×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Посмали малко или най-добре се лекувай, Кириле!


Посмали малко или най-добре се лекувай, Кириле!
И най-безумното е, че този човек, който гласува с разкопчан дюкян, все още е в българската политика
17 Ноември 2023, Петък, 15:40 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Само патологичен лъжец с психично разстройство, може да предаде толкова измислици като реалност и да си вярва

Преди няколко дни, от трибуната на Народното събрание, лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов припомни, че като канадски гражданин Кирил Петков не е ходил в казарма и едва ли е компетентен по темата за бойните самолети.

Разбира се, бившият ни премиер побърза да отговори, като типично в него стил, изстреля поредната умопомрачителна глупост:

„Докато вие сте стояли в казарма аз съм летял на 8 хиляди ки… метра без кислород, за да спасявам български гражданин“. Костадинов не му остана длъжен и веднага го затапи, осмивайки изреченото: „В казармата не се стои, това е служба, но отдавам това на факта, че сте летели на 8 хиляди километра без кислород, защото недостигът му води до тежки мозъчни увреди“.

Последва мощна вълна от подигравки, като черешката на тортата беше промяна на информацията за Петков в Уикипедия, която зезвеци сътвориха. Макар и бързо премахната, тя безспорно предизвика много смях сред всички: "Кирил Петков е български политик, икономист, предприемач и планински спасител, летял на 8000 м надморска височина без кислород, за да спасява хора. В следствие на кислородна недостатъчност получава трайни мозъчни увреждания" (цитат от вече премахната част).

Всъщност поредната му порция идиотии вече не впечатлява никой. Изтръпнахме към куролациите, ангротата, литмусите, човекът толкова си може, затова хората подхождат благосклонно към него. Макар да е съвсем резонен въпросът какви пък са тези хора, които продължават да му вярват и да гласуват за ПП или лица, предложени от тях за различни позиции. Вероятно същите като Петков, за съжаление. Все сме имали идиоти на ръководни позиции, но такова чудо никога не е било.

Супер Киро

Петков за пореден път излъга, започвайки от: Първо - височината, на която е летял. Интересното е, че самият той, още през 2018, посочва друга – 7400 метра.

Но по-важното е, че по същото време посланикът на Китай у нас Джан Хайджоу, пред БНР, заявява, че: "В целия свят има един единствен случай спасителен хеликоптер на Непалските военновъздушни сили, който се е издигал над 6500 метра надморска височина". Тоест нито на 7400 м, нито на 8000 м е летял Петков, още повече, че при подобни спасителни акции обикновено хеликоптерите се издигат на по-ниска височина, а конкретно този, участвал в издирването на алпиниста Боян Петров, стига до 6100м.

16 май 2018 г. Кирил Петков пише в социалните мрежи „Боян е легенда!!!” и представя с видео на английски спасителите в акцията по издирването му

 

Второ – в хеликоптерите кослород има! Все пак, целта не е издирващите да станат издирвани. Трето, и най-съществено – лично той не е спасявал никого. Някъде около 2021 г. се опита за пореден път и то най-безцеремонно да си припише спасяването на загиналия алпинист Боян Петров, но след известно време в мълчание, възмутената вдовица на Петров, даде да се разбере, че това е нагла лъжа:

Допълвайки и: „Не ми е приятно, че така мащабно се лъже в последно време за това което се случи в Тибет 2018. Разбирам жаждата за внимание, но тя не оправдава нито една лъжа! Една лъжа повторена много пъти не прави истина! И всеки който разпространява и толерира лъжи е също лъжец...”  Да, вече беше явно, и то без всякакво съмнение, че Кирил Петков е лъжец.

През 2022 г. Петков изпадна в подобна ситуация, отново намесвайки името на алпиниста, като най-нагло, отново от парламентарната трибуна, заяви, че е изключително горд с евакуирането на 190 българи от Киев в последния момент. Той обяви, че са „изнесли“ хората и това е успех, защото преди години държавата отказала да плати за 7 минути полет за издирването на алпиниста (между другото, тогавашният председател на НС, също от ПП, дори направи забележка на Петков да не използва глагола „изнасям“, а „извеждам“, говорейки за евакуацията на хора). Вече бившият министър на външните работи Екатерина Захариева го опроверга, обяснявайки, че държавата е била решена да плати всичко, а институциите постоянно са поддържали връзка с китайските си колеги, което в различни изказвани, беше потвърдено както от вече споменатия посланик, така и от други лица, участвали в спасителната мисия – както от българска, така и от китайска страна.

„Аз мълчах много време, партньорката на Боян Петров също. С години. Наистина нямам думи. Много пъти се чувах с вас тогава. Всички знаем какво се случи, жена му знае. Дипломатите в министерството знаят. Хубаво е, че сте си го сложили в CV-то. Но лъжи и манипулации от тази трибуна не съм очаквала. Да говорите, че вие сте организирали всичко, просто не е вярно“, видимо разстроена добави тогава Захариева.

Лъжа, след лъжа, след лъжа

Започвайки от канадското му гражданство, липсата на извинение след като се разбра, че е нарушил Конституцията, преминавайки през вече посочената лъжа за финансирането на акцията по спасяване на Боян Петров, измишльотината, че Опра Уинфри е почитателка и дори рекламно лице на веган пробиотика, „изобретен” от Петков (вероятно повечето от вас са забравили или дори не знаят за тази лъжа), продължавайки с това, че обяви, че след посещение в САЩ, е договорил доставки на втечнен природен газ към България на цени, под тези на "Газпром", също и гафът, при който в профила си в социалната мрежа публикува снимки от срещите си по време на конференция в Мюнхен, на която са присъствали държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен и македонският колега на Петков Димитър Ковачевски, но от фотоса на Кирил беше изрязан Ковачевски. Едва след като македонското правителство публикува същата снимка, се оказа, че оригиналът всъщност е различен, а от МС опитаха да замажат лъжа с нова – че от ЕК били направили тази „изрязана” снимка, та се стигна чак дотам, комисията официално да заяви, че: „Брюксел не е направил снимката на българския премиер Кирил Петков и държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен”.

Имаше и дирижирано предизборни участия, при което подставено лице слезе от автобуса на ПП, а после се преструваше на поддръжник на партията и горещ фен на бившия премиер, имаше и откровено цинични гафове, като този в с. Богдан, при който след тежките наводения, Петков опита да си направи пиар с лопатата и агитационната тениска с посланието им за изборите – „Да си довършим работата”, последва предизборен клип с откровената лъжа, опитваща се да предизвика паника сред хората, че  „Над 400 хиляди тона отровни храни са внесени в България за последните години”.

Не закъсня и скандалната му среща с представители на превозвачите, на която беше заявил, че той определя какво и как ще се говори в кабинета му, после Петков заяви, че това са лъжи, само че на следващия ден беше разпространен запис, на който стана ясно, че всичко, изречено от него, е истина. И не просто е истина, а е още по-цинично от обявеното от Магдалена Милтенова, председател на Конфедерацията на автобусните превозвачи. Точните му думи тогава бяха: „Ако искате, винаги можете да си тръгнете. По всяко време сте поканена, ако Ви е досадно, да излезете. Вратата е там… Повярвайте ми, ако не искате да ме слушате, вратата е там. Ето я, зад Вас! Няма! Аз ще решавам тука как ще говоря и какво ще говоря!”.

А скандалът с разследването на „Файненшъл таймс” за връзката на Джемкорп с руски олигарси? Същата фирма, с която Петков подписа меморандум. А чекмеджето му, в което три месеца е бил скрит докладът на ДАНС, касаещ компанията и едва когато се разкри, че има такъв доклад, правителството заяви, че именно на базата на него прекратява меморандума? Документ за 1 млрд. долара, касаещ обекти, свързани с националната ни сигурност...

Вероятно е невъзможно да си припомним всички безумия, изречени от Кирил Петков, които продължават да се леят и до ден-днешен. Но ако реагираме с присмех и снизхождение на повечето от тях, както и на откровените му глупости, не така стоят нещата с циничните лъжи, особено когато говорим за починал човек. Петков все повече се доказва като патологичен лъжец, страдащ от психично разстройство, опитващ се да предаде измислицата като реалност, за да се представи в най-добрата светлина пред другите, като с времето самият той започва да си вярва на изреченото. И най-безумното е, че все още този човек е в българската политика.

 


В категории: Политика


Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 5
48
Коментара по темата
48.
XX
19.11.2023 18:53:16
2
2
До 42

"То е цалко такива болни хора да управляват, държава" - ц. Жалко е, че 85% са про'с'таците дето гласуват за ЕС, НАТО и евроатлантизъм.
47.
До 36
18.11.2023 17:16:14
6
5
Разбира се ,че не .Само вашият герберодпсарски свят е такъв.И е време да приключи.Не на мафията!
46.
Бургазлия
18.11.2023 14:28:50
12
7
Толкова неграмотно написана статия отдавна не бях чел.

Какъв точно е извода? че авторката е заклета гербаджийка?
45.
Xaxaxa
18.11.2023 12:26:13
3
4
Извинявайте 400 милярда километра магистрали... А туй щъркели ли са
44.
...
18.11.2023 10:28:52
3
17
Този е нагъл лъжец. Трябва да е в затвора.
43.
Разочарован от Бг
18.11.2023 07:06:29
0
12
Приятели живеем в репресия,този изрод о тиквата правят живота ни труден, с тези тестове фалшиви за наркотици който полицията отказаха да се тества с тези тол камери бой пред парламента на мирните граждани,с тази политика Кам Русия скоро ще зареждаме дизел за 5лева
42.
Хаха
18.11.2023 00:35:45
2
26
Абе явно е психопат. То е цалко такива болни хора да управляват, държава Викайте линейка и ги товарете с фин министър към лудницата. Харесват им парите и говорят оълни глупости само и само пари, да вземат. Че то аз и по големи глупости мога, да кажа но не ме избират хсха
41.
Играчката и дървото
17.11.2023 23:05:29
1
1
Да петь,клатенето е много важно ,ама зависи кво клатиш,та чак да се друса!
40.
Кириле
17.11.2023 22:59:15
1
12
Купи си шанпоан от един леф,ако нямаш един леф,поискай от пеню!
39.
ХХ
17.11.2023 21:50:32
5
7
Гледам, досега 30 европеидни доказани про'с'така се смятат за по-умни от Тиквата. По-умни, ама реват що ги мочка!
38.
Ах
17.11.2023 21:48:39
2
7
Пеевски може и да не ни е симпатичен, но едно е повече от сигурно. Изключителен ум и комбинатор е. Още като бледен юноша ще го видите на снимките около Илия Павлов. Мноооого далеч като умения и интелект е е от Пълните Палячовци. Поставения човек на Доган ака Държавна сигурност. Все пак е малко странно ДПС да се приема за турска партия, при положение, че Доган е със забрана да влиза там. До скоро ДПС пазеше изключително руските интереси, но след промяната на вятъра явно ще става проатлантическа.
37.
Коши Прайм™
17.11.2023 21:17:01
2
32
На Кирил Петков обикновено е трудно да му затвориш устата и от нея се изсипва водопад от безсмислици и лъжи, но за Лена и парапета дума не обели, а я остави сама да се обяснява за "грешния ъгъл".
36.
До 35 цял свят ли е мафия бре мекере
17.11.2023 20:17:20
8
32
Ако не бяха ала-бала с машините,ПП-ДБ нямаха да са на власт и да си разиграват шашмалогиите.
Къро Простото държи кода на мадуровките, за това са тези ревове,няма машини,няма кой да гласува за ОПГ ПП-ДБ!!!
Промяната е само в бързината, безпардонността и наглостта, с която искат техните неща да се случват.
Без машини, няма да има далавера и шмекерии с изборите, следващия Парламент ще го гледат от паветата :)
35.
Алгоритъм на мафията
17.11.2023 20:07:30
24
10
Хартиени бюлетини=печелене на избори=обществени поръчки=пари за мафията=влияние чрез куплвуване на медии, магистрати,политици и др.без души.
Народе,пак те пързалят
34.
До 4
17.11.2023 19:44:40
1
29
Ами я чуй записа на километрите и метрите и кажи Кирчо за какви мерни единици говори - не почва ли с КИ… метрите?
33.
викито
17.11.2023 19:05:17
40
7
Викинце пак ни обля с помията си
32.
Хитър Петър
17.11.2023 18:41:01
5
56
Кирчо лъже. Винаги за всичко е лъгал.
Проблема е за тези които се вързаха на Кирчо и Кирчовците. Какво още трябва да стане и кой още трябва да каже че този човек не е за политиката а за освидетестване на психическото състояние!
Те се върнаха в България набързо и усвояват кинти бързо, защото знаят че са за малко!
Вината на умно-красивите шарани е в това, че доверявайки се на тъпотията и откровените лъжи на кеширащите от промяната, заробиха нас и следващите поколения.
P. S. Освен милиардните инвестиции и заводи за електро автомобили още чакаме и моста над Шипка и тунела под Дунав.
31.
ХХ
17.11.2023 18:12:33
32
11
До 18

"Това е евроатлантическа стратегия да се слагат отявлени олигофрени вместо да са под запрещение на ръководни длъжности в дадена държава." - че той Тиквата още преди 11 години ви каза на европеидите, че сте про'с'таци, ма вие не, та не - още 11 години сами си гласувате за евроатлантизъм. Какво ревете сега?
ПП. Тиквата ВИ го каза и това лани - европеидният про'с'так само за мачкане става. Факти.
30.
ХХ
17.11.2023 18:09:46
7
29
ДО 24

"Борисов и пеевски трябва да влязат в затвора." - та Пеевски по какви обвинения да го съдят? Имаш ли нещо конкретно?
29.
До Ива еблива, на киро мераклия
17.11.2023 18:03:33
8
60
Трябва да си малоумен или педал за да гласуваш за ПП-ДБ!
Има ли един нормален в тази крадлива гей дружинка?
Кажи бе Иве, намери един поне чез ментални проблеми, а Киро е събирателен образ на цялата крадлива тайфа.
28.
Шат на флегмите главата
17.11.2023 17:58:24
42
15
Лайнометите от флегман пак са ги активирали на пълен режим!!! Ами патологичния лъжец от Банкя — дебелата свиня противна, що не кажете за далаверата която днес изкараха, държавата губи 94 милиона от едни цесии от КТБ през 2018 година на ДКК?!
27.
Киро е лъжец олигофрен малоумен
17.11.2023 17:57:17
5
66
Една лъжа повторена много пъти не прави истина! И всеки който разпространява и толерира лъжи е също лъжец...
Лицето на промяната е далавераджия, лъжец и олигофрен!
На татко Петко ДС парите харчи, но и от народните не се отказва, защото и той както Васко Ухото е закърмен с червените куфарчета...
Много олигофрени му се радват, че малоумник от техните е на власт, както много педали се радват на Асенка...
26.
дебили бургас
17.11.2023 17:56:16
4
40
Киртака и Кокорана са ПП- психопат и педераст!
25.
898
17.11.2023 17:53:22
2
45
Киро парашутиста откри линията до Македония, туристическа дестинация до Солун с любовницата си , използване на държавния самолет за лични нужди. Танкерите дето ги уговорили другият месец ще пристигнат, комисионните си влизат по техните сметки.
24.
Хаха
17.11.2023 17:52:06
31
19
Истината е една. Борисов и пеевски трябва да влязат в затвора.
23.
Журналя
17.11.2023 17:38:26
36
16
Само за Киро ли се сетихте? Хайде сега да продължите за свинщините на Бойко, Пеевски, Корнелия, Станишев, Доган, Р.Овч. , фатмака Радев и стотиците знайни и незнайни кърлежи на прехода. Иначе статията си е една тъпа заядлива халтура и нищо повече. Хайде холан.
22.
До ВикитуУууу
17.11.2023 17:36:01
34
8
Ставаш за кафенце, но не ставаш за журналя.
21.
Боцмана
17.11.2023 16:58:09
10
43
Ако искате да разберете кой гласува за откровен дебил като Най-простия Кирил, просто погледнете под мен!!!
Напълно естествено е дебили да гласуват за дебил, една порода са!!!
20.
Няма късмет тази държава
17.11.2023 16:56:30
4
34
Няма късмет тази държава.Смени български бай Ганьо с канадски такъв.После глупаците гласуващи за ДС-издънките се чудят защо се получавало така.
19.
я
17.11.2023 16:53:19
4
47
Ами да летя с Фалкона до Варна слезе и се качи на самолета с моряците като слезе пръв демек аз отидох и ги спасих абе тоя издиша от всички дупки по него глупав народ все се лъжем по психично болни гей дружинки държанки и всякакъв боклук представен ни като върха на сладоледа от Мунчо
18.
Га га га гааааа
17.11.2023 16:38:40
4
39
Вече се убедих:Това е евроатлантическа стратегия да се слагат отявлени олигофрени вместо да са под запрещение на ръководни длъжности в дадена държава.
Има логика в това,защото такива хора са освободени от наказателна отговорност.
17.
То само тоя да е такъв
17.11.2023 16:32:38
6
36
А тн губернатор на Бургас да не е нещо по различно. Като гледам цялата им групичка е такава. С лъжи и арогантност напред.
16.
*********
17.11.2023 16:28:40
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
15.
Туриста
17.11.2023 16:28:33
11
38
Тази утрепка е чедо на румен радев - фатмака и промяната която ни докара когато показа излезе с юмрук срещу българския народ
14.
Опа
17.11.2023 16:13:56
58
24
Вики,напънала се планината и родила мишка. Голямо писане,голямо умуване и накрая един чаршаф бла бла бла....Нищо,важното е Катето да го хареса и да плати хонорара
13.
*********
17.11.2023 16:07:30
4
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Ххх
17.11.2023 16:01:50
8
69
Аз се сещам и за едни моряци,които той спаси от бедстващия кораб (който се оказа отвлечен) в Мариупол.И след като моряците разказаха,какво всъщност се е случило и кой ги е спасил,повече никой нищо не чу за тях :)
11.
*********
17.11.2023 16:00:11
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
До 1
17.11.2023 15:59:15
16
78
Няма нужда от внушения!А чисто и просто напомняне за това,какъв лъжлив дебил е Кирил Петков! Въобще не виждам връзка с това,кой на коя партия симпатизира.Става дума за К.Петков,един брутален лъжец,откровен дебил!
9.
*********
17.11.2023 15:58:50
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
ХХ
17.11.2023 15:58:28
5
22
Като казах "про'с'таци" в предния си пост, имах предвид точно постърите отдолу.
7.
Лаба дуба
17.11.2023 15:57:36
42
14
Бла бла бла бла бла бла.
6.
Оф Веселине
17.11.2023 15:57:09
62
23
Пак си написал пет пробити чаршафа текст, от който нищо конкретно не може да се извади като извод. Човекът излъгал! И кво?
5.
ХХ
17.11.2023 15:56:00
11
64
Киро си е ОК. Взима си заплатата, клати някоя нова Лена и въобщу не му пука за про'с'таците гласували за него.
Неадекватността му може да е праблем за жена му, щот вероятно е наследствена, но кой пък знае кой е бащата...
4.
Чукча писател
17.11.2023 15:53:36
34
27
Абе някой прави ли разлика във вашата редакиция между 8 хил. метра и 8 хил. километра. Щото нещо много тъпотии пишете, а не си ги четете преди публикация.
3.
*********
17.11.2023 15:53:33
5
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
2.
*********
17.11.2023 15:52:05
6
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Ива
17.11.2023 15:49:51
61
43
Мноооого писано, но така и разбираме какво искаш да ни внушиш?! Може би, че обичаш ГЕРБ ?? :))))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори