×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шокиращи разкрития: Прокурорският син от Перник уринирал върху жертвите си


17 Ноември 2023, Петък, 17:58 ч.
Автор: Флагман.бг

Васил Михайлов пребил и бащата на актрисата Луиза Григорова

Прокурорският син от Перник Васил Михайлов е имал навика да уринира върху пребитите от него хора, докато те лежат безпомощно на земята, повалени от юмруците му. Това разказа в Софийския районен съд 25-годишният Никълъс Тодоров, който заедно с приятелката си Белослава Йорданова е сред пострадалите от агресията на наследника на пернишкия окръжен прокурор Бисер Михайлов, пише Уикенд.

Делото срещу 19-годишния Васил Михайлов тръгна с разпит на свидетели. Досега процесът бе провалян заради странен бойкот от страна на призованите жертви. Съдът разпореди принудително довеждане на свидетелите, част от които бяха докарани от полицаи.

Той не само пребиваше безпричинно хора, но и се гавреше с тях, заснемаше видеоклипове, докато те се гърчат в краката му, за да ги унижи. Има случаи на пребити и препикани от него хора. Аз лично съм гледал запис, на който едно моме е със свалени панталони, а Васил го налага с шутове по задните части. Накрая му казва, че би уринирал върху него, но сега не може, смая с показанията си 25-годишният Никълъс Тодоров. 

Миналата пролет той бил привикан по телефона от прокурорския син на детска площадка „Жирафа“ в Перник. Там Васил Михайлов започнал да го налага с юмруци пред очите на приятелката му Белослава. 

Поводът бил, че дни по-рано Никълъс нарекъл гаджето на Васил „тая“. Прокурорският син обаче твърди, че нападнал младежа, защото продавал наркотици на бившата му приятелка Боряна, която към днешна дата също е свидетел срещу него. Преди няколко месеца Боряна обяви, че многократно е била пребивана от Васил Михайлов, а след като го напуснал, я заплашил с убийство. 

В съдебната зала излезе наяве и друг побой, за който до момент липсваше информация. На 24 май м.г. прокурорският син пребил бащата на актрисата Луиза Григорова на абитуриентския си бал. Красимир Григоров бил повален изненадващо, докато пресича пешеходна пътека в Перник, за да наблюдава абитуриентите. Нищо неподозиращият мъж получил силен юмрук, а свидетели на грозната сцена станали стотици зрелостници и техните родители, както и полицаи. Боят над таткото на актрисата бил заснет с мобилните телефони от приятели на агресора, но последствия за него нямало.

Според разпитаните свидетели прокурорският син пребил над 30 души в Перник през последните 2 години, като повечето те били нападнати без повод – за удоволствие. Сред пострадалите е и действащият полицай от Перник Калоян Евтов, който през 2019 г. задържал Васил и негов приятел по подозрение, че продават наркотици. Малко преди нападанието, неизвестни лица са запалили автомобила му. Впоследствие Евтов е бил преместен в София от началника си в Перник.
 


В категории: Темида


13
Коментара по темата
13.
Kuki
18.11.2023 10:36:45
0
1
Триете коментари,много сте загрижени за този ром от Перник.Ще бъде скрит...Сиси идва...ха ...
12.
Пак като не е дефикирал
18.11.2023 10:01:49
0
0
Добре е :)))
11.
*********
18.11.2023 09:46:44
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
xaxaxaxa
18.11.2023 02:08:45
16
4
само клавиатурни отворковци. Нямало ли кой у-а . Ми идете вие ве? Ама всички сте едни мишки дет само лаете. Е затова такива кат тоя ще си правят каквото искат. Само в нета сте много отворени и обяснявате как ще го набиете. Ама на живо погледа в земята и мрънкате. Само жалкари отворени в нета - на народа щяло да му писне ахахаха Какво ще писне на тя мърша ве. Тоя пребил над 30 човека в не особено голям град ама всичките го наказват само в нета ахха И тъпунгерите като ХХ и другите тъпи комуняги само мрънкат как народа щял да извади сопата...народа освен парцуцата друго не може да извяди
9.
Тиз
18.11.2023 00:51:59
0
5
Тиз ще го свакя, с, един удар. Явно хората, ги е било страх. Изобщо няма, да го бавя ше му наоравя, главата, футболна топка
8.
До 2
17.11.2023 23:22:50
0
19
Какъв пример има в къщи, какъв искате да стане. Нали и баща му преби майка му, та после явно е принудена да отрича. И естествено още дълго време няма да бъде осъден заради криво разбраната колегиалност на прокурори и съдии към баща му. Хвани единия, удари другия.
7.
Марти Ламбов
17.11.2023 21:30:03
0
11
Тоя пък, разбирам да беше някой хубавец като оня от СтЗ да се наредя и аз по желание, а то това грозно л.йно на шебек прилича, чушлето му сигурно 10 санта и то на мъж тръгнало да се прави. В затвора сигурно си е намерил майстора, 100 на 100
6.
Бургазлията
17.11.2023 20:10:48
2
14
Добър вечер и наздраве!Ебати и боеца този прокурорски син ,Чък Норис пасти да яде.Този никой не може да го бие.Евала .
5.
Чичо
17.11.2023 19:44:08
0
30
Чудя се , този измислен герой , защо го бавят толкова. Отдавна трябваше да е в пангото и да е изпитал ласките на по-старите пндизчии върху задните си части. Срамота е !!!
4.
Nick
17.11.2023 18:33:40
0
41
Толкова ли не се намери някой да му изтряска една тръба в главата.Ако оживее поне няма да помни какво е станало с него.
3.
Запознат
17.11.2023 18:30:44
0
46
Това нагло копеленце трябва да бъде бит до посиране, поставен в гипсово корито поне за 3 месеца и публично унижаван да видиш как ще стане кротък като агънце!
2.
Бати държавата
17.11.2023 18:26:08
0
39
За тоя правосъдие няма ли? Или той раздава “правосъдие” за това кой как го погледнал?
1.
Правосъдие в мрака
17.11.2023 18:21:10
0
40
Ще бъде бит ебан и опозорен публично, нажежено желязо ще му бъде навряно в ануса!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори