Опитайте в Бургас "Спанак с картофи" с Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов
Постановката ще се играе в деня след Никулден - 7 декември
Гледайте в Бургас театралната постановка "Спанак с картофи". Това е комедия, написана от Золтан Егреши и поставена под режисурата на Богдан Петканин. Продуцент на спектакъла е ДКТ "Константин Величков".
В тази забавна комедия актьорите Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов ще ви върнат към театъра със смешни ситуации и непредвидими обрати. "СПАНАК С КАРТОФИ" представя комедийната история на едно ястие, което обединява картофите и спанака. Тази комедийна симфония на вкусовете ни предлага смешни и забавни моменти, когато приготвянето на ястието се обърка, но в крайна сметка всичко се разрешава с много смях и забавление.
В спектакъла актьорите Иво Аръков, Антоан Петров и Кирил Ефремов ще създадат неповторими персонажи, които ще ви забавляват и впускат във вълнуващата комична атмосфера на "СПАНАК С КАРТОФИ". Техните изпълнения и актьорска игра ще ви накарат да се смеете и да се забавлявате на цялото представление.
Постановката ще се играе на 7 декември от 19ч. в зала “Тончо Русев” на Културен дом НХК. . Билети се продават на касата на „ НХК” и в Грабо. За резервация и повече информация тел.0894/898-098-Маруся Русева –организатор /Арт ателие/
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
