×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Експеримент на HAARP съвпадна с необичайното червено „сияние”, което наблюдавахме вчера


Експеримент на HAARP съвпадна с необичайното червено „сияние”, което наблюдавахме вчера
Изследователите са публикували преди дни обявление, че в период 4-7 ноември, ще тестват системите си за изкуствено генериране на аврори в небето, случайност ли е?
06 Ноември 2023, Понеделник, 16:44 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимка: Ерсин НЕДЖАТИНОВ/MeteoBalkans

При всички случаи вчерашното събитие бе повече от необичайно, а единствената радиоцентрала в Европа, способна да причини подобно нещо, се намира в Украйна, макар и официално да е изоставена

Хиляди българи, румънци, украинци, молдовци и дори руснаци вчера станаха свидетели на необичаен и всъщност невиждан досега феномен - северно сияние по тези географски ширини. Aurora Borealis, както е техническият термин за явлението, свързано с магнитното поле на планетата ни, характерно може да бъде наблюдавано от арктическия кръг и северния полюс. Вчера обаче, около 19:20 ч., то се прояви в България и шашна изненаданите зрители на красивия спектакъл.

Веднага в мрежата се появиха идеи - едни по-необосновани от други, трети, базирани на науката и математиката, четвърти конспиративни. Метеоролози от цялата страна и основно от Метео Балканс, които на практика първи „раздухаха” за случващото се вчера още около 10 минути след първото появяване на аврората, показаха нагледно каква е причината.

„Червеният цвят се дължи на излъчването на възбудени кислородни атоми на големи височини (240 км). Наблюдава се при интензивна слънчева активност и ниски концентрации на кислород при големи височини.
Ако сиянието е в зелен цвят, се дължи на излъчването на възбудени кислородни атоми на по-ниски височини (до 240 км)".

Сиянието е наблюдавано в по-голям интензитет от Кримския полуостров

"Излъчва се целена светлина, заради по-високата концентрация на кислород”, написаха още вчера от „Метео Балканс”.

Разбира се, няма начин обикновеният човек да разбере точно какво казват учените с тази извадка. Но не е и необходимо, защото именно затова са учените - да дават обяснения за привидно необясними феномени като вчерашния.

От Българската академия на науките (БАН) също се изредиха, макар и впоследствие, тази сутрин, да дават обяснение за красивите червени аврори, които вчера бяха видими от почти цяла Северна България и голяма част от Европа. Пред bTV физикът Пенчо Маркишки от Института по астрономия с Национална астрономическа обсерватория разкри, че „...от България такова явление може да се види след мощно изхвърляне на коронарна маса от Слънцето, при това ако изригването е било в посоката, в която се намира Земята в момента.” Ето какво още каза той:

„След като потокът от заредени частици пропътува разстоянието между Слънцето и Земята, той бомбардира земната магнитосфера и дори я огъва откъм нейната дневна страна. Поражда се геомагнитна буря, която може да доведе до смущения в радиовръзките. Тези частици от слънчевата плазма, които навлизат във високите слоеве на нашата атмосфера, пораждат полярните сияния.

В редки случаи – когато процесът е много интензивен, полярните сияния могат да се наблюдават и от по-ниски географски ширини. Интензивността на потока от заредени частици, т.е. на корпускулярната радиация от Слънцето, се оценява по геомагнитния ефект, който тя предизвиква, чрез т.нар. планетарен Kp индекс. Това е балометрична (логаритмична) величина, която може да има стойности от 0 до 9 и се определя от множество наземни геомагнитни станции, намиращи се в северното и в южното полукълбо на Земята. Снощи между 16:45 ч. и 18:45 ч. Kp индексът достигна и леко надмина стойност 8, след което започна да спада.”
За всеки лаик това би следвало да е достатъчно обяснение за наобичайната Aurora Borealis, която хиляди видяха вчера.

Но само това ли може да е обяснението?

Информация от Аляска поставя под съмнение идеята за необичайно силна геомагнитна буря и светва прожекторите върху друга хипотеза - тази за изпълнен вчера експеримент. От Високочестотната активна изследователска програма за аврорите, в превод от английски High-frequency Active Auroral Research Program или за кратко HAARP, която е под шапката на Университета на Аляска Феърбанкс, са публикували преди дни интересно съобщение.

Това съобщение се появи преди дни на официалния сайт на HAARP

„HAARP ще проведе изследователска кампания в периода 4-7 ноември, за да изучи изкуственото светене на въздушни маси и много нискочестотни/екстремнонискочестотни радио вълни (VLF/ELF). Основната цел на кампанията е да разбере по-добре механизма в йоносферата, под въздействието на който се произвеждат оптически емисии и да провери дали конкретни типове вълни в йоносферата повишават амплитудата на VLF/ELF вълните”, пише в съобщението. От изследователската програма дават активен линк за радиоентусиастите, които ще могат да документират незаависимо експериментите в указаното по график време.

Графикът за провеждане на експериментите посочва ясно, че между 04:30 и 05:00 ч. UTC, което съответства на 18:30-19:00 ч. българско време, ще се провеждат тестове

Във въпросния линк (Google Drive pdf документ) е описан конкретният график. За 5 ноември 2023 г. (вчера) са описани тестове, които трябва да се проведат между 00:00 и 05:00 ч. UTC, което съответства на 14:00-19:00 ч. българско време (GMT+2). В бележките към графика е написано, че ще се тестват честоти от 3.25 MHz по отношение на мощността на излъчвателя и Signal to Noise Ratio (SNR) - мярка, използвана в науката и инженерството, за характеризиране в каква степен даден сигналът е обхванат от фонов шум.

Какво се казва в описанието за експеримента?

„AIRGlow експериментът ще пулсира (в интервал от 30 секунди, включване и изключване) предавателите на HAARP, за да създаде радио-индуцирана аврора, позната още като изкуствена аврора... Феноменът, ако се вижда, ще се явява като бледо червено или зелено петно... видимо по-добре докато наблюдателят гледа настрани от него... Хора, намиращи се на разстояние от 500 км от установката, могат да се опитат да го видят и дори да го снимат... Възможно е някои наблюдатели да могат да го видят и от разстояния, по-големи от 500 км”. Това пише едно към едно в текстът, прикачен към съобщението от HAARP.

Това е описано официално на сайта на HAARP по отношение на провежданите в периода 04-07 ноември експерименти.

Проверка за това къде се намират станциите, използвани от HAARP, не установи къде точно и ако изобщо има такива в Европа, които биха могли да бъдат използвани за това. Т.нар. „сияние”, което наблюдавахме вчера обаче, е било наблюдавано от север, което ограничава значително локацията на експеримента. В тази посока има само една установка, макар и отдавна изоставена, която би могла да е способна да произведе толкова силни нискочестотни радио вълни, които да предизвикат подобна изкуствена аврора. Тя се намира на около 10 км южно от украинския град Припят и се нарича „Дуга”. Част е от комплекса „Чернобил 2”, печално известен с инцидента в ядрената централа от 26 април 1986 г. Това обаче е изцяло непотвърдена информация, макар в Украйна явлението да е наблюдавано най-силно и най-високо в небето. Официално установката е изоставена и не се използва, но всяка година (преди войната в Украйна) стотици туристи радио ентусиасти успяваха, със своя екипировка, да използват огромния комплекс от антени.

Все пак - ето къде се намира изоставената станция, която е на около 850-900 километра от северните райони на България.

(Бележка към видеото: Списъкът, представен вляво, НЕ Е ОФИЦИАЛЕН, а генериран от потребител в Google Maps. В този смисъл тук е използван просто за по-лесен ориентир към станцията "Дуга" в Украйна)

Допълнително в текста, публикуван на сайта на HAARP става ясно още, че предвидените за периода 4-7 ноември тестове ще се провеждат в Аляска, но официално никъде няма списък с всички локации, които се използват от Проекта и в този смисъл не е изключено такива да има и в Европа. Дали са били активни вчера, това е съвсем друг въпрос.

При всички случаи явлението, наблюдавано вчера, е повече от необичайно. А съвпадението, че точно в същия ден са провеждани експерименти от този проект, които биха могли да причинят нещо подобно, съвсем не е за подценяване. Нещо повече - ако вземем ориентир във времето 19:20 ч. и проверим къде се е намирала по това време Международната космическа станция, ще видим, че астронавтите в нея са имали доста добър поглед към случващото се в йоносферата точно в този момент, което, за целите на проучване, би било търсен ефект.

Позицията на МКС към 19:21 ч. Малко по-рано, около 19 ч., тя се е намирала на друго място на запад от настоящата ѝ траектория, което е давало възможност събитията над Европа да бъдат пряко наблюдавани (кръгът в бяло). Към 19:21 ч. наблюдаваното червено сияние се е виждало само в горните пластове на атмосферата от гледната точка на астронавтите на борда на Международната космическа станция

Aurora Borealis или нещо друго, отговорът вероятно няма да бъде спуснат на готово. Съвпаденията обаче са интересно нещо.

 


В категории: Разследване


Флагман.БГ Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията 27/05/2024, Понеделник 21:00 10
22
Коментара по темата
22.
Повече информация за HAARP
07.11.2023 12:19:24
0
5
Това са няколко заглавия от българския сайт thebulgariantimes.com:
Вътрешен човек разкрива за “Direct Energy Weapon“ (DEW) – Енергийно оръжие | Оръжието за земетресения в Антарктика (ВИДЕО – БГ СУБ)
https://thebulgariantimes.com/вътрешен-човек-разкрива-за-direct-energy-weapon-dew-е/
САЩ взривяват Кримския мост с енергийно оръжие (ВИДЕО)
https://thebulgariantimes.com/в-мрежата-се-появи-видео-показващо-как/
Дупки В Небето – H.A.A.R.P. (ФИЛМ – БГ СУБ)
https://thebulgariantimes.com/дупки-в-небето-h-a-a-r-p-филм-български-субт/
Проектът за унищожение или за спасение на планетата ? Клеър Зикър: “Военните просто ще шутират от воле йоносферата и след това ще гледат какво ще се получи“
https://thebulgariantimes.com/проектът-за-унищожение-или-за-спасени/
«WEATHER MODIFICATION» Defense Technical Information Center: През 2025 г. ще притежаваме времето (ДОКЛАД)
https://thebulgariantimes.com/weather-modification-defense-technical-information-center-през-2025-г-ще-притежаваме-в/
Резонансът на Шуман или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP, GWEN
https://thebulgariantimes.com/резонансът-на-шуман-или-наричан-още-пу/
Доц. Сергей Сал за тектоничните и климатичните оръжия на HAARP (ВИДЕО – БГ СУБ)
https://thebulgariantimes.com/доц-сергей-сал-за-тектоничните-и-клима/
Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши говори открито за Chemtrails, Румен Сорос най-нагло лъже и мълчи като пукел! (ВИДЕО)
https://thebulgariantimes.com/кандидатът-за-президент-на-сащ-робърт-2/
13 неща, които не знаете за скаларните оръжия
https://thebulgariantimes.com/13-неща-които-не-знаете-за-скаларните-ор/

Това са други заглавия:
БУМ! Експериментите DEW и HAARP се разгръщат по целия свят
https://cutt.ly/kwTfZxZK
HAARP: Тайно оръжие, използвано за модификация на времето, електромагнитна война
https://cutt.ly/IwTfXtEZ
Американските военни притежават напреднала технология, която може да причини тайфуни, земетресения, наводнения и суши (видео)
https://cutt.ly/vwTfXInO
CERN – Портал към ада – Учен и елитът се опитват да скрият какво наистина се е случило в CERN, демонични същности, допълнителни измерения… (видео)
https://cutt.ly/XwTpo3MW
21.
По-подробно за HAARP
07.11.2023 12:17:47
0
5
Като част от Високочестотната програма за активно изследване на Аурора (HAARP - High Frequency Active Auroral Research Program), САЩ създават ново интегрално геофизично оръжие, което може да повлияе на средата в близост до Земята с високочестотни радиовълни. САЩ тестват три обекта от този вид - в Гакона, Аляска, където пълномащабни тестове започнаха в началото на 2003, втори обект в Гренландия, а третият е в Норвегия. HAARP е критично важна програма за военна отбрана на САЩ, която породи доста противоречия през годините. Макар и отричани от служители на HAARP, някои научни изследователи твърдят, че тайните способности за електромагнитна война на HAARP са предназначени да предложат заявената цел на американската армия за постигане на глобално господство. Дори се твърди, че HAARP може и е бил използва се за промяна на времето, за предизвикване на земетресения и цунами, за нарушаване на глобалните комуникационни системи и др.
Става въпрос за ужким научни съоръжения HAARP (https://haarp.gi.alaska.edu), но финансирани от Пентагона за военни игри и използване на геоинженерни оръжия, включващи chemtrails, HAARP, сеизмични, космични електромагнитни и други оръжия. Вече буквално всеки месец виждаме как HAARP съоръженията се включват на пълна мощност и след това се случват неочаквани "природни" явления, като мистериозните електрически светлини, наблюдавани над Аляска, над Дубай, над Китай, както и "дъждовете, които не са се случвали 1000 години" започнаха да наводняват цял Китай, след което видяхме и смъртоносните наводнения в Европа, които не са се случвали столетия....
Изменението на климата няма нищо общо с тези бури и дъждове, както и например с хилядите светкавици над напълно заледени северни области, това е по-скоро свързано с работата на HAARP. Светкавиците са електрически заряди и очевидно се обуславят от това, че HAARP е включен на пълна мощност.
Това, което създателите на катаклизми правят по целия свят, цели в момента подписване на декрети за милиардни вноски от всички страни по света "за изменението на климата", което се ръководи от тях и парите се получават от тях...
През 2018 г. Китай също започна да изгражда свое собствено йоносферно оръжие, което се оценяваше на само няколкостотин мегавата в сравнение с 5,1 гигавата на HAARP в Аляска. Видяхме спешен военен отговор от Китай - след смъртоносните наводнения там, беше регистрирано, че след насочване на 1900 мегавата енергиен лъч в йоносферата, излъчван от остров Хайнан (южна провинция КНР), след 5 мин Аляска беше разтърсена от най-силно земетресение с магнитуд 8.2.
20.
Флагман
07.11.2023 07:57:58
3
2
Дайте нещо за плоската земя
19.
И още "случайности"
07.11.2023 05:09:08
0
7
И няколкостотин палестинци се качи на тракторите си и прегазили ст.бетонна, охранявана и натъпкана с всякакви джаджи, ограда за милиарди долара.
Га че е оградата в Странджа-Сакар.
Израелският 11.09..

Защото при американският 11.09. след три урока по летене на селскостопански самолет, други араби така умело направляваха Боинг, че улучиха баш кат си трябва кулите-близнаци и Пентагона. А в знак на съпричастност, без да е улучен падна и още един съседен небостъргач и то в пряк ефир. Но този факт не го коментираме, защото ний не сме Ганьовци.

Живеем си на юг, радваме се на представителната ни демокрация в която участват 1/3, само трезвениците от нас и се наслаждаваме на достиженията ни в ЕС, Северното сияние.
Защо да не ?
Ей къде е Северният Полюс, около Еркеч !
18.
Питане до 10
07.11.2023 04:49:38
1
9
Ако Асандж е от Ямбол а Сноудън е от Сливен то Бай Ганьо от къде е ?

Да мразиш собственият си народ обобщавайки и изваждащи извън контекста отделни негови предпочитания свързани с празниците му или с наличие на критично мислене е достойно за финансиране с грант от Америка за България.
А може и грамота от Българският Хелзински комитет !

Ако го няаше критичното мислене нито америка щеше да е открита нито социализъма да е паднал.

Просто прилеп е чукал панголин а китаец от Ухан ги е изял и двамата.
Толкова е естествено и ежедневно !

А форума в Давос е само за загрижени хора искащи ние да сме щастливи.
Нещо като Пеевски но международни !
17.
SS
07.11.2023 01:12:02
11
5
Русчев хващай вокзала към руZZпия и стига си драскал пропаганда и олигофрении, какъв хаарп, какви 5 лв, това е от мощно слънчево изригване последствие. То бива, бива ама оля те се вече с тия пропагандни простотии
16.
дано да не са военни HAARP експерименти
07.11.2023 00:41:25
1
10
Проектът HAARP в Аляска e започнал като военен проект на U.S. Air Force & U.S. Navy през 90те години и в 2015 е предаден на Университета на Аляска Феърбанкс.
Информацията по-горе за изследователската кампания на HAARP за ноември 2023 е съвсем официална, това са линковете:
"Изкуственото въздушно сияние на HAARP може да бъде широко видимо в Аляска"
https://cutt.ly/twTo1pwR
"HAARP обявява нова изследователска кампания, 4-7 ноември 2023 г"
https://cutt.ly/3wTo1zou
https://drive.google.com/file/d/1427HexSpmtbvPzczLCqzH_U7OU6Wq4ay/view
Колкото до военни центрове за HAARP, може да погледнете на тези карти на базите на Haarp за целия свят:
"Разкрити: местоположения на HAARP и военни бази по света"
https://cutt.ly/0wTo91o7
Защо HAARP се ползва за военни цели:
"Проект HAARP: Може да достави много голямо количество енергия, сравнимо с ядрена бомба, навсякъде по земята (видео)"
https://cutt.ly/lwTpemHl
Може експериментите на програмата HAARP да са насочени за нещо съвсем друго - напр. целенасочени убийства на определени хора по целия свят, както разкри преди време Едуард Сноудън:
"Сноудън разкрива глобалната програма за убийства на HAARP"
https://cutt.ly/HwTo4Yg9
15.
нова темичкаа
06.11.2023 21:39:16
4
8
Самолетите ще пръскат ли скоро?
14.
сериозно ли?
06.11.2023 21:37:03
11
5
HAARP не е оръжие, а е за комуникация. Тез пък.
13.
Жълто та дрънка
06.11.2023 21:14:57
4
9
Вие сериозни ли сте ???
12.
до Бухххааа
06.11.2023 21:10:56
5
9
Ти си оня, дето все сливналии и ямболлии са му виновни. Вече разбрахме, че имаш фиксация към тях. Сега си се описал много добре. Нормално е, човек познава най-добре себе си.
11.
*********
06.11.2023 20:20:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Бухххааа
06.11.2023 19:20:07
17
27
Българинът е убеден във всякакви конспирации. Още 1996 г излезе на летището в Русе да чака кацане на извънземни. Кемтрейлс, Харп, Илюминати всички искат да му вземат панелката и да го направят джендър. Лично Сорос сън не спи да се чуди каква мръсотия да му направи, защото му завижда. Всичко в България е най-хубаво и най-голямо на Балканския полуостров. Световната цивилизация тръгва точно от България нищо че тогава не е имало нито държави нито народи. Затова коварния Бил Гейтс иска да го чипира и да го следи с 5 G. Докато го унищожи, макар да знае че при тази висока степен на имунизация с домашна ракия това не само ще е трудно, но и невъзможно. Българите ценят най-много традиционното християнско семейство затова си изневеряват при всеки сгоден случай - ей тъй да не се минат да пропуснат нещо, а всички християнски празници се празнуват по един и същи начин - на маса, че и погребенията. Българинът адски се изнервя когато вижда, че някой друг не спазва правилата, но му е най-голям кеф той да го прави. Убеден патриот той не пропуска епизод на турски сериали и издивява от кеф като му пуснат чалга. Той е краен русофил затова децата му учат на Запад и всичките му спестявания са в евро и долари. За да спрат неудържимият му възход редовно пращат самолети да го ръсят отгоре. Никой не може да заблуди истинския българин защото той знае знае здравословните му не идват от обгазяванията от Лукойл и Мариците, от водата с уран, от которите втора ръка които кара като А.Сена, а от кемтрейлс. Българинът не се интересува от реалността, той обича митовете, да живее в миналото и да си измисля филми в които той самия е главен герой.
9.
Хахахахахаха
06.11.2023 18:40:51
7
11
"яма начин обикновеният човек да разбере точно какво казват учените с тази извадка" Всъщност, ако не разбирате обяснението не сте обикновен човек. имбецил сте :) Обяснението е такова, че всеки завършил средно образование ТРЯБВА да го разбере! Списвача, почвай да мислиш! Или си по-ниско ниво от "обикновения човек"?
8.
Обърках се
06.11.2023 18:06:32
6
12
99% бях сигурен, че това е писано от Божката, а то излезе Русчев
7.
Флагман
06.11.2023 18:00:45
4
8
Много закъсняхте относно Haarp то е още от самото начало на цивилизацията
6.
Хо
06.11.2023 17:47:18
7
25
Абе Флегман, последно време станахте изключително агресивно прости. Да не сте продали “медията”?
5.
мда
06.11.2023 17:42:00
11
27
Абе кой дава трибуна на такива малоумници, те вместо да са на лечение, пишат статии...
4.
Помориец
06.11.2023 17:37:59
5
33
Този сайт става все по-скапан и жълт
3.
5жи
06.11.2023 17:27:29
9
21
Що ми се струва, че се заигравате нещо с електората на партия "повръщане".
2.
Вазраждане
06.11.2023 16:55:40
9
23
Сорос докара поредната беда на Маика Балгариа
1.
Гошо
06.11.2023 16:52:32
11
27
Еееех, Русчев, много си назад. ХААРП го разглобиха още преди години - вече всичко се прави със сателити :-). Питай гуруто Еленко Ангелов, той ги разбира много по-добре от теб нещата. Ама така става, като не си носиш шапката подплатена с алуминиево фолио...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Багер влезе в къмпинг „Якото място”, бутат бунгалата и ресторанта Багер влезе в къмпинг „Якото място”, бутат бунгалата и ресторанта От Община Царево обявиха, че събарянето ще продължи до 1 юни, когато влиза в сила забраната за строителство 81-годишен фермер от Поморие отиде до Русе за трактор с колата на крадец и олекна с 13 380 лева 81-годишен фермер от Поморие отиде до Русе за трактор с колата на крадец и олекна с 13 380 лева Началникът на полицията в морския град разказа как дядото карал криминално проявения си шофьор да брои парите му Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството
Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск Пари за Лъва, а Овенът дори и да не си помисля за изневяра! Пари за Лъва, а Овенът дори и да не си помисля за изневяра!  Хороскоп за деня – 28 май 2024, вторник Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори