×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тази красива синоптичка май е бременна от милионер


10 Декември 2023, Неделя, 10:20 ч.
Автор: Флагман

Колегите й шушукат, че Лора вече може би е бременна, предвид факта, че напоследък доста често й прилошава и й се налага да отсъства от работа

Мълвата из коридорите на Нова тв носи, че синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с милионера Лазгин Маджид, който е син на собственика на фирма „Самекс“, оперираща ресторантите KFC у нас. Запознати издават, че макар връзката им да започнала едва преди година, бързо прераснала в сериозна.

Колегите й шушукат, че Лора вече може би е бременна, предвид факта, че напоследък доста често й прилошава и й се налага да отсъства от работа. Освен това се забелязват и първите зачатъци на подозрително коремче.

Припомняме, че брюнетката има и дъщеря на 10 години от връзката й с покойния варненски милионер Борислав Манджуков, който бе разстрелян в София през 2014 г., но винаги е искала и още едно дете. Хора от обкръжението им твърдят, че когато останала сама с бебето на ръце, Лора се изнесла в родния Казанлък и три години по-късно се осмелила да захвърли траура.

След като се съвзела се срещнала с втория си съпруг Деян Дачев – състоятелен бизнесмен и собственик на дискотеки и строителен бизнес в Бургас.

За известен период от време тя дори се представяла с фамилията му, докато две години по-късно се разделиха тихомълком. Останала сама, тя се зае да си намери нов мъж, след като направи профилите си в социалните мрежи публични. Мълвата носи, че по това време излизала с Ангел Ангелов – собственик на известна марка за пилешко месо и на болниците „Аджъбадем“, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова. Предвид факта, че Лазгин гони 40-те той вече сериозно напирал за наследник.

Предвид факта, че по произход е сириец, във фамилията му съществува неписано правило, че жените трябва да раждат по много деца. Брат му Ариф има един син и три дъщери от Жасмина – бившата асистентка в предаването „Сделка или не“. Тя забременяваше през година-две, което означава, че Лазгин сериозно изостава с челядта и очевидно е дошло времето да навакса. Той имаше 7-годишна връзка с бившата на Благо Джизъса – Христина.

Двамата обаче ту се събираха, ту се разделяха през това време, до последната им разлъка, която се оказа окончателна. Не е ясно дали тя има нов мъж до себе си. За съжаление дългокраката красавица така и не случи на подходящ мъж и към днешна дата работи като масажистка. Това разкри най-добрата й приятелка – фолк дивата Алисия, която я похвали и препоръча горещо услугите й на всичките си последователи в социалната мрежа. Предвид факта, че Лора Георгиева излиза само със заможни господа и настоящата й връзка не прави изключение.

Зад гърба си има два провалени брака, но очевидно не се притеснява да надене отново брачната халка. Миналата година тя излизаше с бизнесмена Паскал Дойчев – строителен предприемач и собственик на най-голямата верига фитнеси в страната „Пулс“, но романтичните им отношения не просъществуваха дълго.

Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин. Твърди се, че я глези със скъпи подаръци и изобщо не пести средства. Георгиева се присъедини към екипа на Нова тв преди три години.

Твърди, че е много доволна от работата си там, но ако наистина е бременна след няколко месеца ще й се наложи да слезе от екран. За никого не е тайна, че синоптичките там често забременяват. Стефани Обадяру например напусна медията малко преди да роди сина си. Никол Станкулова и Гери Малкоданска пък бяха в майчинство по едно и също време, което доведе до шегата, че както е тръгнало скоро на работа ще остане само Николай Василковски.

Източник: Уикенд


В категории: Лайфстайл


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Хаха
17.01.2024 05:15:12
0
0
Общо взето вече не е "красива" а доста погрозняла след всички корекции които е направила. И всеки София я съжалява защото се отнасят с нея като с вързано куче. Но тъпото лоре ще търпи защото е простичка. И от многото и търсене в София след като я мина всеки , накрая попадна на ... тя си знае хаха
10.
Хаха
17.01.2024 05:12:22
0
0
Тази "красива" синоптичка е кучето на един милионер. Общо взето всеки я съжалява. Но човек като е прост , обикновено страда.
9.
До 8 хахаххахаха
10.12.2023 15:06:54
0
5
Е не тва е толкова вярно с днешните "жени" хахахах поздрави
РОДИЛЕН ДОМ ПАРИЧКА ХАХАХХА
8.
Родилен дом “Паричка”
10.12.2023 13:42:34
0
9
Брей, брей една засукана шафрантия няма, дето гордо да каже- “аз се омъжих за пощальон или куриер”.
Нека резака да я пори като никулденски шаран. Ама после да знае, че след развода всичко ще е 50/50 и тогава вече ще се усети в какво се е забъркал.
7.
Мда
10.12.2023 13:01:27
1
10
Какво красиво има в това, главата ти да е по-голяма от тялото ти, като 56 инчов телевизор е!?
6.
Пам
10.12.2023 12:50:28
1
8
Честито да кажем тогава щом е бременна ще вземе 900 лв за второ дете поздравления и майчинство от 933 лв като стане и минималната от януари догодина по точно от другият месец 02 01 2024г.
5.
Всички курусмуци са като тази
10.12.2023 11:32:35
1
19
Е, никой не се и съмнявал че "златотърсачката" би забременяла от бояджия или зидаро-мазач, примерно!
4.
292
10.12.2023 11:01:12
1
16
"Тази красива синоптичка май е бременна от милионер". В това изречение има само една вярна дума - "тази".
3.
rusnaka
10.12.2023 10:53:03
2
8
печките се размножават
2.
ALT
10.12.2023 10:46:22
2
10
Изгоря момчето с Поршето.
1.
Член на гей парада
10.12.2023 10:37:44
3
14
То тва ако е жена само батко...че чак може и да забременява
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори