×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Идва период на бурни промени за всяка зодия!


Идва период на бурни промени за всяка зодия!
Източник: Една.бг
Ключови думи: стрелец, флагман, новолуние
24 Ноември 2023, Петък, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Ето какво да очакваме от вълнуващия сезон на Стрелеца

Сезонът на Стрелеца е вече тук и обещава много приключения! Това е период, който насърчава нови възможности за растеж, развитие и изследване. Превключването от сезона на Скорпион към сезон на Стрелец ще бъде осезаемо. Това може да предизвика изблик на ентусиазъм преди началото на зимата.

След като сезонът на Стрелец започне, слънчевото светило ще бъде в Юпитер, управляващата планета на Стрелец. За щастие енергията на Юпитер може да засили добродушното отношение и приятелските връзки. Може да има известно първоначално напрежение по отношение на отговорностите и йерархиите, когато Слънцето в Стрелец е в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Тогава може да забележите, че някои от вашите връзки не протичат толкова лесно. Най-добрият начин да се справите с този транзит е да изберете добре кои битки да водите.

Малко след това един шестмесечен цикъл ще приключи по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Комуникативната Луна ще доведе до значителна промяна в общуването ви с другите. Някои може да се почувстват по-сигурни в своето образователно пътуване, докато други може да забележат огромно подобрение в работата си, ако е базирана на комуникация. 

Предопределените взаимоотношения и ангажименти ще влязат във фокус, когато Венера във Везни се противопостави на Северния възел в Овен и съвпадне с Южния възел във Везни на 29 ноември. Тъй като Венера се намира между възлите на съдбата, ще ви бъде от полза да обърнете внимание на всякакви модели или навици които вече не ви служат. Съзависимостта, липсата на реципрочност и прекомерното правене на компромиси ще трябва да бъдат разгледани, за да си осигурите по-здравословни и по-щастливи връзки.

Меркурий ще навлезе в Козирог и в предретрограден период на сянка от 1 декември. Тъй като планетата ще бъде в знак, управляван от Сатурн, може да се получат по-структурирани и професионални дискусии. Очаквайте да се захванете сериозно с работа по време на този транзит. Тъй като Меркурий също ще бъде във фаза преди сянка, може да искате да внимавате какво говорите и каква енергия излъчвате към света, за да избегнете бъдещи проблеми по време на ретроградния Меркурий, който ще започне по-късно през декември.

Венера, планетата на любовта, парите и красотата, ще навлезе в Скорпион на 4 декември. Въпреки че традиционната астрология обявява Венера в Скорпион за бедна на ресурси, този транзит все още може да създаде добри възможности. Находчивостта ще бъде ключова черта на Венера в Скорпион за осигуряване на финансови и романтично изгодни възможности. Въпреки това, може да се наложи да внимавате да не станете обсебващи, тъй като Венера в Скорпион може да доведе до това.

За щастие Венера в Скорпион ще формира тригон със Сатурн в Риби на 5 декември, така че този хармоничен аспект може да помогне за възпиране на всякакви потенциални клопки при финансови договорености и романтични възможности.

Друга ретроградност приключва на 6 декември, когато планетата Нептун ще се насочи към Риби. Зависи от вас да внимавате за всяка заблуда, която може да дойде с директния Нептун!

Ще се наложи да управлявате очакванията си, когато Венера в Скорпион се противопостави на ретроградния Юпитер в Телец на 9 декември. Тази опозиция ще ни насърчи да ограничим вълнението си и да не се впускаме безрасъдно в нови начинания. Това не означава, че не можете да планирате нови проекти и да мечтаете смело, но трябва да се убедите, че сте реалисти, докато вървите напред.

Нов шестмесечен цикъл ще започне на 12 декември с новолунието в Стрелец. Тъй като това е последното новолуние за годината, това може да е идеалното време да зададете намеренията си за това, което искате да внесете в 2024 г. и това, което искате да оставите в 2023 г. Тъй като Стрелецът се свързва с пътуване, образование и духовност, ще се появят нови преживявания, свързани с такива теми през следващите шест месеца.

Последната ретроградност за 2023 г. ще започне на 13 декември, когато Меркурий ще стане ретрограден в Козирог. Неразбирателство и проблеми с пътуването несъмнено ще се случат по време на ретроградния Меркурий. Тъй като Козирогът се свързва със структурата, авторитетът и работата, може да изникнат някои допълнителни проблеми в тези сфери. Възможно е да има повече сблъсъци на его и борби за власт на работното ви място. Знайте кога да се отклоните от безсмислена дискусия.

Слънцето в Стрелец ще направи тригон със Северния възел в Овен и секстил с Южния възел във Везни на 15 декември. Енергията, ориентирана към действие, предполага, че бихте могли да се почувствате изключително уверени, ако преследвате нова възможност. 

Може да се наложи да изясните как искате да стигнете от точка А до точка Б, когато Слънцето в Стрелец образува дезориентиращ квадрат с Нептун в Риби на 16 декември. Квадратът предполага, че нещо е било замъглено, така че може да се наложи да изгладите неяснотите, за да не се почувствате изгубени.

Ето какво да очаква всеки зодиакален знак от изпълнения с приключения сезон на Стрелеца:

Овен

Може да се почувствате развълнувани от следващия етап от вашето духовно пътуване, когато слънцето навлезе в Стрелец и зареди с енергия вашия девети дом на изследването и пътешествията. Въпреки това, може да се наложи да поработите, за да влезете в играта. След като премахнете всякакви умствени или емоционални блокажи, може да се почувствате готови да се захванете със следващия цикъл на вашия живот заедно с всичко, което той носи. Ако сте прекарали последните шест месеца в разглеждане на вашите възможности, пълнолунието в Близнаци на 27 ноември ще ви помогне да изясните дългосрочните си цели.

Не се изненадвайте, ако някои от вашите цели са възпрепятствани от финансови усложнения, тъй като Венера ще влезе във вашия осми дом на споделените ресурси на 4 декември. Но преди да инвестирате времето, енергията и парите си в нещо потенциално вълнуващо, може да поискате да направете пауза, когато Меркурий стане ретрограден на 13 декември. Може би е по-добре да изчакате, вместо да се втурвате, за да сте сигурни, че ресурсите ви няма да бъдат пропилени, особено ако все още не сте напълно сигурни в идеята си.

Телец

Не се страхувайте да поемете риск през сезона на Стрелеца, Телеци. Може да сте готови да инвестирате в нещо ново и да се откажете от нещо, което сте надраснали. Огненият шум на сезона на Стрелеца може да ви насърчи да бъдете по-смели с финансите. След като претеглите възможностите си и обсъдихте финансовите стратегии през последните шест месеца, може да се почувствате по-решителни по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември.

Може да имате шанс да сключите нови професионални договорености, когато Венера влезе в Скорпион на 4 декември, което може да доведе до невероятно успешен финансов период, ако работите с правилните хора. Този тласък във вашия просперитет ще ви помогне да се съсредоточите върху възможностите, които са в съответствие с вашите истински ценности, тъй като Венера в Скорпион ще се противопостави на ретроградния Юпитер в Телец на 9 декември. Освен финансови възможности, краят на сезона на Стрелец може да доведе до някои проблеми с пътуването когато Меркурий стане ретрограден на 13 декември. Проверете три пъти данните за резервацията си, преди да летите.

Близнаци

Сезонът на Стрелеца ви води към безкрайни възможности, Близнаци. Нови перспективи в романтиката и работата може да възникнат, тъй като Слънцето подобрява вашия седми дом на договорите и партньорството. Тъй като в този сезон на Стрелец има фантастични транзити за професионално израстване, това може да е точното време да търсите нови възможности в кариерата си. Придвижването нагоре по професионалната стълбица може да бъде възнаграждаващо, но трудно предизвикателство за поемане, когато слънцето в Стрелец се намира в квадрат със Сатурн в Риби на 24 ноември. След като разберете какво искате, ще сте готови да продължите напред до пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. За щастие, може да почувствате, че вашата упорита работа вече е започнала да се отплаща с напредването на сезона на Стрелеца.

Въпреки че се чувствате обнадеждени относно професионалните си перспективи, може да се наложи да сте реалистични за това колко време ще отнеме, за да постигнете целите си, когато Нептун се насочи към знака на Риби на 6 декември. С напредването на Нептун ще ви е по-лесно да повярвате в себе си, но поемете отговорност за реалното осъществяване на мечтите си.

Рак

Внимавайте да не отхапете повече, отколкото можете да сдъвчете през сезона на Стрелеца, Раци. Ако искате да свършите всичко безпроблемно, тогава бъдете реалисти относно възможностите ви. Поддържането на баланс между работа и личен живот не е толкова непосилно колкото може би сте очаквали.

Заявете вашите граници и очаквания, когато Меркурий влезе в Козирог от 1 декември. Създайте навици и поддържайте повече структура в ангажиментите си, така че да ги следвате, без да се изморявате, особено след новолунието в Стрелец на 12 декември. Бъдете кристално ясни относно вашите нужди и притеснения, след като Меркурий стане ретрограден в Козирог на 13 декември, тъй като иначе може да имате неразбирателства на работното място. Ще ви бъде от полза да водите комуникация в писмен вид, за да избегнете потенциални проблеми при разговор очи в очи по време на ретроградния Меркурий. 

Лъв

Излезте от зоната си на комфорт, Лъвове! Изразяването на себе си артистично и романтично е правилният начин да прегърнете сезона на Стрелеца, тъй като слънцето ще активира вашия пети дом на удоволствието и насладата. Но преди да похарчите твърде много пари за луксозни вещи или твърде много време за вашия любовен интерес, може да се наложи да спрете, за да обмислите колко точно искате да инвестирате, когато слънцето влезе в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Запомнете - можете да се забавлявате и без да пръскате много пари или да поемате постоянни ангажименти.

Може да се върнете към нещо, което сте обичали да правите като дете, когато Венера влезе в Скорпион на 4 декември. Последната ви романтична афера или творческо преследване може да бъдат един вид табу на сегашния ви етап от живота. Въпреки това, това вълнуващо начинание може да представлява изцеление за вашето вътрешно дете. Просто се уверете, че имате средства за всичко, което искате да правите, тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в Козирог на 13 декември. Следете банковите си сметки, за да избегнете случайни такси по време на този ретрограден Меркурий. 

Дева

Готови ли сте да се приберете у дома за празниците, Деви? Тъй като слънцето в Стрелец удря вашия четвърти дом на дома и семейството, може да има непрекъснато действие в личния ви живот. Това да бъдете с любимите си хора по време на празниците може да бъде хаотично, но всичко това може да се успокои, след като настъпи пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Може дори да получите новини, свързани с кариерата, с които си струва да се похвалите.

Ако искате да се видите или чуете отново с някой от миналото ви, може да имате шанс да го направите, когато Венера в Скорпион се свърже със Сатурн в Риби на 5 декември. Въпреки че може да е изкушаващо да бързате, по-добра идея е да забавите нещата, тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в Козирог от 13 декември. Изчакайте докато ретроградността приключи, преди да вземете важни решения или да поемете важни ангажименти.

Везни

Говорете, Везни! Слънцето в Стрелец активира вашия трети дом на комуникацията и общността, тласкайки ви да изразявате себе си без страх. Обикновено обичате да действате по-стратегически в разговор, но дръзката и откровена енергия на сезона на Стрелец ще ви насърчи да бъдете по-откровени от обикновено.

Опитайте да изразявате мнението си, без да се притеснявате какво мисли някой, когато Венера във Везни съвпадне с Южния възел и се противопостави на Северния възел в Овен на 29 ноември. Може да ви бъде от полза да бъдете брутално честни във вашите взаимоотношения. Помислете откъде произтича желанието ви да запазите мира, когато Меркурий влезе в Козирог на 1 декември. Докато обмисляте комуникационните си навици, може да се вдъхновите да започнете на чисто по време на новолунието в Стрелец на 12 декември. Можете дори да обновите комуникационните си умения, като проследите стъпките си и се отдалечите от лошите навици, след като Меркурий стане ретрограден в Козирог на 13 декември. 

Скорпион

Слънцето в Стрелец ще енергизира вашия втори дом на богатството и личните ресурси. Тъй като това е финансово фокусиран астрологичен период, може да почувствате, че нещо трябва да дадете, за да получите. Ако обмисляте да преследвате нови цели, трябва да си изясните подробностите, когато слънцето влезе в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Квадратът може също да привлече вниманието ви към това колко пари хвърляте на вятъра за несериозни неща, така че може и да се наложи да намалите част от разходите си.

Може да се почувствате по-уверени относно финансите си до пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Може да почувствате, че е време да се погрижите за себе си, когато Венера в Скорпион формира тригон със Сатурн в Риби на 5 декември. Може дори да стигнете до нов източник на доходи, особено ако все още търсите нови начинания по време на новолунието в Стрелец на 12 декември.

Стрелец

Развихрете се, Стрелци! Със слънцето във вашия знак, усилващо първия ви дом на идентичността, може да се почувствате по-големи и властни. Въпреки това може да се наложи да отхвърлите всякакви коментари от критични членове на семейството, за да продължите да се чувствате добре в кожата си, особено когато Слънцето се намери в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Хората ще казват това, което искат, без значение какво правите вие, така че се съсредоточете върху себе си и предотвратете достигането на отрицателна енергия до вас.

За щастие, може да имате няколко близки довереници, за които да сте благодарни по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Използвайте пълнолунието, за да пренасочите вниманието си към положителни, подкрепящи връзки, за да продължите да се чувствате добре през целия сезон. Любимите хора може дори да започнат да отбелязват вашите скрити таланти, черти и красота, когато Венера влезе в Скорпион на 4 декември. Хората ще видят нещо във вас, което може вие да не виждате в себе си по време на този транзит на Венера. Това може да ви даде представа за идеите, целите и плановете, от които ще се възползвате по време на новолунието в Стрелец на 12 декември.

Козирог

Когато слънцето в Стрелец започне да пътува през вашия дванадесети дом на подсъзнанието, може да почувствате, че изпадате в зимен сън. Сезонът на Стрелец ще има неспокойна атмосфера, така че може да почувствате, че нищо не се случва външно, докато емоциите ви се натрупват вътрешно. Може да си струва да проучите най-съкровените си мисли и чувства, когато слънцето в Стрелец влезе в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Отварянето може дори да е здравословно за вас, особено по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Пълнолунието ще приключи шестмесечен цикъл на изпробване на нови здравословни навици и процедури, така че може да забележите съществена промяна в начина, по който управлявате емоционалните си колебания.

Ако искате да зададете намерения да работите върху нови механизми за справяне, тогава можете да направите по време на новолунието в Стрелец на 12 декември. Възможно е обаче да имате проблеми в комуникацията, тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в Козирог само един ден след новолунието. Въпреки че ретроградният Меркурий вероятно ще бъде труден, тази енергия ще ви помогне да работите върху комуникационните си умения и да формирате трайни подобрения във вашето психично здраве.

Водолей

Няма по-добро време да разширите социалния си обхват от сезона на Стрелеца, когато слънцето засяга вашия единадесети дом на връзките. Но преди да създадете нови връзки, може да помислите какви хора искате да поканите в кръга си, когато слънцето в Стрелец е в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Гарантирането, че вашите ценности са в съответствие ще бъде наложително за една дълготрайна връзка. Това може да бъде особено полезно за намиране на общност със сходни мисли.

До пълнолунието в Близнаци на 27 ноември може да се почувствате по-уверени в търсенето на общности и връзки, съобразени с вашите хобита. Точно когато сте готови да продължите напред, не се изненадвайте, ако стара връзка или бивш приятел се завърнат след като Меркурий стане ретрограден в Козирог на 13 декември.

Риби

Какво наистина искате да постигнете, Риби? Имате толкова много да обмислите, след като слънцето в Стрелец навлезе във вашия десети дом на кариерата и репутацията. Слънцето в Стрелец ще бъде в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември, добавяйки повече ограничения. Ако поемете повече отговорности, отколкото реалистично можете да поемете, тогава може да не сте толкова успешни в усилията си. Ще бъде наложително да обмислите по-добре на кои цели искате да дадете приоритет в личния си живот и професионалния си път.

Може да получите подкрепата на близките ви по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Пълнолунието може също така да означава приключване на шестмесечен цикъл, фокусиран върху личния ви живот, така че може да се почувствате по-успешни, изпълнявайки лични цели . Да имате вяра и надежда в себе си ще бъде по-лесно, след като Нептун навлезе във вашия знак на 6 декември. Веднъж директен, Нептун може да засили вашата увереност в мечтите ви. Използвайте тази положителна енергия, за да проявите невероятни възможности, които ще ви помогнат да постигнете целите, които сте си поставили по време на новолунието в Стрелец на 12 декември.


 


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори