×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„Елитът” презира народа, но иска именно този народ да го постави начело на държавата


„Елитът” презира народа, но иска именно този народ да го постави начело на държавата
Като е "прост" народът, защо новите "будители" (долу) толкова много се борят за неговия глас?
05 Ноември 2023, Неделя, 16:02 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Какъв будител може да е Терзиев? Наследникът на тези, които изтребиха именно наследниците на истинските будители

„През 1895 г. един друг будител - Алеко Константинов, написва, за съжаление своята все още актуална творба, "Бай Ганьо прави избори". Бъдещето на България зависи от това кой избор ще направим - дали ще следваме примера на нашите будители, или примера на Бай Ганьо и Андрешко”, това заяви преди няколко дни, на Деня на будителите,  не кой да е, а министър-председателят Николай Денков. Не закъсня и бившата министърка на правосъдието – дамата, останала в аналите като „Жената зад щанда”, заради асоциацията, която хората правеха с популярния по комунистическо сериал и по-точно с главната героиня - обикновена продавачка в супермаркет. Та, същата родна тетка написа, че: „Днес е един от най-любимите ми празници и на него заставам рамо до рамо до в подкрепа на съвременния будител Васил Терзиев.” 

Терзиев в ролята на будител

Политическите пристрастия са едно, тях всеки ги има. Да използваш обаче такъв светъл ден, за да приравниш велики държавници и личности като Васил Априлов, Петър Берон, Неофит Рилски, Васил Левски, Добри Чинтулов, Захари Стоянов, Любен Каравелов, Петко Каравелов и прочее, с кандидата си за столичен кмет, е най-малкото обидно – както за самите избиратели, които мислиш за толкова наивни, още повече с паметта на истинските будители, отдали живота си за добруването на родината и сънародниците си. Но показва и твоята собствена глупост, непознаването на историите на просвещенците на народа. А да им припомняме ли на родните ни управници, че въпросните, нерядко, са произхождали от бедни семейства (Чинтулов), на неуки хора (бащата на Стоянов е бил овчар), самите те в началото са работили непрестижна работа, а повечето са от малки градчета и селца? И най-важното – обичали са безкрайно народа и родината си и никога не са се подигравали на по-бедните, необразовани и простовати българи.

Какъв будител може да е Терзиев? Наследникът на тези, които изтребиха именно наследниците на истинските будители. 

Денков обори сам себе си, като хем говореше, че именно на въпросния ден трябва да се обединим всички българи, хем с думите си пося поредното разделение. 

Без съвременните будители – потоп!

Седмицата продължи с Росен Плевнелиев, който ни заплаши, че ако „Путин вземе София, вероятно ще вземе и България”. Умрял Путин за София...  Сега, че у нас е пълно с хиляди, да не кажа милиони путинофили и русофили, е едно на ръка, не е лъжа, обаче явно бившият президент сериозно си вярва, че руският диктатор дори знае, че у нас има местни избори, кои са претендентите и че държи да превземе София, е плод на шизофренично мислене. Е, вероятно част от избирателите сериозно са се стреснали от това предупреждение, съдейки по последвалата вълна призиви да не допускаме кандидатката на неприкритите социалистически, комунистически и прочее леви партии, да седна на кметското място. Това не го пиша ирочнично – зад Ваня Григорова наистина са се нанизали като на едновремешна манифестация всякакви маргинализирани и изпаднали отдавна зад борда крайно леви формации. Проблемът е и че зад Терзиев са същите, но по-елитарни и актуални леви формации. 

Едва отминала тази прогноза, последва отказът на Терзиев за дебат с Григорова в националните телевизии, както и включването му на живо за разговор с инфлуенсърката Андреа Банда, известена повече като Банда Банда. Лексиконното интервю протече на изключително ниско ниво, въпросната девойка успя само да покаже колко е глуповата, а кандидатът на „Спаси София”, ПП, ДБ, за негово съжаление, не изпъкна особено над нейните умотворения. 

И тъкмо вече се молехме да идва неделята, че всичко да свършва, във Фейсбук лавинообразно се завъртя видео, на което седнал на стол, актьорът Захари Бахаров, патетично прочете творенията на световно неизвестен автор, чието произведение осмива изостаналия и простоват българския народ.

Малко парадоксален е изборът на Бахаров – безспорно добър актьор, но останал в историята с лотарията на Васил Божков, която активно промотираше и чието лице беше дълго време. Тоест сега осмива вероятно всички тези, които дълги години прикоткваше да харчат парите си, за да търкат талончета. Явно няма морални скрупули, но пък накоха простоватите си сънародници, че те са неморални и искат да живеят в хаос.

Всъщност не по-малко нелепо е точно Бахаров да ни говори за правила и спазване на закони, като именно брат му, също актьор – Явор Бахаров, нееднократно беше залавян да шофира пиян и дрогиран, но така и не влезе в затвора. Говори се, че именно протекцията на по-големия му брат му е изиграла съществена роля. Тоест по-големият ни говори за ценности и норми, обаче не иска те да важат за него и семейството му. Двоен аршин или медицинска диагноза, вие решете. И доста лоша реклама за тези, които уж трябваше да извиси над Андрешковците и Байганьовците...

В последните часове валят и патетични постове – „Напускам територията”, „Путин ни превзема”, „Избирам Терминал 1” (или 2, как дойде), „Това е краят” и прочее драматизми, изкарващи на преден план разни медицински състояния на авторите им. Истерията взема връх. Да минават вече тея балотажи, че не се търпи!

Защо елитът иска неуките да гласуват за него?

Но все пак остава основният въпрос, който винаги буди недоумение. Всъщност не въпросът, а възможният отговор е крайно неясен. Защо, по дяволите, самоопределилите се като елит, като интелигенция, толкова много държат да управляват толкова прост и неразумен народ? Защо се борят със зъби, нокти, поеми, сълзи, съдрани ризи, заплахи и молби за неговия вот? Защо?

Какво разбират те под „будител”? Някой, който ще размахва пръст пред клетия народ, непрекъснато натъртвайки му колко е изостанал,а пък колко интелигентни са водачите му, сиреч тези, които същият глупак е избрал? Не е ли парадоксално? Селски и неуки идиоти, а се очаква от тях да изберат умните и просветени водачи. Не, нещо не се получава, разберете! 

Ако се имат за будители, а въпросните явно искрено си вярват, че са такива, трябва да са наясно, че дейците на Българското възраждане, са работили с всички сили и със сърцата си за осъзнаването на народа, за неговото духовно израстване, за неговото пробуждане, за просперитета му. Но не със заплахи, обиди и подигравки, а с любов към родината, с добри чувства към народа си – включително и към бедните, неуките, селяните, простоватите и всички, които сега са постоянно осмивани от новия ни „елит”. 

Ако се имат за по-умни, отлично трябва да са наясно, че с принуда и подигравки няма да постигнат нищо, напротив, ще отблъснат по-голямата част от хората... Но съдейки по действията им, не, не са никак умни. 

Aкo искат да са новите просветители, трябва да се отнасят благосклонно и с разбиране към народопсихологията, най-малкото – и те произхождат от този народ. Не може хем да презираш и осмиваш масите, от които зависи да те изберат, хем да се сърдиш, че същите тези, на които постоянно се подиграваш, не те искат.

Това, разбира се, не е някакъв феномен, касаещ само тези избори или само изборите за кмет на столицата. Не, това е дългогодишна тенденция, която поражда все повече недоверие към политическата ни „класа”. И ще продължи да генерира все повече протестен вот към всички – както лично към някои политици, така и към определени „елитарни” партии, които напоително продължават да се подиграват върху гърба на избирателите, като същевременно протягат ръка към тях, когато дойде време за избори. 
 


В категории: Политика


38
Коментара по темата
38.
Оф Веселине
06.11.2023 11:32:55
4
3
Пак ли ни занимаваш с празните си разсъждения
37.
XX
06.11.2023 00:56:39
3
3
До 35

Костов беше преподавател по политикономия и след 10ти беше единственият преподавател по тази дисциплина, чиито лекции продължаваха да бъдат посещавани. Даже студенти на други преподаватели почнаха да ходят на неговите.
Но Иван Костов никога не е ставал член на БКП.
36.
Избори ли?
05.11.2023 21:40:50
0
7
Отдавна печелят избори, без да ги е еня кой как гласува. Нагласят си ги някак
35.
Цв
05.11.2023 20:59:21
2
7
До 31 ХХ-за сведение Иван Костов беше член на БКП, освен това беше и преподавател по Политическа икономия, ако това въобще ви говори нещо. Той си беше член.
34.
До 32
05.11.2023 19:41:37
6
3
Червеното ебано дупе е с малко мозъчни клетки. С разпорен анус червен, като маймуна от клона ,хваната от гората и като е пуснеш в цивилизацията става надут орангутан. Какво лошо има в частната собственост, като беше държавна собствеността дерибействаха и се държаха като собственици тъпите комундели неграмотни.
И от къде знаеш колко хора са били комунисти през този глупав строй?
Пребоядисани станаха демократи като Ристьо и други розови комундели само да вземат от другаде пари .
33.
Шибани капиталистически свине
05.11.2023 19:26:03
3
11
Когато имаше ДС имаше и държава, педали малоумни ! А една държава просъществува само когато е на целия народ, не на шепа капиталисти, колонизирана с избито изгонено безимотно население. България я нвяма вече, та не е народна. Своршила е. Не се чудете защо никой не иска да ви работи уроди неземни, на се чудете че от 9 000 000 българи останахте само 4 000 000 и то половината мингияни. Фалирахте изроди долни. А почакайте че да видите. Капиталисти ли ???? Ще ви линчуват с камъни хората ще видите
32.
до30
05.11.2023 19:20:31
3
7
Ами какви бяха бе тъпир неземен ? Какъв беше народът ? Има ли нещо народно това означава комунизъм. Държавата ни се казваше НРБ и тя беше собственост на народа ! Точно това е комунизма. Народната собственост, не частна. Та какви бяха пак те питам педал такъв малроумен изсран по неволя. Майка ти, баща ти също бяха комунисти, баба ти да е.. мамицата ти тъпа. Не намесвай предателите. Луканов беше такъв. Но ще го напиша с главни букви че да може да го схване простата ти двугънкова тиква. НАРОДОВЛАСТИЕТО Е КОМУНИЗЪМ, ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ. В ная няма частна собственост. Собствеността си беше народна, на всички хора. Куфарчетата са след 89та година, не през комунизма. Не лъжи анус разпорен
31.
XX
05.11.2023 19:12:16
5
7
От9 милионна България (с децата), членове на БКП бяха около 950 000. Нищо, че виден атлантик като Цветан Цветанов обяви, че ВСИЧКИ българи са членували в БКП. Иван Костов например два пъти е подавал молба за членство и двата пъти е била отхвърляна... което не му пречеше да слугува на Луканов и ДС.
Но: не всички в ДС са били измекяри. Измекяри бяха доносниците от 6то. И най- гадните от тях бяха "интелектуалците".
Не е случайно, че още Константин Иречек, харесващ българския народ, определя интелигенцията ни като "екскременти". Факти.
30.
До 29
05.11.2023 19:00:56
4
5
Не е вярно, че толкова много хора са били комунисти.
Долен ляв педал, смотаняк, смешник, по партийна линия се назначават хора от всички партии по стар комунистически обичай. Не се прави на улав, тези капиталисти с какъв капитал станаха богати с куфарите на др. Луканов.
Аре у леву и носталгията по соца на някой друг?
29.
27
05.11.2023 18:37:29
5
6
Става въпрос за комунисти бе тъпир, не се прави на бухо шушако. 99 % от народа бяха комунисти. Не става въпрос за членове на БКП или партийни представители за комунисти. Виж колко си прост само тъпир такъв. КАпиталистите бяха взатвора , нямаше такива. Царисти също нямаше, или не си призневаха гадовете мръсни. Комунест пак повтарям не означава партиец а човек демократ, обичащ народовластието. Демокрпацията е точно това, народовластие, комунизъм. Всеки обикновен човек обича това. Само тъпир като теб бърка понятията понеже е прост капиталистически гъз
28.
пак голяма каша
05.11.2023 18:27:12
4
2
поднася тази авторка.Смесва най-различни неща в опит да защити някаква-неясно каква -теза.Захари Бахаров-артист,какво като чете някакъв текст,че и брат му намесен...защо?Каква е връзката?И какви категорични оценки,терминология от рода на "селски неуки идиоти",потрес!Освен това ,в нашия език думата "тетка" значи друго,вероятно авторката не знае руски език,в който думата "леля",на български се произнася "тьотка",ама пък с тези евроатлантически ценности-какъв ти руски език?
27.
Червените ескадрони
05.11.2023 18:23:43
6
5
Не всички хора през комунизма бяха членове на БКП - лъжа на комунист популист.
Партизаните слабо образовани се криеха в Балкана , взеха насилствено къщите на хората в центъра и се настаниха там .
После ползваха привилегии 3-4 поколения, пенсии партизански, безплатни почивки, ръководни постове, влизане във висшите учебни заведения без изпит и др.
26.
XX
05.11.2023 18:07:57
1
11
До 25

Не всички членуваха в БКП, но ВСИЧКИ атлантици сега бяха партийни членове или ДС доносници.
Факт.
25.
До 15 малоумник
05.11.2023 17:40:40
8
9
Майка ти и тя беше комунистка бе нахранимайко ! Питей я. Всички бяха комунисти, само педалите се извъртяха днес, мръсниците. Ти майка си застреля ли я гнидо неземна, на нея ли викаш ИЗРОД и на баща си ? И той беше комунист. От къде се прокнахте мааам ви проста такива капиталисти мразещи родителите си
24.
Зо Историк
05.11.2023 17:30:27
1
15
За това и хората не гласуват. Стотици социолози, политолози, политици, артисти, певци и прочее призовават да се гласуват. Говорят че била дълг. Но....тоя дълг е просто, за да се легимитарат те и да кажат...."Ето хората са зад нас". Никой обаче не ги припознава. Некой не ги иска. За това не се гласува. Легитимират ги паргиините им членове, държавната администрация и фирмите им. Само техните служители им гласуват.
23.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
05.11.2023 17:21:06
5
9
То пък един народ....... Овце и роби само
22.
Бургазлия
05.11.2023 17:20:23
8
8
Поръчкова статийка на гербаджия приближен до статуквото, изключително дразнещ се че ДПС и ГЕРБ берат голям срам
По-голям срам от елита Бойко,Делян,Доган и Радев за България бяма
21.
КОМУНИСТ
05.11.2023 17:20:20
5
11
Защо елитът взема заплатите си от народа ? Ат държавата ? Нали са капиталисти и мразят социализма ? Защо те живеят в социализъм и вземат заплатите си от държавната хазна а народа са го оставили да се гърчи за капиталистите ? Дайте да го видим този елит кръвопийчески ако работеше наистина за частния сектор какво ще си искара ? Бойко как го виждате на 12часов работен ден ? А някой съдийка която е свекнала на рушвети да пуска престъпниците ? Че и сами си определят заплатите. Ех този елит ако народа пак го набаря, 9ти септември ще му се види избавление. Не в Белене а по стълбовете ще виси един ден помнете. СВОБОДА ЗА НАРОДА, СМЪРТ НА ТИРАНИТЕ, ЕЛИТИТЕ
20.
Не подкрепям никого
05.11.2023 17:15:07
0
8
Службогонци
Г-жа Терзийска от (добрите сили)
Как, тая маймуна?
Това плашило?
Над околийския началник стоеше областният , над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна.
19.
ХХ
05.11.2023 17:13:07
0
8
До 11

"Всичките са такива. Депутати, министри, ..." - избрани от про'с'таците дет гласуват за тях.
18.
XX
05.11.2023 17:11:03
6
6
В Белгия сенатор в горната камара на парламента им директно си казва в медиите, че хората са про'с'ти и затова не трябва да имат право на референдуми. И е нормално че пълните неграмотни про'с'таци - тези дет гласуват за ЕС - са съгласни с него.
17.
15тия малоумчен педерунгел пъпчив
05.11.2023 17:10:48
6
11
Такава несвързана глупост никой не може да напише. Елитът бил изкарвал пенсията на народа. Вие днешните педерунгели капиталистически верно сте пълни идиоти. Точно обратното е гурльо двугънков. Онези в парламента нищо не изксарват, народа ги храни. Умри бе тъприр малоумен, не се мъчи
16.
ХХ
05.11.2023 17:08:37
7
9
В нито една западна есбдържава няма нсционален референдум със задължителен характер, какъвто имаме България. Затова европеидните атлантици скат промяна на Конституцията. И затова само пълни неграмотни про'с'таци може да гласуват за евроатлантиците.
15.
До скапания комунист
05.11.2023 17:06:55
15
7
Изрод -тези момчета и момичета ти изкарват сега пенсията, Всичко което беше натрупакл в пенсионните фондове го изядоха комунистите на Жан Виденов през 1996 г.
14.
ХХ
05.11.2023 17:06:09
2
14
В Холандия забраниха референдумите, защото "пречат на ЕС демокрацията".
13.
Пачата вики пак се изходи
05.11.2023 17:03:52
9
10
Нямаше как и тая да не се изходи точно в деня на изборите. Това е най-злото и лъжливо същество което пише във Флагман. Това е женския Тошко Африкански. Защо не сложи сред елита и най-елитния Бойко, ма Вики. Или той си казва - аз съм прост и вие сте прости-гласувайте за мен.
12.
Хаха
05.11.2023 17:03:47
6
12
В комунизма нямало елити? Дето им носеха чисти зеленчуци и мляко, докато целият народ рупаше марулите от Чернобил?
"В ТКЗС награждават заслужили работници. Партийният председател чете: "на Айше - чифт гумени ботуши. На Асан - чифт гумени ботуши. На председателя - 200 лв." От събранието се чува глас: "А така, да оди бос, неговата мама!".
Нямало "елити"...
11.
КОМУНИСТ
05.11.2023 17:03:38
5
14
тези " елити " не ска работили нито един ден през живота си. Това са паразитите на работещия народ. А и си мислят ,че са със синя кръв мааам им нагла, долна, мръсна. Всичките са такива. Депутати, министри, културни наркомани, певци, музиканти, филмари, актьари, съдии, адвокати, всички лентяи на народна издръжка вредители народни
10.
ХХ
05.11.2023 17:00:30
4
8
Какво ревете. Нали гласувате за ЕС? Свиквайте!
9.
КОМУНИСТ
05.11.2023 16:57:58
6
10
Колко глупости пак сте изписали ! Елитът в капитализма и елитът в монархизма работи за гъза си ненаяден единствено. Затова днешния и тогавашния елит бива мразен от НАРОДА, и самия елит мрази НАРОДА. Има ли елити има неравенства. Единствено в социализма и комунизма, няма елит и тези гадове, тези търтеи имащи се за висша класа хора тогава работят за НАРОДА на заплата от него. Затова тези боклуци, елита мрази народовластието, мрази демокрацията на дори и днес сучи от този народ. Дори днес творците разчитат на държавата, на народа, защото са некадърна, търтиева сган долна.
8.
Т2
05.11.2023 16:43:15
3
7
То пък един "Елит". Далавераджий! Сигурно за първи път светът вижда толкова много IT-та в борба за кметове, кметове на райони и общински съветници. Все съм виждал компютърни специалисти и иноватори (Бил Гейтс и Джобс). Нито един не се взимал така на сериозно, така, както нашите тук. Нито един от Гейтс и Джобс не са проявявали желание за политиката и да стават президент. Само нашите некадърници от бг бизнеса ламтят за политиката. Ти да си IT в сферата на наистина на големите пари и да се натискаш да ставаш кмет, районен, общински съветник или министър. Смятай!
7.
Историк
05.11.2023 16:36:44
0
13
Едно и също колело което се върти през годините!Запознайте се с Кимон Георгиев човека с три првителства през комунизма и царизма ръкувал се с Хитлер и погребан от Живков с почести!Само лигавите,гъвкавите плужеци оцеляват даже и статуи им правят и ги изучават в училище,останалите в Белене,та и нашият Бойко ще му вдигнат статуя след време какъв велик комунист и евроатлантик е бил според зависи на кой господар сме в нозете!
6.
da
05.11.2023 16:27:14
3
6
kak se stava kmet s 60%?
Mafia mafia mafia i plastash na vseki.
5.
ERE
05.11.2023 16:26:35
2
7
VUV NACHALOTO NA FLAGMAN NIE KOMENTIRAHME TUK INTELIGENTNO I UMNO OBACHE OT KAKTO STANAHA KATO PIK VECHE NIKOI NISTO NE KOMENTIRA NIAMA DORI STATII PULNA TUPOTIA SAMO PLUYAT SRESTU PO USPESHNITE HORA. STRAH GI E MAFIATA IM SE TRESE NEKADURNICI.
4.
*********
05.11.2023 16:24:56
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
3.
Георги
05.11.2023 16:17:21
1
15
За съжаление в цял свят е така,истинските човеколюбци,радетели,мечтатели и перфекционисти са в краката или ръцете на управляващите Киряк Стефчовци и Бай Ганьовци(както го е казал писателя преклонена главица сабя не я сече),само плюят върху нея с гнус,та това ви е отговора защо бившите баш врагове на Запада бяха оставени да се изперат и облекат в нови дрехи!
2.
Хахаха
05.11.2023 16:13:49
10
15
А иначе хубава снимка ама що ги няма там резидентчето копейката Чалгаря боко корни и хората зад григорова гоце р петков болен и тн??? Те кви са не са ли към елита ? Или тях ги броите за пролетарията
1.
Цв
05.11.2023 16:09:56
1
26
Какъв Елит? Това звучи направо перверзно! Всички горе, които са с потекло от червената буржоазия, са решили, че като едно време всичко им се полага свише - от образованието в чужди държави, тогава когато не можеше да се мръдне от България, до властта в държавата включая и парите! Невъзпитани, нахално - нагли и безкрайно алчни хора. Пази Боже!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори