×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсят кръвната проба на Семерджиев, за да я изследват пак за дрога


06 Декември 2023, Сряда, 12:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Георги Семерджиев, който уби две момичета с джипа си, имаше дрога в кръвта, но кога я е взел, не стана ясно

Софийският апелативен съд назначи проверка дали кръвната проба на Георги Семерджиев се пази. Целта е тя да бъде изследвана за наркотици, тъй като сегашните тестове не дават категорични резултати. Те показват, че мъжът е употребил метаамфетамин, но не могат да кажат кога.

Посочват, че възможният интервал е до 48 часа преди вземането на пробата. Така е възможно Семерджиев да се е дрогирал както преди, така и след катастрофата, при която уби две момичета. По закон пробата трябва да се пази една година. Тя е взета на 7 юли м.г., затова е възможно вече да е унищожена.

Дали още се съхранява, ще стане ясно през януари. Семерджиев е обвинен, че около 23.00 ч. на 5 юли 2022 г. в района на бул. „Черни връх" в София, по непредпазливост е причинил смъртта на 21-годишната Хариет и 26-годишната Христина.

Двете млади жени бяха пометени от джипа, управляван от 36-годишния мъж.


В категории: Темида


5
Коментара
Дядо Пол блъска яко във фитнеса
Дядо Пол блъска яко във фитнеса 22/02/2024, Четвъртък 20:40 0
5
Коментара по темата
5.
Безобразия
06.12.2023 21:25:53
0
1
СПОРЕД НАУКАТА СЪДИЙСКАТА ВЛАСТ Е НЕЛИГИТИМНА И ТЕРОРИСТИЧНА .
....
Затова е крайно време с ре-подборни избори (предварителни одобрения) , народът да избира тези, които само след това им одобрение от народа, ВСС може да ги назначава за съдии и прокурори .
.......
Българският народ не участва в изборите за съдии. Народ и да няма, съдии ще има . Ако няма народ, то и депутати , министри, кметове , общински съветници и президенти не може да има, защото няма кой да ги избира, но съдии ще има, защото те сами себе си се назначават за съдии.
......
Този терор върху народа и тази измама бе направена така . Съдиите се назначават за съдии от съдийската колегия на ВСС . Тя се състои от 14 човека, двама от които са главатарите на двете върховни съдилища и още шест се избират от самите съдии . Така общо съдиите избрани от съдии за членове на тази колегия са общо 8 - т.е. повече от половината . Така те и без другите шест члена, които се избират от Народното събрание, което пък се избира само от 25% от народа, си назначават новите съдии, коите са техни синове , дъщери и внуци .
............
Т.е. съдийките избират съдийки, които назначават съдийки, които избират съдийки, които назначават съдийки и така до безкрай. (ВСЕ ЕДНО ДЕПУТАТИТЕ ДА ИЗБИРАТ ДЕПУТАТИ, КОИТО ПОСЛЕ ДА НАЗНАЧАВАТ ДЕПУТАТИ, КОИТО ИЗБИРАТ ДЕПУТАТИ, КОИТО ДА НАЗНАЧАВАТ ДЕПУТАТИ И ТАКА ДО БЕЗКРАЙ .)
...............................
- И КАКВА Е РОЛЯТА НА НАРОДА В ТАЗИ ВЕРИГА ? НА ТЕЛЕТО В СКОТОБОЙНАТА !
.......................
Така това е власт СЪЩЕСТВУВАЩА НЕЗАВИСИМО ОТ НАРОДА , власт непроизтичаща от народа, защото народ и да няма , съдии и съдилища, както виждате, продължава да има, защото те си се размножават без участието на народа в тяхното развъждане .
......................
Освен, че съществува независимо от народа (непроизтичаща от народа) , тя не е власт в името на народа, защото народ и да няма - съдии има, а е власт НАД НАРОДА.
.....
Е, та точно това е съвременното определение на терора - ВЛАСТ НЕПРОИЗТИЧАЩА ОТ НАРОДА, ВЛАСТ СЪЩЕСТВУВАЩА НЕЗАВИСИМО ОТ НАРОДА И НАД НАРОДА .
................................
Тази комунистическа измама извъртяха комунистите на българския народ с Новата Комунистическа Конституция от 91 г., по силата на която съдиите станаха сами себе си избиращи се за такива, вечни , несменяеми и имунизирани против наказателни преследвания , така като станаха несменяеми , заварените комунистическите съдии, които всички до един бяха членове на БКП и агенти на ДС (съдиите агенти на ДС от Върховния Адмистративен Съд , даже се хвалят с това) не бяха сменени и така тази най-важна част от народната власт остана завинаги в ръцете на комунистическата банда и комунизмът бързо бе реставриран и нито един комунистически крадец не влезна в затвора, продължават спокойно да си ни крадат до ден днешен . А власт , която не произтича от един народ няма право да съди този народ, може да съди само сама себе си, но не и народ, от който тя не произтича .
...
Така 34 години след мнимото падане на комунизма нас продължават да ни съдят комунистите и агентите на ДС, и техните деца, и внуци !
...
При действието на Старата Конституция (чл. 128 от нея) и при действието на поправената през 1990 г. Стара Конституция , съдийките се избираха пряко от българския народ и от огромен брой хора, за всеки един съд, от гражданите от неговия район, по време на изборите за общински съветници и кметове, така те се сдобиваха с правото да използват съдебната народна власт - пряко от българския народ .
..
И на всеки две и половина години , когато се провеждаха тези избори, българският народ можеше да каже „Довиждане” и да уволни всяка една съдийка, като просто не я избере повече за такава.
..
Като също така по силата същите тези разпоредби на старата Конституция, народът от района на съдийката – имаше право да отзове всяка една съдийка и преди края на този две годишен неин мандат, а не да я чака да си прави сделките и далаверите с разбойници и крадци .
...
Точно това плашеше най-много комунистическата банда, която с основание подозираше, че българският народ бързо ще уволни всички предани на комунистическата мафия съдии, които не искат да осъждат комунистическите крадци и престъпници и ще избира за съдийки и съдии такива, които бързо ще озаптят и намушкат в затворите комунистическите бандити .
...
По Новата Комунистическа Конституция от 1991 г., народът не избира съдийките, те централизирано (централизмът е втория постулат на комунистическата система и идеология) си се (само-) избират за територията на цялата страна, като се само-избират сами себе си и се избират веднъж завинаги . Това става по следния начин :
...
· по силата на тази натрапена от комунистическите узурпатори Нова Комунистическа Конституция, съдийките избират съдийки, които образуват един централен орган (какъвто беше Централният Комитет на Българската Комунистическа партия), наречен Висш Съдебен Съвет (само от 14 човека в съдийската му колегия), който назначава съдийките, които избират съдийките в него, които назначават после съдийките.
..
Абсолютно копие на комунистическата партия (комунистическия клан) – комунисти избират комунисти – Централния Комитет на Българската Комунистичека Партия, които назначават комунисти, които избират комунисти и никой, извън комунистическата партия не участува в избора на комунистите, които да назначават комунистите, които да избират комунистите .
..
И по силата на същата тази натрапена от комунистическите узурпатори, Нова Конституция, съдиите имат имунитет (същият, какъвто имаха и все още имат висшите комунистически главатари) и никога не могат да бъдат преследвани за изършени от тях престъпления, не могат да бъдат сменявани, уволнявани и пр. . ПО-ЛЕСНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ, НА ФРАНЦИЯ, ОТКОЛКОТО ДА БЪДЕ УВОЛНЕНА ИЛИ ОСЪДЕНА СЪДИЙКА В БЪЛГАРИЯ.
..
Така, по този затворен кръго-оборот (вечен двигател), в този затворен вътрешно съдийски клан, съдийките не отговарят пред народа, не са избирани от него, съществуват независимо и над него.
...
Упражняват власт не от името на народа, а власт НАД НАРОДА , КОЕТО Е СЪВРЕМЕННОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТЕРОРА . ВЛАСТ - СЪЩЕСТВУВАЩА НЕЗАВИСИМО ОТ НАРОДА И НАД НАРОДА
.........
4.
Не ги е срам
06.12.2023 17:55:09
0
3
Дори капка съмнение няма че тоз изрисувания е взимал. Като го гледам от библиотеката не е излизал. Плюс това адвокатите ще изкарат че момичетата са се хвърлили върху колата му. Боже пази България и лудото й население!
3.
до 1
06.12.2023 13:10:22
2
13
Не са виновни съдиите само, виновни са и корумпетата от МВР, които са разследвали случая или по-скоро НЕ са разследвали както трябва! Все пак да не забравяме, че едни му правиха екскорт, други са били на заплата там, а половината там са си миели колите на автомивката му....
2.
gradski
06.12.2023 12:35:51
0
11
После по-големи глоби, нови закони....
1.
Стига бе
06.12.2023 12:26:20
1
26
съдии шматаросани, това си е гавра с паметта на двете момичета !
Няма ли да потърсите и кръщелното на бабата на татуираната маймуна, за да се види дали наистина е от рода Семерджиеви!??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
2 години по-късно: Близо 50% от украинците вече не подкрепят войната 2 години по-късно: Близо 50% от украинците вече не подкрепят войната Ако няма значителна промяна на фронта, обезкървената нация вероятно ще продължи да недоволства все повече и повече Когато пиян стъпва на газта! Още едно убито дете на пешеходна пътека, а джигитът си пие кафето у тях Когато пиян стъпва на газта! Още едно убито дете на пешеходна пътека, а джигитът си пие кафето у тях Като са толкова нефелни нашите законотворци и магистрати, нека направят най-простото – просто да приложат отдавна изпитани и работещи практики от останалия свят „Това говедо е време да изчезне!“ - депутат от ПП-ДБ със серия от атаки към Борисов „Това говедо е време да изчезне!“ - депутат от ПП-ДБ със серия от атаки към Борисов Лекарят Ивайло Митковски, който днес е рожденик, публикува няколко странни поста във фейсбук в последните часове Оправдаха шизофреника, отрязал главата на майка си със сатър Оправдаха шизофреника, отрязал главата на майка си със сатър Съдебно-психиатрична експартиза доказа, че той е невменяем и не може да носи наказателна отговорност Съдия Цариградска отказа да седне до прокурор Зартова в комисията за Нотариуса (НА ЖИВО) Съдия Цариградска отказа да седне до прокурор Зартова в комисията за Нотариуса (НА ЖИВО) Професионалната й чест и достойнство на български магистрат не й позволявали това Касапница! Американски ракети убиха над 60 руски войници Касапница! Американски ракети убиха над 60 руски войници Случаят станал на полигон в окупираната част на източната Донецка област Рецидивистът Стефан Петков бил агресивен и опасен, изобщо не трябвало да е с останалите пандизчии в Бургас Рецидивистът Стефан Петков бил агресивен и опасен, изобщо не трябвало да е с останалите пандизчии в Бургас Нападнал касиерка в центъра на морския град през 2021 г., бил неконтролируем алкохолик Полицията с подробности за инцидента в Бургаския затвор Полицията с подробности за инцидента в Бургаския затвор Починал е 66-годишен мъж Извънредно! Бой в затвора в Бургас завърши със смърт Извънредно! Бой в затвора в Бургас завърши със смърт Мъртвият е на 66 години ПП-ДБ зоват ГЕРБ да се върнат на масата на преговорите, те засега мълчат ПП-ДБ зоват ГЕРБ да се върнат на масата на преговорите, те засега мълчат Кирил Петков изнася лекция на гражданите кои органи са регулатори след спекулации на Борисов
Дядо Пол блъска яко във фитнеса Дядо Пол блъска яко във фитнеса Ако не тренирам, съм навън и работя, отбеляза в социалните мрежи легендарният вокалист на KISS Зеленски гневен на полските фермери заради призива им към Путин да дойде и да въведе ред Зеленски гневен на полските фермери заради призива им към Путин да дойде и да въведе ред Блокадата им на границата застрашава доставките към нашите войници на фронта, коментира президентът на Украйна  Десетки хиляди протестират в Албания, сравниха премиера Еди Рама с Енвер Ходжа Десетки хиляди протестират в Албания, сравниха премиера Еди Рама с Енвер Ходжа Еди Рама е на власт от 2013 г., но сега предстоят избори и опозицията разбуни духовете  Този хранителен продукт е поскъпнал най-драматично Този хранителен продукт е поскъпнал най-драматично Ако през 2013 г. сме купували сиренето в магазина средно по 5,77 лева за килограм, през 2022 г., когато започваше голямата постковидна инфлация, сме давали за този млечен продукт средно по 11,39 лева Арестуваха 9-годишно дете, простреляло в главата член от семейството си Арестуваха 9-годишно дете, простреляло в главата член от семейството си Трагичният инцидент в станал в щата Юта Почина звезда от "Листопад" Почина звезда от "Листопад" Севда Фардаг издъхна на 82-годишна възраст в дома си в Джихангир Важна новина за всяко домакинство - плашаме по-скъп нощен ток Важна новина за всяко домакинство - плашаме по-скъп нощен ток Най-голямо е потреблението на ток от домакинствата вечер, когато е по-тъмно и хората се връщат от работа, готвят, чистят, пускат перални, телевизори и осветление Ергенът започва тази вечер. Какво да очакваме? Ергенът започва тази вечер. Какво да очакваме? Ще има женски бой и скандали  Защо България стана посмешището в НАТО Защо България стана посмешището в НАТО Провалът на правителството е колосален, пише Дойче веле Турски мегапроект източва река Тунджа Турски мегапроект източва река Тунджа Ще се изгради супер язовир за нуждите на земеделските стопани в южната ни съседка
Кирил Петков Кирил Петков Това е отворена позиция, не е ултиматум, светваме лампата и очакваме диалог Виц на деня Виц на деня Един депутат се възгордял.
– Не мога – обичал да казва той, – да се возя в същата кола, в която пътува и шофьорът ми.
Виц на деня Виц на деня Семеен съвет. Мъжът мрачно казва:
– Нямаме лев, а трябва да платим тока, водата, телефона… Кое да не платим първо?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като малък Чък Норис карал баба си да си изяжда всичко...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори