×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

(М)истерия с BG-ALERT! Контролират ли ни съзнанието чрез ниски честоти?


(М)истерия с BG-ALERT! Контролират ли ни съзнанието чрез ниски честоти?
Експеримент доказва дали е фалшива новина твърдението, че BG-ALERT използва ниски честоти, за на насажда страх и паника
09 Декември 2023, Събота, 12:21 ч.
Автор: Флагман.Бг

Любителите на конспиративните теории твърдят, че технологията е създадена от правителствена агенция към Министерството на отбраната на Съединените щати

Фалшива новина ли е твърдението, че системата за ранно предупреждение при извънредни ситуации и бедствия BG-ALERT е създадена от DARPA и че се използва за контрол на съзнанието чрез ниски честоти? Вижте какво установи проверка на БНТ! 

Система за контрол на съзнанието ли е BG-ALERT - такова твърдение се разпространява в социалните мрежи по време на и след тестовете на новата система за ранно предупреждение при извънредни ситуации. Доводът е, че чрез използването на ниски честоти се предизвиква страх и паника. Екипът на националната телевизия за проверка на фактите проучи какво всъщност представлява сигналът, който съпровожда съобщенията.

През ноември, когато се провеждаха тестовете на системата BG-ALERT, тази Фейсбук публикация беше от много споделяните по темата.

"Важно е да се знае - тази "тестова" програма е технология, създадена от DARPA. Който е навътре в темата, прекрасно знае какво е DARPA и с какви тъмни дела се занимава. А който не е - препоръчвам да намери информация в мрежата, желателно от алтернативни източници. Сигналът, който ще бъде излъчен, съдържа много ниски честоти, влияещи на подсъзнанието и предизвикващи чувства на страх, паника, ужас, загуба на координация и концентрация. Тази програма трайно се настанява в мозъка, дори и след приключване на транслацията".

Като автор на твърдението е посочен потребител, чийто профил обаче е поверителен и не може да се види колко пъти е споделена оригиналната публикация. Твърдението обаче е много популярно - препубликувано в много различни групи, като се цитира първоизточникът.

Екипът на БНТ поиска от консорциума от компании, които са разработили системата, да предоставят честотите на звука. С помощта на физик се установи как се измерват те и възможно ли е мобилният ни телефон да излъчва ниски честоти, каквито са твърденията.

Какво показа проверката на фактите?

От консорциума отговориха на запитване на БНТ, че мобилните телефони с полифонични тонове използват две честоти - 852 и 960 херца, предавани едновременно. За мобилни телефони без полифонични възможности честотата е една - 960 херца.

Честотата е една от основните характеристики на звука, единицата, с която се измерва тя, се нарича херц (Hz). Ниските честоти и инфразвукът са под 20 херца. Т.е. звукът към текстовите съобщения, които получихме в България, не е с ниска честота.

За да разкаже повече за звука и как се измерва, бе потърсен проф. дфзн Асен Пашов от "Катедра Оптика и спектроскопия" към Физическия факултет на Софийския университет.

"Нашето ухо е способно да чува от около 20 херца до 20 килохерца, 20 херца това значи 20 трептения в секунда. Честотите под 20 херца се броят за ниски честоти или инфразвук. Те се генерират сравнително трудно. Можем да ги срещнем при големи помпи, големи генератори, при природни бедствия, когато имаме земетресения. Има изследвания, които показват, че няма рязка граница кога чуваме и кога не чуваме. Можем да чуваме дори под 20 херца, но това важи само за някои сред по-младите хора. С уговорката, че интензитетът на този звук трябва да бъде много висок. Т.е., еквивалент на това до нас да има един реактивен самолет. Усещането обаче е по-различно от усещането за звука в диапазона, в който ние чуваме. Много често той се предава не през ухото, нашите органи започват да трептят, тялото ни започва да трепти. Не през тъпанчето ние усещаме тези трептения. На рок концерт, когато имаме мощно озвучаване с големи тонколони, там има ниски честоти. И ние усещаме как коремът ни понякога реагира на тези честоти”, обясни той.

Проф. Пашов все пак уточнява, че не трябва да се изключва възможността в сигнала на BG-ALERT, да има ниски честоти, които ние не чуваме. По думите му обаче телефонът не е устройство, чийто високоговорител може да възпроизведе ниски честоти.

"Аз твърдя, че той не може да произведе дори 50 херца, та камо ли инфразвук или ниски честоти от порядъка на 20 или 10 херца, които хипотетично да ни въздействат, а пък ние да не ги чуваме. Източниците на инфразвук обикновено са огромни, големи и масивни. Те изискват изключително много енергия. Нашият телефон няма такъв източник на енергия, така че това твърдение е малко вероятно", казва проф. Пашов.

Затова екипът на БНТ направи експеримент със спектрометър - уред, използван за измерване на спектъра на звука. Използван е висококачествен аудиомикрофон, който засича сигнали от 20 херца, и софтуер, свързан с компютър, за да измери честотата на звуковия сигнал на системата BG-ALERT и дали въобще нашият телефон може да възпроизведе толкова ниска честота.

Отговорът е категоричен - засечени са само високи честоти, което означава, че звукът на системата BG-ALERT не е в ниските честоти, каквото е твърдението в публикацията.

"Виждаме, че спектърът съдържа предимно високочестотни компоненти. В нискочестотната област под 200 херца аз не виждам нищо", казва проф. Пашов.

Екипът на БНТ провери и още нещо - какви честоти може да възпроизвежда един мобилен телефон? Освен с вече споменатата техника е използвано и приложение, което да генерира звук. Настройваме го първо на честота от 600 херца, чува се ясен сигнал, спектрометърът също отчита. После настройваме на 50 херца. Нито човешкото ухо, нито компютърът улавят нещо.

За да стане още по-ясно какво точно чуваме или не чуваме, използваме и китара.

"Ще започна да отпускам тази струна, така че тя да звучи все по-ниско и ниско, това са честоти от порядъка на 20-30 херца, които ние вече преставаме да ги усещаме като тонове, но все още чуваме. Джиесемът не е в състояние да произведе този звук", казва професорът и дава пример как дори ние да чуваме някои ниски честоти, телефонът не може да ги излъчи.

Екипът на БНТ се допита и до психиатър за това как работи човешкият мозък и как му влияят звуковите вълни. Д-р Веселин Герев казва, че опасни за човека са както много ниските, така и много високите честоти. При ниските се засягат органите.

"Това може да бъде смъртоносно за човек, защото съвпада с честотата на трептене на неговите органи и най-вече на сърцето. Може да предизвика блок на сърцето и моментална смърт. Високите честоти, от друга страна, действат много напрягащо на мозъка. Т.е. покачват биоелектричната му активност, или най-общо казано тока в нервната клетка, и оттам човек става по-нервен, по-раздразнителен, по-гневлив. Дори може при някои определени много високи честоти, които той не може да възприеме слухово, да се предизвика самонараняване", пояснява д-р Герев.

Пуснат му бе сигнала. Оказва се, че той вече го е чувал и при тестването по области, и при националния тест.

"Аз мисля, че сигналът е много професионално направен. Той е във високочестотния спектър. Идеята е да може да се фиксира вниманието върху това, че предстои някаква новина да излезе на телефона на всеки един от нас. И, забележете, в началото сигналът е продължителен и после започва на много малки интервали, което означава за психиката “внимание”. Т.е. да заостри вниманието, следва някаква информация", смята специалистът.

Що се отнася до споменатата в публикацията DARPA - правителствена агенция към Министерството на отбраната на Съединените щати, която се занимава с проучвания на нови технологии - тя беше споменавана често в разгара на ковид кризата като разработчик на хидрогел, който се съдържа във ваксините и който заедно с лития в тях, блокира епифизата на човекаи го превръща в контролируем биоробот.

Заключение:

Звукът, който се използва за системата за ранно известяване, не представлява нито инфразвук, нито е в спектъра на ниските честоти - до 20 херца. Проверката със спектрометър доказа, че е в диапазона на средните честоти. Затова твърдението, че сигналът на BG-ALERT съдържа ниски честоти, които влияят на психиката и предизвикват паника и ужас, е фалшива новина.


В категории: Животът


Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
Започва Страстната седмица
Започва Страстната седмица 29/04/2024, Понеделник 07:44 0
40
Коментара по темата
40.
До тъпия плоскоземец
12.12.2023 18:23:29
0
0
Аве галфон смотан. Доказано е че земята не е плоска. Ако беше плоска котките щяха да бутнат всичко от нея ве тъп.
39.
_nib_
11.12.2023 12:41:13
1
0
Писах го и преди...
Два телефона в шкафа...с изключен wi-fi и без сим карти получиха съобщенията...
Изводите всеки сам да си направи.
38.
силно електромагнитно излъчване
10.12.2023 10:58:19
1
4
1) Наистина става въпрос за честоти, но не звукови честоти, 5G беше инсталирано тихичко навсякъде, дори по време на "пандемията", погледнете покритието на 5G в България и Бургас:
https://www.nperf.com/en/map/5g
Как така беше прието инсталирането на 5G излъчватели навсякъде, дори до училищата, без това да бъде тествано за безопасност?
Става въпрос за различна чувствителност към опред. ел.магн. излъчване (за хора, деца, бременни жени, крави, птици). Тази вреда не може да се отрича, но трябва компетентно да се определи. Децата са (3-5 пъти) много по-чувствителни към електромагнитно излъчване.
Например при първите тестове на 5G излъчватели имаше документирани случаи на масово умиране на скорци и случаи на полудяване на швейцарски крави.
Това са съвсем реални неща, само в САЩ има 4 млн човека сертифицирани като засегнати от ел.магн. излъчване ветерани (бивши военни или телеком специалисти).
Мобилните телефони трябва да излъчват максимум 2 вата, но всички 5G телефони излъчват до 20 вата, затова трябва задължително да се продават със слушалки. Пример: всеки може да си прави пуканки, нужен е само мобилен телефон:
https://youtu.be/rgsVYlwWKjo
https://youtu.be/PNvNquQ8Kug
Коментар: 5G телефон прави пуканките в мозъка 10 пъти по бързо...
Всички знаем, че първите масови смъртни случаи в Китай (приписани на нов "вирус" covid-19) станаха след масово инсталиране на повече от 10 000 антени 5G и тяхното включване. Твърдеше се, че тяхната мощност се е контролирала от отвън след хакване на тяхното управление.
Забележете, че наскоро в Русия започнаха демонтиране на 5G след редица смъртни случаи на деца в училища, близо до 5G излъчватели:
https://cutt.ly/dwAcnpgJ
2) Между другото, по статистиката 95% от хората се оплакват от здравословни последствия от електромагнитното излъчване на т.нар. Internet неща за дома (IoT). Това са, например, новите излъчватели на показанията на електромери, водомери, газомери. Забележете, че в градовете сега има на всеки 500м 1500W излъчватели за връзка с т.нар. IoT.
Просто поставете мобилен телефон с приложението EMF Analyzer до електромера и показанието е в опасната червена зона!!! Защо? Това силно електромагнитно излъчване не вреди ли на хората? Има доста публикации за смърт на хора от подобно излъчване.
3) В САЩ имаше доста съмнения за тестовете на новата Националната безжична система за спешно предупреждение. Беше планиран национален тест на EAS на FEMA на 4 октомври 2023. Но съмненията бяха, че новата система се използва за получаване на GPS координатите от телефоните на определени хора и за тяхното проследяване:
https://cutt.ly/pwAcQNUb
37.
Салимехмед
10.12.2023 08:02:01
1
2
Тези мръсници ни контролират да не се размножаваме.Но въпреки този контрол размножаването прэдължява на макс.
36.
до тъпия плоскоземец
10.12.2023 00:39:30
4
4
A ти защо толкова държиш да покажеш колко си неграмотен?
В проектирането на жп линии и канали не се взима предвид сферичността а релефа и надморското ниво.
И има поправка относно кривината.Не се смята а си е заложена в уредите когато се трасира на голямо разстояние.Ама ти откъде да го знаеш при положение, че се образоваш от Тубата.
От Бургас що не виждаш Грузия или Одеса ве тарикат?
Нали ако Земята беше плоска с подходящ телескоп щеше да се вижда?
Сега с изпарения и намалена видимост ли ще ми се оправдаеш?
И примера ми с налягането си е много точен ама както споменах, плоските малоумници не го приемате понеже не ви отърва.
Ако живееш в тенджера под налягане (Земя с купол) налягането щеше да е еднакво в целия обем под купола.
Само този факт закопава и прави смешна цялата ти конспирация, че ни лъжат за формата на Земята.
Неграмотник.
35.
до простият геодезист
09.12.2023 22:51:18
2
3
И защо толкова се ядосваш ?

И къде точно в проектирането на жп линии или в изграждането на канали взимате предвид сферичността на земята?
Има ли каквато и да е поправка в измерванията ви свързани с кривината на Земята ?
Къде е ?
Как се нарича този коефициент ?
А няма такъв.
Учили сме в един и същи институт !
Само, че ти живееш на геоида си а аз на земя, която наблюдавам, че е неподвижна!
От Бургас до отсреща в Грузия са 1000-1100 км и колко е кривината на геоида който обитаваш ?
Хайде пресметни го !
И го обяви на глас за да се посмеем !

А примерът ти, че налягането е различно точно доказва сферичността и движението на земята спрямо Слънцето е безумен !
Талибан !
34.
Главата си проста
09.12.2023 21:37:33
1
2
Контролират
33.
и аз до плоскоземеца
09.12.2023 21:29:04
4
3
Ae верно ли плоскоземците налазиха и Флагман?
Ало-о плоския с четерите математики, колко е сбора на ъглите в един триъгълник?
Само това ми кажи и после ще те питам колко им е сбора на триъгълник проектиран в-у сфера.
Е така се мерят големи площи в геодезията.
...Деб@ и малоумниците ви.
32.
пак до плоския
09.12.2023 21:14:38
4
4
Забравих да те оборя за затъмненията.
Та значи,нито Инките нито Ацтеките са предсказвали затъмненията.
Просто са били наясно с цикъла на Сарос.А тоя ако не знаеш е съставен с наблюдение въртенето на небесните тела.
Сега ти ми обясни как става Слънчево затъмнение, при положение, че Земята е плоска и Слънцето и Луната са на едни 5-6хил.км над Земята.
И знаеш ли защо 5-6хил.км?
Щом си учил 4 математики, трябва да можеш сам да си сметнеш при опита на Ератостен с пръчките на какво разстояние трябва да е светлинния източник.
31.
до плоския
09.12.2023 20:52:45
4
4
Плоскоземецо, явно 4-те висши математики с прилични оценки в реномиран, държавен ВУЗ и ти не знаеш как си ги взел.
Обяснява ти го един прост геодезист.Толкова прост, че се води специалист по Риманова и проективна геометрия.
Ако не се сещаш как се отделя газ от вакуум, обясни моля защо колкото повече се изкачваш - толкова повече спада атмосферното налягане.
Ако Земята беше плоска и затворена с купол, щеше да е еднакво навсякъде.
Сега осъзнаваш ли колко малоумна ти е "хипотезата".
Не ми се занимава с теб, иначе мога да те засипя с факти и доказателства, че Земята не е плоска.Знам, че ще ги отхвърлиш веднага, без дори да помислиш малко но всички плоскоземци сте такива.
СЕКТАНТИ
30.
оффф...
09.12.2023 20:02:18
4
3
На бас, че всички български фенове на тази теория гласуват точно за една конкретна партия
29.
до 26
09.12.2023 19:51:06
4
4
Глобалисте, въртим се от няколкостотин години и то в Европата.
Толкова цивилизации са предсказвали прекрасно затъмненията на плоската земя, от Египет през Инки, Ацтеки и още и още.
Как се мери ъгъл обясняваш на човек преминал през 4 висши математики с прилични оценки в реномиран, държавен ВУЗ. Хайде няма нужда.

Ти си гледай пластмасовият модел на глобус с оцветени в синьо океани.
Защото така и никой, никъде не е направил работещ модел на въртящата се земя.
С огънатите океани, въртяща се с огромна скорост в едно с атмосферата.
А да и във вакума на Космоса, който не знайно как не засмуква тази атмосфера.
Смях смях.
Да отделиш газ от вакум само в учебниците за 5 клас по География.
Защото после по физика в 7ми вече не може.
28.
Опасност
09.12.2023 19:06:34
5
3
Опасявам се ,че ниските честоти ще повредят Альошата в Бургас и ще започнат да падат отломки от него върху хората.Моля вземете мери .Сложете му предпазен скафандър
27.
Хахо
09.12.2023 18:55:23
5
3
Ей, малоумния плоскоземец.
Когато се смята някаъв ъгъл се мери спрямо равнина.
Демек 180гр.Ти що вадиш от 90гр, каква ти е логиката, за това натъкмяване?
26.
до 24 плоскаджията
09.12.2023 18:49:41
4
6
Наклона се мери спрямо вертикалната ос.
Полюсите....На плоската земя имате само един полюс, нали плосък?....
Това, че вие немислещите конспиратори си го насосвате както ви е удобно е ваш проблем.
Цялата ви работа е такава.Нямате теория а само смешни хипотези.При 10 плоскоземеца 10 различни хипотези.
Дори и не можете да обясните явления като затъмнения, приливи-отливи, сезони и още мн.др които прекрасно са обяснени от науката.
Почвай да четеш учебници, че тия клипове за малоумници в Ютуб и Тик-ток направо са ти изпържили единственната мозъчна клетка.
25.
Пропаганда
09.12.2023 18:34:33
2
3
Тук автор е флагман.
Току що същата идиотска статия по евро-програма за борба с руската диверсия излезе и в блитц.
Там автор пък е блитц.
Едно към едно.
Платена работа на пропагадният фронт.
24.
До 22
09.12.2023 18:22:15
5
4
От долу нагоре или от горе надолЕ да го мерим ?
Вашите хора са го сметнали точно на 23,45. Т.е. 90-23,45=66,55, а ти кажи как се закръгля.
Пълен смях сте глобалистите !
Казали са ви, че се въртите с огромни скорости но нищо не усещате, защото гравитацията ви държи, от Цефей и Сириус чак до Татуин, Силата ви е хванала и не пуска.

Приятно въртене със 1067км/ч. Мозъкът ти доста се бълбука от това. Ако спре може да почнеш да мислиш !
23.
До 19
09.12.2023 18:15:58
3
3
Така както можеш да се обадиш на 112 ПАК БЕЗ сим карта! Ако телефонът беше без батерия, разбирам... Образовай се малко, после задавай тъпи въпроси... но пък тук си анонимен, така че няма значение... Питай!
22.
до плоскоземеца 12
09.12.2023 17:37:39
4
6
Ае пич, наклона на земната ос не е 66,6 а 23 градуса.
Що гледаш обратно и вадиш наклона от 90 градуса, а не от 180 или 360?
За да докараш 666 ама пак не ти излиза конспирацията.
Въртенето на земята, драги ми плоскоземецо е един(1) оборот за 24 часа.
Нарича се ъглова скорост.
Ти като си купуваш дрелка, оборотите ли гледаш или с колко км/ч. се върти?
Едно, че периферната скорост зависи от радиуса друго, че Земята е огромна и заради гравитацията и не се усеща понеже сме в една инерционна система.
21.
магияаааа
09.12.2023 15:42:58
5
12
Когато си неук всичко е магия (за справка 18век). Няма как говорителя на телефона да възпроизвежда низки честоти. Функцията за Alert е вградена в самата операционна система и не се изключва. За конспираторите, телефоните могат да се подслушват от години, а сега се вижда къде са и през камерата. Това не бива да изненадва никого защото си е заложено в протоколите....МАГИЯАААА.
20.
Кибик
09.12.2023 15:34:26
9
7
Всичко лошо е малко на българина, при положение, че е толкова прост и жалък.
19.
Как
09.12.2023 15:32:29
9
11
БНТ също да обясни как получих това паник известие на телефон без сим карта.
18.
До 17
09.12.2023 15:20:28
7
9
Отклоненията,които предзвиква кремълската пропаганда се проявяват по различен начин.Най-често гняв,безпомощност и мозъчна дисфункция.
17.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
09.12.2023 15:14:05
4
11
На мен по-скоро ми предизвиквя допълнителен гняв към управляващата измет и подкрепящите ги глупаци
16.
Д-р Саян
09.12.2023 14:59:21
3
9
Когато дъската ти хлопа, няма как да не отговаряш с "Ало, кой е там?" на всяко похлопване.
15.
Глобалист до 12
09.12.2023 14:47:34
8
6
Използваш императивна теория(което е хубаво),но вярваш,че те пръскат от самолети,което е наивно.От тези лъкатушения получаваш дисбалансиран времеви континуум и мисълта ти се сюблимира,което води до крайна фурстрация.Жалко.
14.
Глобалист до 12
09.12.2023 14:46:58
8
6
Използваш императивна теория(което е хубаво),но вярваш,че те пръскат от самолети,което е наивно.От тези лъкатушения получаваш дисбалансиран времеви континуум и мисълта ти се сюблимира,което води до крайна фурстрация.Жалко.
13.
До 8
09.12.2023 14:39:31
3
7
Дебили,Сър
12.
до 9
09.12.2023 14:25:05
9
9
Ние, плоскоземците сме здраво стъпили на неподвижна твърд.

Докато вие, глобалисти се въртите с 1607км/час около наклонената ос (с отклонение 66,6 градуса(пак случайност)) на Земята а с нея се въртите с 107 000км/час около Слънцето.
А с него се въртите с безумната скорост от 800 000 км/час.
И междувременно се разбягвате от Големият взрив със скорост от 1 000 000 000км/час.
И при тези скорости вие, считате себе си за "здравомислещи" а нас за "безумци" ?!?
11.
Паткан
09.12.2023 14:22:25
5
10
Флегми ама вие сериозно ли, дъно сте ...
10.
До8
09.12.2023 14:19:26
6
10
От рептилите е .През екната на телевизора проливът мозъците на хората,а 5g и уж отровата за комари ги довършва .Всъщност не е отрова за комари,а метамфетамин и протеин.За да станем здрави,но прости и да се избием един друг.Но някой ден ще си отворите очите,ще разберете,че земята е плоска
9.
Xaxo
09.12.2023 13:56:21
9
9
Това го разпространяват глупавите плоскоземци.
8.
Вазраждане = НЕ на НАТО и ЕС!
09.12.2023 13:26:20
15
13
Хора, сабодете се!

Сорос ви контролира сас ниски честоти!
Как ина4е балгаринат може едновременно да пра6та детето си да у4и на запад и да вика "Ура за Путин и Россия!"
7.
4та национална катастрофа
09.12.2023 13:14:00
7
9
Хората в държавния апарат са отгледани в пирамиди, но пирамидите престават да бъдат сигурно убежище. Ако искат да „оцелеят“, хората трябва да излязат от пирамидите
6.
The Day is Coming
09.12.2023 13:12:32
4
7
В йерархичните структури преобладава организирането “отвън” и “отгоре” – тях нечия външна или върховна воля ги структурира и контролира по еднопосочната връзка “заповедизпълнение”. В йерархичните структури при всяка по-сериозна промяна в околната среда се появява съществена неустойчивост - поради наличието на силна взаимосвързаност между градивните им елементи.
5.
Предложение към БГ АЛЕРТ
09.12.2023 12:58:33
1
10
Искам една безплатна вип прости*тутка за Коледа и да получа сигнал кога идва
4.
Плоскоземец
09.12.2023 12:58:14
13
26
Контролират ги чрез пръскало от въздуха,което активира 5G-то,което се разпространява по плоската земя и поразява предимно патриотично настроени моZъци.
3.
Америка за България
09.12.2023 12:56:25
16
22
Такива (идиотски) тематични репортажи на БНТ и другите две небългарски тв, бТв и Нова тв, са СПОНСОРИРАНИ ПО ПРОГРАМА на ЕС за борба с...... РУСКОТО ВЛИЯНИЕ !!!!

Очаквайте и платената програмата за ПОЛЗИТЕ ОТ ЕВРОТО !

Аман от идиоти !
Оставете хората на мира !
2.
Трол
09.12.2023 12:42:44
5
57
Мозъците на хората се контролират и промиват от тик-ток, инстаграм, фейсбук и компания!
1.
C
09.12.2023 12:37:00
5
24
Аман от тъпотии!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Браншът както страда заради липсата на обслужващ персонал, а ни задължават на всеки пет поста да има лекар, жалва се експертът по водно спасяване Иван Георгиев Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен Светлозар Пенчев е собственик на пловдивски машиностроителни фирми "Триера" 30 биячи с палки и винкели окървавиха дискотека, един от пребитите е над 40 шева на главата 30 биячи с палки и винкели окървавиха дискотека, един от пребитите е над 40 шева на главата Затвориха вратата и започнаха да ни налагат, разказва русокосият Альоша, който се върнал от Франция и събрал приятелите си в заведението, за да се почерпят Започва Страстната седмица Започва Страстната седмица Във всичко, което правим, трябва да бъдем водени от вярата в милостта на Господ Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин
Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори