×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Внимание! Силният циклон ще образува мезовихри в морето


Внимание! Силният циклон ще образува мезовихри в морето
Много често те се формират в урагани, но не рядко се образуват и в умерените ширини
Ключови думи: мезовихри, времето, флагман
18 Ноември 2023, Събота, 19:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Бурята ще генерира силни ветрове с ураганни стойности и високи вълни - до 5-7 метра

Тази вечер ще бъдем свидетели на мезовихри. Обикновено тези вихри се образуват при изключително силни циклони. Много често се формират в урагани, но не рядко се образуват и в умерените ширини, съобщават синоптиците от Метео Балканс.

През следващите 12 часа времето Източна България ще се определя от Черноморски циклон. Очакваният център ще премине много близо до Черноморското крайбрежие. Бурята ще генерира силни ветрове с ураганни стойности и високи вълни - до 5-7 метра. Очакваме бурята Frederico (Фредерик) да затвори и пристанищата в района. Бурята ще отмени полети в Истанбул, Варна и Бургас.

Висок е и рискът от възможни наводнения и материални щети, вследствие от силните пориви на вятъра от над 100 км/час и значителните валежи.

Мезовихрите са част от очната стена в тропическите циклони и често са предвестници на необичайно поведение, като поривите на вятъра често надминат 200 км в час и много приличат на торнада. Обикновено те се въртят около центъра на ниско налягане, но понякога остават неподвижни. Те реално са предвестници на интензификация в тропическите циклони.
 




15
Коментара
Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
15
Коментара по темата
15.
До 9
19.11.2023 03:57:43
1
4
Аз съм гласувал за ППДБ и не вярвам ни на БТВ ни на НОВА. Едната е на Борисов, другата на Пеевски. Ти обаче явно си им върл фен.
14.
Х
19.11.2023 01:24:07
1
0
До "до флагман".

Ами то си го пише в статията бе, чукча-писател - Метео Балканс!
13.
Петков
19.11.2023 01:13:53
1
1
Може би...
https://www.youtube.com/watch?v=yuTQfCTUb_E&list=PLMPkKjTenvkF3qc1UaPkzlNDvryryLIux&index=4&t=1225s
12.
До флагман
18.11.2023 23:27:24
0
4
А защо не посочите източника на тази информация , от която вие си пишете статии и си вземате заплати
11.
Само Споко!
18.11.2023 21:15:24
7
8
Офф, малоумниците вгъзраждани преди 2 години щяха да умират от ваксини, после щяха да мръзнат от студ, сега ще ги връхлита ураган. Тези отрепки трябва вечно да живеят в страх, който си насаждат сами.
10.
И аз да кажа
18.11.2023 20:31:14
2
19
Бургас се напълни със странджански глигани сливенски кавали ямболски уругвайци карнобатски шилета айтоски мисири
По света и у нас отдалече гледат към Бургас
Меден рудник там пък няма нито един тавряз
9.
До 7 и 5
18.11.2023 20:25:25
8
20
Типичен гласоподавател ППДБ.За него всичко е само черно и бяло,бтв и Нова са абсолютната истина,Украйна побеждава във войната,ваксините са полезни.Всеки,който твърди обратното е путинист,орка,неук,беден,прост,комунист и пр.
8.
До 6
18.11.2023 20:22:33
6
4
май за себе си говориш :) Кат не си куче на каишка що ревеш че някой друг ти взима решенията и ти е виновен за живота ве папагал? Я жена ти я кварталния я кмета я правителството я сорос я сащ я господарите я сивите я вражеската сатанинска галактика нали? Всички са ти виновни че си един смачкан човечец само не и ти. Всички зли сили са се обединили срещу писюри като теб и не им дават да живеят както искат нали? :)
7.
До 1§2
18.11.2023 20:17:57
13
7
пичове кво стана махнаха ли лагерите за неваксинирани? Че аз не съм са бол и вече 4 години стоя тука в бункера не село и не включвам много нетя да ни мъ усетят гаднити сатанисти и да дойдат да ма набучат. Кога ши сми свободни и ще махнат тия лагери??? Кажете че тъй са не живей

А вярно ли че вече няма и гълъби че откакто пуснаха 5г-то и всички измрели. Само да фана кой ми цвъка тука по двора сигурно ши са лястовички ама те не измират ли от 5г-то я кажетИ?

Как е у европата? Англичните самоизядоха ли съ? Или замръзнаха? Нали магазините им бяха празни и ядяха катерици пък цяла европа измръзна заради путин дет им спря газа. Сега вече сигурно няма такива дет бучат и европа е свободна вечи и е цялата руска нали????
6.
No5 папагала
18.11.2023 20:14:32
9
12
Не бе братко, ще си куче на каишка каквото си било цял живот,вярвай си в каквото щеш,но си дресирана маймуна
5.
До 1 и 2
18.11.2023 20:03:56
19
16
Аз съм прост и вярвам на сиви харп кемтрейлси зелени зделки и най вече че русия е велика обаче що ни един руски локомотив нямаме не знам ;)

Аз знам тайните на господарите знам кво ши станИ всичко знам само дето не знам как да си оправя скапния живот и да взимам нормални пари. Затова влизам по такива сайтове да драскам конспирации представяйки ги за истина да събудя хората.

Да се обединим и да се противопоставим срещу ДАВОЗ, Сороз и господарите. Ши разпорстранявамИ плановете им и така ще ги разобличим. Много сме силни знаме всичко само не знам що сме толкова прости и нямаме 5лв в джоба ма туй ще да е от плана Ранъп или направо Раундъп на Монсанто ;)

То целия свят е в заговор да заличи мъдрия българин да му вземИ панелката и голфа. Вервайте ми всички тайни знам....
4.
стефан продев
18.11.2023 18:55:29
2
16
проф Рачев е един стар папардак щойто се заглежда в жени под 40 години а и специалността му е една дето не се види не се разбира и не се знае диплома и атестация откъде е взел
3.
Ханко Брат
18.11.2023 18:31:51
4
13
Миналата седмица професор Рачев пророкува невероятно лошо време, което за пореден път не се сбъдна!)....
2.
Great Reset
18.11.2023 18:09:58
8
27
Геополитически поздрави! Ще зачестява ''лошото'' време, трябва да ви превъзпитаме, да станете климатично отговорни и да си седите в перманентен локдаун. Новото нормално ще бъде наложено с всички налични средства. Поздрави от Давос клуб , бъдете здрави!
1.
Зелената сделка - Ти си Европа
18.11.2023 18:09:07
6
22
Технологията на "управлявания" хаос беше създадена в Института Санта Фе, намиращ се в столицата на щат Ню Мексико, в близост до ядрения център на САЩ. Самият институт е основан през 1984 под егидата на Пентагона и Държавния департамент като целта му е да адаптира теорията на "управлявания" хаос за реализацията на конкретни геополитически цели. Технологията на "управлявания" хаос представлява сложен системен механизъм чиито елементи са свързани помежду си по един доста коварен начин, а резултатите от практическото му прилагане, в хода на своето развитие, могат да варират в различни посоки.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори