×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тези водещи от бТВ бяха направени за смях от госта им


05 Ноември 2023, Неделя, 15:12 ч.
Автор: Флагман

Силвия Лулчева попиля в ефир Митьо и Бесте Сабри 

Въпроси от госта, в които някои може да са съзрели нюанс на заяждане, и отговори от водещите уж пояснителни, а звучаха като оправдания, се размениха в деня за размисъл в предаването „Тази събота и неделя” по Би Ти Ви. В динамиката си разговорът между тандемът Митьо Маринов и Бесте Сабри и актрисата Силвия Лулчева в един момент доби комични измерения. Бе зрелищен, но пък фин скандал, понеже нито веднъж не се наруши добрия тон, макар че имаше такъв шанс, и не се стигна до откровено заяждане или обида. И така направиха силно впечатление. Водещите ту бяха със замръзнали усмивки, ту със стъписани физиономии, а накрая гостенката спонтанно реши да си ходи.

Да не е станало нещо преди ефир?, чудеха се после зрители в социалните мрежи. И как иначе, след като Силвия Лулчева скастри водещите още за „добър ден”. Причината – пропускът им да се насладят на новото й представление „Булчинската рокля” в Сатиричния театър, а пък я питат за него. В резултат тя възкликна: „Ама аз мислех, че сте го гледали”.

Младите и доста неопитни водещи Митьо и Бесте опитаха да се пошегуват, че не са успели, понеже цяла нощ се подготвяли за предаването, но Силвия не отстъпи: „Добре, какво гледахте последно в театър? Без значение кой. Кой спектакъл?”. „Ох, ще ви излъжа, сега ми се преплитат”, промълви Митьо и, като сложи два пръста на брадичката си, даде вид, че се рови в спомените си. Колежката му бе готова с отговор. Гледала представление с Любо Нейков в Сатиричния театър, но не се сещала за името му. С Алекс Сърчаджиева били на сцената.

Актрисата предложи да поговорят за пиеса, която са гледали. Водещите пък настояха тя да представи новата, в която участва, за да привлекат публика. Зрители не липсват, отвърна им Силвия. Даже понякога вървели преди актьорите в желанието си да правят смислен, сериозно смешен театър. „Въпросът е вие да идвате, за да може да обменяме мисли”, допълни тя. Митю и Бесте опитаха да се пошегуват, обръщайки се към продуцентите си с молба да ги пускат на театър. Е, те не ви забраняват, допусна Силвия, и нямат управление към вечерните ви занимания. Напротив, отвърнаха водещите. „Продуценти, вземете мерки. Купете им карти, както за фитнес, така и за посещение на театралните салони, които са широко отворени за всички”, натърти Лулчева.

Водещите пак питаха за новата постановка, което като че подкладе отношението на актрисата към тях и разговорът стана комичен. Няма какво да се издава от пиесата, възкликна тя, всичко било на показ, сцената е метър и нещо височина и с колегите й нищо не криели. Добре, съгласи се Сабри, става въпрос за сватба и любов. Не, поправи я гостенката. „Какви проблеми разкрива тогава за съвремието ни...”, не се даде Бесте Сабри. „Ами какво има под булчинската рокля?”, отвърна актрисата. „Какво?”, поинтересува се водещата. Силвия изненадващо разясни - лъжа, недоверие, съмнение, все неща, които се случват, когато се заключи вратата на жилището. Но нямало защо да коментират сюжета. Зрителите ходели на театър, за да видели как по интересен начин се говори за добре познати истини, подчерта Лулчева и продължи с кратко разсъждение за желанието на хората да общуват чрез изкуство.

Изглеждаше, че томахавките са заровени. Май и Митьо се заблуди, защото спонтанно изтъкна лично впечатление. В последните години като че ли човек по-трудно се разсмивал. „Просто сте много млад. Сигурно всеки на вашата възраст започва да се усмихва малко по-малко и решава, че световно хуморът е изключен. Не, има хумор, сатира и е въпрос на вътрешна настройка дали имаш очи, уши, сърце да го чуеш”, сряза го Силвия. Митьо веднага я попита дали хуморът се е променил. Аз съм млада, изтъкна тя. Така че не можела да прецени, нямала изследване. Митьо Маринов й припомни какво е казала, но явно грешно бе разбрал. „Не, казах ви, че на вас така ви се струва, защото влизате в периодите на по-възрастен...”, заговори тя, но водещият я прекъсна с вметката „кричиеска възраст”.

Силвия, която този август празнува 54-тия си рожден ден, запази самообладание и продължи откъдето бе спряла: „...етап, в който не ви е чак толкова смешно.” „Не, аз се забавлявам”, отвърна Митьо.

Усетила накъде поема разговора, Бесте Сабри опита да смени темата с тази за изборите. „Свършихме с театъра?”, попита Силвия Лулчева ухилена. Тв тандемът я подкани да продължи, ако смята, че има какво още да се каже. „Не, моля ви се, давайте нататък. Опитвам се да ви разсмивам, но не успявам и се чудя на какво да застана. На ушите си. Кажи?”, обърна се Силвия към Сабри. Последва кратко обсъждане на новата тема. Изглеждаше, че вече има обрат в настроенията. И така да е било, оказа се за кратко.

Преди да имаш претенции, заяви Силвия, трябва да имаш изисквания към себе си. От дума на дума се стигна до философския въпрос дали животът изненадва. Изненадва, отвърна Силвия, и се върна на темата за ходенето на театър и по-конкретно за не ходенето на театър от страна на водещите. Четвърта премиера има от началото на сезона в Сатиричния театър. С такава скорост работи ръководството му. „Ето, дори не смогвате да видите всички заглавия”, напомни актрисата мило и допълни, че в деня за размисъл можело да отидат на театър да си избистрели главите или да посетят изложба, концерт.

Подкани ги да ходят на театър и за довиждане. Сигурно това щеше да е финалната реплика от гостуването й, ако Митьо Маринов не се бе пошегувал пак с искане ръководителите им да ги пускат на театър. И аха да премине към анонса за следващата тема в предаването, но Силвия го прекъсна: „Пак имаш изисквания към другите, а не към себе си”. Той се съгласи, че има към другите. „А към себе си?”, не отстъпи тя. И към себе си имам, отвърна той. „Да ги чуем”, подкани го актрисата, макар че вече не бе в кадър, при което физиономията на Митьо посърна, а усмивката на колежката му замръзна. „Чудите се как да ме изгоните, добре, довиждане...”, възкликна Силвия Лулчева, грабна чашата с вода и тръгна да напуска студиото. „Не, заповядайте, седнете, останете с нас”, върна я Бесте Сабри, а Митьо уточни, че просто трябвало да продължат предаването.


В категории: Лайфстайл


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
4
Коментара по темата
4.
Anakonda
06.11.2023 12:47:50
1
2
Бесте Сабри и Митьо Маринкин са уникални утрепки и олигофрени.Срам и Позор за БТВ.Митьо маринкин все още не знае,че води пледаване."Момченцето"е възбуден,неделикатен,самовлюбен грозник,който се взима насериозно.Хекимян има турски любовник и назначи покрай тези връзки невзрачната Сабри
Алооо бтв-то,че сте ударили дъното,сте ударили с мария цънцърова ТРАВЕСТИТА(която ще обърне стола,ако някой от гостите не говори добро за измамниците,убийци на България сатаните на американското посолство кирил петков и асен василев ПП/ДБ като цяло),та с този франкенщайн цънцърова,с олигофрените бесте сабри и митьо маринкин,с ПР....ТУТКАТА натали трефонова дълбате не дъното,а под дъното.
3.
зрител
05.11.2023 18:34:41
0
3
Бесте е връзкарка. Еве се с милионер и затуй я туриха на екран.
Когато милионера я захвърли свършва и кариерата и.
А защо Митьо е на екран е пълна загадка.
2.
Много перверзна
05.11.2023 16:19:46
2
11
Бесте е the bestE!
Кучка и половина е!
1.
:)
05.11.2023 15:24:32
3
8
Beste e mnogo sexy
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори