×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гневен мъж нахлу в енергото в Силистра с компот и парти грил, направи си закуска


Гневен мъж нахлу в енергото в Силистра с компот и парти грил, направи си закуска
Явор Павлов от село Калипетрово протестира в офиса на електроразпределителното дружество в Силистра заради липсата на ток. Съставиха му акт
28 Ноември 2023, Вторник, 10:32 ч.
Автор: Флагман.Бг

Като не ми вдигат дежурните телефоните, идвам аз, каза той преди да започне да яде в офиса на електроразпределителното дружество

Гневен мъж нахлу вчера в офиса на електроразпределителното дружество в Силистра с парти грил, за да си препече филии за закуска, съобщава Нова телевизия. Причината за поведението си мъжът обяснява с това, че повече от 24 часа е нямал ток, а когато е звънял на дежурните телефони, никой не му е отговарял.

Цялата сцена беше заснета и качена в социалните мрежи, а клипът събра близо 3 милиона гледания. Във видеото се вижда как мъжът носи скара, дъска за рязане, хляб, колбас, дори компот. Охраната в офиса на дружеството прави опит да го спре, но той отказва да си тръгне.

Явор Павлов живее в село Калипетрово. В дома му вече има ток и той спокойно
 обясни мотивите си за своеобразния протест. „По принцип съм спокоен човек, имам сервиз. Това е начинът да се протестира, защото, ако си стоим вкъщи, нищо няма да се оправи”, твърди мъжът. Не смята обаче, че е прекалил.

Павлов е бил задържан за няколко часа и му е бил съставен акт. Предстои компанията да внесе жалба в прокуратурата за вандалско поведение.

„40 минути, след като нахлух в Енергото, токът дойде. Жена ми се обади и ми каза, че са го пуснали. Интересно ми е - моето ходене и скаричката ми ли оправиха тока? За 40 минути толкова бързо ли оправиха тези стълбове и жици?“, коментира пък в предаването "Тази сутрин" по бТВ Явор Павлов.

„Времето беше лошо – спор няма. Токът спря в събота и дойде в понеделник на обяд. 36 часа нямахме ток. Вода нямахме. Телефоните нямаха обхват“, добави той.

„В понеделник звънях 10 пъти. Отхвърляха ме. Вдигнаха ми веднъж и казаха, че ще ме прехвърлят на оператор. Никъде не ме прехвърлиха. Изнервих се, взех си скаричката и хляба. Децата ми вкъщи стоят гладни – трябва да ги нахраня. Животът си давам за тях. Отидох да направя сандвичи, после се озовах в полицията. Написаха ми акт. Полицаите не са виновни – вършат си работата“, каза още той.


В категории: Животът


16
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
16
Коментара по темата
16.
Само да ми паднеш лилипуте
28.11.2023 21:44:17
1
3
Ей лилипут малък,ходиш да се дървиш на възрастните служители които нямат пари да ди сложат троха в устата.Само да те набарам ше те натроша комплексар смешен.Излагате България бавняри като "подкрепяте" утайки като лилипута.
15.
Гледах
28.11.2023 14:37:50
3
5
Снощи изявата на този първобитен човечец. Та като каза, че и деца има , стана ми лошо. Това недоразумение на природата се размножава! Това е по- страшното!
14.
До 1,2,3,4,10,12
28.11.2023 12:46:31
1
4
Ти на училище ходил ли си бе непросветен? Демонстрираш уникално невежество!
13.
До 1,2,3,4
28.11.2023 12:38:07
2
5
Вие драскачо на тези четири коментара сте доказано неграмотен! За Вас няма словоред, правопис, препинателни знаци и т.н. Писанията Ви са една "гаща плява", но най много се смях на изписаната дума "монтиор". Но какво да се прави, толкова ви е интелектуалния багаж! МОНТЬОР. Препишете думата 100 пъти и ще я запомните как правилно се пише! Трагикомедия!
12.
AGEsh;lM
28.11.2023 11:46:12
5
2
до номер девет като си много умен смятай всичко и ако ти излезе сметката изкъм да станеш президент и министър и депутат че да мои ти да опраиш даржавата аз съм тоя дребния педал който ти се възхищава
11.
Мега прост народ
28.11.2023 11:39:19
4
14
Гневен мъж?!?!
Който плаче за лопата между очите. Деева и утайките с тъп ганьовски манталитет. Голям мъж, няма що..
10.
аевгтГЕ
28.11.2023 11:37:00
5
3
до номер 9 аве какви данаци се плащат ве аи ти си умен и явно много интелигентен да прав си аз съм нисък грозен и там всичко друго ама мисля реално какви данаци се плащат веее 5 милона души в българия които горедолу 1 милион си плащат данаците като си толкова умен аи ти направи сметка как от тези данаци да се платят всички разходи много неща мога ди кажа и вярвам и че всички други хора щети го кажат ти не мислеш добре не мои енергото да даржи на запас хиляди служители в година постояно да им плаща заплати че да може като завали един ден сняг и веднаго да го махнат незнам как ги мислиш
9.
До 1,2,3,4 и 5
28.11.2023 11:27:48
7
9
От 1-4 коментарите са писани от един и същ неграмотен, ниско интелигентен гражданин на Булгаристан!
Първо: Натрупалият 20см сняг “причини” такива неудобства като за 2м сняг!
Второ: вие май не сте стояли 36ч в зимни условия без ток?
Трето: ние нали си плащаме данъците и сметките за ток? Защо “великите” държавни а и частни служители, които са спечелели държавни поръчки не си вършат работата както трябва?
“Снегът ни изненада”- епизод 2635272726
Толкова ли тея почистващи фирми не могат да се справят с 20см сняг???? Как в другите държави успяват? Толкова ли от общините не успяха да изрежат клоните на старите дървета между блоковото пространство?? КАТ можеха ли да спират тировете на определено райони за да не затрудняват преминаването на леките коли??
Дебили-Ганьовци ясно, е че сте свикнали да живеете в пълен Хаус и кочина, обаче на нормалните хора им писна и заради това този човечец е постъпил по този начин, разбрахте ли сега?
8.
Кво бе одрязан език
28.11.2023 11:22:30
4
2
За затвора си боклук,,мойте деса,са харесвани,,...пуууу,дърта м....йо!
7.
Тлъста свиня
28.11.2023 11:16:39
5
6
Бих ли оправдала такива,които си нямат друга работа и използват интернет за щяло и нещяло,този знае ли ,дето се оправдават с 21 век винаги,че едно време е имало и много сняг и студ и ток няма,от притеснение завалията,яде големи селски филии и корема му виси на нз си къде,някой да е вземал от гражданите да чисти сняг , слободия,кой каквото иска и му изгодно това прави!?
6.
До тъпаците дето му се кефят
28.11.2023 11:16:14
6
10
аман от дебили. Тоз пък един ден няма ток и вече драма - тъпак смотан. Едно време като ви спираше бай Тошо редовно тока що не врякахте ве смешковци? Що не обяснявахте къв педал е бай Тошо и как е длъжен да ви пусне тока. Щяхте да гниете в някой затвор. Що не ходихте тогава в енергото да им държите сметка що ви е спрян тока. Сега през гадната демокрация селяните сте много смели - справедливост ще раздават. Тогава ходехте насрани и гък не казвахте що така?
5.
Хахахаха
28.11.2023 11:11:20
6
16
Уникален, прост ганьо! Какво му е виновен охраната? Защо не се направи на мъж пред милиционерите? Оператора е два пъти по-прост от тоя олигфрен!
4.
zsfsdhg
28.11.2023 11:02:27
6
4
да ве даваите минусите на първите три коментара щот истината маи не ви понася аи са замислете малко ааа ???????????????Ю
3.
aweee
28.11.2023 10:55:35
7
4
много неща мога да кажа ама не си струва такае ще ни се пада тука всички българи включително с мен сме едни отайки много говорим много разбираме и накрая кво 60 години не моем да опраим даржавата и аз съм им бесен ама да ходя да прая циркове стига е ама аз кви ги говоря тои сигорно не знае и че и по друг начин пак могат да станат нещата пък и не само тоя е нямал ток и много други хора тои вместо да отиди като един доблестен гражданен да ходи да помага да се махни аварията не на него му е било по лесно циркове да праи да ходи да се е б ее
2.
sfknJ<SZMV
28.11.2023 10:49:13
7
5
и ко бил монтиор пък не знае как да си нахрани децата си без ток всичкото ядене на света ли се готви на ток ве
1.
сфсфда
28.11.2023 10:46:17
10
5
да ходи да се ш ии ба тоя само циркове прай ама то аз съм тъкъв глупак тя простотията тапизма и всякви други къв пример дава като не е доволен съд и тва ама не щот неможе да си го позжоли и ко да праи са е сетил да праи циркове аи да го съдят за непрелично поведение
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори