сет - сатанисти хахахах
Нито знае нещо за сет нито за сатанизма но е важното да развява плашилата и празноглавците да кълват :)
16.
Реалист
17.12.2023 02:22:58
2
5
До 12
Животните казваш от радиация не умират? Това не го знаех, мислех че радиацията влияе на всичко живо.
Иначе е напълно нормално, след намаляне на радиацията да се заселят животни от околните райони, природата не търпи вакум. Още по нормално е ако е имало животни с малформации в близост до чернобил те да не оцелеят, да бъдат изядени от навлезлите в територията след 6 години здрави вълци. Знаем че природата така се прочиства, дефектните животни първи биват изядени от хищници.
За хранилището в Норвегия знам, затова и не споменах растенията в 10 коментар.

Но ме озадачаваш с друго, В 6-те точки си описал че ще се спасяват най-вече богаташи от бялата раса, каква е причината да са решили оцелелите им бъдещи "слуги" да са китайци и индийци, толкова ли са намразили расата си, че да избиват най-вече бели? Нима американските военни, руските богаташи и европейския елит мразят хората от своята раса и са решили да запазят живи други раси, излиза че обикновенните китайци и индиици са им по ценни?
От къде ти е толкова точна информацията че знаеш, че китай и индия ще бъдат най-малко засегнати, нима знаеш точно тогава от къде ще духа вятър и къде ще вали?
Не ми казвай че знаеш и координатите на точките където ще падат взривовете.
Накара ме да се замисля за пътуване до Реюнион, хем южно хем ЕС и пътуването по лесно. Ти кога заминаваш за Шриланка? Да знам кога ще е апокалипсиса, за кога да си запазя билет щом там имам по голям шанс за оцеляване.
15.
До 15
17.12.2023 02:19:12
7
0
въй маняк вярно ли ве. ЕЕеее добре че си ти лек че да ни обадиш истината да знаем. Ама я кажи Ичко от Назарет няма ли да цъфне за втори път или ши гледа само как се пърлят синовете господни? Ши стой и ши гледа радиация?

А ония там у Тибет дет били заспали и са на иляди години няма ли да ги поведе Йонито Балватска да напляскат лошити сатанисти? Ама Блъгария нал ши и добре маняк? Тука баа В.Гушерува ши възкръсни ли заедно с Беинса Дуно да изплющят един защитен купол над страната и после всички кат заминат да станем Швейцария на Балканите и да заселим света? Я я обади ко ши стаа а ?
14.
До 12
17.12.2023 02:09:47
4
3
мдаа а насекоми има ли Швалбард пчелички кошерчета или ще ги опрашват милиардерите сами? Можеби модефицираните комари на чичо били всъшност са опрашители на всичко що е растения у Швалбард ? Между другото земята е плоска нали? Ама те знаят колко точно да копат че да не изпаднат от нея нали? :)
13.
до 11
17.12.2023 02:09:15
2
4
Хавай то подпалиха точно за да изгонят местнитe индианци хавайци) а на тяхно място лукс убежища за Военния и Технологичен елит (IT) на САЩ.
Което значи че Ядрения апокалипсис ще е след няколко години м-у 2024 и 2029 края и
2030 .................
Game Over
В САЩ преди години Департамент по Отбрана разбиха план на висши военни от US Air Force за кражбa на ЯДРЕНИ бойни глaви AMG-58 от секретни военни склaдове в AFB Barksdail ,AFB Mayot North Dakota
Плана е бил за ВЗРИВЯТ няколко AMG-58 в Тайван и Южно Китайско море и така да предизвикат Ядрена Война III Световна
Всичките ввс военни са членували в Секта "Temple of SET"на английски "Храма на СЕТ" но по известна е като Църква на Сатаната.
Водач на "Темпъл на СЕТ" е висш ВВС полоковник Майкал Акуино(от италиански произход)
Целта на "Temple of SET" глобална ЯДРЕНА война в която умират милиарди хора чийто души стават жертвен дар за СЕТ(Древно египетско божество на ХАОСА и подземния свят на Мъртвите.
SET е изобразен с човешко тяло и глова на нещо средно м-у куче с издължена муцуна и мравояд а в някои египетски ръкописи човек с крокодилска глава) класическо описание на Демон от АДа
Но както е казано Човек предпоага а БОГ разполага
За да НЯМА недоволни ВВС военни (пилоти,генеряли,полоковници,сержанти) и да не искат ревендж(отмъщения) и да членуват в опасти Сатанински секти .Праветелството на САЩ е решило да ги обещети с ЛУКС условия на РАЙския о-в Кауай Хавяй
ЛУКС имения и безгрижен тропически живот за де НЕ кроят планове за войни
12.
до 1005
17.12.2023 01:34:22
2
6
В Чернобил и горите в
раойна от 100 км от АЕЦа са правени изследвания на местната фауната елени,сърни,мечки,лисици,вълци,зайци,язовци,таралежи,бухали НЕ са открити НИКАКВИ генетични малоформации,уродства и др белези.Напротив фауната в района е в много добро здраве и поради липса човешка дейност е в изобилие
СТРАШНОТО е било от 1986 -1992 год тогава последствията мосов мор са били НАЙ-тежки за хора и животни
Проект"Vela"
През 1976 год Израел и флота на ЮАР взривяват 42 малки ядрени бомби в Южния Индийски океан да о-в Принц Едуарад и 42 бомби са със МНОГО слаба радиация и слабо радиактивно замърсяване.При тестовете са избити много китове,кашалоти,рибни пасажи но замърсяването е било СЛАБО .Бомбите са били тестови и са унищожели ЖИВА сила без да вредят със силна радиация
Тоес може да се пускат бомби които ИЗБИВАТ маса народ без да се вреди много на природата
Тоес ТЕЗИ които са НАД земята за 6 год ЩЕ се гътнат масово.
Но ако на време се скрият ПОДземята под дебел слой бетон/гранит и имат запаси от храна,вода,ресурси за 6 години имат толеми шансове да са от тия от Златния Милиард
В Норвежките о-ви архипелата Швалбард има ПОДземно хронилище със ВСИЧКИ семена и култури на света.Нещо като "Ноев ковчег"за семена на ядливи растения и дървета
Проекта е на няколко държавни правителства и сие охранява от норвежката НАТО армия
Разбира се Ядрените радиациони облаци НЕ се знае къде и как ЩЕ падне но е доказано че Южното полукълбо ЩЕ е най-слабо засегнато на най-много оцелели ще има в Китай и Индия(като най-големи многочислени държави)
11.
1+1
17.12.2023 01:22:41
1
7
Нали затова подпалиха Хавай,за да разкарат местните.
10.
Реалист
17.12.2023 00:59:29
3
4
И какво от това че ще мрът последни?
До 9 браво добра фантазия, адмирации! Но да допуснем дори това което си описал да е истина. как ще се спаси 1 милиард народ, та ти си описал 6 места за по 100-200-300 души в такъв случай не трябва да говориш за милиард а за 2-3-10 хиляди оцелели, след евентуалния ЯДРЕН Апокалипсис
Другото което е интересно, изброените руснаци и американци в момета скарани ли са, война ли водят или са в много добри отношения и войните са театрална програма за пред простолюдието? Интересно ще се предупредят няколко дни преди да изстрелят ядрените оръжия, едновременно ли ще го сторят? Да си представим ли и разговора по телефона между американските военни и Путин, "здравей, как си, на еди си коя дата в 5 сутринта по гринуич, ще натискаме ли копчетата? Да! Е добре тогава пожелавам здраве, ще се видим след 6 години"
Може би си пропуснал да ни съобщиш че чернобил всъщност е било опитно поле свързано с този план, родителите им са го гръмнали чернобил с цел да анализират за колко време отминава радиацията? Забравил си да на съобщиш, че в тези подземни бункери са прибрали и поне по две от всички видове и породи животни и насекоми, и храна за 6 годишното им оцеляване, като ковчези на Ной. Все пак ще създават на ново природата, или мислят след 6 години да излязат от бункерите и да няма и една жива муха по целия свят? Дали са се сетили, че при описаните ядрени взривове ще измрът не само хората, но и животните, имат ли стаи за слонове в подземията, а за алигатори, ще е жалко да се затрият и животните!
9.
Project "Golden billion"
17.12.2023 00:08:30
9
4
Глупости тва са конспирации като Ковид ваксини,Кемтрейлса и 5 G ,да ама НЕ са
Отколешна мечта на Световния БАНКОВ елит да НАМАЛИ и ицтреби 6 МИЛИАРДА души зя дя останят само 1 МИЛИАРД население а роботи ,AI и 990 милиона робида вършат мурната работа
За тях благата чистия въздух,вада диамянти злате плажову яхти за другите оня свят
НАЙ-лесния и БЪРЗ начин плана на глобал сатанистите и менторите им Бил Гейтс,Клаус Шваб и Сорос да се получи е Глобална 3 Световна ЯДРЕНА война при коята радиацията,гама лъчите и радиоактевнато замърсяване причиняват РАК,Левкемии и разпад ня ДНКверигите в цялото тяло и СМЪРТ
От опита и наблюдуния в Чернабил е устянавено че радиацията от ВЗРИВ е смълтоносна 6 ГОДИНИ след 6та на 7ма вече може да излезеш от БУНКЕРа
За целта Елита банкери,висши военни ,президенте ,премиери на държави и корпораци ВЕЧЕ са ростроили ПОДземни бункери със ЗАПАСИ от храни(ядки,овес,сушениплодове,кпари на ядливи гъби,консерви,лекарсгва,замразено месо,вен.вода,лекарства и автономни ел.източници,генератари с гориво ВеЙ и соларни паркове за да изкарат ЯДРЕН Апокалипсис за 6 ГОДИНИ "DOOMS DAY"
След 6та година излизат кат лалугери ,къртици и мишоци от дупките Бункери

Ето къде ИМАТ бункери Елита
1.НАЙ-богатия род банкери Ротшилдс и сие огромен 20 ет бункер в ЧИЛИ с изграден огромен соларен парк в пустинята Атакама място там се пази за Английския кралски двор ,Сорос и 10 топ равини ат Хабад Любатович
2.За американските военни генерали от USArmy,USNavy,US Air Force и ЦРУ огромни ПОДземни тунели бункери дълги 30км-50км в планините ОЗАРК Тенеси САЩ(изкопани в мек варовик)
3.ЕС Евро Атлантически елит на Германия,Белгия,Франция си е направил огромни ПОДземни тунели жилища в прохода Готар Швейцарските АЛПИ Германските служби BND имат 20 етажя ПОДземен бункер в Бад Айблинг Баварски Алпи
4.РУСКИЯ елит Путин,Шойгу,Мишустин и ФСБ/ГРУгенерали имят ПОДземен 20 етажен бункер в Кавказ 22км северно от Сухуми Абхазия с излаз за подводници клас "Щука" с ядрен двигател излазкъм Черно море(Ашерскоя 3D сейзмична станция най-секретния руски обект )
Олигарсите крадци на руски ресурси имат лукс подземия с всички екстри в Геленджик на 120 км от Сухуми и на 30км от Сочи Кавказ Южна Россия
5.Елита на Израел (военни и генерали от Мосад ,Шин Бет,Саарет маткал и висше съдии имат ПОДземен 20етажа бункер в Хайфа Северен Израел с излаз за подводница(сащ производство автономен ядрен двигател клас Охайо)
6.Миардеритe ITспециалисти имят изградени ПОДземне плитки не 20етажа бункери в Нова Зеландия(по виртуaлни симулаци на серия от ЯДРЕНИ взривове с супермощни компове и АI е изчислена че Южния Пасифик (Нова Зеляндия,ЧИЛИ Патогания,Аржентина)ще е най-слабо засегнат от Радиоактивните облаци от DOOMS DAY
Това са данни публикувани в мрежата интернет на бивши служители ат руските ФСБ,германските BND
Между другото на Хаваите живеят в луксозни затворени жилищни комплекси предимно пенсионирани USвоенни генерали .полоковници,капитани,майори ,USдипломати,екс президента Обама за награда за добра служба в мисии и спец операции по целия свят
Мигранти НЕ се допускат ,работа на Хаваите за бедни НЯМА а най-разпастранената професия за жени е медецинска сестра коята обжгрижва пенсионрани военне и генерали(следи кръвното нялягане,маниполаци със скъпи инджекци с растежн хормони,физио терпапия ,озонеряну и смяна на кръвта)
8.
Дернев
16.12.2023 22:43:05
1
20
"...какво знае милиардерът, което ние не знаем..." Нищо повече. Всеки що годе мислещ човек вижда на къде вървят нещата. Просто е милиардер и може да си позволи да умре по-късно от простосмъртните.
7.
Пешо
16.12.2023 22:26:25
0
3
Интересно,дали е така ?
6.
Ха ха
16.12.2023 21:51:00
1
14
Ще мре бавно и мъчително, като роднината с дванадесет присъдени сърца умрял на 106 години, чичо Родшилд...
5.
Тоя очилат бръмбар ли бе
16.12.2023 21:35:26
3
11
Той едно круше не може да удари ако тря са спасява хахах
4.
Прос Ватник
16.12.2023 21:31:29
18
10
Аз мисля да се скрия във външния кенеф. Най-много да литнат керемидите от бараката, ама нищо де, после ще ги сменя.
СлаБа росПИЙЙ!
Фърляй им атУма тавариш ПОТКин!
3.
Тайна майна
16.12.2023 21:15:33
5
31
Зикърбърг винаги е бил пулен идиот, мекотело забогатяло благодарение на ЦРУ помогнали му да открадне Фейсбук от истинските собственици. Реално ЦРУ слухти и диктува всичко във фейса. Уж строителите на този бункер подписали документи да не разкриват за него но пък Флагман знаят всичко, хааа ха, ба си и драсканиците пак
2.
Хитър Петър
16.12.2023 21:15:22
2
20
Да еба и къртицата му хитра!
1.
Аз да питам
16.12.2023 21:09:01
2
18
Вътре интернет ще има ли ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори