×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заплашваха ме, след смъртта на Стефан се опитаха да ми вземат бизнеса, разкри Бояна Шарлопова


Заплашваха ме, след смъртта на Стефан се опитаха да ми вземат бизнеса, разкри Бояна Шарлопова
Още на 40-ия ден дойдоха в офиса да ме плашат, да искат някакви пари, върху които нямаше законова форма да бъдат платени. Бяха пратили човек от силовите групи да ме плаши, твърди Бояна
26 Ноември 2023, Неделя, 11:22 ч.
Автор: Флагман

Месец преди да почине мъжа ми, си бях казала, че не мога да живея без него. И съдбата си направи лоша шега с мен, призна вдовицата на Шарлопов

"Винаги съм вярвала в любовта и че ще ми се случи нещо специално, не съм очаквала, че ще мина през всичко това. Това сподели в началото на разговора си с Мон Дьо пред Нова тв вдовицата на Стефан Шарлопов - красивата Бояна Шарлопова.

"Последните години за мен бяха един път, който трябваше да извървя сама. Месец преди да почине мъжа ми, си бях казала, че не мога да живея без него. И съдбата си направи лоша шега с мен. Сега съм по-смирена. В този момент се чувствам много стабилна.Успях да се намеря, да се изправя срещу себе си и да се харесам - такава, каквато съм. Зад доброто момиче Бояна има и едно не толкова добро. Имаше моменти, в който губех вяра в Господ, сърдех се, а всъщност това е било част от мен, нещо, през което трябваше да мина", сподели Бояна, която не крие, че все още се учи на много неща.

"Не смятам, че съм лидер в бизнеса по начина, по който Стефан беше, но мисля, че поддръжам това, което той правеше. Опитвам се да остана в женската си енергия, но да съм категорична. В интерес на истината резултатите, които показва бизнеса в последните две години, са много добри. Чак тогава си повярвах, че мога да се справя. Най-трудното ми решение беше да се разделя с Ева - голямата дъщеря на Стефан от първия му брак. Тя взе решението и аз трябваше да я подкрепя и да я пусна. Никога преди това не съм си представяла, че ще се случи. Мислех, че сме силни и ще се справим. Беше голям шок за мен, наистина не го очаквах, защото съм я приемала като дете, въпреки че не е мое дете. Приемах я за много близък човек, много. Тя взе решение да не се занимава с хотелиерски бизнес, иска нещо по-пасивно, тъй като има две деца, за които иска да се грижи. Хотелската част остана за мен. Поддържаме отношения, но вече не са такива, каквито са били. Имам специална връзка с дъщеричката й, една много чиста любов. В мен има тъга от нейното решение, която си стои в мен, вече две години", не скри болката си Шарлопова.

Бояна Шарлопова наследи част от империята на съпруга си и твърди, че се справя много добре

"Наложи ми се да имам тежки раздели със съдружници на мъжа ми. Много от приятелите, които имахме в близкия си кръг, вече не са в моя приятелски кръг. Не им хареса, че аз продължих да живея. Казах на много от тях, че продължавам живота си, защото имам четири деца и трябва да им дам пример. Тези, които най-силно ме съдиха, се оглеждаха и всъщност виждаха себе си в мен. Опитаха се да ме мачкат. Имах заплахи. Още на 40-ия ден дойдоха в офиса да ме плашат, да искат някакви пари, върху които нямаше законова форма да бъдат платени. Бяха пратили човек от силовите групи да ме плаши. Изгоних го! Имах едно списъче с имена на хора, които дължаха пари на Стефан. И още едно, на което имаше имена, по-малко, на които той дължеше пари. От второто всичко съм изчистила, но първото стои", призна още тя.

Наскоро Бояна Шарлопова се похвали с много голям успех - вече е дипломиран психотерапевт. "Пораснах. Имах моменти, в които се затварях, гледах в една точка. Това е петият мъж, който губя за последните си пет години. Бях в Бали на един ретрийт. Трябваше да приема - хората, такива, каквито са, добри, лоши. Когато се върнах получих втори удар - баща ми се оказа неизлечимо болен и ще си отиде до дни. Тази загуба ме сломи. Все още плача и ми е тежко. Понякога имам някакви депресивни нотки. Имам още какво да уча. Аз съм щастливка, че всички мъже в моя живот са ме обичали много. Стефан, дядо ми, баща ми, споделя Бояна и не крие, че в момента се чувства много обичана, а и обича.

"В момента се чувствам обичана и обичам. Хормоните на щастие - допамин и серотонин са във високи нива. Не съм с шофьора си, нито с бодигарда. Не искам да афиширам засега човека до себе си, не искам да му причинявам това. Когато дойде момента, ще го направя.

Дъщерята на Стефан Шарлопов от първия му брак - Ева сама поискала да се оттегли от бизнеса, твърди Бояна 

 


В категории: Животът


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
16
Коментара по темата
16.
Хихи
27.11.2023 05:25:48
1
0
Бульо какви силови групировки? Ако бкп и дс решат да си искат парата досега да си зела бичовете ако не им в дадеш.
Или забрави как Боко подкара много по богатите от тебе,Баневи,Стайкови,че и Черепа последния под натиска на посолството.
15.
любопитен
26.11.2023 20:31:12
0
3
Що не даде тия списъчета на НАП и Икономическа ....
14.
Фекрет Стораро
26.11.2023 14:17:30
3
13
16 операции нормално да ревеш за пара
13.
Дааааа
26.11.2023 13:58:41
5
19
Секна златната касичка, въпреки наследените милиони парите свършват бързо. Ревът е голям. Някои освен със сви.ки не могат да изкарат и 5 лв на месец. А като одъртеят о проституцията вече не върви
12.
26.11.2023 13:26:16
9
30
Напълно в реда на нещата е да наследи бизнеса на мъжа си. Все пак четири деца има от него. Очевидно не е някоя еднодневка. Тя е неговия избор. Както се казва - докато смъртта ги раздели! Да е жива и здрава жената, да си гледа децата! Завистта и злобата на българина е безгранична и непреходна, за съжаление!
11.
gold digger
26.11.2023 13:21:49
3
33
още 20 годишна е била като е тръгнала с дядо си,бах тая любов,едва ли е нещо свързано с пари,само истинска необяснима любов е била,няма голяма разлика с мангалките които седят на главната в комлука и бачкат здраво за пари
10.
do 9
26.11.2023 13:01:41
5
34
Що ве.....ко те бърка с кой се еве.....
Свободна жена е,пусито си е нейно,на който иска,на него ще пусне.....
9.
1
26.11.2023 12:37:31
7
29
тая пък дет се еве с шофьора си
8.
И защо ?
26.11.2023 12:26:54
3
52
Факта, че направи това интевю при МонДьо показва колко и е акъла !

Психоложка, терапевтка, със сериозен и разнообразен бизнес и да говориш лични, емоционални моменти по телевизия.
И защо ?
Какво искаш да кажеш с интервю при този нелеп индивид ?
На кой му пука за теб ?
Кой ще те приеме на сериозно ?

Смени си терапевта. До тук лечението ти е неуспешно.
7.
Elo
26.11.2023 12:22:06
3
47
Накрая на статията пише че е щастлива с друг. Толква за изкуфелия шарлопов, но паричките му имат значение.
6.
Vivn
26.11.2023 12:18:08
10
40
Що не пишете за вдовиците на полицайте дето бежанците ги премазаха
5.
Lelia poli
26.11.2023 12:16:24
6
59
Колко жени остават вдовици без една стотинка никой не пише за тях, тази се къпе във шампанско , има 200 слуги, 300 ебача но е тъжна и търси разбираме.
4.
мен
26.11.2023 12:00:38
8
44
Много честна , па ШОФЬОРА и чешеше сърбела , и още я помпи .Света вода ненапита . Съсипа Созополис .
3.
Puli
26.11.2023 11:51:11
6
52
Взе милионите на готово сега жертва.
2.
Бирника
26.11.2023 11:50:47
6
46
Какъв бизнес?
Те кредитите много. До година две ще се продават хотелите.
1.
Гнила ябълка
26.11.2023 11:40:54
4
55
В страната на мутрите е така
.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори