×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Страната е в капан на снега, ето кои пътища са затворени


Страната е в капан на снега, ето кои пътища са затворени
Най-сериозна е ситуацията във Врачанско, в град Бургас няма почти нито една паднала снежинка
26 Ноември 2023, Неделя, 08:24 ч.
Автор: Флагман.БГ

Придвижването почти навсякъде е затруднено

Посрещнахме първия истински снежен ден в страната. Придвижването почти навсякъде е затруднено. Сняг вали или е валял в последните няколко часа в Плевен, Враца, Шумен, Добрич, Варна, Ямбол Пазарджик, Хасково, София, Русе, Кърджали, Перник, Смолян, Габрово, Кюстендил, Видин, Сливен, Ловеч, Велико Търново, Бургас, Пловдив Благоевград, Силистра и в района на Омуртаг, Антоново и прохода „Петрохан”. Пътните настилки са предимно мокри, по високите и усойни места - заледени и обработени за движение при зимни условия. Намалена видимост поради мъгла до 50 м има в прохода „Шипка“, а до 100 м в прохода „Република“, Павел Баня, Гурково, Мъглиж.

Проходи:

„Котленски“ - отворен за всички МПС; „Предел“ - затворен за МПС; над 12 т;  „Приморски“ - отворен за всички МПС; „Републиката“ - затворен за всички МПС; „Ришки“ - отворен за всички МПС; „Печинско“ - отворен за всички МПС; „Превала“ - затворен за МПС; над 12 т; „Рожен“ - затворен за МПС; над 12 т; „Троянски“ - затворен за всички МПС; „Айтоски“ - Движението по път III-208 през „Айтоски“ проход в участъка Айтос – Ябълчево от км 82+700 до км 94+200 е ограничено за МПС над 12 тона; „Вратник“ - забранен за МПС над 3,5 тона и над 10 тона на участъци. Срок до 30.12.2023 г.; „Петрохан“ - забранен за МПС над 12 тона, както и тегленето на ремаркета и полуремаркета, както и движението на МПС с дължина над 12 метра; „Дюлински“ - забранен за МПС над 3,5 тона; „Пампорово“ - забранен за МПС над 3,5 тона; „Твърдишки“ - забранен за МПС над 10 тона; „Шипка“ – затворен за всички МПС.

Магистрали:

Движението по магистрала „Хемус” от км 310 до км 375 е ограничено за автомобили над 12 т поради снеговалеж и снегопочистване Трафикът се регулира от „Пътна полиция”.

Основни пътища:

Пътят Варна - Добрич е затворен за движение на тежкотоварни автомобили, съобщиха от Областната дирекция на МВР в крайморския град.

Затворен за движение за всички превозни средства поради навявания е пътят Шумен - Силистра. Поради намалена видимост към 06:00 ч. е затворен за движение и първокласният път Шумен –Разград - Русе, съобщи за БТА говорителят на Областната дирекция на МВР Ася Йорданова.

Към 03:30 ч. в дежурната част на полицията е постъпил сигнал за настъпил инцидент на пътя Шумен - Велики Преслав. Изпратеният на място екип е установил, че при извършване на оглед на пътя и на опасно надвисналите клони служител на пътноподдържащата фирма е бил ударен от водач на лек автомобил. Мъжът е откаран за преглед в шуменската болница. Към момента няма информация за състоянието му.

Затворени за движение на леки автомобили до 12,5 тона са всички пътища от републиканската пътна мрежа на територията на област Добрич, съобщи за БТА дежурният в Областно пътно управление. Към момента девет машини работят по почистване на направленията.

Обстановката във Врачанско

Пътищата от Враца към София са затворени. Тази сутрин около 6:00 ч. АПИ ограничи движението по отсечката Мездра – Роман. Пътят към Ботевград също е затворен. По трасето към Оряхово има нападали клони и дървета по пътното платно.

Снеговалежите в Русенско и Разградско

Множество клони са нападали по улиците в Русе. При изхода на града в посока Велико Търново тежкотоварните камиони изчакват в километрични колони. Въпреки усилията на АПИ, по пътя са се образували високи преспи. На около 10 километра преди Бяла има закъсали тирове.

Затворен е и пътят към Разград. От АПИ съобщават, че в цяла Разградска област пътуванията се ограничават заради силния снеговалеж и намалената видимост.

„Дунав мост” е проходим за преминаване при зимни условия.


В категории: Времето днес


Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
9
Коментара по темата
9.
...
26.11.2023 14:36:44
0
0
Пишете дата, час на статията! Не се научихте.
8.
Пак този
26.11.2023 14:10:58
1
1
Поне имаме бронетранспортьори и ще може да измъкнем бедстващите. О не, забравих, че едни некадърници ги дадоха на Украйна.
7.
123
26.11.2023 12:31:00
0
4
Валя в Бургас, как да не е валяло. Горе долу от 10:40 до 10:43 ;-)
6.
До 4
26.11.2023 12:20:17
1
1
Не бе,ляв дебил е като Теб,ама вие не се отличават с интелект ,та да схванете.
5.
Език мой, враг мой
26.11.2023 10:26:44
1
4
Какво означава "почти нито една"?
4.
До 3
26.11.2023 09:26:17
9
5
Путин?!?! Ти тъп ли си е, спамаджия прост?
3.
евро-либерал
26.11.2023 09:08:33
12
9
Побъркано време !
Зимата да вали сняг !!!
И то бял !

Путин, няма да успееш да уплашиш гордите евро-бългапи с тази провокация.

Всички сме различни и свега трябва да е с неутрални, многообразни цветове.
2.
Фенко
26.11.2023 09:01:22
2
7
Нагоре към ханчето и Факия вали ,който иска да търси сняг ,тази посока да хваща . Към Малко Търново няма нищо
1.
ЪС
26.11.2023 08:54:04
3
5
Верно ли в Бургас е валял сняг?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори