×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: След време студентите ще изучават структурата на некоалицията, уникална за света


Борисов: След време студентите ще изучават структурата на некоалицията, уникална за света
Народът не прощава глупостта, категоричен е Борисов
16 Декември 2023, Събота, 13:15 ч.
Автор: Флагман.бг

Ако не се случи сега, Еврозоната никога няма да се случи, смята лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че компромисите в името на важните цели като Шенген и еврозоната са определящи за сегашното управление. "Напредъкът по Шенген можеше да се случиq само когато ЕНП и либералното семейство работят заедно", допълни Борисов.

Той подчерта, че след време студентите политолози ще изучават структурата на некоалицията, която по думите му е уникална за света. "В желанието си да чегъртаме се самоизчегъртахме всички. Ако погледнете последните няколко премиери, дори тази дума премиер в България девалвира, защото премиерът може да си тежи на мястото, когато зад него има мощна парламентарна група, подкрепена с мнозинство и решенията му могат да станат факт", каза още Бойко Борисов.

Еврозоната няма никога да се случи, ако не сега. Това каза още лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната зимна академия „Лидерството и мирът – отговорности и предизвикателства пред жените на ръководни позиции“, която събра в Казанлък жени от структурите на ГЕРБ в цялата страна.

По думите му има ясни сигнали, че държавата ни е стабилна. Според Борисов ГЕРБ са изпълнявали своите функции за влизане на страната в Шенгенското пространство. Той посочи, че не е несправедливо Австрия да иска да върне мигрантите в България, тъй като през последните години “от нулева миграция” е станало така, че мигрантите минават директно през страната. “Ние направихме много, осигурихме 150 млн. евро от Европейската комисия, усилихме техниката на гражданите и тогава казваха, че България е пример”.

Според него България може да поиска още граничари от Румъния, смесени патрули. Трябва да убедим Европа, че границите ни са сигурни, категоричен е той. Харчим огромна енергия в обществото с разделителни процеси, каза още Бойко Борисов. По думите му народът не прощава глупостта, а политиците по един или друг начин се държат глупаво.

“Пет пъти поредни избори с един и същ резултат, над милиард похарчени за тях”, напомни Борисов. Той изрази мнение, че в момента българският народ е по-обединен от всякога. “Всъщност нацията не води към Москва, иска Европа, Америка, Канада, това иска основната част от обществото ни”, каза лидерът на ГЕРБ. Ние направихме всичко, което се искаше относно конституционни промени и съдебни реформи, за да затворим една част от темите, добави той.

По думите му ГЕРБ винаги са водили една балансирана политика. “В уникалността на тази грозна дума “сглобка” стои именно Украйна. До войната сме се придържали винаги към балансираната политика за добросъседство с всички държави”, каза той.

Когато нападнеш цивилно население и тръгнеш да завземаш чужда държава, ние трябва да имаме едно наум какво може да се случи на Балканите и затова позицията ни е точна и ясна – подкрепа за Украйна, каза още Бойко Борисов.

Относно преместването на Паметника на Съветската армия Борисов коментира, че той е за преместването на монумента в Музея на социалистическото изкуство. Това трябваше да стане без насилие, без агресия, която разделя обществото, с ясно обяснение, времето е такова, държавата се е променила, въпреки че почитаме историята, каза още той, цитиран от БТА. Борисов изрази надежда идната седмица да има приет държавен бюджет. По думите му той ще бъде компромисен, но е по-добре за държавата да се случи.


В категории: Политика


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
30
Коментара по темата
30.
до 10 ха ха ха
16.12.2023 19:24:36
2
0
Моли се да не се запалиш и да се наложи да викаш пожарникарите,тогава другомще приказваш!!!!!
Кой е пожарникар и кой не е!
Това е най трудната и опасна професия!!!!
Не пиши тъпотии по форумите!!!!!!!!!!
29.
а?
16.12.2023 16:54:53
1
12
Бойко, Бойко, съвсем си изтрещял.
Оттегли се, предизвикваш отвращение.
28.
1
16.12.2023 16:47:58
6
2
1 ДО 20 БОКЛУЦИ=КОПЕЙКАДЖИИ НА АМБРАЗУРА НАРЕДЕНИ ДА ПЛЮЯТ ОМАСКАРЯВАТ ДИСКРЕДИТИРАТ БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВА БОЙКО БОРИСОВ ПРАВИТЕЛСТВО ВСИЧКО
27.
Бай....
16.12.2023 16:08:40
2
11
Навремето имах един първи братовчед, софиянец, който се представяше пред хора които не го познават, че работи в японското посолство. А той беше просто един хигиенист ! Така е и с Бойко Борисов !
26.
Бай....до 22
16.12.2023 15:58:44
4
4
Стамболов и Захари Стоянов са били агенти и "уши" на турската империя !!!
25.
Медии сър
16.12.2023 15:03:53
2
18
Времето тръгна назад !

Отново както преди години, за медиите всяка една глупост изречена от Толупа става новина !?!
Бог да ни е на помощ !
24.
D
16.12.2023 14:27:33
2
13
Господин дръж ми шапката, пак е попаднал в тунел. Ама как да не след като заложниците вече са развили стокхолмски синдром. За кристалчетата говоря
23.
тоз пьк
16.12.2023 14:27:05
3
20
И учебниците ще ги пишат от онова посолство. Хелуин ще стане национален празник.
22.
1
16.12.2023 14:22:42
4
6
САЩ ще направят Пеевски премиер, ако продължава да върши работата на ЦРУ. Само Стамболов е громил така Русия

Американците ще направят Делян Пеевски премиер въпреки "Магнитски", ако продължава да върши работата на политическата секция на резидентурата на ЦРУ сруещу влиянието на Русия в България.

Пеевски громи Кремъл за войната на Путин в Украйна, атакува "токсичните руски капитали", работи срещу влиянието на РПЦ в БПЦ с позицията си за Руската църква, среща се с владиците в Синода и от русофили може да ги превърне в русофоби, сваля интервю на руския посланик в БНР.

Какво повече трябва да свърши Пеевски за американците, колко по-голям русофоб и антипутинист трябва да стане (едва ли и в Полша има толкова последователен русофоб и антипутинист), за да реагират русофилите (къде са Боян Чуков и Валентин Вацев)?

Делян Пеевски си е поставил като цел да стане премиер и вероятно ще стане, след като толкова демонстративно скача срещу уж всесилния Кремъл. Кой ще го спре?

Бойко Борисов, който се покри по темата с демонтирането на монумента на Червената армия, а получи орден за неговото опазване - направо го опази.

Корнелия Нинова ли ще го спре, която дори не отиде на протеста срещу демонтирането на монумента на Червената армия?

Никой не може да го спре, само руснаците, но рискът за тях е огромен. Само премиерът Стефан Стамболов е атакувал така Русия, но Кремъл рискува скъсване на дипломатическите отношения с България, ако организира операция срещу Пеевски.

Това обаче е по-малкият риск, по-големият е, че ще превърне Сарая във враг, което означава и българските турци, които смятат Пеевски за благодетел.

Скочат ли българските турци, ще скочи и Турция, а това означава MIT. Затова руснаците няма как да превърнат Пеевски в новия Стамболов, дори той да стане още по-голям русофоб.

Делян Пеевски и Ахмед Доган очевидно са калкулирали рисковете от антируската и антипутинска политика, както и плюсовете от проамериканската.

Целта е Пеевски да стане премиер, а това могат да го ортанизират само американците. Затова Пеевски ще продължава да играе ролята на пръв русофоб и антипутинист.

Защо "янките" да не направят Делян Пеевски премиер, след като върши работата на резидентурата на ЦРУ? Резидент на ЦРУ няма как да стане, но министър-председател отвсякъде.

bgsniper.com
21.
1
16.12.2023 14:20:15
2
9
Пеевски командва държавата, свали интервю на Митрофанова. Мачка представител на Кремъл безцеремонно, къде са ГРУ и СВР?

Делян Пеевски заяви, че е "недопустимо ефирът на БНР да се превърне в обществен предавател за пропутинската пропаганда и дезинформация" и интервюто с посланика на Руската Федерация (РФ) Елеонора Митрофанова беше свалено.

Така Пеевски показа и доказа, че командва в държавата и не само е незаобиколим фактор за лидерите на ГЕРБ и ПП-ДБ, но и скача на Путин.

Знаково е, че никой от емблематичните русофили не реагира срещу поредната русофобска и антипутинска акция на Пеевски.

"Изразявам голямата си тревога от анонса за предстоящо гостуване на руския посланик в ефира на една от най-влиятелните обществени медии - БНР.

Именно този представител на Кремълския режим, срещу чиито безпрецедентна арогантност и незачитане на правовата държава многократно сме възразявали. Представител на държава-агресор, която освен въоръжена война срещу Украйна, води хибридна война срещу ЕС и НАТО. Посланик Митрофанова, която заключва православен храм, назидава и оспорва решения на нашата държава и ЕС.

Приемаме гостуването на Митрофанова в ефира на общественото радио като груба демонстрация на незачитане на националния суверенитет, общоевропейски позиции и ценности, както и погазване на националните интереси на България", заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в своя позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

Как само ги подрежда Пеевски - "представител на Кремълския режим", "безпрецедентна арогантност", "представител на държава-агресор, която освен въоръжена война срещу Украйна, води хибридна война срещу ЕС и НАТО", "заключва православен храм".

Мария Захарова, официален представител на руското министерство на външните работи, която реагира остро срещу демонтирането на монумента на Червената армия, ще скочи ли срещу Делян Пеевски?

Каква ще е ролята на руския посланик, след като Пеевски свали интервюто й от БНР и тя не успя да представи официалната позиция на посолството на РФ?

Как ще защитава позициите на РФ посланик Митрофанова, след като Кремъл на практика не разполага с официални резидентури, няма генерални консулства, а сега и посланикът бе цензуриран в БНР?

Демонтират монумента на Червената армия с флекс, Пеевски сваля интервю на посланик Митрофанова. Какво повече? При това Пеевски свали интервюто толкова безцеремонно, че превръща в митове историите за всесилните ГРУ и СВР.

Как Пеевски мачка представител на Кремъл толкова безцеремонно, а всесилните ГРУ и СВР, които вече нямат официални резидентури в България, но работят чрез "нелегалната разведка", не реагират.

Как ли могат да реагират? Ако организират операция срещу Пеевски, това означава скъсване на дипломатическите отношщения. Така че остава само единственото оръжие - Мария Захарова.

Ако и "Маша" не скочи срещу Пеевски, това ще е знак и към властите в България и вече никой във властта в България няма да се съобразява с Кремъл.
20.
Бургас
16.12.2023 14:14:03
2
19
Преди беше само дебил, сега вече е с психични отклонения и живее в собствен свят, като се мисли за месия. Благодарим на сънародниците ни, които ни го избират вече дълги години. Все пак 80% са дебили.
19.
Nostradamus
16.12.2023 14:11:42
1
20
Както е казал гръцкия философ Антистен – Държавите загиват тогава, когато престанат да различават добрите хора от лошите.
18.
Истината
16.12.2023 14:10:14
1
16
Tози, както и всички гербери, не знае, че лъжата променя химическия състав на кръвта и скъсва връзката с Бога.
Няма хитрец, дори и най големият, който да е надхитрил Съдбата си.
Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога.
И после няма право на снизхождение! Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото! 
17.
Народът на Бг.
16.12.2023 14:08:31
0
15
Най-важното за един човешки живот е не забогатяване и придобиване слава, или на власт над другите, а
Смирение, Доброта, Състрадание и Хуманност.
Все качества, които са на Светлинни години от теб!
16.
......
16.12.2023 14:05:15
2
11
Дааа няма две мнения по въпроса, че настоящото управление на България е уникално по своята същност. Но то трябва да се дава за пример как не трябва да се управлява една държава.
Колко нагъл трябва да си, да говориш от името на българския народ при положение, че на изборите отиват много по-малко от 50 процента от избирателите, като от тези те подкрепят едва 20 процента.
И какво, събра жените от ГЕРБ за да ги огледаш похотливо, както едно време като беше гл. секретар на МВР за сметка на Държавата разбира се, привика в кабинета си всички жени в системата на МВР, които се поинтересуваха от личността ти, правейки проверка в БДС.
Това беше най голямата простотия, която един мъж на висок пост е правил някога, но г-н Борисов Вие правите изключение за всичко.
Наистина ми е чудно като какъв ще Ви пресъздаде историята след години........?!
15.
Пиночет
16.12.2023 13:53:22
2
25
Глупоста на един Пълен ИДИОТ!
14.
Evstati
16.12.2023 13:52:33
2
24
Когато нямаш връзка с главния мозък по рождение, така говориш небивалици и вярваш, че ти вярват.
13.
Методиев Магнитски
16.12.2023 13:51:54
2
30
Къф шенген ве, психар? 12 години само корупция и кражби при теб. Добре, че бяха педалетките да задвижват нещата.
"Боядисваме една сграда и сме в шенген "
Боче кухото 2011г.
12.
1112351
16.12.2023 13:50:41
1
2
Специални поздрави до номер - 5.Весели празници
11.
О да
16.12.2023 13:50:13
1
23
Задължително! Като лош пример обаче! Корупция, слугинаж, вътрешни интриги и номера, но нищо в полза на народ и родина!
10.
Ха ха
16.12.2023 13:45:48
2
19
Цар Пешка от пожарникарското училище...
9.
Da
16.12.2023 13:43:58
2
22
От студентите по психиатрия
8.
Интересно
16.12.2023 13:40:26
3
27
Единият от комик стана политик, а нашичкият от политик се превърна в комик
7.
Цв
16.12.2023 13:39:52
1
29
Колко трябва да си прост, за да си вярваш на глупостите, които говориш? След време, а и сега, вие сте еталон на безочливост, наглост, безпардонна надменност. Просто ще бъдете на бунището на историята.
6.
???
16.12.2023 13:39:41
1
30
След време студентите ще изучават,че си най-големия крадец!
5.
Дре
16.12.2023 13:37:26
3
14
Няма спор , че българите гледат на запад. Нали и децата и внуците на ЦК на БКП учат и работят на запад за долари и евро. Защо не ги изпратиха в Русия. Но много българи са за руско сътрудничество а не конфликт.
4.
ПП
16.12.2023 13:34:21
1
30
ИЗПРАН !
Ухае на НАГЛОСТ !
3.
Страшна структура
16.12.2023 13:34:03
1
28
На принципа: “Ако не сме в некоалиция - ще изтървем кокала. Всичко за кокала”
2.
ГДБОББ
16.12.2023 13:31:02
2
33
Няма отърване от това тъпо, просто, примитивно копеле. Но как и да има, като България. това е ТОЙ :)
1.
Интересно
16.12.2023 13:27:35
0
22
Крив ми е на тесно,сложи си парата на масата и ше говориме.
-Бойко Борисов
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори