×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой е вашият лунен знак и как ви се отразява той?


16 Ноември 2023, Четвъртък, 21:58 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вижте какво влияние има Луната върху вашия характер

Древните хора са знаели колко важна е връзката на човека с природата, вселената и всичко, което ни заобикаля. Те са умеели да разчитат движението на небесните тела и да разберат как това се отразява на всеки човек. Уви, към днешна дата ние сме загубили тази си способност. Забързаният градски живот все повече ни отдалечава от нашата същност и голям процент от хората живеят, без дори да познаят себе си.

Ето защо в следващите редове ще ви споделим какво е влиянието на вашия лунен знак и как то се отразява в живота ви. Той показва къде е била Луната в небето в конкретния час на вашето раждане. За да изчислите вашия лунен знак, трябва да знаете датата, мястото и часа, в които сте родени. За да направите това, можете да използвате някои от многото онлайн калкулатори. И така, ако имате:

Луна в Овен 

Вашата управляваща планета е Марс; вашите основни черти са: страстен, пламенен, смел. С такава управляваща планета Овенът е интензивен, огнен, страстен знак. Ако вашият лунен знак е именно в Овен, вие се чувствате по-пълноценни, когато сте в среда, която ви позволява да говорите за чувствата си. Луната в този знак показва, че вие сте много праведни, но и много ориентирани към действие. За вас чувството за безопасност е силно обвито в желанието да бъдете свободни. Вие не искате да бъдете ограничавани от живота и всичко, което се случва в него. Настойчиво търсите автономия и възможност да отстоявате себе си.

Луна в Телец 

Вашата управляваща планета е Венера, а основните черти на характера ви са: заземен, стабилен, успокояващ. Ако имате лунен знак в Телец, това значи, че изразявате любовта си под формата на даване или получаване на подаръци. Най-вероятно вие искате да се чувствате удобно и комфортно и начинът ви на живот го доказва. В това разбира се няма нищо лошо, но тази ваша склонност може да ви накара да поддържате отношения и връзки, в които материалната среда е добра. Трябва да споменем и че добрият секс е доста важен за вас в една връзка. Ако липсва, може би сте склонни да потърсите нещо друго.  

Луна в Близнаци 

Меркурий е вашата управляваща планета. Основните ви черти са: любопитен, аналитичен, любознателен. Ако вашият лунен знак е в Близнаци, вие трябва да бъдете чути и изслушани както в живота, така и на работа. Не държите на общуването с хората, но това, което искате силно е да бъдете посрещнати добре и разбрани. Това важи и за връзките: имате нужда от партньор, който е добър комуникатор. В противен случай няма да се чувствате удовлетворени. Имате постоянна нужда да работите, за да се чувствате доволни и спокойни със самите себе си. Може да се наложи да жонглирате с повече от една връзка наведнъж, за да намерите това, което наистина харесвате. 

Луна в Рак

Вашата управляваща планета е самата Луна. А ключовите черти, които най-добре ви характеризират са: чувствителен, подкрепящ, уязвим. Ракът е чувствителен, постоянно се променя, непрекъснато преминава през различни емоции точно като фазите на Луната. С лунен знак Рак е много вероятно вие да сте доста емоционални и склонни да изпитвате много и различни чувства, при това наведнъж. Искате да се грижите за другите, но дълбоко в себе си също искате да сте сигурни, че някой се грижи добре и за вас и имате нужда някой да разбере как се чувствате. Ракът е лунен знак, който е силно повлиян от циклите на Луната, така че това ви влияе. Може да обърнете внимание на това, за да разберете по-добре емоционалните си нужди.

Луна в Лъв

Управляващата ви планета е Слънцето. Вашите основни черти са: артистичен, експресивен, жизнен. Тъй като вашата управляваща планета е именно Слънцето, вие обичате да блестите. Лунният знак в Лъв ви подтиква да жадувате да бъдете център на вниманието. Това може да се прояви в специален вид магнетизъм, който наистина привлича хората към вас. Имате емоционална нужда да бъдете оценени, независимо дали става въпрос за емоционална връзка или за работни отношения. Вие просто трябва да почувствате, че хората ви признават за специален. Въпреки че искате всички да видят колко сте невероятни, научете се да се примирявате, че невинаги светът се върти около вас. 

Луна в Дева 

Управляващата ви планета е Меркурий, а основните ви черти са: замислен, специален, организиран. Ако вашият лунен знак е в Дева, вие се чувствате принудени да трябва да подредите живота си. Вие не сте критични, вие просто търсите съвършенство. Може би гардеробът ви трябва да бъде подреден по определен начин или работният ви график да е изчислен до последната минута. Съвсем нормално е да имате вашите предпочитания, но не забравяйте, че съвършенството невинаги е възможно. Хората с Луна в Дева могат да изпитват затруднения в сферата на емоциите, защото Меркурий иска да анализира всичко, а емоциите не са рационални. Ето защо ви съветваме да бъдете мили към себе си и към това как се чувствате във всеки един момент. Не е нужно да разбирате напълно и да осмисляте всичко през цялото време.

Луна във Везни

Вашата управляваща планета е Венера. Вие сте социални, артистични, елегантни. Обичате да сте във връзка и винаги търсите другата си половинка. Харесва ви да имате някого, с когото да правите разни неща, независимо дали е приятел или сродна душа. Имате нужда от мир и хармония във взаимоотношенията и света. Това обяснява защо естествено искате да изберете партньор, който е като вас – приликите гарантират по-малко неразбирателства, които биха могли да потопят вашия общ „кораб“. Везните се свързват с честност и справедливост и те са изкусни балансьори. Вие сте склонни да бъдете супер отзивчиви и хората естествено гравитират около вас. Недостатъкът на това е, че желанието ви да бъдете естествен миротворец може да ви превърне в „кошче за душевни отпадъци“. 

Луна в Скорпион 

Плутон е вашата управляваща планета. Ключовите ви черти са: интензивен, интуитивен, личен. Понякога сте прекалено „подвижни“ и може да имате проблеми с доверието. Но не можем да отречем, че сте и много интуитивен човек. Знаете кога хората ви лъжат и мразите, когато те крият тайни от вас. За вас важи изразът: „Трябва да знам, че мога да ти се доверя“. Съветваме ви да се научите да се доверявате на инстинктите си. В противен случай просто ще се окажете напълно параноични. Въпреки че тази предпазливост понякога може да ви затрудни да се отворите към другите, лунният знак в Скорпион може да има своите предимства. Вие сте издръжливи и силни, отдадени любовници и приятели. 

Луна в Стрелец

Управляващата ви планета е Юпитер. Това означава, че основни ви черти са: приключенец, изследовател, философ. С лунен знак в Стрелец вие искате всичко – и в това няма нищо лошо. Жадувате за свобода, за пътуване по света и искате да знаете колкото е възможно повече. Това, което може да ви натъжи е усещането да се почувствате в капан. Без значение дали става въпрос за връзка или определени житейски обстоятелства. Трябва да бъдете с човек, за когото смятате, че ще ви позволи да растете и няма да ви държи обвързани. Тъй като Стрелец се управлява от Юпитер, планетата на изобилието, вие сте големи късметлии. 

Луна в Козирог

Управляващата ви планета е Сатурн, а вашите основни черти са: амбициозен, надежден, последователен. Ако вашият лунен знак е в Козирог, вие се страхувате всичко да не е точно така, както искате и обичате да сте подготвени за всичко, което животът може да ви поднесе. Но понякога се подготвяте прекалено много, което може да ви попречи да приемете нови възможности. Луната в Козирог ви кара да сте трудолюбиви и да държите на наистина висок стандарт. Ето защо някой с луна в Козирог може да има трудности да приеме по-сложните си емоции. Съветваме ви да бъдете малко по-прагматични. 

Луна във Водолей 

Управляващата ви планета е Уран, а вашите ключови черти са: иновативен, ориентиран към общността, футуристичен. Водолеят е много иновативен, действа новаторски и е много хуманитарен. С такъв лунен знак има наличие на силен интерес към социалната страна на нещата. Хората с Луна във Водолей могат да бъдат филантропи и обожават да дават и получават съвети от другите.

Луна в Риби

Нептун е вашата управляваща планета. Ключовите ви черти са: дълбокомислен, поетичен, мечтателен. Вие сте романтикът на зодиака и обичате да бъдете обичани – точно такива, каквито сте. Трябва да почувствате, че някой ще ви приеме и обича. Но вие сте склонни да се чувствате понякога като жертва. Често пъти мислите, че животът е несправедлив или че някой се отнася зле с вас. Този фокус върху вашия вътрешен свят и емоции понякога може да ви попречи да бъдете по-твърди с хората в живота си. 

източник: az-jenata.bg

 


В категории: Хороскоп


Коментари
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 2
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори