×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицейска гавра с управител остави 120 военни гладни в Странджа (ВИДЕО/ОБНОВЕНА в 19:40 ч.)


Полицейска гавра с управител остави 120 военни гладни в Странджа (ВИДЕО/ОБНОВЕНА в 19:40 ч.)
Тези униформени служители от РУ-Средец си играха над час и половина с нервите на бизнеса в странджанската община. Вижте продължението от тази вечер
12 Декември 2023, Вторник, 19:45 ч.
Автор: Флагман.БГ

Задържали са колата в центъра на Средец и чакат да им доставят тестове за наркотици от ОДМВР-Бургас

Обслужването на 120 военни, ангажирани със защитата на границата в Странджа, е поставено под риск и може да бъде дискредитиран собственикът на базата, в която са настанени. Повече от 60 минути автомобилът, с който се превозва персоналът на хижа „Божура” над град Средец,  е задържан буквално от служителите на местното РУ. Причината - засега изглежда повече от неясна и дори тенденциозна, ако се съди от видеоматериала, предоставен от собственика на хижата Георги Манев.

Той е бил повикан на мястото, където се разиграва драмата и към момента, от своя служител Илиян Иванов.

„Илиян Иванов е управител на хижата, назначен с трудов договор. Неговата задача е да придвижва персонала до базата, който трябва да приготви храната, да осигури хигиената и цялостната издръжка на военните. С този автомобил - най-обикновена Дачия Дъстър, се осъществяват и доставките на провизии. Към 17 часа храната за граничарите трябва да е готова и изнесена. Това, което се случва в момента, не е за първи път, откакто свършиха изборите. Подозирам, че всичко това е следствие от смяната на общинската власт в Средец, която е обвързана с началника на Районното управление на МВР Драгиев”, каза Георги Манев, който пък е почетен председател на ПП Средна европейска класа, има бизнес в тази община повече от 20 години. Партията имаше свой кандидат за кмет на местните избори в Средец, които се проведоха на 30 октомври, но той не спечели, а на втори тур Манев призова да бъде подкрепен дългогодишния кмет Иван Жабов. Жабов загуби на балотажа и сега новият кмет се казва Иван Кичев, който навремето е бил полицейски служител и има контакти в тези среди.

Манев е сигурен, че става дума за отмъщение от страна на новоизбрания кмет, но недоумява как е възможно служителите на ОДМВР да се поддават на толкова дребнави зависимости.

Какъв е проблемът?

След като управителят е бил спрян на улица в град Средец, на около 500 м от центъра на града към кръговото кръстовище в посока хижа „Божура”, полицаите са го тествали за алкохол. Пробата е била отрицателна. Проверили са документите, които са били изрядни, но са казали, че се налага да тестват шофьора и за наркотици. Drug Test обаче местните полицаи нямали. Затова казали на водача да стои и да чака.

Повече от 50 минути човекът седи в автомобила си във вида, в който е сниман, а униформените твърдят, че от Пътна полиция в Бургас ще им доставят тестовете. Трябвало време да им ги докарат. До тогава той не бива да мърда от унизителното положение, в което са го поставили зад волана.

Вижте как реагира Георги Манев с въпроси към органите на реда в това малко планинско градче:

ОБНОВЕНА в 16:50 ч.: Около час и половина от началото на проверката на водача Илиян Иванов и автомобила му Дачия Дъстър се установи, че няма нищо обезпокоително. Георги Манев изпрати в редакцията на Флагман резултатите от констативните протоколи. Тестът за наркотици, така както и тестът за алкохол, са отрицателни. Той обаче пита ръководството на Областната дирекция нормално ли е през всичкото това време - до 16:30 ч., двамата полицейски служители на РУ-Средец да стоят на улицата с включен автомобил, при работещ бензинов двигател. През това време не е извършена нито една проверка на друг водач на МПС, преминаващ по улицата, което означава, че спирането и проверката на Иванов не са част от възложена полицейска операция. Нещо повече, добавя Манев - докато блюстителите на реда вардели Дачията, по улицата дори се задала кола, която направила обратен завой току под носа им, при двойна непрекъсната линия, очевидно с цел да избегне засечка.

Това видео показва колко е продължителността на тестването за наркотици на шофьора, който очевидно е подложен на унижение. Нека министърът на вътрешните работи Калин Стоянов направи сметка колко струва на държавата днес "удоволствието" на средецките полицаи, които ангажираха и свои колеги от Областната дирекция на МВР в Бургас с друг автомобил да им доставят дрегери, за да изпълнят прищявката на прекия си началник Ивайло Драгиев.

Георги Манев твърди, че местният полицейски шеф се изживява от доста години като шериф, но неговата топла връзка с новия кмет станала явна още по време на местния вот, когато някои от кандидатите останаха незасегнати при операциите срещу купуването на гласове. Именно заради подадените в прокуратурата жалби от Георги Манев срещу действията на Ивайло Драгиев, е започнала настоящата гавра.

Например, в деня на балотажа между Иван Кичев и Иван Жабов полицейският началник Ивайло Драгиев е бил засечен в центъра на града с другата претендентка за кметския стол - Йона Чобанова, която бе кандидатка на "БСП за България", но отпадна на първия тур. В този ден вече бе ясно, че Йона Чобанова ще призовава своите избиратели да подкрепят Кичев срещу обещанието тя да влезе в екипа му като зам.-кмет. С днешна дата действително тя е зам.-кметица на община Средец и е част от екипа на бившия полицай Иван Кичев.

В следващото видео публикуваме лика на полицейския началник Ивайло Драгиев от деня на балотажа. Той е заснет в момент, когато говори с Йона Чобанова и още една жена, която е от щаба на Иван Кичев. Името ѝ е Райна Казепова. Когато тройката вижда, че към тях се насочва камера, те се разделят, но за видеото се твърди, че е най-малкото неприемливо за началника на управлението да си говори публично, в деня на изборите, с участници в надпреварата за кмет. Вижте видеото:

Заради зачестилите през последните 2 часа негативни коментари във форума на Флагман, в 19:40 ч. водачът на автомобил Дачия Дъстър Илиян Иванов настоя пред дежурния ни редактор да публикуваме протоколите от извършваните полицейски действия. В протокола за извършване на проверка на превозното средство е установено, че не са открити забранени от закона вещи. От втория протокол, за употреба на наркотични вещества и техни аналози, е усановен отрицателен резултат. Иванов отказа да коментира моралната страна на всичко, което се е случило през днешния ден с него, като личност.

 


В категории: Средец


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
96
Коментара по темата
96.
Тествайте всички
15.12.2023 15:49:43
0
4
Котленския бизнесмен ристьо сакатия, кога ще го тествате.
95.
Жабата
15.12.2023 01:28:22
1
4
Самозабравил се МИШОК
94.
Анди бул моркоФ
15.12.2023 01:27:09
4
7
Полицаят на снимката е много долно човече.Добре че дойде в Средец да се ожени.Адски не обективен и противен тип.
93.
Весо
14.12.2023 22:36:19
3
5
МВР,рай за хибридите на пенсия и заплата.Докога на двойна хранилка???
92.
Жилиов
14.12.2023 02:23:35
1
1
Смях в залата
91.
Ruru
13.12.2023 20:23:04
0
6
Само разбирачи. Яжте луканки и кисело зеле.
90.
*********
13.12.2023 20:19:15
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
89.
до 24
13.12.2023 20:00:10
2
9
Знаеш ли че един тест струва на данъкоплатеца 40 долара? И понеже няма как да тестват всеки шофьор, защото това излиза страшно скъпо, затова има издадена наредба да се правят тестове за дрога на определени лица, само ако има някаква основателна причина, а не просто ей така спираме и тестваме.
88.
ACAB
13.12.2023 19:13:03
4
9
Tъпи паляци,срам за службите и МВР
87.
Иван
13.12.2023 17:09:35
4
13
Те тестове трябва на всички да се направят не само в Бургас,ами и в района!А за ниската им култура да не говорим!Колко престъпления са разкрити?Тя полицията е като обществен ред!Избирателно глоби,неправилно паркиране за този може,а за този неможе!Пред този обект може,пред този неможе,защото шефа не си е платил такса спокойствие!Избиването на комплекси пък е друго нещо!Как искат да бъдат уважавани господата от полицията,като те самите неуважават гражданите!
86.
Иван
13.12.2023 16:42:44
9
15
Това си е чист тормоз над младите и работещи хора в държавата. "Законен тормоз"! Ужасно несправедливо. Веднага се сещам за полицаите от Бс, на които направиха тестове и излязоха положителни....
85.
Иван
13.12.2023 16:37:05
6
11
В България всички звена на държавата работят срещу обикновения нормален човек и срещу малкия бизнес!Полицията не защитава гражданите тя ги граби и ощетява!Никоя служба в държавата няма уважение към гражданите,държат се арогантно и нагло!Все пак заплатите им излизат от нашия джоб,ние работим и носим държавата на гърба си!
84.
Карчев
13.12.2023 14:16:17
2
10
Държавата в лицето на обикновенния човек би трябвало да си върне Полицията при нея и под нейна власт. Очужди се!
Сега тая полиция е едно държавно предприятие , което е във всички други ръце , но в никакъв случай не и в ръцете на държавата.
83.
Pf
13.12.2023 13:29:57
10
10
Тези орки трябва да загубят работата си, изглеждат по- мазни наркомани от спрения дори
82.
Журналистика по приятелски
13.12.2023 11:35:28
5
24
Стигнах до "собственика на хижата Георги Манев" и спрях да чета
81.
бг
13.12.2023 10:20:44
4
15
Естествено е заради далаверите с даване на квартири на граничните полицаи. Преди Манев с връзки уреди граничарите да са на Божура, сега новия кмет иска и той да намаже и да ги настани в Средец и да взима комисионна.
80.
Ирена Павлова
13.12.2023 08:26:41
14
27
Поредното превишаване на права от органите на реда, МИШОЦИ!!!
79.
77
13.12.2023 08:22:23
8
25
Тъпо полицайче , в бургас сте най смешните и жалки фуражки
78.
Новина
13.12.2023 08:20:13
17
19
Какво се правите на ощипани невясти... Даже и в Бургас се чака лаб.кола да дойде горе долу за същото време. Тук мирише на нещо друго от километри...
Решение на проблема винаги има и не не са виновни полицаите че си вършат работата а слабата организация на господина който се жалва че бил проверяван и тестван.
77.
Полицай
13.12.2023 07:57:21
26
23
Бургаската дирекция е пример за кариерно израстване. Всички началници са доказани професионалисти и е нормално когато си вършат работата да има недоволни. В България всеки иска да има ред и законност, но когато той наруши закона правилата да не важат.
76.
Министърът на МВР какво отношение по въпроса ще вз
13.12.2023 07:05:12
9
21
Да бъде държан човек да не мърда един час, без да е нарушил закона, без да е престъпник(а дори и престъпниците е забранено да бъдат унижавани така!) е инквизиционни третиране-което е забранено по закон!
Една проверка по закон не се прави по начин да унизи проверявания!
Министърът на МВР-какво отношение има по случая-и за унизителното третиране над лице, НЕНАРУШИЛО закона, и за забавянето на храна за хора пазещи границата?
75.
Премиерът да каже дали е редно случилото се!
13.12.2023 06:54:57
9
13
Моля Флагман да информира за случая по имейл(има го в сайта на Правителството) министър- председателя и правителство-да преценят поведението на милицията, да бавят "по устав" доставките за храна в този съдбовен момент-когато се решава съдбата на родината дали да сме в Шенген. Нашия премиер лично убеждава австрийците ,че сме годни за шенген, а милицията прави в този момент- по устав забавяне доставките на храна.

Абсолютен скандал е това забавяне на храна, на хора даващи граничен наряд. Вие в казарма ходили ли сте-знаете ,ли какво следва в казармата, ако храната се даде на войската и с минута закъснение?

Вие знаете ли как се чувства човек след граничен наряд. Няма как милиционерите да знаят-едва ли са ходили в казарма, и то в гранични войски, когато имаше наборна казарма.
74.
ТЕСТОВЕТЕ
13.12.2023 06:51:44
4
4
ЗА ФЪЛШИВИВСИЧКО Е БИЗНЕС ДА ВИ ВЗЕМАТ СТАРИТЕ КОШНИЦИ И ДА ГИ ПРОДАДАТ НА ТЪРГ КАКТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА
73.
Редно е милицията да се извини на героите-граничар
13.12.2023 06:48:37
11
10
Най-изумителното е в случая е-граничарите-славните герои- са от МВР.
Милицията е също към МВР.

Тоест структура към МВР-милицията създава трудности с доставките за храна на друга структура към МВР. Това е чутовен скандал! КАК СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА БАВИТЕ ДОСТАВКИТЕ НА ХРАНА ЗА ГЕРОИТЕ ОТ ГРАНИЦАТА?
72.
*********
13.12.2023 06:44:30
3
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
71.
Как си позволявате да рискувате приемът ни в Шенге
13.12.2023 06:43:09
7
5
Само да попитам-какво според вас ще е мнението на негово превъзходителство Австрийския посланик, когато пише доклада си, дали да сме в Шенген, след като разбере от статията,че нашата милиция е виновна да бъде забавена храната с час и половина за граничарите- и то 120 човека-видно от статията!!!!, след наряд, които трябва да пазят Шенгенската граница?

Дали е имало хора, да отидат наряд гладни?

Дали е имало хора-да са държани гладни СЛЕД тежък наряд?

Значи искаме граничарите да пазят Шенгенската граница, но същите граничари са със забавено снабдяване с храна-със голямо закъснение-по вина на милицията.


И това точно сега, когато се решава дали да сме в Шенген.


Тук нещата не са само за дисципка. Май-чичко прокурор трябва да си каже думата! Кой знае-може пък да реши ,че е законно да се забавя изхранването на героите от границата, как мислите?
70.
фактите
13.12.2023 01:42:31
11
18
Напълно незаконно е на свободно лице, неизвършило нищо незаконно да се ограничава за един час свободата на придвижване . Свободен човек има правото да бъде където пожелае, и милицията няма право да ограничава чуждата свобода на движение и воля за един час. Милицията не са наши господари, и нямат право да ни налагат как да разполагаме с времето и волята си къде да се намериме.
69.
Молете се да ни пуснат в Шенген, въпреки случилото
13.12.2023 01:36:18
9
4
Така-да питам-дали главна прокуратура ще се зарадва , като прочете за случая?
ВТОРО-дали посланикът на Австрия ще се зарадва как пазим границата-че граничари са държани "по устав" гладни, заради вероятно незаконна проверка? Вероятно Незаконна е -чл 81 е бланков, и не е посочено точно коя хипотеца се визира-не се посочва чл 81 , а точно коя от 10-те хипотези се прилага!

Тази проверка косвено заплашва влизането на България в Шенген-точно днес, точно в тези часове се решава дали България ще е в Шенген, и се прави проблем с храната на героите пазещи границата.

Дали властта в София ще толерира и ще мълчи пред случилото се? Статията е в медиите-и последиците по закон не могат да бъдат спрени! Никой няма право по този начин , точно в тези часове, когато се решава съдбата на България-дали ще сме в шенген да се дава повод пак да бъдем спрени. молете се тази проверка да не стане причина да не сме в Шенген! На местно ниво милицията с измислени поводи бави доставките за храна на героите -граничари, като накрая се оказва,че и нищо незаконно ччовекът не носи. Грешка, голяма грешка е така косвено да поставяте в риск приемането ни в шенген. Молете се австрийците да ни пуснат в Шенген, а да не се окаже,че случилото се е поводът пак да ни спрат.
68.
*********
13.12.2023 01:33:25
2
4
Коментарът беше изтрит от модератор.
67.
до 57
13.12.2023 01:22:17
12
5
Изобщо не е това работата на милицията. А проверки по чл 81 могат да се правят в строго определени от закона случаи, по изключение-ЗАЩОТО СА ВЪРЛО НАВЛЛИЗАНЕ В ЧУЖДА ПРАВНА СФЕРА и нито една от хипотезите в закона не е налице. Съдебната практика е категорична-посочва се конкретното законово основание, а не бланково чл 81. Като не са налице нито една от хипотезите по чл 81-я виж текста на закона. МИЛИЦИЯТА НЯМА ПРАВО ДА ПРОВЕРЯВА ВЕЩИТЕ, КОИТО НОСИШ ПО САМОПРЕЦЕНКА, а само по изключение, в изрично посочени хипотези по чл 81, то нито една хипотеза в закона не е била налице-я прочети закона! И автогол-забранени вещи няма, а храна за героите -защитници на границата! Дали на граничарите, след тежкия работен ден е било редно да бъдат държани гладни и да чакат, заради чуждия кеф? И накрая-на кого е хижата-това не е твой проблем, нито на милицията. Въпроси със собствеността са гражданскоправни, и милицията няма право да се меси там, ида подхвърля подобна ниЗка топка-като твоето. Прилича на оня виц-ти що си без шапка? Та и ти питаш, без връзка с темата ,за да замажеш издънката на милицията-чия е хижата. И на баба му да е хижата, това не онеправдава беззаконието-проверката едва ли е в унисон със закона.
66.
Само роднини на полицаите пишат
13.12.2023 01:17:07
12
14
Да ги гонят тия пионки двете.
65.
Чичко прокурор какво мисли по темата?
13.12.2023 01:13:42
8
10
А чичко прокурор-ама не местния, а софийския какво мисли по въпроса -дали проверката е в унисон със закона, и ако отговорът е не-какво следва да последва? Написано чл 81-бланково, но неуточнено по коя точка. Тоест липса на основание. Чл 81 ЗМВР позволява проверки, но има поне 10 хипотези, и не е уточнено по коя хипотеза се прави проверката-тоест не е посочено законово основание-това е достатъчен аргумент проверката да се счита за незаконна, със съответните последици по закон! Второ-в чл 81 НЕ ПОЗВОЛЯВА проверки на случаен принцип-трябва да има -цитирам закона " когато са налице достатъчно данни, че се укриват вещи, свързани с извършено престъпление или нарушение;" . НО ЗАБРАНЕНИ ВЕЩИ НЯМА!
64.
асав
12.12.2023 23:50:55
11
7
Дилъри във бели Астри...ала бала за педрасти
63.
Средец
12.12.2023 23:19:09
6
17
Не обвинявайки Драгиев, всичко е по нареждане на директора на Мвр Бургас
62.
Врачка
12.12.2023 23:14:24
0
8
Завист
61.
Коко
12.12.2023 23:13:40
13
20
Не съм вярвал, че близките на полицаите са толкова активни да защитават местните дерибеи като плюят по потърпевшия. На всякъде ченгетата няглеят, а тези които измислят закони в тяхна полза не се спряха.
60.
Прокопи
12.12.2023 23:07:47
5
17
Служителите са чакалили за процент печалба Обаче кой да се сети Коледа идва
59.
As
12.12.2023 22:49:16
7
35
Пак ли този неграмотник Манев е в центъра на събитията ве … хахаха.
58.
Оффф
12.12.2023 22:35:19
3
41
Ай стига вече, Манев много ревеш, ама като беше сгушен до Жабов не рева, а ???? Интереса клати фесааааа.....казали хората
57.
Видев
12.12.2023 22:30:49
9
32
На полицаите това им е работата - да извършват проверки. Това момче е възможно да има криминални прояви и ако е така- задължително го проверяват. И нещо друго , от кога хижата е собственост на Манев. Не беше ли на общината?!
56.
Ivo
12.12.2023 22:07:46
4
6
Защото са тъпи джанти като тези в девня ,карай вика зад мен ,че тука нямам ,абе какво ме боли ... ,че нямаш ,да си имал .Изчезвай
55.
Е как може
12.12.2023 21:52:17
3
18
Аз нали написах, че Манев не употребява? Защо ми изтрихте коментара, че бил "неверно и недоказуемо твърдение"?
54.
Галина
12.12.2023 21:51:51
4
36
Май целата статия е писана от манев
53.
Тва е упадък!
12.12.2023 21:45:22
5
29
Може ли самият трудов договор на "управителят"? Ей тъй да видим дали не е осигурен на 4 часа и на какво възнаграждение е?
52.
Средец
12.12.2023 21:37:05
12
17
Селото ще си остане село,имахме селски кмет и си избрахме нов селянин за кмет,какво очаквате?Нищо ново няма да се случи,само ще се увеличат разходите на Общината!
51.
Гюмюш
12.12.2023 21:31:17
18
29
В България, всеки м@ло...ик, който не може да си намери работа, става ПОЛИЦАЙ! Затова са събрани от "кол и въже" и за никакъв " чеп за зеле" не стават! Пълна трагедия!
50.
Георги Манев
12.12.2023 21:21:40
18
20
Извинявам се на всички хейтъри, че ще ви засегна. Това е поръчкова проверка, днес на мен утре на вас. Вие си преценете. Аз съм радетел на демокрацията и спазването на законите на родината ни! Да не забравяме, че законите са направени така, че не са целесъобразни за хората. Един е казал - “прост народ, слаба държава”. Въпроса ми е кой той ?
49.
хахахах
12.12.2023 21:05:05
12
39
Момчетата си вършат работата - правят проверки, щото сума народ изгина по пътищата. Тоз орева орталъка барбар с Маню, че онеправдани били горкинките. не мъже, ми... смешници. И ни думичка как Маню е хванал сделчицата да храни военните хахахах смешна държава ей
48.
*********
12.12.2023 20:26:13
3
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
хаха до 17
12.12.2023 20:20:59
13
39
Това ли е според теб работата на полицията? Да спират случайни хора, които не нарушават Закона за движение по пътищата и да им губят времето?
46.
Апо
12.12.2023 20:13:28
5
26
На тоя все някой му пречи . Смени си софтуера с някой по- смарт !!!
45.
Коцето
12.12.2023 20:02:59
10
13
Наредил съм, платил съм ... ъъъъ. и съм разпоредил Манев и бизнеса му да бъде очернян на.... мммм... аааа.... всички нива и във всички посоки.
44.
*********
12.12.2023 20:02:42
6
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
43.
*********
12.12.2023 19:52:20
6
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
Гошо Дебората
12.12.2023 19:51:37
15
29
Че то по големи наркомани и престъпници от фуражките има ли
41.
*********
12.12.2023 18:57:52
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
Ханко Брат
12.12.2023 18:51:59
1
17
Флагман.... Още не са ли ги докарали тестовете????? Публикувайте резултата!)
39.
@@@
12.12.2023 18:35:22
16
52
Моят съпруг е възрастен ,но са го проверявали ,всички ли които проверяват трябва да вият на умряло като Манев.Не Кичев си отмъщава,защото е над тези неща , а Манев не се спря да плюе по него.Може би полицаите са имали сигнал за нещо смущаващо ,за да постъпят така.
38.
Абе
12.12.2023 18:13:50
14
67
Георги Манев да хваща черпака и да храни войничетата, а не да се прави на голям бизнесмен и да инспектира МВР
37.
Tangra
12.12.2023 18:11:23
2
15
Ко излезе от теста?
36.
*********
12.12.2023 18:02:27
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
35.
*********
12.12.2023 17:46:44
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
34.
Такава статия
12.12.2023 17:30:43
8
42
Не се пише за всеки. Трябва почерпка за де се обвинява полицията, че си върши работата.
33.
Така трябва!
12.12.2023 17:26:24
23
60
Той си прилича на наркоман. За да решат да го проверят е имало защо. А, шефа му няма право да се бърка в проверката.
32.
Агент Хари
12.12.2023 17:22:23
3
32
И при нас в град Котел е така, миналата година са пребили някакъв в гробищата, за да не подава жалба. Тази година тръгнали да арестуват 85 годишна жена с болната психоболна дъщеря, уж са си продали гласовете на изборите. Не може да се обадим, плачем тук.
31.
*********
12.12.2023 17:21:10
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
до 10
12.12.2023 17:16:06
1
56
забравиха да напишат: малко планинско КИТНО градче ПЪЛНО С ОРКИ
29.
Грудовец
12.12.2023 17:10:51
20
52
Все съм знаел че Кичев е дребна отмъститекна душица но това надминава всякакви граници, не просто заяждане на дребно а подигравка с хората. Сега една жалба и да им дойде акъла на милиционерите и на агент Лале както е агентурния псевдоним на Кичев като доносник на Държавна Сигурност!!
28.
Иван
12.12.2023 17:09:57
6
43
Има ли право пътен полицай да те задържа без заповед за задържане? Това не е ли за адвокат и съд?
А има ли право работодател да ходи да се кара на полицай заради задържането на неговия барман?
27.
Папура
12.12.2023 17:08:43
15
47
Тези не са полицаи. Тези са живи милиционери. И ако някой си мисли, че с едно голо прекръщаване милиционерът може да стане полицай, жестоко се лъже.
26.
Я тествайте
12.12.2023 17:07:26
6
40
И това дърто пиянде, дето се прави на Супермен. 100% е друснал и той.
25.
Въпрос
12.12.2023 17:05:09
7
75
Стига вече четки на този Манев. Ако е някой друг ще го разнищите, има ли право да превозва хора и храна в един и същи автомобил , как точно Манев храни военните ?
24.
.
12.12.2023 16:58:05
29
59
Прави са ченгетата.
Проверки трябва да се извършват на шофьорите. Законите важат за всички. Георги Манев като не е съгласен да чакат неговите подчинени , да купи и подари дрегер на ченгетата, а не да се мисли че е над закона и трябва да не спазват законите и да не си свършат работата по проверка.
23.
Хор ел
12.12.2023 16:46:58
7
10
На твоите помияри, вълци ли им викаш? Хахаха.
22.
Г-Н Орган
12.12.2023 16:45:57
15
28
Този човек сега задържан ли е ??? Ами ако теста е отрицателен,кой ще плаща като обжалва задържането???
21.
Ой милицюйнерти
12.12.2023 16:44:24
6
14
Жа въ апът глигани
20.
Наблюдател
12.12.2023 16:42:36
4
64
Айде пуснете вече статия, че тестове са дошли, служителят е с отрицателен тест и военните са нахранени и ще пазят границата ни. В противен случай Австрия и Нидерландия ще имат сигурно доказателство, че не си пазим добре границата и ще ни блокират за Шенген за още сто години. В момента се решава съдбата на България в малкото планинско градче Средец! Цяла Европа следи със затаен дъх какво се случва там!
19.
Кортеза Менсис
12.12.2023 16:40:03
1
34
Пуснах сълза
18.
Дааа
12.12.2023 16:35:29
16
43
Според мен е по сигнал някой го е наредил. Знаят кога ще мине и са го чакали но ако се окаже отрицателен теста горива работи ние обикновените хора ги плащаме. Държавно гориво какво им пука на господата полицай ами тях кога ще почнете да ги тествате повечето полицай от младите продават друсат и всякакви други далавери. Възрасните пък се убиват от кражби и други далавери но запомнете едно една клетва хваща и до девето коляно и сте до там всеки ва кълне и един ден ако не сте във полицията тежко ви ще бъдете ритани под пъд и над път правете още мрасотий и се молете да ва пази пагона че Вълците ва чакат няма да сте вечно закриляни от пагона докато ви пази пагона клетвите немогат ва опазят а като сте вън от пагона вълците ва чакат.
17.
Хората
12.12.2023 16:34:04
16
62
Хората си вършат работата. Спазват си закона и са стриктни. Оплакването трябва да бъде към ОД на МВР. Защо не им карат по-често тестове? Там трябва да се оплакват. Ама май няма желаещи смелчаци да ги питат, защото си купонясват здравата с тях по частни партита (банкети). А могат да се обвиняват служителите на терен, които искат да си свършат работата до край, както трябва.
16.
Бургазлия
12.12.2023 16:31:57
9
86
Голяма драма в планинското градче Средец.
Фирмата изхранваща цели 120 човека ае държи на раменете на един човек , доставящ провизиите , готви продукцията , опакова храната , сервира, отсервира и извозва обратно
Ибаси фирмата , ибаси бизнесмена е тоя г- н дето снима.
Пълна бай Ганьовщина са сегащните европейски бизнесмени в България!
15.
Военен
12.12.2023 16:26:31
10
96
Ако трябва гладни ще стоим три дена, но истината трябва да възтържествува. А истината е, че бат Жорко плаща дебели пари на Катето и затова статията е обстойна.
14.
Голям цирк
12.12.2023 16:13:20
9
138
Вярно ли изхранването на 120 човека зависи от един служител на Манев?? Ми ако спука гума,развали се автомобил или претъпи инцидент,кво се случва? Ами ако се разболее за седмица??? Вярно ли ще гладуват 120 човека? Айде малко по сериозно моля.
13.
*********
12.12.2023 16:13:15
8
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
.........
12.12.2023 16:12:44
38
45
Много жалки и смешни полицайчета
11.
Ужас
12.12.2023 16:11:17
38
52
Господа ПОЛИЦАЙ
Що се излагате бе хора,вие нормални ли сте???
Нямате ли срам
От децата и родителите си
Вие сте срам за България
10.
Възмутен теляк
12.12.2023 16:09:46
6
41
"...въпроси към органите на реда в това малко планинско градче"
Откога Средец е малко планинско градче?
9.
Сарая
12.12.2023 16:08:43
5
38
Ми чи оператора да звънне на вътрешна сигурност! ко се пеняви !
8.
Мачкай Манев Мачкай
12.12.2023 16:05:59
16
48
В тая държава на анимационни герой всичко е нормално. И сега като се окаже с положителен тест какво правим? Полицията има информация и действа. Следим!
7.
Далакмана
12.12.2023 16:05:43
4
47
Много ми е интересно как ги е тествал Градев като той постоянно е на черешата, брат да не им даде от твоя материал???
6.
Панчуков и сестра му
12.12.2023 16:05:34
17
69
Имаше едно недоносено от 5то спираше всеки и тест и нито един положителен . Беше бит мн като дете и се скри под полата на куките
5.
81
12.12.2023 16:04:01
29
67
Този полицейски произвол на нищо не прилича вече.
По закон тестът трябва да бъде извършен веднага.
Нямат право да те карат да чакаш дори и 10 мин.
Като нямат тестове - да имат следващият път.
4.
Митко Градев
12.12.2023 16:03:59
32
72
Никой от хората на Манев не взема наркотици лично аз съм ги тествал.
Кичев има зъб на Манев и сега ще търси по всякакъв начин да го притиска.
3.
Me ,, arov. Куче медалист
12.12.2023 16:02:38
23
101
Грудовски качури цяла полиция в средец е корумпирана кой прави дограма друг свирки
2.
81
12.12.2023 15:59:23
33
113
Този полицейски произвол на нищо не прилича вече.
По закон тестът трябва да бъде извършен веднага.
Нямат право да те карат да чакаш дори и 10 мин.
Като нямат тестове - да имат следващият път.
1.
Сган
12.12.2023 15:58:29
54
85
Незабавно да бъдат уволнени тая пасмина с фуражки
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори