×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ударно завръщане: Три супердуела в европейския футбол с топ коефициенти от efbet


24 Ноември 2023, Петък, 11:29 ч.
Автор: Флагман.Бг

Футболната програма през следващите 3 дни е богата

Измина последната пауза за мачове на националните отбори в европейския футбол, което автоматично означава, че през следващите 4 месеца ще гледаме любимите си отбори без прекъсване всяка седмица! И завръщането на топ първенствата в Европа идва с изключителни битки в петък, събота и неделя, както и с топ коефициенти от efbet

3 супер сблъсъка в 3 поредни дни 

Футболната програма през следващите 3 дни е богата, атрактивна и пълна с интересни мачове. Още в петък вечер ще видим най-вълнуващия френския сблъсък, когато на терена в битка за превъзходство излизат ПСЖ и Монако. 

Парижани, предвождани от Килиан Мбапе, са абсолютен фаворит в дуела на "Парк де Пренс", като efbet дава 1.54* коефициент за победа на домакините. През миналия сезон "монегаските" не загубиха в столицата на Франция (1:1), а като цяло в последните 3 мача между двата тима Монако има 2 победи и равенство. Равенството в предстоящата среща е оценено с 5.20* коефициент, а победа за гостите - 6.20*. 

Интересни са и пазарите "и двата отбора да отбележат гол" и над 2.5 попадения в мача. ПСЖ и Монако са съответно под №1 и №2 в класацията за над 2.5 гола в Лига 1, като статистиката им е 9:3 за ПСЖ и 8:4 за Монако. 

Безспорно мач №1 през този уикенд е от английската Висша лига и противопоставя грандовете Манчестър Сити - Ливърпул. Шампионът и претендентът са основните фаворити за титлата и през този сезон, като "гражданите" показват минимални колебания, а "червените" летят високо след слабата кампания през миналия сезон. 

Очаквано, efbet дава предимство на домакина и актуалния носител на требъл Манчестър Сити - 1.81* коефициент за победа на момчетата на Хосеп Гуардиола. Успех за гостите е оценен на 4.50*, а равенството - 4.40*. В английския елит двата тима си размениха по една победа през миналия сезон (1:0 на "Анфийлд" и 4:1 на "Етихад"), а в последните 8 мача само в 1 е имало под 3.5 гола. Двата тима правят много атрактивни дуели и можем само да се надяваме да изиграят още един вълнуващ спектакъл в ранния съботен следобед. 

В неделя е третият и исторически най-важен сблъсък - Ювентус срещу Интер. "Дерби д'Италия" е в неделя от 21:45 часа и за пръв път от години двата тима са в директен спор за първото място в Серия А. В момента лидер е отборът от Милано с 31 точки, докато "бианконерите" са с два пункта по-малко. 

Въпреки че мачът е в Торино, финалистът в Шампионска лига е лек фаворит в мача - 2.35* в платформата за онлайн спортни залози efbet.com. Шансовете на непобедения у дома Ювентус са оценени на 3.40*, а със същата ставка е краен резултат равенство. Интересен факт преди дербито на Италия: от началото на 2014 година насам Ювентус има само една загуба от Интер у дома - през април 2022 година (0:1). 

Още интересни мачове през този уикенд 

Безспорно изброените 3 битки по европейските футболни терени са най-интересни, но уикендът обещава да е отличен откъм емоции. Ето и още няколко вълнуващи мачове, на които ще можем да се насладим: 

  • 15:00 часа (събота): Райо Валекано – Барселона
  • 16:30 часа (събота): Борусия Дортмунд - Борусия Мьонхенгладбах
  • 17:00 часа (събота): Нюкасъл - Челси 
  • 19:00 часа (събота): Аталанта - Наполи
  • 19:30 часа (събота): Брентфорд - Арсенал 
  • 19:30 часа (събота): Айнтрахт (Фр) - Щутгарт 
  • 21:45 часа (събота): Милан - Фиорентина 
  • 15:15 часа (неделя): Лудогорец - Славия 
  • 16:00 часа (неделя): Тотнъм - Астън Вила 
  • 18:30 часа (неделя): Евертън - Манчестър Юнайтед 
  • 19:30 часа (неделя): Кадис - Реал Мадрид 

Всички интересни мачове, пълна програма на сблъсъците и топ коефициенти за топ събитията в спорта могат да бъдат намерени в efbet.com

Спортни печалби и бонуси в efbet 

Въпреки че паузата за мачове на националните отбори предлага по-малко събития, в периода 13.11 - 19.11 потребителите на efbet са генерирали печалби на обща стойност 2 942 604 лева. В същото време за поредна седмица границата от 5 милиона лева печалби беше премината в казино секцията на платформата - 5 450 454 лева. 

Със завръщането на клубния футбол, в efbet се връща и бонусът 150х50 лева, посветен на мачовете от елита на българския футбол. След всеки кръг от компанията раздават по 7500 лева под формата на бонуси.

efbet зове: Играта трябва да е отговорна! 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на зависимост! efbet апелира своите потребители да се придържат към наложения стандарт за отговорна игра. Компанията е изградила контроли за разумно залагане, които са на разположение за всеки потребител, а освен това има подробна секция, посветена на отговорната игра

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.


В категории: Спорт , Животът


Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори