×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Домашна прислужничка преби старец за 200 лева, удряла го с лопата и с дърво за огрев


Домашна прислужничка преби старец за 200 лева, удряла го с лопата и с дърво за огрев
Заплаши ме, че ако кажа на полицията, няма да съм жив, споделя пребитият Крум Николов. Съдебният лекар бил шокиран, като го видял с отоци и синини по цялото тяло
11 Декември 2023, Понеделник, 08:36 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

86-годишен Крум Николов и плащал редовно, но тя се напила и решила да го ограби

Озверяла от алчност домашна прислужничка преби зверски 86-годишен българин. Пред бТВ потърпевшият Крум Николов от село врачанското село Градешница разказа, как побойничката, която доскоро се грижила за него, го изненадала с ударите и за да не го бие повече по лицето успял да си мушне главата под кревата, но тя грабнала лопатата и започнала да го налага с всичка сила. 
 
Нападателката е негова съседка. Задържана е. Тя е на 69-години.

„Тя е била нещо като негова домашна прислужница. До нападението пререкания между тях не е имало. Плащал й е редовно“, уточни кореспондентът Маргарита Стефанова. Престъплението е извършено на Никулден, добавя тя. 

Това заслужаваме ние в България, коментира дъщерята на пребития Лидия Крумова.

Съседката Иванка, която преби баща ми, не трябва да излиза на свобода, казва Лидия Крумова

Възрастният мъж е вдовец. Синът и дъщеря му работят в града. Наглежда го съседка, която пере, чисти и пазарува срещу заплащане. 

Пари съм й давал, споделя той.

„След селското тържество на Никулден съседката Иванка се отбила при стареца, поприказвали и си тръгнала. Малко след това се върнала и започнала да го бие“, разказва Маргарита Стефанова. 

Потърпевшият пък сподели, че е крещях, питал я какво прави и защо. Ако не си бях скрил главата, направо щеше да ме убие, добавя той.

По цялото му тяло има рани след побоя. Съседката Иванка бръкнала в джоба на дочената му дреха, където имало пари. 

„Взе около 200 лева и питаше къде са другите. Какви пари? Нямам“, споделя потърпевшият. 

Дядото едва успял да заключи вратата с райбера, след като побойничката излязла. Тя отново се върнала. 

„Разби вратата и дойде пак при мен. Заплаши ме, че ако кажа на полицията, няма да съм жив“, разказва възрастният мъж. 

Той няма телефон, но има аларма и с нея опитал да извика помощ. Чува се надалече, но в тъмното никой не се притекъл. Къщите в съседство са необитаеми. Едва на сутринта покрай имота минал човек и лошото бързо се разчуло. Пристигнали близките и полиция. 

„Беше отекъл. Направо се уплаших. Съдебният лекар също се е изплашил. Казали му, че така и куче не се бие“, добавя дъщерята на пребития мъж. 

69-годишната нападателка е задържана незабавно. 

„Тя не заслужава да излиза от затвора“, казва Лидия Крумова.

В селото също са потресени. 
 
Пребитият е дългогодишен тракторист, а побойничката има тежко болен мъж, за когото трябва да се грижи. Заместник-районният прокурор на Враца Емилиян Костов обаче каза пред бТВ, че няма да бъде пусната. Днес Районна прокуратура – Враца ще внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка задържане под стража, съобщи той. 

„Привлечена е като обвиняем за грабеж, за което се предвижда затвор от три до десет години. Парите не са намерени, не е оказала съдействие за това“, изтъкна Костов. 

„Била е пияна. Заради това, че е извършила престъплението с такава дързост, ще понесе по-тежка наказателна отговорност“, каза още той.




В категории: Крими


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 2
18
Коментара по темата
18.
*********
11.12.2023 14:41:01
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
селски експресс
11.12.2023 12:19:24
9
3
предполагам разговора е бил следния:
- нали ми каза че ще ми платиш за дето съм идвала да ти работя през празниците а и цените на всичко се вдигнаха и ако може да ми плащаш повече, все пак ви вдигнаха пенсиите?

- ма , ти ко искаш Ма, не стига че ти давам работа ми и пари ще ми искаш, я работи тука, аз съм чорбаджията а ти си хърбата, аз съм капиталист с висока пенсия а ти си мишка, бачкай ти казвам, иначе ще те уволня и ще наема гинка!!!

- така ли шефе?!, я сега вземи този сап в гърба
16.
4p
11.12.2023 12:02:44
1
7
Истанбулската конвенция кво казва по въпроса! Или тя е само, когато бият жени?
15.
Затвор за боклука
11.12.2023 11:13:53
0
18
Ако беше мъж пребил жена щеше да оревете 500 коментара тук,все пак трябва да я вкарат в затвора кучето да яде малко истински бой да разбере,че не е корава хич..
14.
До 12
11.12.2023 11:09:51
9
3
Димо ,тъп си бе момче.
13.
:)
11.12.2023 10:18:11
2
8
почти всички жевни са такива, особено странжанските, ямболските и сливенските, готови са за 2лв да та ефтанизират, мислят само как да ти вземат парите
12.
Димо
11.12.2023 10:12:34
4
18
Циганите пребиват, изнасилват и убиват беззащитни възрастни хора!
Искахте демокрация? Ето ви демокрация по американски! При Бай Тошо тази циганка щеше да троши камъни в някоя кариера до края на живота си!
11.
до 6
11.12.2023 10:09:26
3
1
Ти сигурно си кореспондента на бтв за Бургас !

В коя държава няма престъпления ?
И още по жестоки и още по кървави !

Кой народ би търпял по централните им, ограничени като бройка, национални телевизии да излъчват криминалната хроника като основна новина ?

България е със значително по-малка престъпност от едни САЩ или Русия.
Но само тук преди Рождество ни се насаждат криминалните случай !
10.
Абе, Пешо
11.12.2023 09:40:28
14
1
На дядката сигур му е станала патката и е ял лопатката :)))
9.
Пешо
11.12.2023 09:25:54
9
5
И още нещо, не може да става въпрос парите да са били целта и то на дата 6-ти, всеки знае, че пенсия се получава на 7 число и е много по доходоносно за нападателите да нападат старци на 7-8 дата от месеца!
Има си друга причина и дядката добре знае каква е.
8.
Пешо
11.12.2023 09:18:44
11
8
Специално в този случай не вярвам на дядката. Била след обед при него говорили си, след това си отишла и след два часа дошла пияна да го бие. Той много добре знае защо е ял лопатата, но не казва, защото няма да привлече съжаление с това. Жена която се грижи за него от години няма да го бие мълчашком, ще казва, защо го бие преди всеки удар.
За д ай падне пердето и да удари съсед на когото е прала и готвила с години, има нещо което не казват. Дъщерята на видеото го гали, но години наред й е било проблем да иде да му опере очисти и сготви.
7.
аз
11.12.2023 09:15:41
2
20
Иначе по темата.. тази пияна мърша да не излиза от затвора, или ако излезе -бой с камъни от всички на мегдана в селото! За назидание на всички нищожества ,дръзнали да посягат на беззащитни хора!
6.
до 2!!
11.12.2023 09:13:27
4
12
Чудовищни престyпления се извършват всеки ден , и по Великден , и по Коледа, за жалост ! А телевизията отразява какво се случва в таз пробита държава, това е просто реалността! Или предлагате по празници да не се покават зверствата , за да може такива като вас да не се травмират и да си изкарат спокойно , сложили розови очила?!?! Я се скрийте някъде ...
5.
Достойна
11.12.2023 09:11:08
14
6
Хомънъзка и путинофилка.Със сигурност ще се оправдае с това, че демокрацията и ЕС са и съсипали живота, а навремето е живяла и цъфтяла, защото е имало работа. Защо обаче, точно тя е извършила това гнусно престъпление и то на възраст на която би трябвало да е мъдра и хуманна?
Амииии, държавата и демокрацията са виновни, и най-вече ЕС!
4.
ТБС
11.12.2023 09:06:18
1
12
Ама драпат за Истанбулската конвенция, да ти пази. Само да попитам, ако жена пребие друга жена, това пак по ИК ли ще се третира? Като някое уроди, а те се размножиха се го търсят боя ежеминутно. Същото важи и за онези хормонално дефицитните, които не знаят какво да правят с малките си израстъци между краката.
3.
Cig
11.12.2023 09:06:16
14
4
Tai stava kat ima6 golqma pensia za
Momi na povikvane
2.
Рождество !
11.12.2023 09:01:01
4
26
Бтв са ОТВРАТИТЕЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ !

Цял ден излъчват с най-малки подробности всеки един ужасен криминален случай.
Влючвания на живо. Интервю с жертвите и роднините им.

Явно в бтв работят ПСИХОПАТИ, които се опияняват от това да плашат и стресират българите.

В навечерието на Рождество да излъчваш криминалната хроника, като ОСНОВНА НОВИНА в емисията ти е повод за ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗА ЗА НАЦИОНАЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ.

ОТВРАТИТЕЛНА БТВ и Нова са същите !
1.
Опса
11.12.2023 08:52:05
1
24
Да я насилят няколко с палки за два три дни и всичко ще си каже пияната мангуста
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори