×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Утре това правителство няма да го има, случи ли се това


Бойко Борисов: Утре това правителство няма да го има, случи ли се това
Имаме реален шанс за Шенген и на 99,9 съм сигурен, че за въздух ще стане, каза лидерът на ГЕРБб
03 Декември 2023, Неделя, 10:28 ч.
Автор: Флагман.БГ

Още първата седмица не могат да си направят общински съвет, посочи лидерът на ГЕРБ

Аз никога няма да се изкълча на майка ми да ѝ казвам родител. На майка ми, която за мен е светица и ще ми е майка, докато съм жив, Бог да я прости. Това е свято - майката в българската народопсихология. Нямам нищо против, на всякакви инакомислещи сме дали възможност за най-високите постове. Но ние от това не можем да мърдаме, това значи консервативно дясно. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Сливен пред Националната зимна академия на младежката организация на партията.

„Да има мода, сега еднорози, феи, ние ще сме за нестинарките, кукерите, традиционното българско огнище. Аз така съм възпитан. Вие, ако сте по друг начин, бъдещето е ваше. Докато сме ние, така ще бъде“, заяви той.

„Христо Иванов говори за джипката. За да отрежеш лента, означава, че си финансирал, проектирал, построил и открил. Това е разликата, в тия три години имаше едноличен модел със служебните правителства. Един човек назначаваше всичко. Но Христо Иванов не говори за това. С мен се заяжда, че премиерът не е цар. Но аз не съм се родил цар. Народът ме избутва през всичките тези години с огромни мнозинства“, припомни той.

„Това е революционно, което Христо Иванов каза вчера, и аз му благодаря, той е безспорно умен човек. Той говори за бъдеще време. Но то би могло още сега, преди приемането на бюджета, да се защитят тези принципи на ЕНП, на стабилните финанси. Разбирам и неговата трудност, защото е в коалиция официална с ПП. Той не може да се разграничи към момента. Абсолютно прав е, че всяка една от партиите в момента може да разруши правителството“, посочи Борисов.

„Сега в отбраната се прави нещо, което без ГЕРБ нямаше да е възможно. А сега подписите на Кирил Петков, на Христо Иванов стоят на първите четири места. Завчера минаха „Страйкърите“, подчерта Борисов.

„Направихме и много в ядреното гориво. Благодарение на това, Деляне, че сме в тази паянтова сглобка. Ако не беше ГЕРБ в сглобката, нямаше да е ги има. Ти го казваш. Сега има ли ги? Има ги“, обърна се той към Делян Добрев.

„Имаше неща, при които предишното правителство не се справи. Кирил Петков не се справи. Щеше ли да подпише тези договори с вицепремиер Корнелия Нинова? Това менгеме, в което и те бяха, се махна благодарение на нас“, подчерта лидерът на ГЕРБ.

„Имаме реален шанс за Шенген и на 99,9 съм сигурен, че за въздух ще стане, с формула и за сухопътната граница, която е много важна“, прогнозира той.

„Но прав е Христо Иванов - всеки момент това може да го счупим. Но какво следва? Нови избори. "Маркет Линкс", които крайно не ни обичат и харесват, ни дават 6-7 процента преднина, но и никакво по-различно от днешното управление - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС. Местните избори го докараха. И вие продължавате да ме ръчкате да се бием", допълни бившият премиер.

„Ние когато тръгвахме предишния път, им оставихме за цялата магистрала Търново-Русе пари в отделна сметка“, припомни той.

Да не повярваш! Правят първа копка на магистралата "Русе-Велико Търново"

„Взех решение – на първи копки не ходя. Но лентичка – пак се иронизираше, означава, че си го направил. Спряхме и лентички да режем, защото ги дразнехме. Ние правехме много неща“, посочи Борисов.

„Те говорят за наследството на ГЕРБ в София. Нахалници! Това е точната дума. Затова много вярвам в Господ – още първата седмица не могат да си направят общински съвет, пребиха хората в София - стана кръв и мазало, падна сняг 20 сантима и стана мазало. Сиреч има карма. И върху еднорозите тази карма тежи и никакви приказни феи няма да ги спасят. Защото те дразнят тоя над нас“, разгневи се той.

„Работата на Нинова е да излезе и да каже: „Борисов е виновен за всичко“. Те ще се сбият Киро и Пеевски, а тя вика: „Борисов е виновен“. И вика: „Той се изнизва“. Да стоя и да ги гледам как се бият ли? Те се сбиха след това - ПП и „Възраждане“, каза той.

„5 години бях главен секретар преди да стана кмет и имах най-много власт. Никога след това не съм имал толкова власт, дори като премиер. И всички се сработиха с мен. Те зъснаваха, че в тези 2 годин ии да намправят нови избори и да ме бламират в София, пак ще ги победя. Но аз не си позволих да бъда арогантен“, посочи той.

Борисов посъветва младежите на ГЕРБ да търсят начини за разбирателство с младежите на другите формации.


В категории: Политика


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
26
Коментара по темата
26.
Боко умното
04.12.2023 10:20:17
0
0
Викаш, че майка ти не ти е родител? Като се правиш на много умен и изпростяваш май?
25.
България търси Стопанин
03.12.2023 21:11:23
1
2
((България е феодално съсловно общество, в което скоро няма да може да се живее.)) То е разделено между няколко съсловия и кланове и клики, ((които се съобразяват единствено и само по между си.)) ((Никой не обръща внимание на обикновения българин, който е изчезващ вид.)) България повярва на своето червено дворянство, което се провали исторически. Някои от тях успяха с куфарите и с имотите си, успяха да се транскрибират и превърнат в собственици на някакви извън български структури. У нас при този неуспешен капитализъм , който се развива, може да има само „термидор“. Или нещо българско. Аз не държа непременно диктатора да говори с френски акцент. ((В България няма място за истинско позитивно творческо развитие на обществените отношения.)) ((Третата световна война е започнала и България ефективно се готви за нея.)) За България геополитическите сценарии са три: да потъва в европейското блато, да се присъедини към БРИКС или да стане вилает под турски икономически чадър.
24.
Добре дошли в Миналото
03.12.2023 21:09:18
1
2
.... времената се връщат в една отминала епоха на феодализъм. Аз за това смятам, че в България демокрацията е само обещана и е нарисувана на стената. Българската политическа система е профеодална, силно обвързана със всякакви родово, племенно, кръвосмесителни, кланови и съсловни зависимости. ((Режими от рода на нашия политически режим не могат дори да бъдат реформирани.))
В България е прието, като се явиш на сцената, да се обявиш за реформатор, но всички усилия на всички реформатори не са достатъчни да се реформира тази система. Тази българска политическа система може да бъде само демонтирана, и то много внимателно, за да не се срути и да затисне всички. Това са режими от периферен пиратско-компрадорски тип. Те могат да живеят дълго, ((а могат и да се срутят изведнъж и някак неочаквано.)) Това е така, защото режимите не разчитат на никаква ВЪТРЕШНА легитимност. Една система, която е нелегитимна, не може да живее пълноценен живот. Тя се феодализира и почва да регресира до съсловни и родово-племенни и кръвни връзки. В България се възпроизвежда късния социализъм, в който не беше важно кой си и какво правиш, а чий роднина си, от кой клан идваш, откъде произхождаш, от рило-родопския партизански отряд или от шопския партизански отряд. Тогава започна една очевидна феодализация на отношенията и тя продължава и днес. Днес зависи дали си от групата на "Продължаваме промяната", дали си от тесния или широкия кръг на бате Бойко. Българската демокрация все още си стои нарисувана. 70% от българите не желаят да участват в тази игра. Българите в своето мнозинство отказват да подписват празни чекове.
23.
4та национална катастрофа
03.12.2023 20:43:06
1
2
Който живее по старото учение, той винаги ще бъде роб на себе си и на условията. Такъв човек все повече и повече остарява. Осиромашава. докато най-после умира и го занасят с кола на гробищата. Когато минава през живота на своите деди и прадеди в който има ред грехове и престъпления. Дойде дядо му, баща му и казват: синко, ти мене трябва да слушащ аз съм те родил! Човек остарява, когато се уповава на другите. Който не живее разумно, той е осъден на преждевременно остаряване.
22.
До 21
03.12.2023 19:19:26
0
4
Чул те Господ! А дано!
21.
На Толуп Методиев Магнитски
03.12.2023 19:08:06
1
9
Така ще му намагнитят дебелия мазен гъз бутне ли правителството, че бедна му е фантазията. Много добре си го знае и само плаши гаргите, жалка история!
20.
На Бойко агресивния пазач с патлак
03.12.2023 19:05:45
1
6
Кво значи на въздух бе началник? Ще прайш свирки в Европейския съюз ли ко,да знам да те паза аз батенце.
19.
19
03.12.2023 16:47:00
1
7
9 прав си ама Барселона и кюлче вярно..10 кокорчо добре те дупи
18.
DB7
03.12.2023 16:43:37
9
3
БРАВО БОЙКО
17.
Ивайло
03.12.2023 16:27:48
4
17
Този и тези около него или са болни или се правят на луди.
Какво ми обяснява за Шенген,за магистрали и лентички...СРАМ.
Един въпрос бих задал на този човек:Бойко,вярваш ли си?
СРАМ,СРАМ,СРАМ!!!
16.
Трагедия
03.12.2023 15:46:18
5
18
Защо постоянно ни го врете в очите това алчно малоумно шимпанзе?
15.
Боко е продажен тип
03.12.2023 15:23:04
2
9
$ който можеш да се разбереш.Както с повечето клиентела от герб
14.
Факт
03.12.2023 14:41:12
7
5
Хунвейб̀ините от "промяната" или „червеногвардейци“ са участници в китайската Културна революция през 2020 година.
Това са били необразовани младежи, на които е внушено, че те ще управляват страната, която е превзета от учени и партийци. Така наречените „революционни комитети“ започват масов терор и разгром на партийните комитети, науката и културата, и религиозни символики.
След като с помощта на хунвейбините се справя с опонентите си, Прокопи обявява края на Културната революция. Хунвейбините стават непотребни, защото са пропуснали да се образоват или да добият професия. През 2024 г. те са изселени в селските райони от където произхождат.
13.
Някой
03.12.2023 14:35:37
19
10
Бойко за всичко което казва тук е прав Че това правителство няма алтернатива също. Защото в парламента и извън него има само русофилски партии. С еднакви идеологии и различни имена А те не са алтернативата .. С много вътрешно напрежение и конспирации от вън( скрити записи, стачки, опит за опорочаване на изборите протести на агитки, затваряне на църкви 2 вота на недоверие ,фалшиви новини фалшива социология и др). Тази сглобка свърши много и полезна работа
А иначе Герб управляваха добре страната Единственото за което могат основателно да бъдат упреквани е политиката им по доходите. Тази политика беще твърде консервативна и не изкара бг от последното место по заплати в ЕС. Увеличение от по 25 евро на година бе твърде малко Сега Василев се опитва да промени точно това.
12.
?
03.12.2023 14:05:37
7
24
Престани да ни ангажираш със себе си !
Разбрахме, че си посредствен и първичен !
11.
Чекмеджан асфалт паша
03.12.2023 14:01:42
3
30
Аве сикаджия прост, нали 2011 каза "боядисваме една сграда и сме в шенген". Или кражбите и корупцията при твоето управление объркаха нещата?
10.
До 9
03.12.2023 13:59:42
3
20
Иди при твоя възлюбен Боко да та надупи с 200 на спалнята. После ша спиш завит с хавлия.
9.
вярващ
03.12.2023 13:47:11
28
12
Най добрият!
Много хира се страхуват от ББорисов и затова дрънкат пристотии!
Това с Барселона и кюлчетата,всеки може да го спретне,тия тъпотии и нагласени истории ги забравете!
Не сме толкова прости да вярваме на измишльотини,в днешно време могат да те окипазят както им е изгодно,но има един горе който гледа и не забравя!!!!
8.
Бойко vs Флагман
03.12.2023 13:40:52
3
13
“Ако не беше ГЕРБ в сглобката, нямаше да е ги има.“

“Имаме реален шанс за Шенген и на 99,9 съм сигурен, че за въздух ще стане, с формула и за сухопътната граница”

“Защото те дразнят тоя над нас“, разгневи се той.“

“Те зъснаваха, че в тези 2 годин ии да намправят нови избори и да ме бламират в София, пак ще ги победя.“

Не мога да разбера кой е по-голям еднокнижник, медията или политика-вожд!
Но всичко се пише на сметката на простата рая!
7.
Adfdfhr
03.12.2023 13:30:06
5
12
"Паразит" надви "Имало едно време в Харвард"
Американската Гилдия на филмовите актьори за 17-ти път връчи награди за постижения в областта на киното и телевизия.
Герберсаката лента спечели наградата за най-слаб актьорски състав на американската Гилдия на филмовите актьори, като измести за голямото отличие холивудски продукции със аматьорски състав като "Индианецът" и "Имало едно време в Харвард". По този начин "Паразит" стана първата чуждоезична кинотворба с такъв приз.
Смразяващото изпълнение на Буда Великолепният в "Жокера" му донесе поредната награда за най-слаб актьор. Рене Фандъчева бе отличена в същата категория сред представителките на нежния пол за превъплъщението си в "Кметицата".
Брад Кирил получи признание за поддържаща роля в "Имало едно време в Харвард", а Лена бе избрана сред жените за изиграната от нея безскрупулната куртизанка в "Брачна история на парапета".
Драмата "Сглобката си отива" водеше с 4 номинации на Гилдията на филмовите актьори, но остана без награди. Церемонията беше разочароваща и за "Спеца дето клеца Асеня на снежеца" , чието изпълнение в този филм досега бе пренебрегнато от "Златен глобус" и дори не се бори за "Оскар", бе отличен за цялостно творчество. Актьорът използва момента, за да отправи прикрита критика срещу сглобката : " Има неща, които са погрешни. Има злоупотреба с власт. И като част от сглобката имал също толкова право, колкото всеки друг, да изразя мнението си." Де Ристьо призна, че гласът му е по-силен заради конкретната ситуация, и обеща да го използва "винаги, когато види очевидна злоупотреба с власт". Общо 48-годишният актьор е участвал в над 7 филма, припомня Ройтерс.
6.
Мюнхен
03.12.2023 12:53:35
11
27
Престъпник,ти си най големия престъпник!
Наглец жалък!
5.
Laf
03.12.2023 12:28:00
9
31
Айде стига. Пази Боже България от такива като тоя бокл.к. Трябваше отдавна да сме го забравили и да е изгнил в затвора.....
4.
Бургазлия
03.12.2023 12:07:53
10
33
Пак бълнувания и объркани брътвежи на един психически неуравновесен бай Ганьо!
3.
Пфу
03.12.2023 11:35:39
15
34
Борисов е мършояд !
Никаква хигиена.
Пеевски и пидерастта Асена и всички, който му нареди Галя от Посолството, само да не му вземат пачките !
Най-голямото наказание за Борисов ще е ако му плиберат откраднатото и той и фамилията отвово да трябва да гледат прасета.
Дано !

Егати, какви са лицата на Евро-Атлантизма у нас !
Големи задници !
2.
Дуньо простия от Банкя
03.12.2023 11:11:36
7
40
То така беше и с комунистите, ял филии с мас и после подкрепи кака Ванче лайномета. Айде не на нас тия проста тикво!
1.
Народопсихолог
03.12.2023 10:52:05
10
55
е Бойко. Оправи си бакиите с къщата в Барселона и чекмеджето с кюлчетата и пачките от по 500 евро, сега вече може и за големия взрив да говори, теорията на Айнщайн да обори и каквото му душа сака.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори