×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Време е за елиминации: Абсолютната лудница "сезонен турнир" в НБА с българска следа и топ коефициенти от efbet


01 Декември 2023, Петък, 11:58 ч.
Автор: Флагман.Бг

Голямата разлика с плейофите в НБА е фактът, че мачовете не са в серия, а директна елиминация

Огромно попадение се оказа решението на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) да направи турнир по време на редовния сезон в шампионата. Така нареченият "In-Season Tournament", който се явява нещо като "Купата на НБА", се радва на огромен интерес, а вече са ясни и всички четвъртфиналисти в историческото първо издание на надпреварата. И с топ коефициентите на efbet за турнира можем да се запознаем и с това кои са фаворитите и кои аутсайдерите! 

Сезонният турнир в НБА с българско участие 

Най-добрата новина за България е фактът, че с невероятното представяне на Александър Везенков срещу Голдън Стейт Уориърс Сакраменто Кингс успяха да се класират за топ 8 в турнира. И имат шанс да достигнат до "финалната четворка", която ще се проведе в Лас Вегас. 

В четвъртфинален дуел "кралете" и българското крило се изправят срещу Ню Орлиънс Пеликанс, и то у дома, тъй като спечелиха домакинско предимство в групата си. 

Голямата разлика с плейофите в НБА е фактът, че мачовете не са в серия, а директна елиминация. Тоест, победителят в мача продължава напред, а загубилият - отпада от турнира. 

Към настоящия момент Сакраменто Кинс са сред фаворитите за класиране към полуфиналите, а коефициентът в платформата за онлайн спортни залози efbet.com за краен триумф на калифорнийци е 6.60*.

Кой е фаворит за спечелването на сезонния турнир в НБА? 

Лос Анджелис Лейкърс с ЛеБрон Джеймс в състава си е другият по-изявен отбор от Запада, който според efbet има шанс за трофея. "Езерняците" са с коефициент 6.60* за победа в надпреварата - същият като на Кингс. 

Големият фаворит на букмейкъра е отборът на Бостън Селтикс (4.00* коефициент). "Келтите" са в отлична форма, като оглавяват класирането в Източната конференция в редовния сезон, а освен това са и основен фаворит не само в сезонния турнир на НБА, но и за титлата в шампионата. 

Фаворит №2 е Милуоки Бъкс - шампионът в НБА през 2021 година. Коефициентът за "елените" е 4.40*, което означава, че трейдърите в efbet дават сериозно предимство на топ отборите от Източната конференция. Ето и коефициентите на efbet за спечелване на турнира за всички участници в елиминациите: 

  • Бостън Селтикс - 4.00* 
  • Милуоки Бъкс - 4.40* 
  • Сакраменто Кингс - 6.60* 
  • Лос Анджелис Лейкърс - 6.60* 
  • Финикс Сънс – 7.60* 
  • Ню Орлиънс Пеликанс - 13.00* 
  • Индиана Пейсърс - 14.00* 
  • Ню Йорк Никс – 15.00* 

Всички мачове от НБА НА ЖИВО в efbet.com 

efbet предлага атрактивни коефициенти и пазари за мачовете от "лигата на извънземните", но платформата не се отличава само с това. Букмейкърът има права за излъчването на всички мачове от НБА, включително и предстоящите елиминации в сезонния турнир. Това означава, че всеки потребител на efbet.com може да гледа всяка секунда от мачовете на Сакраменто Кингс с Везенков в състава си, както и представянето на любимите си отбори. 

Ето и как изглежда програмата за елиминациите в сезонния турнир: 

  • 05.12.2023 

Индиана Пейсърс - Бостън Селтикс (02:30 часа българско време) 

Сакраменто Кинс - Ню Орлиънс Пеликанс (05:00 часа българско време) 

  • 06.12.2023  

Милуоки Бъкс - Ню Йорк Никс (02:30 часа българско време) 

Лос Анджелис Лейкърс - Финикс Сънс (05:00 часа българско време)

  • 08.12.2023 

Полуфинали във Вегас

  • 10.12.2023 

Финал

Топ коефициенти от efbet за всеки спорт 

Всеки ден букмейкърът предлага топ коефициенти не само за баскетбол, но и за всички спортове. Ежедневно в платформата могат да бъдат намерени десетки, понякога и стотици, събития с 0% марж - определени пазари със завишени коефициенти. От efbet предлагат 0% марж за футбол, тенис, баскетбол и още много други спортове. 

Хазартът е за забавление, а отговорността - задължителна 

Всяко направление на игралната индустрия е създадено за забавление. Хазартът не е средство за изкарване на пари - нито основни, нито помощни. Независимо дали става въпрос за спортни залози, казино игри или други, няма гарантирани печалби. Хазартът може да доведе до развиване на зависимост. Затова и efbet се придържа към принципите на отговорния хазарт, предоставяйки на своите потребители както контроли за разумно залагане, така и подробна секция за това какво е отговорен хазарт. Повече подробности можете да намерите както в сайта на efbet, така и в страницата на НАП. 


В категории: Спорт


България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори