Рекорден брой участници в Третия есенен медицински форум в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“
Участници във форума са лекари и фармацевти от цяла България, както и студенти по Медицина от Бургаския държавен университет
Изключителен интерес предизвика Третия есенен медицински форум, който традиционно се провежда в Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров“.
Тази година има рекорден брой регистрирани участници - над 85, а подготвените доклади са 47. За сравнение първото издание на форума имаше 41 участници, а второто 52-ма.
Събитието беше открито от зам.-декана на Факултета по обществено здраве и здравни грижи проф. д-р Евдокия Сотирова, която е и председател на Организационния комитет.
Програмният комитет се оглавява от ректора на Университета проф. д-р Христо Бозов. Пленарните сесии се провеждат в момента в Аулата на корпус Медицински науки на висшето училище. Докладите се представят в четири тематични секции.
Организатори на форума са Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Комплексен онкологичен център – Бургас и Университетска многопрофилна болница за активно лечение - Бургас. Събитието е под егидата на Община Бургас.
Участници във форума са лекари и фармацевти от цяла България, както и студенти по Медицина от Бургаския държавен университет.

Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
