×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Колкото повече Украйна губи войната, толкова повече ще ни вкарват в нея


Колкото повече Украйна губи войната, толкова повече ще ни вкарват в нея
Войната в Украйна едва ли ще завърши скоро, а разветите украински знамена на гробищата се увеличават много бързо
09 Декември 2023, Събота, 20:10 ч.
Автор: Проф. Николай ВИТАНОВ

От едната страна е господарят, а от другата – наемният работник и им наредиха да дадат още ракети за ПВО на Киев и ... се оказа, че имаме още негодни

Колкото повече Украйна губи войната, толкова повече тия от пинчер-бауцарника ще ни вкарват в тая война. Възпроизводство на отношенията – съвсем по Маркс. Ближи – командва им господарят. И те ближат.

Е, честит празник на настоящите и на бившите студенти. Годинките си вървят, но все още си го празнуваме.  И по добре да пийнем по нещо, че като гледаме какво става из Кукленото шоу – почнаха цирковите елементи...

Много уважавам икономическите теории на Карл Маркс. Ето ви нещо от “Капиталът”:
 
… В действителност работникът принадлежи на капитала, преди да се е продал на капитала. Неговото икономическо робство е както предизвикано, така и прикрито от периодичната продажба на себе си, от смяната на господарите му и от колебанията в пазарната цена на работната сила. Следователно капиталистическото производство, под своя аспект на непрекъснат свързан процес, на процес на възпроизводство, произвежда не само стоки, не само принадената стойност, но също така произвежда и възпроизвежда капиталистическото отношение; от едната страна капиталистът, от другата наемният работник.…
 
Възпроизвеждат се и отношенията, ни казва Маркс. Я да поразсъждаваме върху това от гледна точка на нашите морни участници в Кукленото шоу. Както ви е ясно, те никакви господари не са. Те са наемни работници, наети да обслужват  чужди интереси. Наведени, ближат праха на подметките на господарите си всеки ден и ви играят Кукленото шоу, та дано да не забележите. И не могат да се освободят от оковите си. Защо? Защото отношенията се възпроизвеждат – казва Маркс. От едната страна – господарят, от другата – наемният работник. 

Ближи! - казва господарят. И те почват да ближат горките. 

Наредиха им да дадат още ракети за ПВО на Украйна. Ближат. 

Изведнъж – ама имали сме още негодни ракети. Чакай, бе, нали негодните вече ги пратихте? Отговор – ближат.  Наредиха им да демонтират паметника на Съветската армия – ближат. Ама опасен бил, ама пукнатини имал. Хайде, де. Наредиха ви да ближете подметките и сега се чудите, как да изпълните задачата, нали така. Робът си остава роб. Ближе чужди подметки е реализира чужди интереси.  Отношенията се възпроизвеждат точно както си ги е описал Маркс. И забележете – милостив съм, сънародници са ми все пак. 

Затова говоря за близане на подметки, макар, че работата отива на ближене на нещо друго. 
Още тъпанариади няма да коментирам. Ще кажа само, че шефът на “Пирогов” е дряновец, а те са вече от планината. Тоест, няма да се даде лесно. Отношенията се възпрозвеждат, казва Маркс. Тъй, де, планинците са свикнали на трудности. И не се отказват лесно. 

И какво да очакваме след като отношенията се възпроизвеждат? Ами да очакването облизването на подметките на господаря са продължи. Кукленото шоу, дами и господа! Гледайте, сега ви е паднало! Наведени и жалки, ближат чужди подметки и всекидневно продават националните интереси.   

Стига с Маркс за днес, караме нататък 

Напред към войните

Войната в Газа. И тук – възпроизвеждане на отношенията. Израелската армия почна да разрушава южната част на Газа. Нищо неочаквано. Броят на убитите наближава 20 000 (официално), а неофициално може вече и да ги е прехвърлил. 20 000 – това вече са десетки хиляди. Нали така. Да фиксираме, какво ви беше прогнозирано. Войната си влиза в третия месец, но ви бе прогнозирано, че ще е дълга, заради добрата подготовка на Хамас. Знаете, какво показват изчисленията – победа за Израел, ако няма намеса на някоя от  трите големи армии в региона – египетската, иранската или турската. Такава намеса не се очаква. И се идваме на въпроса – след като Израел срине Газа, какво ще става с палестинците там? Знаете, че не съм оптимист и според мен ще има големи мигрантски потоци от Газа. То си беше концлагер под небето, ама имаше поне къде да се живее. Сега няма да има и това.  

Каквото и да стане, към Европа ще тръгне вълна от бежанци, които ще се смесят с текущия наплив.  Както е казал Маркс, очакванията са у нас отношенията да се възпроизвеждат, т.е. да продължи близариадата и тъпанариадата по отношение на миграцията. Ще има да гледате изключително жалки серии на Кукленото шоу. 

Така, напред към другата война.

Големият пробив? 

Гледаме условието за наличие на такъв – превземането на Токмак. Чакаме превземането на Токмак – ден 72.  Не е превзет. Защо ли? Ако слушахте добре, какво ви говореше паплачариата по телевизиите, 

украинците отдавна трябваше да са стигнали до Владивосток, а москаляците да бягат ужасени само от вида на западните чудо-оръжия

 А, да и Путин трябваше да бъде изолиран. Ами изолиран е. Оня ден го приеха като цар в ОАЕ, после – пак така в Саудитска Арабия и след това си лафи с президента на Иран. И от днес – почивката свърши – айде пак изолиран. Западният елит най-накрая почва да вдява, че Украйна губи войната и почва да се чуди какво да прави.  Какво става по нашите пинчер-бауцарски ширини? Е как какво – пинчерите облайват, тъй като им е заповядано. Изведнъж – още зенитни ракети били негодни. Тъй, тъй, знаем – негодни са. Паметникът на Съветската армия се бил почупил. Тъй, тъй, знаем – почупен е, трябва да се махне. Скоро ще ви наредят да си събуете и гащите. И това ще направите. Жалка работа. Кажете ми – как да ги уважавам, като гледам какво правят. По интелигентна политика трябва тука, казва Витанов. Бауц-бауц-бау-у-у-уц, се чува насреща. Възпроизвеждане на отношенията, дето вика Маркс. Ама гледайте гърците и турците. Ще си извадят очите, ама за пред хората Ердоган и Мицотакис – аха, аха, ще се вземат. Тъй се прави политика. Но как да го набиеш това в главите на тези от пинчер-бауцарника. Ами гледайте – колкото повече Украйна губи войната, толкова повече тия от пинчер-бауцарника ще ни вкарват в тая война. Възпроизводство на отношенията – съвсем по Маркс. Ближи – командва им господарят. И те ближат.   Изправете се бе, ей, казва им Витанов. Взели са ви в клуба на раздаващите шамари, раздавайте шамари.  Що не вървели нещата у нас. Много просто – нещата у нас са фундаментално сбъркани. 

Имаме си продажен, андрешковски капитализъм. 

И се чудим защо колата е насред блатото. Ами къде да е?   
Стига толкова по това за днес.
Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 500 дни

16 месеца са 488 дни. Над 16 месеца валидност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 17 месеца са 518 дни. Броячът върти.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 603 дни. 19 месеца са 578 дни. 20 месеца са 609 дни.  Броячите въртят. Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва. 

603 дни валидна прогноза. 19 месеца, върви месец номер 20. Проклетата прогноза – още е валидна.  Броячите си въртят, рекордите се увеличават. Да му мисли, който ще трябва да ги подобрява. 

Знаете какво трябва да правите. Вършите си работата спокойно, спазвате елементарните предпазни мерки и гледате да не се получи вторичен пик до идващите празници. И да се получи, няма да е голям, понеже се справяте добре и празниците се очакват да са спокойни. 
Е, днес сме вече 7-ти декември. Прогнозата за спокойни коледни и новогодишни празници се сбъдва. 

Коментарът е на математика проф. Николай Витанов, публикуван във Фейсбук, а заглавието е на Флагман.БГ
 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
49
Коментара по темата
49.
Капитана
12.12.2023 16:52:32
1
6
Гледам много разбирачи има тука уверени, че Посрайна ще спечели войната.Готов съм да заложа 4 стаен апартамент в центъра на Бургас на стойност около 150хил евра срещу 50хил лева залог ако Украйна спечели.Айде да видим има ли смелчаци да си вземат евтино апартаментче?
48.
Има ли нужда от коментари?
12.12.2023 02:42:29
1
1
Забележете, че този препечатан фейсбук коментар е на човек, който нарича всички останали крякащи юрдеци, счита себе си за повече от другите, и е отявлен марксист.
Забележете, че всички коментари срещу Маркс/Ротшилд/ са изтрити, май Флагманци са също марксисти.
Има ли нужда от коментари в медия за марксисти?
47.
Иван Иванов
11.12.2023 16:40:49
1
0
Още Елтимир който е бил концлагер каза че евреите правят геноцид в България и Украйна,зеленски е евреин и макрон и д-р Соломон
46.
?
10.12.2023 23:27:44
4
3
Ближи! - казва господарят. И те почват да ближат
А ти Витанов, ближеш ли ?
Май да, голям и червен
45.
аха
10.12.2023 23:22:36
4
3
Витанов, витаеш си между червените звезди , сърпа и чука, и като се погледнеш в огледалото - червена мърша
44.
Истината
10.12.2023 14:42:59
5
20
Въпреки Измислените Перманентни санкции на Русия от ЕС и Хамерика,
Въпреки Налетите от ЕС и Хамерика Петстотин Милиарда в кацата без дъно Укрия,
Тя Позорно Загуби войнат@
Русия Победи вкупом - ЕС, НАТО и Хамерика
43.
Благодарско на редакцията
10.12.2023 11:31:27
15
10
Мутрафанова
42.
Гаварит Москва
10.12.2023 11:12:57
18
16
"Западният елит най-накрая почва да вдява, че Украйна губи войната и почва да се чуди какво да прави."
Западният елит чак сега вдянал, а Витанов отдавна всичко му било ясно. Какви странни персонажи се срещат понякога в България. Че и намират хора да им вярват.
41.
Ами ...
10.12.2023 10:42:21
9
28
случайно ми попаднаха тарифите за мобилните им услуги и онемях, 380 рублии месечен абонамент за безлимитни разговори и 30ГБ интернет, цената в бг пари е ... 8 лв, тук за толкова плащаме по... проверете си сами, руснаците дето едва кретат и живеят с нанайсе хиляди санкции имат по евтина храна в изобилие, по евтини комуникации по евтини комунални плащания, за горивото няма да говоря нали са все пак бензоколонка дет каза Киро (ма не е негова мисъл)
40.
Ме
10.12.2023 10:36:12
12
24
Само факти. Витанов няма една грешна прогноза от 1 година насам.
39.
Реалист
10.12.2023 10:19:48
19
25
Браво на проф.Витанов за точния коментар.
Истински българин жалко че такива няма в бъл.парламент.
Ако Украй.Подлога Тагарев беше в нормална държава щеше да бъде вече в затвора за държавна измяна и предателство.
38.
паткан
10.12.2023 10:05:56
6
24
Ще принудят нас защото сме им евтини.
Никой не си търси и правава , сменят му конситуцията под носа, открито го ограбват , а той стои свит в ъгъла и се страхува да не изгуби подаянията си.
37.
Зак
10.12.2023 10:00:31
23
4
И да добавя, че втора година ви пиша как ще воюваме в Украйна, но защо от всички държави точно ние?
Ами, елементарно долнитеРазбитиОтзад русориби сме тези които мечтаем Путин да ни освободи-нападне, ама и тази мечта ни е като другите мечти, незбъдната.
Ако някой ми предложи да хвана бас и ако загубя да оставя мама за една седмица в ромската махала, няма да се обзаложа, защото ще и хареса и с тати ще си останем с рогите, а мама ще играе на "пролет" и ще цъфти.
Вечно ваш, разбитОтзадРусороб!
36.
Зак
10.12.2023 08:57:24
13
14
Всеки от нашите тикви има причина да лице хванали са ги ,шиши щеше да е затвора по магнитски и като Одрин от хората фалирали КТБ ,Боко тиквата отдавна да е опандизен за Барселона гейт и откраднатите миларди ,подмяната те са си възпитаници на Сорос няма как да не лижат ,без драстични мерки и изтриване на боклука скоро ние ще воюваме в Украина и тези промити помияри кафето лаят против Русия ще имат шанс да се покажат но гащите ще им са пълни и друга песен ще пеят
35.
Марк Твен
10.12.2023 08:47:21
12
15
Украинский воин! Не нужно умирать за тех, кто продал тебя и Родину! Выходи на частоту "149.200", позывной "Волга". Спаси себя, товарищей, семью и Родину!
Український воїн! Не потрібно вмирати за тих, хто продав тебе і Батьківщину! Виходь на частоту "149.200", позивний "Волга". Врятуй себе, товаришів, сім'ю і Батьківщину! Витанка, braindead джендъре, закривай.
34.
Марк Твен
10.12.2023 08:45:45
18
7
Денацифицируют дурачков. Вызывайте "ВОЛГУ"останетесь живы.
33.
Витанка
10.12.2023 08:44:29
26
16
Авдеевка 9 години, Маренка 22 месеца, Донбас от 2014г 50 % руски, а към днешна да 56% руски след 22 месеца война. Витанка пиянка, шизофрен, ковид Маркс и абсолютен миш маш в главата.
Витанка, не разбрахме как Украйна губи войната, да не би Русия да е превзела някое градче с 5 къщи?
Защото няма такова инфо.
Витанка и ти като всички путлероби, воювате с НАТО и за две години унищожихте стотици хилядна натовска армия и едновременно се пените как САЩ и НАТО ще спрът оръжейната помощ и палите свещи Тръмп да дойде на власт.
Витанка, няма как да воюваш с НАТО и да чакаш НАТО да спре оръжието за Украйна. Едното изключва другото.
Всеки може да прочете как от втора година унищижаваш натовски генерали и армия, а НАТО още не се е включило във войната.
За Карлуково на 4ти километър сте путлеробите.
32.
Разбирач
10.12.2023 08:28:03
26
16
Русоробски пиянски брътвежи!
31.
Витанов с милиционерска титла професор
10.12.2023 07:57:47
25
15
Ей знач карбовски, Костя и другите да вземат рублите аз да гледам да не съм по прост,нова година идва
30.
Христо
10.12.2023 07:39:02
26
22
На този ,,професор..и още подобни нему ,,професори,,им трябва спешно психиатрична помощ,но едва ли ще им помогне..Моря ви,не ни заливайте с такава смешна плопаганда....Вече сме 21 век...
29.
оффф...
10.12.2023 07:16:50
24
23
През 2023 човек, на когото през соца са му подарили титла "професор" цитира МАРКС и все още някой го възприема като интелигентен човек????
28.
Тенденция
10.12.2023 07:07:54
18
19
На този винаги сметките му накрая излизат криви.
27.
056
10.12.2023 06:05:45
28
23
Професорът, щом ми рецитира Маркс, е ясен. Но, ако не са манупулирани харесванията на коментарите, става ясно, че голяма част от коментиращите, вероятно бургазлии, са с остатъчен комунистическо-социалистически синдром да симпатизират на руснаците и русия. Тази наша "освободителка" русия, направи от България колониална икономически и робска във всяко друго отношение държава. Сега селяндурите-социал-комунисти и путинофили, които дори не осъзнават повреденото си и онаследено мислене, благодарение на същата тази русия, тогава ссср, говорят за "посолството" и подиграват сегашната власт и с въжделение си искат бойко. А той беше най-големия продажник по време на царуването си и проводник на руския интерес в България. Той, бойко борисов, игра карти с в. Златев и Л. не плаща данъци с десетилития, той построи газопровода на путин. Сега пее друга песен, но той свири по вятъра. Тъй че, другари и другарки, и сие, внимавайте на кого вярвате...
26.
Чукча писател
10.12.2023 05:57:38
28
25
Алкохолът и висшето образование (в случая с Витанов, туморно академично образУвание), не прощават на никого. Такава диария скоро не бях чел. Сполайти Флагман.
25.
Това
10.12.2023 04:34:40
12
40
Си беше ясно още от 2014, когато еврейката от украински произход Нуделман, по-известна като Нуланд с раздаваните по Майдана бисквитки и "F@ck The EU", ни определи сред "фронтовите държави". Сега й помага и украинският евреин Блинкен. Затова и с ала-бала избори ви назначиха киро-кокори, ахмакдемици, тагаренковци, шишковци и байовци да ви управляват. Но вий по стара традиция спите дълбок сън и ще се събудите чак когато яйцето опре до личния ви з@дник пак по стара традиция. Но ще е късно - синовете и внуците ви ги готвят за следващото пушечно месо. И бързат. Който не вярва, да пита Хаитянина и Галята му от Ембасито.
24.
Чушката
10.12.2023 02:30:54
16
35
Искам да попитам дали простия наркоман и телевизионен шут Зеленски ще ходи да се моли на червеното килимче в Кремъл или директно ще го лапа голям, дебел и немит?
23.
Умнокрасив
10.12.2023 00:39:46
16
23
Наврял съм си главата надълбоко в г.за.Украйна ще победи,вече освободи Крим до края на август и изтласка орките от Мелитопол както обещаха.Всеки,който твърди обратното е грозен,беден,неук и т.н.
22.
Хихи
10.12.2023 00:05:18
40
23
Витанов е проруска гювендия,кога бре във Авдеевка 700 пъти дето я превземат 3000 укри бият 60 000 орки 1 месец.явно ботокса е развързал кесията да хрантути такива като тебе и вашингтон пост избихте я цяла украйна еййй не останаха.
Витанка тъй и тъй всичко знаеш що не родиш 1 дете на решетников сигурен съм че си раждал
21.
От 19
09.12.2023 23:27:34
6
12
Ииибаси,даже телефона ми е русофоб,автокоректора ми не позволява да напиша Путин! Хаха Та “Евтин” е Путин,не съм видял,че се е променило!
20.
До 18
09.12.2023 23:25:38
6
17
Хахаха това къде го прочети? 24Часа.бг? Хаха
19.
Хххх
09.12.2023 23:17:10
3
41
Войната до февруари я виждам приключила!Освен ако. Евтин не реши друго.Но реално след като падне Авдеевка,си мисля,че и на Зеленски главата ще падне!
18.
18
09.12.2023 22:31:01
43
14
13 чико=чекиджия от Пуерто Рико НАБИЙ СИ В ТЪПАТА КРАТУНА НИКОЙ НЕ КУПУВА СМЕШНИ ДОПЭТОПНИ РУСКИ ОРЪЖИЯ ИНДИЯ СЕ ОТКАЗА ВСИЧКО РУСКО НА ДУБАЙ АВИОИЗЛОЖЕНИЕ РУСИЯ НЯМА НИТО ЕДНА СКЛЮЧЕНА СДЕЛКА ИЗТИКАНА В КРАЯ
17.
Вангелия
09.12.2023 22:24:05
52
18
руския прeзерватив Николай Витанов е професор по всичко.
Математик които използва специална формула която само той знае и предвижда бъдещето. Специално за най излъсканите мозъци
16.
üüüü
09.12.2023 22:19:49
37
20
Всеки глупав народ си заслужава съдбата и лайната, в които живее, и му е добре в тях, също като ватниците
15.
бездушие за избиваните мирни руснаци и украинци в
09.12.2023 21:55:44
8
69
Когато демократите форсирано разглобиха Югославия, идеализираха АОК (Армията за освобождение на Косово), заразиха Сърбия с обеднен уран и какво ли още не, а водещата логика в медиите беше “който е против бомбардирането на Белград, е за Милошевич”, образът на Европа все пак остана чист, опетни се този на НАТО и войната се приписа повече на САЩ, отколкото на съюзниците им (сред които и ние). Стартира поредният етап на ислямизация на Балканите, но конфликтът остана като локален или даже провинциален, без да засегне Стария континент и “европейската приказка”.
Вторият майдан в Украйна, т.нар. евромайдан, се изроди с европейска помощ във въоръжен преврат с крайна националистическа (частично неонацистка) идеология, яростна русофобия и фактически геноцид над несъгласното с майданските власти украинско и руско население от Донбас, бомбардирано от украинската армия под аплодисментите на Европа и откритото насърчаване от САЩ.
14.
Фончо
09.12.2023 21:48:44
45
14
моля всичко рекламодатели да прекратят взаимоотношенията си отходната тоалетна на герб и разпространител за дезинформация и руска пропаганфа флагман. стига сте хранили неграмотните мурзилки.
13.
puertoriko
09.12.2023 21:41:48
14
54
до 10,
фентаниловите в момента понасят репутационни загуби в големи размери, терористичния акт против газопровода, кражбата на авоарите на РФ от западните банки, ГОВОРИМ ЗА КРАЖБА а не арест или нещо такова, бият се в гърдите че са много цивилизовани а са си същите тези пирати от 15ти век . В момента в който се вижда че войната приключва фентаниловите започнаха да си правят оглушки и най-брутално изоставиха своите братушки на произвола на съдбата, а до вчера си бъркаха по гащите и си миришеха пръстите всички със зеленски. И недей разказва врели некипели, фентаниловите създадоха всички условия за да се състои тази война в която да въвлекат и нато, е докараха си специалистите, ветераните, наемниците, топ оръжията и ядоха пердах пред целия свят , КОЙ показа че неговия военно-промишлен комплекс е най-съвременен и от кого ще купуват оръжия в следващите 20 години , ОТГОВОР - РУСИЯ, същата тази която до вчера плюехте че нямали технологии, нямали чипове, докато течеше войната Русия даже съумя да изстреля апарат на луната.
Сега целия свят асоциира запада с неморално поведение, тероризъм, предателство, кражба , неизпълнение на договори, подлост , нехуманно водене на бойни действия, създаване и насърчаване на междунационална омраза, спонсориране на нацизма и много много други.
Целия свят асоциира Русия с морал, сила да защити правдата и спаведливоста, силна армия, високотехнологични оръжия, твърда дума , изпълнение на обещания.
12.
Хахахаха
09.12.2023 21:30:27
54
18
Набедено професорче, подлога на комунягите.
11.
посолството
09.12.2023 21:14:55
20
60
"Ближи! - казва господарят. И те почват да ближат горките."

И нашия трол русофоб ближе ли, ближе...
10.
До 1,2,3,5,7
09.12.2023 21:06:53
59
93
САЩ произвеждат 20 % от брутния продукт на света , а потребяват близо 60% от световния продукт . Това за размисъл на "умните" русофоби . Точно за запазване на това положение в света е и предизвиканата от САЩ война в Украйна като може да се каже , че американците си изпълниха част от целите в тази война . причиниха големи щети на Русия, елиминираха конкурента ЕС , като го лишиха от част от индустрията и преляха ресурси към САЩ ,намериха пазар за количествата скъп шистов газ които произвеждат , наплашиха Европа и осигуриха пазар за военното си производство , прекъснаха връзките на ЕС с Русия , отвориха вражда за години напред между западните украинци и Русия и т.н.
9.
T
09.12.2023 20:58:00
21
16
Дано да вкарва ватинките тука и тия малоумни и негодни политици по затворите или да си бягаг по островите само да се махат .
8.
Русия е друга планета
09.12.2023 20:55:53
18
91
Москва е друга планета.Самите метростанции не случайно са наричани „Подземните дворци на Москва“ – те са произведения на изкуството сами по себе си – мозайки, витражи и статуи украсяват стените и таваните им. Интересен факт е, че ако гласът, който обявява станциите е мъжки, това означава, че се движите в посока центъра. Казват, че е така все едно шефът те вика за работа. Ако гласът е женски – значи се движите към периферията на града, все едно жена ти те вика в къщи. Освен това се регулира и светлината – сутрин е бяла и ярка, за събуждане, с вечер топла и по-отпускаща. Нещо друго много интересно в метрото е, че са въвели технология, която сканирайки лицето на човек може да задължи дебитната му карта с цената на билетчето и вратата се отваря автоматично. Нужен е само поглед в камерата. Естествено всеки, който желае трябва сам да си активира тази услуга, но тук в цивилизования свят все още само предвиждаме въвеждането на тези технологии. Наказаните вече са ги въвели.

Там всичко е голямо, красиво, чисто и много организирано. Влакчетата в метрото вървят през интервал от две минути, а мотрисите са блестящо чисти все едно току що са излезли от производство. Навсякъде в метрото има много добър интернет, не само има – безплатен е. В модерните мотриси има интерактивни екрани, на които можеш да зададеш начална и крайна точка на пътуване и веднага се извежда маршрут и станция на прикачване. Има и екрани, на които вървят реклами и филмчета за културни и технологични достижения на нацията. Рекламите са за програми за обучение и за свободни работни места.
7.
роZпия КОНЕЦ
09.12.2023 20:51:41
104
137
Мощен и мазен КОР за брадатия козел Разпраноф и два за Путлер убиеца на жени, деца и старци!
6.
Български Потайности
09.12.2023 20:45:00
12
92
Нашите властници са си овце, наметнати с тигрови кожи.
Денков дори не се сети да извади срещу виелиците бронетранспортьорите, които подарихме на Украйна. Тъкмо щяхме да научим, колко са годни и дали наистина са подходящи да сразят руснаците.
Мафията прибавя нови и нови нещастници към собствената си клоака, корумпира всичките си врагове и ги превръща в палячовци. Непрестанно поглъщане на нормалността. Това е блато, от което България никога няма да се измъкне. Това е война с неизвестно времетраене.
5.
1
09.12.2023 20:41:39
98
24
Е ТОЯ БОКЛУК НАЙ-СЕТНЕ СЕ РАЗКРИ..КАТО ВСИЧКИ ХЛЕБАРКИ..УЖ ДОСЕГА БЕШЕ "НЕУТРАЛЕН" "ОБЕКТИВЕН" НИТО ЗА УКРАЙНА НИТО ЗА РУСИЯ ХАХА..ЖИВ ПУТЛЕРИСТ..И ПЛАЧЕ ЗА ПАМЕТНИКА НА ОКУПАТОРА..ИНАЧЕ ЗА РОБИ ГОВОРИЕ НИЕ СМЕ БИЛИ РОБИ ДЕТО СМЕ СВОБОДНИ В СВОБОДНИЯ БЛАГОДЕНСТВАЩ СВЯТ..И КЪДЕ ПРИЕХА ПУТИН ИНАЧЕ ЕСКОРТИРАН РОМБ 4СУ35 В ДУБАЙ ДА ПРОДАВА ГАЗПРОМ ГАЗ НА ПОЛОВИН ЦЕНА И АЙДЕ В КАФЕЗА..БАЙ ТОШО КАК ГЛЕДАШЕ НА ПЛЕНУМА..МИЛОШЕВИЧ В ХАГА ЕДВА ЛИ ВЯРВАШЕ
4.
„лайномет“
09.12.2023 20:37:20
13
71
Когато Ваня Григорова – Пепеляшката, която за малко не се превърна в Принцесата на скорошните кметски избори – , това одраска нежният слух на някои хора, макар иначе те да са пълни глухари за далеч по-съдбоносни неща.
За съдбовното повечето от българските политикани имат трайно увреден слух, веднага могат да ти покажат валиден документ, че са инвалидизирани в това отношение. Но „лайномет“ ги впечатлява.
За същите инвалиди обаче „Бай Хуй“ е напълно приемлива словесна апликация – защото е изтъркаляна от устата на „нашия“ Радан/Кънев.
Това се случи в телевизионно предаване през 2016-а година – тогава Радан се беше изцяло встрастил във въпросния „Бай Хуй“ – по-нататък да го наричаме ЙУХ – и това никак не смущаваше демократичната ни общност. Той така наричаше Бойко/ББ и го правеше толкова вдадено, та човек можеше да го заподозре, че е влюбен във въпросния ЙУХ.
3.
Петър Днепърски
09.12.2023 20:24:56
93
32
Флагман копае ново дъно давайки трибуна на живеещия в непрекъснат делириум тременс алкохолик. "Всичколог"- разбира от войни, от ковид, а какъв професор е ясно, щом непрекъснато цитира Маркс.
2.
Бай Първан
09.12.2023 20:23:55
111
35
Флагман поканете Дачков и Волгин за коментатори и да започнем да учим руски език задължително отново. Голяма "радост" ще бъде, ако тия с външните тоалетни и родени алкохолици, отново дойдат да ни "освобождават".
1.
Бургазлия
09.12.2023 20:23:44
126
111
Русия завинаги ще остане изилирана от света независимо от това дали ще загуби или победи!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори