×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Напрежение около МОЧА в София, започва демонтажът на монумента


Напрежение около МОЧА в София, започва демонтажът на монумента
Полиция хвана под ръка Мая Манолова и я отстрани, след като тя потърси сметка от областния управител Вяра Тодева
12 Декември 2023, Вторник, 09:59 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Мая Манолова и депутат от "Възраждане" пристигнаха на място, за да изразят позиции срещу премахването на паметника

Демонтажът на Паметника на Съветската армия в столицата май наистина започва. Това стана ясно от изявление пред репортери на областния управител на София Вяра Тодева. С нея бе и скулпторът Марин Марков, според чието становище монументът е опасен.

В района над него е надвиснал кран. Според Тодева днес ще се направи опит за демонтиране на най-високите фигури. Те ще бъдат описани и изведени на държавен терен. Къде точно, не стана ясно. В Музея на социалистическото изкуство казват, че няма място.

Вяра Тодева заяви, че предстои реставрация на фигурите.

Снимки и коментар пусна във фейсбук и депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

„Демонтаж на Паметника на Съветската армия. МОЧА отива в историята, където отдавна му е мястото. “Е това ли е сега най-важното?!” - ще кажете. “Аман от глупости, оправете вместо това тротоарите!” - ще кажете. Тротоарите ще ги оправим. Обаче столицата е нещо повече от тротоарите, по които вървим. Столицата е сърцето на една държава и нейната посока, и нейното знаме, и нейното лице пред света.

Монументът на окупационната червена армия сигурно не е най-големият проблем на нашата столица. Обаче е най-знаковият проблем, и за София, и за България. Защото тук не говорим за камъните и плочите и скулптурите. Говорим за сянката на една огромна подмяна, която този окупационен символ хвърля не просто над столицата, а над цялата ни история от освобождението насам.

Не махаме просто монумент, връщаме си възможността да осмислим историята през собствената си призма, вместо през тази на руската пропаганда. Връщаме си възможността да не ни е срам, когато децата ни питат “Защо е тук този паметник?”. Връщаме си свободата на небето над София“, написа Мирчев.

Районът е обезопасен с ограда, има и засилено полицейско присъствие. Възможен е протест на привърженици на монумента.

На място пристигна председателят на партия „Изправи се, България“ Мая Манолова, която потърси сметка от Вяра Тодева. Полицаи издърпаха Манолова. 

Тя и депутатът от "Възраждане" Ивайло Чорбов направиха изявления пред медиите, с които изразиха позиции против демонтажа на МОЧА. 

 


В категории: Политика , София


58
Коментара
58
Коментара по темата
58.
картинки от гейска София
14.12.2023 13:47:13
1
1
Погледнете последните новини в пик.бг:
"Дядо Мраз е пеперассс. Розовото пони на Мис Бони и коледната украса на Васко Ушето от София прайд Christmas Edition"
https://pik.bg/дядо-мраз-е-пеперассс-розовото-пони-на-мис-бони-и-коледната-украса-на-васко-ушето-от-софия-news1205781.html
"ПРОМЯНАТА Е ТУК: Разврат, разгул и богохулство"
https://pik.bg/промяната-е-тук-разврат-разгул-и-богохулство-news1206945.html
"А Иисус каза: Отче, прости им, защото не знаят какво правят" (Лука 23:24)
Промяната е тук. Дойде. Донесе разврат, разгул, богохулство, богоборство. И знае много добре какво прави.
В дните, в които всяко българско сърце очаква най-светлите празници. В дните, в които всяко християнско сърце тупти в очакването на Светлото Рождество Христово, разни шарени джендъри хулят, плюят и тъпчат всичко свято. Богохулство. Богоборство. Такова е възпитанието на новия кмет на София. Дете на ДС е все пак.
Джендър Колектива на Васко Маслото и Мис Бони вършат гнусотии. Лягат си с мъже като с жени. Жълтопаветният разюздан планктон сега е щастлив. Пирува с вино и мръвки на гроба на Иван Вазов, между двата храма - "Света София и "Свети Александър Невски и Светия Синод по време на пости. И препикава Паметника на Незнайния войн, докато мръвката се пече на барбекюто на Вечния огън.
Посегнаха с лакираните си нокти на вярата. Вярата, която ни спаси в най-черните векове на турското робство. Вярата, която е и ще бъде стълб и крепило на българщината. Въпреки тях.
Защото следващият път ще посегнат върху самата България.
Промяната продължава. В поквара, разврат, развращение, блудство, оргия и пълна морална деградация.
57.
Гей-скандали в гейска София
14.12.2023 13:34:24
0
1
"ГЪРМИ ГЕЙ СКАНДАЛ В ЕКИПА НА ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ! Бъдещият главен архитект на София живее с мъж. Хвали се, че станал татко, но истината ще ви потресе!"
https://pik.bg/само-в-пик-гърми-гей-скандал-в-екипа-на-васил-терзиев-бъдещият-главен-архитект-на-софия-жи-news1207287.html
Арх. Любо Георгиев, който иска общината да настанява в частни празни апартаменти наематели, е кандидатът за главен архитект на София на кмета Васил Терзиев.
В момента бившият директор на общинското София план е назначен за съветник на Васил Терзиев. Той отговаря за градоустройството и вече разполага със собствен кабинет в сградата на ул. Сердика, където се намира направление Архитектура и градоустройство на Столична община. Преди седмица арх. Любо Георгиев черпи новите си колеги затова, че е станал татко. Прекрасна новина, която накара редакцията ни да потърси информация за щастливото семейството и съпругата на бъдещият главен архитект.
Истината се оказа като написана за холивудски филм, в който са спазени всички нови джендър-правила на американското кино. Георгиев наистина се оказа, че живее с бебенца-близнаци, родени преди две седмици. Изненадващо обаче баща на двете бебета не е арх. Георгиев, а Пламен Марков Марков. Пламен Марков се оказа дългогодишият интимен партньор на арх. Любо Георгиев, с когото живеят заедно от години в кв Гоце Делчев в столицата.
Близки приятели на Пламен и Любо разказаха пред медията ни, че двамата от дълго време са искали да имат деца. Тъй като в България все още е забранено, решили да заобиколят правилата като използват услугите на сурогатна майка.
Жената, износила дечицата на арх. Любо Георгиев и неговият приятел Пламен, е грузинка, която срещу добро възнаграждение е станала майка. Проучването ни показа, че това не е единичен случай, а много гей-двойки мъже прибягват до този метод с наемане на утроба от жени от бившия соц.-лагер, които да износят децата им. След това майките се отказват от родителските права и се прибират в родната си страна. Любо Георгиев е част от групата Екипа на София, която подкрепяше кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София. Сега той е получил обещание лично от кмета Терзиев, че ще бъде възнаграден с поста главен архитект на София.
56.
Каква ирония
13.12.2023 20:32:45
0
4
Ще ги махнат внуците на тези, които ги сложиха
55.
1303
13.12.2023 20:31:45
1
3
аман от педали ,които дори не са виждали американец на живо,но са американофили
54.
За Ванката с винтовката
13.12.2023 07:03:09
5
7
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.

Помниш ли кагда пришол със танка?

Беше млад, но се държеше мъжки.

Зарази семейството ми с въшки…

Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.

Помниш ли, как кушаше картошки?

Наконец забърса три кокошки.

После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.

А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!

Длъжен бях да те обичам, Ваня.

Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила.
После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.
Грабихте и жито, папироси…
Зарад тебе ходим голи-боси!
Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
Ние всички хранехме танкиста.
А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка…
Пазеше и немците, и чехите.
Ние тук възпявахме успехите.
С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.
.
53.
Маркс
12.12.2023 23:58:23
4
6
Не е хубаво това,всяко нещо е част от историята на един народ-дали хубаво или лошо,а нас ни правят не народ...от доста време 5-6века?!
52.
Мда
12.12.2023 19:08:33
6
8
Интересно ми е в Бургас, защо се мълчи за "Альошата", герб десни с ляв завой ли са. Няма ли поне да излязат, да кажат, остава, защото сме пребоядисани комунисти.
51.
Баба Мухтабар с големия кожен ихтибар
12.12.2023 18:53:52
7
14
Всички МОЧИ и пияни Гальоши с вдигнати ръце заповеднически трябва да станат на чакъл и за претопяване!!! В европейска България символите на потисничеството и окупацията от източната Кочина нямат място в градовете ни още по-малко в самите им центрове! А дебили отивайте на хУй в любимата ви Кочина вместо само да скимтите на умряло в коментарите!!!
50.
САЩофоб
12.12.2023 17:53:33
17
10
Само минавам да кажа, че тези, които искат събаряне на паметника, според мен са с промити мозъци. Вероятно са убедени и че за конфликта Израел-ИГ пак са виновни руснаците.
Хораааа! И слънчогледите гледат на изток!
Не съм русофил, но съм против това, което се се случва и което ще продължава да се случва!
Излезте от шушулките и мислете малко по-глобално.
Замислете се за бъдещето на децата Ви! С този империализъм и материализъм до никъде няма да се стигне! Ако ли не - яжте месце от американските "биореактори" от еврогейските вериги и си живейте щастливо мизерния живот!
49.
7887
12.12.2023 17:37:51
6
15
Писмо от Радой Ралин до руски „брат“
Пиша ти от Плевен, драги Ванка.

Помниш ли кагда пришол със танка?

Беше млад, но се държеше мъжки.

Зарази семейството ми с въшки…

Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.

Помниш ли, как кушаше картошки?

Наконец забърса три кокошки.

После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.

А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!

Длъжен бях да те обичам, Ваня.

Даже кръстих дъщеря си Маня.

Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила.

После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.

Грабихте и жито, папироси…

Зарад тебе ходим голи-боси!

Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.

Ние всички хранехме танкиста.

А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка…

Пазеше и немците, и чехите.

Ние тук възпявахме успехите.

С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. хаха
48.
XX
12.12.2023 17:34:55
4
5
До 29

"НА КОЛКО ГОДИНИ СИ? КОЛКО ВРЕМЕ СИ ЖИВЯЛ В БУРГАС? ПИТАМ ТЕ, ЗА ДА ЗНАМ ДАЛИ ИМАШ СПОМЕНИ ОТ ПРЕДИ ДУПКАТА НА ТРОЙКАТА-!!!" - както се казва (факт е), прабаба ми е погребана в бургаските гржбища до чешмичката на паркинга при Ритуалния дом.
И си пий хапчетата, че си нещо нервен виждам.
47.
Да живее Демокрацията !
12.12.2023 17:06:46
6
14
Долу комунизма!!!
46.
Чочо
12.12.2023 14:56:25
4
7
Значи помислете колко сте зле кореняк Биргазлий че да дойдат селяните от Странджа да ви управляват , Боцмана е прав.
45.
Боцмана
12.12.2023 14:31:19
15
12
Израсна едно цяло поколение неграмотни дебили!!
Дебили, изтъкани от комплекси и чувство за малоценност.
Поколение, което може единствено да руши и да обвинява всичко и всеки за собствената си незначителност!
И когато един ден децата им ги попитат какво направиха през жалкия си живот, единственото с което ще могат да се похвалят е, че са съборили един паметник!!
Ще им пръднете на хуя на руснаците с това геройство!!
Те си имат паметници в столиците на цяла Европа, където помнят кой я освободи от чумата на фашизма!
44.
днес
12.12.2023 13:22:58
4
10
Истинския Бургас се е състоял от еврейска, гръцка и арменска махала. До сиропиталището има километричен камък. Основата на сегашния Бургас са диви селяни от Странджата и от окръга появили се в Бургас след 1962година след започването на строежа на НХК.
43.
Някой
12.12.2023 13:17:06
11
21
Русоробите на копейкин необразовани изпаднали получовеци и стари бкп кадри Това са защитниците на монументите на окупаторите Тук под статията се вижда страшно много поставени минуси .При това на разумни и логични коментари които казват истината. Поставят ги точно тези индивиди около копейкин и бсп. Без никакъв разумен коментар Защото няма с какво да опровергаят истината Единственият и вечен коментар на русоробите е винаги един и същ И в софия и в бургас.. ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНОТО СЕГА ..И така да се предотврати дебата и демонтирането за в неопределено бъдеще..Ами да това в момента не е най важното Но е едно от важните неща което трябва да се свърши в държавата ни За да се освободим веднъж за винаги от заблудата и изкривената ни от комунистите история.
42.
Az
12.12.2023 12:50:04
26
10
НАРОДЕН СЪД ЗА ВАС
МАМИЦАТА ВИ ПРОДАЖНА
41.
41
12.12.2023 12:25:10
14
16
няма по зависим кретен от теб ;]
40.
Днес е хубав ден за България
12.12.2023 12:23:16
20
27
Да живее независима България!!
39.
Карайте се за МОЧА
12.12.2023 12:21:56
5
10
Пак ни замазват очите и вдигат синята зона с 30 процента .
38.
Дърт команъз от Хоминтерна
12.12.2023 12:02:52
26
16
Може ли да кажете къде ще е сложен искаме с кадировци да правим православно гей порно със содомитски привкус с овце и кози и сърпове и чукове за спомен под зорките очи на статуите да ни търмъчат освободителите .
После ще си го пускаме да ни топли сърцата
37.
До 16
12.12.2023 11:52:11
4
21
Болен самотен дебил
36.
anonymous
12.12.2023 11:50:21
27
18
айде...най-накрая
35.
Мая
12.12.2023 11:31:34
11
19
Много е барната, за пред телевизора.
34.
1944
12.12.2023 11:22:31
33
32
А нашата съветска джибра кога?
33.
Йдйс
12.12.2023 11:17:04
24
26
Наблюдава се засилено присъствие на психиатри около мОнУмЕнТа.
32.
Мая Манолова на живо
12.12.2023 11:14:35
6
19
Амъ моляъ вий съ бйе пуснете мя ааааа знайти ли коя съм аз бйееее
31.
Ромел
12.12.2023 11:10:52
37
42
Това е исторически момент ! Най-накрая дойде времето да бъде махнат паметника на съветския окупатор! А в Бургас кога !?
30.
Помияри
12.12.2023 10:55:02
43
46
Русофилите в бг и не само у нас са неизлечимо болни хора. Колко жалки и същевременно смешни изглеждат от страни, на нас нормалните хора .Те не могат да си представят.В случая тази болна жена е отишла да защитава отстраняването на нещо което не само че е чуждо и не е българско.Но и е изглеждащо грозно .При това и показва войни които са обявили война на тогавашна българия, и са я окупирали .Няма никакъв разумен аргумент в полза на това. Тези въоражени войни да стоят в центъра на който и да е български град. Но нека се опита някой нормален българин да каже на русофил тези очевидни истини. Ще бъде наруган и даже може би нападнат. Толкова зомбирани са тези хора.
29.
До 4 ХХ
12.12.2023 10:54:53
12
43
НА КОЛКО ГОДИНИ СИ? КОЛКО ВРЕМЕ СИ ЖИВЯЛ В БУРГАС? ПИТАМ ТЕ, ЗА ДА ЗНАМ ДАЛИ ИМАШ СПОМЕНИ ОТ ПРЕДИ ДУПКАТА НА ТРОЙКАТА-!!! ЗАЩОТО АЗ ДОБРЕ ПОМНЯ КАКВО ИМАШЕ ПРЕДИ НЕЯ, С МОИТЕ 55 ГОДИНИ В ТОЗИ ГРАД! ДУПКАТА НЕ Е СИМВОЛ НА ПРЕХОДА, А НА НЕКАДЪРНОТО 8 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ЙОАН КОСТАДИНОВ, С ПСЕВДОНИМ ГРАДИНАРЯ! ИМЕННО ТОЙ ПРОДАДЕ ТОЗИ ОБЕКТ НА ЧАСТНИ ФИРМИ В ИДЕАЛНИ ЧАСТИ И ЕДВА СЕГА, ПРЕДИ МЕСЕЦИ СЕ СТИГНА ДО СПОРАЗУМЕНИЕ С ТЯХ ПО СЪДЕБЕН РЕД! 16 ГОДИНИ СЪДЕБНА САГА!!!! ДОБРЕ Е ДА ЧЕТЕШ И ДА МИСЛИШ!!! А ОТНОСНО ИСТОРИЯТА НА АЛЬОША И КАКВО Е ТО: СЛЕДВАЙКИ ТВОЯТА ЛОГИКА, ТРЯБВАШЕ ДА ОСТАВЯТ И ПЛОЩАДА РАЗБИТ, ПОНЕЖЕ Е ИСТОРИЯ! МЕН ЛИЧНО МЕ ПРИТЕСНЯВА ФАКТА, ЧЕ В ГРАДА НЯМА ПО ВИСОК ПАМЕТНИК ОТ ТОЗИ АЛЬОША! НИТО НА ЛЕВСКИ, НИТО НА БОТЕВ! НИТО НА КОДЖАКЕФАЛИЯТА, КОЙТО Е ДАРИТЕЛ НА БУРГАС И Е НАПРАВИЛ НЕЩО ЗА НЕГО! СТОЯТ СИ ТИХО И СМИРЕНО В МОРСКАТА ГРАДИНА, ПОД НЯКОЕ ДЪРВО! ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ НАРИЧА ТОВА??????!!!!!! СРАМНО Е!!! След като си такъв пламенен защитник на този Альоша, грабвай автомата и на фронта в Украйна! Или на опашка за яйца в Русия, че там са много дефицитни!
28.
Альошата да се ослушва
12.12.2023 10:54:39
18
27
Въйййй...ЦоМчо и Костя незабавно да изпратят отряд патрЕоти.
27.
Либерасти от най-долната прослойка
12.12.2023 10:51:56
25
47
Хунвейбините на промяната, рушат всичко, по примера на американските негроиди, които разрушиха много паметници на велики американски личности, защото пренаписват историята....
Тука е същото, рушене, арки, костенурки и джендаризъм, а мис Бони ще издигнат като "мъж" на годината, а той(тя) е както Васко Маслото: Мъж като лайно на дъжд.
26.
Ко ?
12.12.2023 10:51:29
19
51
Ако всяка временна власт, като тази неизвестна Областна Управителка може да подменя, паметта на един народ, то когато Феномена Пеевски, получи властта у нас ще ни турят ли паметник на Осман и Енвер паша, строителите на първата жп линия по нашите земи ?

ЕНИЧАРИ !
25.
Фашаги75д
12.12.2023 10:49:20
60
22
Фашистите искат реванш!
Ще го получите.
Дядовците ви са били в Белене и вие ще бъдете.

Кръвта вода не става.
24.
Въйй
12.12.2023 10:48:39
8
37
На тая не и ли писна вече да се прави на малоумна .. а чакай тя е малоумна , увисна и удари дъното тотално !
23.
1
12.12.2023 10:44:56
34
20
В ГЪЗ РАЖДАНИ ЧОРБОВ УУ ЧОРБАР СЕЛЯНДУР КОПЕЙКАДЖИИ КОПЕЙКИН И БАЙ ГАНЬО ЦОНЧО ХАХАА
22.
Чичо Сам от Тексас
12.12.2023 10:36:54
28
33
ХХ с коментарите само под тази статия изкара за половинка водка и малко сельодка. Тъй като не са в международната банкова система най вероятно от Русия ти плащат в провизии, алкохол и буркани със старо месо :))
21.
Афет
12.12.2023 10:35:58
27
45
Добре тогава съборете джамията в центъра на София, затова тя е символ на религията на друг наш поробител.
20.
Xaxaxaxaхахахаха
12.12.2023 10:35:08
41
29
Дъртите русофили-комунисти ще получат инсулт и инфаркт едновременно, хах.

ХХ, знаем каква стока си - 60-годишен още живеещ с майка си в панелна гарсониера, дадена от партията. Това, че си лизал номенклатурни задници не те прави "стока".
19.
XX
12.12.2023 10:33:32
36
19
До 12

Е и? Каза ли нещо, че не те разбрах?
Комунизмът ли е крив, че Дупката стои 40 години?
ПП. Освен десетките стари собственици, на това място живееха стотици пришълци в Бургас, повечето настанени от Народната власт.
18.
Ssd
12.12.2023 10:31:06
47
29
СЛАВА РОССИИ
ПОКЛОН ПРЕД СЪВЕТСКИТЕ ВОЙНИ,ОТДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ
СЛАВА РОССИИ
17.
Клавиатурна копейка
12.12.2023 10:30:03
39
37
След като не искат да ходят на фронта да защитават мада раша, предлагам всички копейки да се самоубият ритуално пред моча докато го демонтират. Най-накрая ще се отървем от тях.
16.
Аз
12.12.2023 10:29:48
69
27
ИЗРОДИ МРЪСНИ
ИЗЧАДИЯ ПРОДСЖНИ
ГНИДИ ПОРЪЧКОВИ
ЕВРОГЕЙСКИ ЛИЗАЧИ
БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ
СЛАВА РОССИИ
СЛАВА РОССИИ
15.
.I.
12.12.2023 10:27:44
14
45
Дупката също е следствие на комунистическата наглост, странджански ХХ
Заграбили земята на бургазлии, естрствено, че сега ще си я искат...На пъпа на Бурас
14.
В Бургас кога ?
12.12.2023 10:25:24
43
34
Ние какво чакаме?
13.
ХХ*
12.12.2023 10:23:20
38
30
На старите бургазлии изСрали СЕ в Центъра, върху Альошата не ни пречи. Той е част от WC на Бургас
12.
до № 4
12.12.2023 10:22:36
28
37
Нещастнико, някога живях там, където сега е "дупката". Събориха ни и изселиха за да построят Градски универсален магазин , по-голям от ЦУМ, във време, когато имаше дефицит на всякакви стоки. Тази социалистическа мегаломания ни докара дотам, че след прехода Бургас да има няколко цирея като незавършено строителство, например "дупката" - до ден днешен нерешен проблем, градската библиотека, която днес е БСУ, Дом на туризма - зад училище "В. Априлов", сега завършват блок на същото място, Дом на металургият - на кръстовището на Гладстон и Фердинандова - премахнат преди 5 години и т.н. Тези грешки бяха поправени от частна инициатива.
11.
ХХ
12.12.2023 10:21:25
16
25
На меденруднишките бургаШлии Дупката не им пречи - навик и култура.
10.
ХХ
12.12.2023 10:19:00
44
42
На старите бургазлии израсли в Центъра, Альошата не ни пречи. Той е част от историята на Бургас.
9.
Дидо
12.12.2023 10:18:18
26
42
Щом Майчето и КК реват, значи вървим в добра посока!!!
8.
.I.
12.12.2023 10:14:34
26
30
Едното време някой питал ли е бурагзлии да ли да тапосат тази гняс там бе, другарю XX
7.
ХХ
12.12.2023 10:13:44
21
29
Привържениците на Дупката са основно местни туземци от Грудово, Ямбол и Сливен, живеещи в Меден Рудник. Факт.
6.
ХХ
12.12.2023 10:11:32
34
22
Очевадно е, кой е по-стока. Построилите Альошата или децата на Прехода.
5.
Оставете на мира!
12.12.2023 10:10:21
12
39
Оставете на мира Маяма Галева Черепова, тя е идейна и не трябва да си мислите, че го прави заради празноглавия червено розов електорат, въпреки че и от този електорат, не може да събере нужните мизерни проценти!
4.
ХХ
12.12.2023 10:10:05
33
38
Альошата на Тройката е паметник от едно време.
А Дупката отстрани е паметник на Прехода.
3.
.I.
12.12.2023 10:06:52
31
49
Все пак, този сайт е предимно за местни новини/ Та, кога и в Бургас ще махнат нашеската гнусотия ?
2.
путкин
12.12.2023 10:05:00
25
50
кога ще го махнем и тук
1.
Червена бабичка
12.12.2023 10:03:21
26
57
Да ви се измочам на мочата. Комуняги шибани.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори