×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Една кола на семейство не ви ли стига, софиянци? Общината ще управлява вашите имоти!


Една кола на семейство не ви ли стига, софиянци? Общината ще управлява вашите имоти!
Арх. Любо Георгиев става част от екипа на Васил Терзиев и има интересна визия за София
26 Ноември 2023, Неделя, 14:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ппоне вече няма да ви придобива апартамента, който не ползвате, както доскоро казваха, но ще го дава под наем

Архитект Любомир Георгиев става част от екипа на столичния кмет Васил Терзиев. Той ще е зам.-кмет по строителството, стана ясно тази сутрин, селд като самият арх. Георгиев съобщи новината в ефира на БНТ. Но не това бе най-интересното от гостуването му при Георги Любомиров. Далеч повече коментари от тук нататък ще провокират визията на архитекта за София. Вижте как политическият му опонент Георги Георгиев – бивш председател на СОС, коментира идеите на новия зам.-кмет.

"Една кола на семейство не ви ли стига?", уважаеми софиянци? Това ни пита назначеният за  съветник на кмета Терзиев и бъдещ зам.-кмет на София арх. Любо Георгиев.

Неделя сутрин, в студиото на БНТ арх. Георгиев изрича с революционен плам неща, от които ти настръхва косата. Не заради политическите ни различия с този пореден „спасител на София“, а заради Конституцията, която този човек тотално игнорира.

Обобщавам идеите на „звездата“ от екипа на Терзиев (само припомням, че арх. Георгиев беше служител на г-жа Фандъкова и изхарчи няколко стотин хиляди лева за писане на визии и стратегии, направихме му ревизия на харчовете и той напусна обиден):

  1. Допуска се максимум 1 автомобил на семейство. Повече от това е лукс. Ще вдигат данъка за втора кола.
  2. Общината ще управлява частните ви имоти - поне вече няма да ги придобива, както доскоро казваха, но ще дава под наем празните ви апартаменти. Точно така - общината ще ви е брокер - без да пита искате ли или не...
  3. Ако имате апартамент, то не можете да си правите каквото искате - така пишело в Конституцията. Не знам обаче в коя, може би в Димитровската или в Живковската. В настоящата такова нещо няма.
  4. И черешката на тортата - ако живеете в сграда - паметник на културата, няма да ви гонят да я оправяте, НО ще ви отворят двора за свободен достъп и "туристически турове".

На казаното от бъдещия зам.-кмет на София ще отговоря с цитат от действащата Конституция на Република България - чл.17, ал. 3: "Частната собственост е неприкосновена." Толкова.

Защо в предизборната кампания Терзиев и екипа му не казаха тези свои свежи "идеи" на софиянци? Така че ще плащаме, уважаеми съграждани, аз лично съм готов да дам безплатни „частни“ уроци по правна грамотност на тези хора, амбицирани да управляват не само града ни, но и апартаментите ни от тяхно име и за наша сметка.

p.s.

И за да не си помислите, че се заяждам и изопачавам - предлагам избрани цитати от изказванията на арх. Георгиев по БНТ:

Водещ: По отношение на втория автомобил в едно семейство, вие ли сте лансирал идеята, че за него трябва да се плаща по-висок данък?
Л.Г.: - Да, аз със сигурност съм на мнение, че притежаването на автомобил и то повече от един автомобил в градска среда трябва да е лукс. Пространството е ограничено, то струва пари.
Водещ: Не може всички на тротинетки да се качим, г-н Георгиев!
Л.Г.: Една кола на семейство не ви стига ли? Като че ли няма градски транспорт?! Аз се придвижвам с колело и с градски транспорт и не живея в центъра.

"Тази идея, че аз съм си купил апартамент и имам право на всичко не е реалистична".

"Не може да се мисли, че с покупката на имота, човек е платил и за улицата,  канала, дървото, парка и детската градина“.

"Собствениците на такива сгради не трябва да бъдат гонени, а да върнат парите по друг начин – например използване на дворовете или туристически турове."

p.p.s. Ето за разкош и фундаменталния цитат:

"Това е най-пазарната логика - да може да оперираме с ресурса, с който разполага София въобще."

Коментар на автора: София и общината "въобще" не разполагат с апартаментите на хората, били те и празни, неотдадени под наем. С тях разполагат собствениците им. И никой друг - поне според действащата Конституция.


В категории: Политика , София


49
Коментара по темата
49.
колю
28.11.2023 14:19:38
2
2
много е просто направете данъка за втори автомобил, регистриран на един и същи адрес да е 10 000лв за втори, 20 000 за 3ти и ще видите как трафика в града ще се оправи и няма да киснем по 1 час в задръствания всеки ден, кошмара на трапезица и на метро ще изчезне
48.
:)
28.11.2023 14:11:08
1
1
абсолутно съм съгласен за 1 кола на семейство, неможе комшията да има 3 коли и 2 от тях да се мърдат само веднъж седмично а аз където си платам синя зона да няма място къде да си паркирам колата след работа, ако на 1 адрес се ограничи да има маь 1 кола, трявика и задръстванията в Бургас ще намалеят и изведнъж ще се освободят много свободни паркоместа, а в същото време и замърсяването на въздуха ще намалее, не бъдете игоисти и изроди и си върнете колите за скраб, по този начин ще помогните на останалите хора да живеят по добре, а не да пречите с мизерното си празно съществуване и да раздате малки уродливи изродчета които един ден ще станат маркомани алкохолици и курви които да мислят само за собствения си гъз като вас
47.
БЕЗ КОЛИ В ЦЕНТЪРА
28.11.2023 10:11:34
0
2
ЯХВАТЕ ГРАДСКИЯ ПУШИЛКИ ДОЛНИ!!!!!!!!

ДРЕМЕ НИ КОЛКО ЛАПЕТА СТЕ ИЗСРАЛИ!!!
46.
Работник
28.11.2023 09:03:17
1
2
Като гледам и слушам то и 24 депутата ни са много!
И те да пътуват с градския транспорт,да дават пример!!!!
45.
гражданин на България
28.11.2023 07:14:14
1
3
Едно време една кола стигаше,но в сегашно време след като унищожихте всички заводи и фабрики и работим в разни фирмички за да оцелеем с какво да отидем на работа?
Едно време работихме на 3 смени и не се страхувахме да ходим пеш до работата си,а сега през деня се страхуваме да вървим от педофили,наркомани,джебчии,бездомни кучета и т.н.!!!
Няма автобуси до раб.ни места с какво да отидем, например в индустриалната зона в Бургас?
Започвам работа в 7:00, но трябва да сменя 3автобуса ,един от които идва в 7:30как да отида, и няма близка соирка до работното място?Ако ползвам такси,няма смисъл да ходя на работа!
Много е лесно да се говори,това можеш да го плямпаш по времето. на Т.Живков,а не сега!
Вие,управниците сте виновни за всичко!
Закрихте всички заводи и фабрики,големи фирми,нали вие сте добре и получавате големите си заплатки от нашите данъци,друго не можете да измислете!
Работя,печеля,спестявам ще си купя каквото искам и каквото законът позволява!!!Щели да вземат жилища,къщи и т.н!
Ще си разполагаш със това което имаш,а не аз съм си отделял от хапката да пестя,той щял да го вземе,ще вземеш на кукуво лято,много сте малки да грабете още в началото!!!!!
Този път няма да ви огрее!!!!
Тия измислени идеи ще си прилагате у дома!!!!
44.
Комуняга
27.11.2023 13:10:15
1
8
Мирише на комуняга. Дядо му в Ада сигурно се гордее с него. И към Софиянци един въпрос: Не ви ли е срам да гласувате за ПП-ДБ? Те са по зле и от ДПС, и от БСП.
43.
пожар
27.11.2023 10:59:21
0
5
Този архитект се самопоканва в БНТ, за да се самопровъзгласи за зам.кмет на София, сам си пише във флагман положителни коментари, самовлюбен и самодостатъчен....
42.
ТБС
27.11.2023 09:29:17
0
8
ТоА дебил веднагически да изземе автопарка на държавна администрация, парламент и министерства. После да им даде имотите под наем е да ти отива.и за туристически посещения. Семейните паразити да пътуват само с градския транспорт. Ако това мине е издържи една година, да го направи и за данъкоплатците. Та прайш предложения дебил, първо то прилагаш върху себе си е тези, което паразитират върху нас. Понеже си малоумен паразит и не се учил история, ще те светна, че ние нова сме то живели няма как да те мине номера без да стане страшно.
41.
До 40
27.11.2023 08:15:45
0
11
Ние четящите не вярваме сляпо на флагман намерихме видеото и го гледахме.
Този архитект има идея "доброзорно" да ме накара да си давам имотите под наем, твърди че съм ги придобил с цел инвестиция, и трябвало да печеля наеми от тях или да продавам, което до днес не бе задължително, а той иска да вкара в наредбите на общината задължение да печеля от имотите си. Ми ако не искам, ако искам да си имам 10 апартамента в София ей така да си ми стоят, плащам си им данъците, дали ще печеля от моите имоти си е моя работа.
А за автомобилите плащам общински данък, застраховка и синя/зелена зона, колко автомобила ще имаме си е наша работа!
Достатъчно плащаме и данък сгради за инфраструктурата която той ни обяснява че не сме купили заедно с жилището. Ако ще купувам инфраструктура на улицата пред апартамента си, би трябвало не само да я ползвам безплатно, но и аз да решавам кой ще я ползва и кой не, докато е собственост на общината си плащам за да ползвам. Той казва не съм бил купил канализацията под асвалта пред жилището, да не съм я купил, но ми вземат такси за да я ползвам. ВИК ми начислява в сметката към всеки кубик ползвана вода такса канал!!!
40.
Пак на флагман небивалиците..
26.11.2023 22:14:08
8
1
Не знам колко трябва да си прост и малоумен, за да повярваш на автора на флагман, който хал-хабер си няма от идеите на този архитект... жалко и че не могат лично да се срещнат с него, да му направят интервю и да го публикуват..
39.
Нали искахте капитализъм
26.11.2023 21:42:48
1
5
Ето ви. Даже много ви забавиха.
38.
До 37
26.11.2023 21:29:09
1
8
Те всички около Терзиев , включително и той имат мъже, каква жена ще му взимаш !?!
37.
хм
26.11.2023 19:54:56
1
15
Замислям се тоз, ако през последните 2 години, жена му не му е ражала дете, трабва да вземе да даде да я ползвам аз, да роди на мен, после ще я дадем на някой друг и така.
Какви са тези глупости, Имам деца близнаци, и сина и дъщерята навършиха 18г и си купиха коли, но все още са ученици и живеят у дома, с моята общо три коли за жилището. Питам само 18 годишните ми деца от моето семейство ли са или в жилището живеем три различни семейства? Та колите на едно семейство ли са или са на три различни семейства?
А ако съм купил да изплащам преди 10 години апартамент за сина, когато порасте да има, този апартамент общината под наем ли ще иска да го дава?
36.
Габи
26.11.2023 19:20:30
0
13
Да бъдат спрени служебните коли на всички малоумни защитници на това диктаторско предложение. Явна в София живеем най-голямите дебили след като бяха избрани тези умопобъркани.
35.
Габи
26.11.2023 19:19:39
0
12
Да бъдат спрени служебните коли на всички малоумни защитници на това диктаторско предложение. Явна в София живеем най-голямите дебили след като бяха избрани тези умопобъркани.
34.
Пешо кура
26.11.2023 19:03:54
6
2
Прав е човека
33.
1
26.11.2023 18:31:13
10
7
АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!В АМЕРИКА И ЕВРОПА ОТДАВНА ТЕЗИ МЕРКИ СА ВЗЕТИ ДАНЪК ЛУКС 2РА КОЛА
32.
Hdkz
26.11.2023 18:30:44
0
9
Ако си бяха стояли на село Софиянци, сега нямаше да имат тия проблеми.
31.
Гест
26.11.2023 18:16:08
2
18
А за второ дете по еисок данък?
Че и то място заема и канал ползва, а третото направо да го взимс общината за крепостен.
Ако си неуспял кретен си оставаш такъв завинаги!
30.
XX
26.11.2023 18:15:55
8
10
И пичът е прав - не само в Барселона, а и в Холандия на която искате да приличате, ще ви влязат във дома и не можете да ги изгоните. По закон. И дано така стане и у нас, защото това заслужавате про'с'таците дето гласувате за ЕС.
29.
XX
26.11.2023 18:13:36
1
20
До 4

"Как можахме да изпаднем до тези уроди, да се разпореждат с живото ни!" - ми на 2 Април и на 22 Октомври излязохте и сами гласувахте за тях. Защото СТЕ про'с'таци.
28.
Честито на столичани
26.11.2023 17:58:16
1
16
ПП- два дебила, ето сила!
27.
БКП
26.11.2023 17:21:07
1
17
Когато човек си играе с чурката резултата се изразява в уууникални и възвишени мисли.
Жълто-паветниците и умно-красивите глахунгери ще се наиграят!
Розовите бузки стават за всичко друго но не и да управляват близо 2 млн. град!
26.
Тревор
26.11.2023 16:53:48
3
23
Тоя ще яде бой някъде
25.
T
26.11.2023 16:53:42
2
10
Не бе как една кола по две ма члем от семеиството на жената една да се вози и една по стара за работа . За мъжа една да се вози и една за лов . Тая държава трябва да се храни от данъци нищо че снегорини и пътища имаме само на хартия .
24.
nezavisim
26.11.2023 16:29:14
2
9
Mnogo e stranno-ne se li iziskva udostoverenie ot medicinski specialist za zapocvane na rabota v sofiiska obstina .Tozi individ/ L.Georgiev/ po vsyaka veroyatnost e na otcet kam psihodispanser -nai-veroyatno na tn. rezim 5.
23.
Шок! Бонба! Хипотенуза!
26.11.2023 15:55:23
5
16
Аз не знам кой идиот си мисли, че може да прави каквото си поиска с имота, защото така пишело в конституцията. Ами НЕ МОЖЕ да правиш каквото си искаш. Има си ЗУТ, ЗУЧК, ЗООС, закон за водите и една камара други нормативни актове, които поставят ограничение на ганьовците. И слава Богу, че е така, защото на територията пребивават достатъчно количество тъпунгери, които биха осрали до безкрайност пейзажа. Не че и сега не е осран от Ганя с безобразно застрояване, екологичен талибанизъм и клошарство, но все някакви норми се спазват все още.
22.
Трол
26.11.2023 15:49:57
6
33
Това недоразумение да стяга куфара и да замиава в Беларус да си предлага идеите! Той ще решава какво да прави с имотите на хората и кой колко коли ще има! Като му се родят 2 деца, които учат и ходят на детска градина в различни краища на София, защото места да ходи да ги разнася с градския транспорт! Аман от разбирачи!
21.
Пожар
26.11.2023 15:32:05
5
37
Терзиев да излезе и публично да запознае софиянци с новото бедствие което ги чака-арх.Любомир Георгиев.Медийние изяви на самопровъзгласилия се за зам.кмет по "градска среда и благоустройство", показват визията на един профан как да се лишат хората от граждански и конституционни права.Всеки човек които има апартаменти и коли и плаща данъци има право на улица, ток, вода, канал и тн.т.Всичко останало от вида "няма човек-няма проблем", " няма автомобил няма проблем", напомня за едни други мракобесни времена..
20.
Да допълня 14
26.11.2023 15:31:55
1
36
Толкова се "развива" Бургас, че летище Бургас на практика не работи и повечето полети са пренасочени към Варна. Колите са най малкия проблем на град Бургас, град който от всеки квартал може да стигнеш до центъра за 20-30 мин. А като заговорихме за центъра, там е такова мъртвило, масово площите които се отдават под наем са празни и няма човеко поток а като заговорихме за хора след 18:00 няма жива душа навън....
19.
я
26.11.2023 15:25:23
3
34
В Софийската конституция може и да пиша така ама в Бургаската не пише Е софиянци нали сте хитри свраки та си избрахте джендърите на Спаси София Хубавичко ще ви спасят та чак ще заревете от радост Да са ви честити новите управници
18.
Радул
26.11.2023 15:23:45
8
12
Флегмани, за пореден път ви казвам - купете си по една книга и я прочетете!
Статията ви е пълна с грешки. Срамота! Ако Касабката не ви дава пари и нямате възможност ще ви подаря по една книга.
17.
*********
26.11.2023 15:21:56
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
16
26.11.2023 15:19:19
24
10
Малко им е,Сулю и Пулю с по 5-6 апартамента и по 5-6 коли,като имате повече,ще плащате повече
15.
ПП-ДБ-СС са усул секиджии
26.11.2023 15:10:33
4
28
Премиерът не е научил най-важния урок на властта - че тя е в името на хората, а не за личния му комфорт.
И му препоръчвам да не се заиграва с шегички, а да работи.
14.
Do Bg
26.11.2023 14:57:06
6
42
Гаранция си някой чиновник или някой на който тейко му има пари и не си се бъхтил за прехраната си! Град Бургас боксува защото няма икономика, няма индустрия! Затвориха Бургаско пиво, Камбана, Винпрома а в Лукойл работеха 30 000. Града се обезлюди защото единственото което се прави е да се строят кооперации на всяка свободна полянка! Няма къде да работят хората, за това въпреки присъединените села към Бургас, населението на града е намаляло 40 000 за последните 5-6 години! Намерил, че премерил да лее акъл. В повечето семейства втората кола е необходимост а не каприз! До кога ще се приемат простотии да се стриже само народа, който и без това едвам свързва двата края!
13.
аз
26.11.2023 14:50:57
7
51
НА ТОЗИ ОЛИГОФРЕН САМО КАТО МУ ВИДИШ ПОГЛЕДА....И СТАВА ЯСНО,ЧЕ НЯМА ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯ МОЗЪК
12.
всеобщо мнение
26.11.2023 14:47:20
8
43
ТОЗИ КРЕТЕН НА КАКВА ДРОГА Е ???
ИЗТРЕЩЯЛ МАЛОУМНИК
11.
bg
26.11.2023 14:46:15
51
22
Община Бургас да си отпуши ушите и да вдигне сериозно данъка за втори автомобил регистриран на един адрес на живущите в Бургас. Сериозно градът изостава от София и поради махленско и провинциално мислене.
10.
пак този
26.11.2023 14:45:56
5
44
На тези идиоти, кой им дава трибуна? Това са простотиите на един измислен кмет, който не знае къде се намира. Само сменят една маймуна с друга. Ама какво да очакваш от софийския капацитет.
9.
Ади сега
26.11.2023 14:44:32
3
23
софиянци да продължат да се борят с "комунизЪма". После и в провинцията.
8.
Ха Ха
26.11.2023 14:40:40
3
22
Хората по 3 имат тоя галош за 1 говори. 1 за тати, 1 за мама и 1 джип за лов и риболов
7.
XX
26.11.2023 14:36:01
9
35
кво ривете ве? При комунизъма е така - държавата ви изземва и прави каквото си иска с имотите ви. Няма частно - всичко твое е мое и всичко е общо. Нали много ревете за бай Тошо и комунизма - ей ви го. По соца колко имахте повече от една кола а? Нали беше много хубаво тогава.

Сега да направят и да можеш да имаш само нова кола дето не замърсява и да я чакаш по 10 години та съвсем да се върнете и се сетите колко яко беше :)
Аре Николов кво чакаш пълни хазната и ти :)
6.
е
26.11.2023 14:31:23
25
20
Купете си колкото си искате коли, според нуждите на семейството ви и гаражи за тях. Ползвайте ги. Те с а ваша собственост. Паркирането на обществено място място, обаче е друга риба. Общината решава не според вашите нужди, а според нуждите на гражданското общество в конкретния район.
5.
100 години назад и 40 вляво
26.11.2023 14:21:23
3
57
Ако имате апартамент, то не можете да си правите каквото искате – така пишело в Конституцията. Не знам обаче в коя, може би в Димитровската или в Живковската. В настоящата такова нещо няма.
4.
Типичен педал смукател
26.11.2023 14:18:15
13
82
Нали са сингъли, нямат деца и жена, за това една кола им стига.
Как можахме да изпаднем до тези уроди, да се разпореждат с живото ни!
При Бойко бе 100 пъти по-нормално, поне такива педалски извращения нямаше....
Каквото сами си направим и Господ не може да ни помогне!
3.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо
26.11.2023 14:17:37
14
70
Ако семейството Ви се състои от двама души , които сутрин трябва да пътуват в различни посоки за да отидат на работа - то тогава ЕДНА кола е абсолютно недостатъчна ! А басните със Софийския градски транспорт ако обичат да ги приказват на тия , на които им се налага да сменят две или в повечето случаи ТРИ линии ! Капака на всичко обаче са празните апартаменти , които ОБЩИНАТА видите ли ще дава под наем ! Разбирай - ще прибира КИНТИТЕ от наема ! А иначе данъците са си съвсем башка ! Те са ДРУГА бира ! И какво остава за собственика ? Единствено и само да плаща , да плаща и пак да плаща , без да получава нищо насреща ! Сори , господа демократисти , ама това и в Екваториална Африка го няма !
2.
Кую
26.11.2023 14:13:13
5
70
Дразнител. Ще му играят лопатката по празната манерка.
1.
дебили бургас
26.11.2023 14:11:24
8
82
ПП- психопат и педераст!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др.
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори