×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Почина ли Путин снощи и отприщва ли се турбуленция в Русия


Почина ли Путин снощи и отприщва ли се турбуленция в Русия
За Кадиров остава само един начин да спаси живота и властта си – да обяви независимостта на Чечня, което може да предизвика ефект на доминото и сред останалите републики в Русия.
27 Октомври 2023, Петък, 09:18 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Няколко души предварително сочеха 26 октомври като трагична дата

Само пет дни, след като предупреди, че на истинския Владимир Путин му остава съвсем малко живот, профилът „Генерал СВР“ посочи и точния момент на смъртта му – четвъртък 20:42 ч. московско време. Зад „Генерал СВР“ стоят бивши офицери от Службата за външно разузнаване на Русия, като поне един или няколко от тях се намират в Турция, защото от турски IP адреси се публикуват повечето съобщения в този профил.

Всичко започна в четвъртък, в 23:25 ч. московско време. В резервния си канал в Телеграм „Генерал СВР“ пусна видео с „Танцът на малките лебеди” от знаменития балет „Лебедово езеро“ по музика на Чайковски. Постът нямаше съпровождащ текст. Но след като в събота вече бе предупредил последователите си да очакват смъртта на руския президент, мнозина възприеха видеото като увертюра към по-сериозно съобщение. В 23:41 вече едновременно в основния си канал в Телеграм и в профилите си в Екс, единият от които е на английски език, „Генерал СВР“ написа следното: „В момента в Русия се извършва държавен преврат! Руският президент Владимир Путин почина тази вечер в резиденцията си във Валдай. В 20:42 часа московско време лекарите спряха реанимацията и констатираха смъртта. В момента лекарите са блокирани в стаята с трупа на Путин. Те са задържани от служители на президентската служба за сигурност по лична заповед на Дмитрий Кочнев, който поддържа връзка и получава инструкции от секретаря на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев. Охраната на двойника на президента е засилена. Започнали са активни преговори между неколцината членове на т.нар. „политбюро“ как да се процедира. Но както и да се процедира, всеки опит след смъртта на Путин пред обществеността да бъде прокаран лъже-Путин като президент е държавен преврат.“ Наличието и на английски текст веднага предизвика интереса на големите западни медии, които го цитираха в своите канали в Телеграм.

Както може да се очаква, официално потвърждение от руска страна на новината за смъртта на Путин няма. Руските медии, които до една са под строгия контрол на Кремъл, цяла нощ продължиха в обичайния си ритъм да съобщават за успехите на фронта, за предстоящите ангажименти на държавния глава и за войната в Израел. Няколко интересни публикации от съвсем неслучайни хора в последните дни обаче дават да се разбере, че Путин или наистина преживява края на земния си път, или вече го е приключил. От тях дори лъха съмнение, че смъртта може да е настъпила много преди четвъртък.

На 13 октомври в своя канал в Ютюб личната астроложка на Владимир Путин – Светлана Драган, публикува видео, озаглавено „Обръщение на Светлана Драган“. То продължава 43 минути. По-голямата част от него представлява увещаване на „всички руснаци“ да са силни, хладнокръвни, да имат воля, „за да издържат пред турбуленцията, която предстои“. Това видео няма нищо общо с предишните ѝ публикации, в които обикновено разказва как Русия ще се разшири и ще превземе едва ли не целия свят. Този път Драган изглежда разтревожена, дори отчаяна, на крачка да се разплаче. Което е в силен контраст с обичайното ѝ поведение, придружено винаги с неизменна широка усмивка. Едва към края на видеото тя казва, че 26 октомври ще е гранична дата за Русия, след която вече нищо няма да е по старому. Тя не съобщава какво точно ще се случи на 26 октомври, но видът ѝ подсказва, че ще е достатъчно драматично. Поне според нейните възприятия.

Като личен астролог на Путин, Светлана Драган бе скъп гост на всички руски телевизии.

Драган не е просто една от многото астролози. Тя е единствената, която се ползва с огромното доверие на цензурираните руски телевизии, които почти всяка седмица я канят в предаванията си, за да разказва за бъдещите огромни успехи на Русия и разгръщането ѝ до световна империя. Там Светлана Драган никога не е криела, че има достъп до „кухнята“ на властта, а следователно – и достатъчно информация какво се случва по върховете. Назоваването конкретно на 26 октомври, при това две седмици преди датата, говори, че тя може би е имала някаква предварителна информация, независимо дали я е получила по астрологичен път или благодарение на придворния си статус.

В Русия в момента се намира и още една интересна личност – докторът на историческите науки Валерий Соловей. За разлика от всички останали опозиционери, които са или убити, или отдавна избягали зад граница, или вкарани в затвора за дълги години, той е на свобода и никой не го закача. Соловей поддържа много канали, които се държат опозиционно. Самият факт, че е практически единственият опозиционер на руска територия, когото властта не притеснява, е вече многозначителен.

Във вторник Соловей даде интервю за руската емигрантска медия „Ищем выход“, в което заяви, че Путин е тежко болен и няма да издържи повече от няколко дни. Там каза още, че веднага след смъртта му войната в Украйна ще бъде прекратена, защото никой от обкръжението на Путин не я иска, а тя е била едва ли не лична фикс идея само на вожда. Соловей заяви и още нещо интересно – че Евгений Пригожин е жив, а смъртта му – инсценирана. Шефът на „Вагнер“ се криел във Венецуела и щял да се завърне в Русия съвсем скоро - веднага след като Путин умре.

Още същия ден чрез профила си в Екс и канала си в Ютюб Соловей призова своите последователи да гледат негово извънредно видео, насрочено за четвъртък в 20 часа московско време, озаглавено „След Путин 1999-2023“. Малко преди да бъде пуснато видеото, Соловей написа в Екс „Тиранът е мъртъв“.

Историкът Валерий Соловей написа от Москва в Екс „Тиранът е мъртъв“. До редакционното приключване на тази статия никой не го беше арестувал

 Валерий Соловей е правил в миналото не една прогноза, която се е сбъдвала. Всички те обаче са по един или друг начин все свързани със събития, инициатор за които е бил Кремъл. Може да се допусне, че историкът просто разполага с вътрешна информация, или такава му се подхвърля, за да бъде разпространена от човек, на когото е създаден публичен образ на опозиционер. Във видеото от снощи Соловей разказва, че в Русия предстои гражданска война, но „друг път, по който да вървим, ние вече нямаме“.

Дали смъртта на Путин наистина е настъпила в четвъртък вечерта? Дали пък този час не е бил избран нарочно от някого, за да се легализира информацията, докато вождът всъщност е бил мъртъв от много преди това? Или пък четвъртък е бил избран от някого като деня, в който да се помогне на Путин да умре?

Трудно е да се каже дали някога ще има точен отговор на тези въпроси. Русия има исторически опит в това отношение. Дори днес все още съществуват спорове сред специалистите как точно се е случила смъртта на Сталин. Бил ли е на смъртно легло или просто след поредния сърдечен пристъп е оставен от обкръжението си да умре, понеже там вече са предвкусвали бъдещата власт, с която ще се сдобият

В днешна Русия може и да няма опозиция, но съществуват много сили, готови на всичко, за да се доберат или да увеличат властта си. За последните 24 години от своето доживотно президентство Владимир Путин се бе научил да ги обуздава и балансира. Това поддържаше Русия в относително спокойствие. Но в момента, в който „дресьорът“ на тези сили вече го няма, те ще са готови да действат. Достатъчно е да вземем дори само един Рамзан Кадиров. От една страна той е превърнал Чечня на диктатура в диктатурата, където руските закони практически не важат. Там е въведен шариат със задължителен дрес код за жените и за мъжете. Първите трябва да са навлечени по ислямски канон, вторите – непременно с бради. Кадиров е приватизирал полицейските и военни сили, намиращи се на територията на тази република. От друга страна, всичко това му е създало огромни врагове сред силовите ведомства в Москва. Единствено Путин предпазваше до момента чеченския вожд от саморазправа, инициирана от военните или полицейските босове. Самата власт на Кадиров е плод единствено и само на личната му договорка с Путин – единият обещава да държи Чечня мирна в рамките на Русия, а другият го е оставил да си управлява републиката както намери за добре. След смъртта на Путин Кадиров няма много полезни ходове, за да се спаси, освен да заяви, че той повече няма ангажименти към голямата държава и да обяви независимост. Подобна е ситуацията с още десетки като него. По-малки кадировци, но не с по-.малки мераци за власт, има и в Татарстан, и в Башкортостан, и в Ингушетия, и в Дагестан, и в Кабардино-Балкария. За да парират опитите на Кремъл да ги отстрани, не е изключено те да залеят Русия със същото, от което десетилетия наред страда Израел – вълна от ислямски терор.

В същото време никъде не са се дянали стотиците криминални затворници, осъдени за всякакви тежки престъпления, включително и убийства, които с разрешението на Путин бяха пуснати без съдебна санкция от затворите, за да се присъединят към частната военна компания на Евгений Пригожин „Вагнер“. В мига, в който войната в Украйна приключи, а именно това се очаква да се случи в първите няколко дни след като смъртта на диктатора стане и народен факт, тези престъпници ще останат без работа, но на свобода. И бързо ще се завърнат към обичайното си занимание – насилие и убийства.

Но дори и хората от най-близкото обкръжение на Путин не са еднородна маса с еднакви идеи за Русия. Там има ястреби, желаещи войната в Украйна да продължи, и такива, които биха дали всичко, за да я спрат и да върнат охолния си живот от миналото – с вилите и капиталите си на Запад. Най-логично е борбата за власт да започне именно от тях и тон за насилие и саморазправа да дадат именно те.

Русия е бременна с толкова много държавн и толкова много проблеми, чието проявление живият Владимир Путин успяваше да потушава, че не е изключено войната в Украйна, и дори тази между Израел и Палестина, да изглежда като проблясък на фона на онова, което предстои в тази огромна страна.


В категории: Войната в Украйна


52
Коментара по темата
52.
Георги
30.10.2023 08:09:24
2
0
Манипулаций,Гадорий,Простотий и пак Русия ще победи!
51.
СЕМ спи и сънува. Не ги занимавайте!
28.10.2023 21:27:13
1
9
СЕМ май е една от многото институции в държавата, която и да я закриеш, никой няма разбере. Уж приеха някакви закони срещу фалшивите новини, но никой не следи и не налага санкции
50.
Добре е да се знае
28.10.2023 13:51:09
7
11
Подобно нещо могат да желаят и пишат само предателите на родината, а това са и най-мразените хора от народа. Подобно нещо желаят и противниците на Русия. Но за радост Путин е жив и здрав, но как е Байдън ? Защо и за него се говорят доста подозрителни неща. Както и за много други президенти, папи , световни лидери.
49.
Рон Бургунди
27.10.2023 23:39:37
6
11
мега глупости.....хахха
48.
*********
27.10.2023 23:11:49
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
Venss
27.10.2023 20:31:45
8
13
Вие в Бургас всички сте дрогирани!
46.
Сушко
27.10.2023 19:20:15
4
6
ДО БОШКО: ИЗМЕКЯРИН!!!!
45.
И ся ко излезе?
27.10.2023 18:42:19
2
21
Не бил починал...
Божката сега трябва ли да бъде санкциониран за фейк нюз? А отговорните редактори и т.н. от Флагман имат ли вина? СЕМ не е зле да се намеси и да налага тежки глоби заради фалшиви новини
44.
*********
27.10.2023 18:35:10
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
43.
Коментар
27.10.2023 18:25:46
9
9
Ще ходят бавно и ще го целуват студен дядя Вова .
42.
Gost
27.10.2023 18:18:00
7
8
Ми той умрял ма
41.
G04O
27.10.2023 15:39:15
4
15
"защото от турски IP адреси се публикуват повечето съобщения в този профил"....божо божке ле....ти за VPN не си ли чувал......голяма логика.....абдали да искаш на тая грешна дюня.
40.
до 35 изражданеца
27.10.2023 14:48:58
13
22
пич, нарича се освобождение на Украйна от руските сепаратисти. Явно всичките копейки сте малоумни, щом подкрепяш избиването на украинците, а пишеш, че те убивали.
39.
Бай Димо
27.10.2023 14:46:39
10
14
Браво, Божка! Направо пръсна комундетата! Хахаххахаха.
38.
Сушко
27.10.2023 14:34:12
6
8
Пак ,,ДЖУРНАЛИСТЧЕТО,, ИМА УМСТВЕНО РАЗСТРОЙСТВО!!!!!
37.
XX
27.10.2023 14:27:35
3
16
Браво!

Сега трябва Пригожин да се завърне и всички кремълски велможи с деца в чужбина да заминат за Сибир.
36.
Асан Златаров
27.10.2023 14:27:20
10
17
Недейте така всичкото БГ РУСОРОБИ ще ВДГНЕ ВИСОКО КРЪВНО че бащицата Путин се споминал
Много са на ЛУКойлска хранилка като журналята от Флагмн
Няма нафта ,нюма ГАЗ
русоробите са гладни във Бургас
35.
Възраждане
27.10.2023 14:21:16
20
23
Да убиваш мирни руски граждани във Крим от разни украйнски групировки какво се Нарича.
Путин трябва да изчисти Украйна от тази сган защото няма да се спре убиването на мирни руски граждани във Украйна.
Американците намериха един глупак и Зеленски и си го въртят както си искат тоя тъпан .
Твърдо трябва да стоим зад действията на Русия ,защото ако това се случи във Македония да убиват българи ???
34.
Бай....
27.10.2023 14:19:46
4
15
Всички ли се друсате вече бе, идиоти ?!!!!!
33.
*********
27.10.2023 13:03:58
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
32.
Патриот
27.10.2023 12:50:08
8
16
Путин е мъртъв , да живее Путин ! Путин отдавна е извън играта , Путин вече държавен пост на фашистка диктатура в Русия , нейният пиар в главната роля.
31.
Виц
27.10.2023 12:12:31
8
26
Путин, Кадиров и Шойгу се шегуват.

Путин: Говори се, че си болен, Рамзан.
Кадиров: Говори се, че си умрял, Вова.
Шойгу: Говори се, че побеждаваме.
30.
до 27
27.10.2023 12:10:00
8
24
ОК! В Руските медии няма нищо, но по някакъв слух в Телеграм, Божката сътвори някаква лайняна статия и всички трябва да му вярваме ли? А нещо за журналистиката и фактите? Или щом в Македония не са открити телефонни кабели, това показва че те са ползвали мобилни телефони още преди 10 века?
29.
*********
27.10.2023 12:00:36
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
28.
*********
27.10.2023 11:41:42
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
Ха ха
27.10.2023 11:36:12
13
29
Днес в руските "медии" нямало нищо по въпроса. Ще има точно толкова колкото когато потъна крайцера Москва, т.е. нищо.
По нататък пускат контролирано с малки лъжички: има пробойна, но не е проблем, пожарът е овладян, няма загинали, накрени се, но не е проблем, теглим го към дока, няма загинали, потъна, няма загинали, стратегически се изтегляме, няма загинали и така до безкрай.
26.
Божинка
27.10.2023 11:22:15
11
24
Лекувай се брат, верно си изперкал тотално
25.
Клавиатурна копейка
27.10.2023 11:19:58
14
35
Няма страшно. И да е пукнало джуджето имат още 5 резервни.
24.
Z
27.10.2023 11:17:07
15
7
Подобни на Путин,Байдан, Нетаняху,Ердоган и др. управленци водят света към гибел, като добавя и религиозните водачи и корабокрушението е пълно. Положителното че подобни на тях хора нямат и ни малка представа за създаването на хората, за божиите закони и правила по които трябва да се движим...
23.
Браво Путин
27.10.2023 11:12:28
12
16
https://www.flagman.bg/article/305848
Не си отивай! Какво ще прави парашката без теб,ами ако с всичките природни богатства стане нормална държава и икономически и технологичен гигант с достоен неробски живот за гражданите?
Шегичка бе,няма как на тази територия!
Там винаги е било ГУЛАГ,а преди ГУЛАГ крепостното робство. Браво дедя Вова мьl с тобой,цар Баташки!
22.
*********
27.10.2023 11:02:53
3
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
21.
един телеграм ми каза
27.10.2023 10:53:00
9
23
Божката иначе се опитал да избяга от отговорността за тиражиране на фейк новини като направил заглавието въпросително, па макар и без да слага въпросителен знак. Ама той може и да не е много на ти с граматиката, та няма да го взимаме на сериозно.
Та въпросният индивид (не мога да го нарека журналист) е прочел:
"Слух в телеграм: В 20,42 ч. констатираха смъртта на Путин във Валдай, активиран е негов двойник"

И е написал поредната журналистическа диария от непроверени факти и се опитал да манипулира читатели с фейк новина. Укоримо ли е? Разбира се! На такива журналисти трябва да им се отнема правото да пишат. А на медията и редактора, които са пропуснали такъв текст, който не почива на факти, а на слухове и то на определена група, която явно е водена от други интереси? Може ли да се нарече платена журналистика? Според мен по такъв начин се ползват определени журналисти, за да прокарат текстове, които в сериозни медии няма как да минат
20.
Не му се сърдете! Он толкоз си може
27.10.2023 10:44:10
14
30
И ко стана ся? Божката тръби, че Путин бил умрял, а никой друг не знае. В руската преса няма нищо, обаче щом Божката го казва требъ да му вервъми!
Всички му викат (на Божката), че не става, обаче он си мисли, че го викат на бис. Давай твори си кафявите статии и се мисли за някакъв в медийните среди. Ако имаше редактор тук, надали щеше да вземеш и 2 лева месечно
19.
666
27.10.2023 10:43:31
20
20
Да е жив и здрав още 100 години всеки бунактъпак начело на бърдак-враг на европейска Бъкгария!
До войната бърдака заплашваше НАТО и България да се омитали до границите от 1997г след соециалната обосрация Финландия е в НАТО, натовска Турция в Южен Кавказ, а Ердоган подписа и одобри приемането на Швеция в НАТО. Бърдака заплашваше че всеки който дава оръжие на Украйна ще се въвлече във война, амииии такъв лабут инспринтове и жертви и загуби понесе клошармията, че Украйна е 20 пъти по-милитаризирана, а България дава военна помощ от първия ииии северния бърдак нападна НАТО във фантазиите си. Нещо повече Черноморския флот на роспия потъва като хартиени корабчета, че за първи път в руската история загубиха и подводница- Ростов на Дон. Благодарение на геостратега бунак за първи път след Втората Световна на Русия има мобилизация, взривове на щабове, бази и военни летища.
Да живеят всички враговебунаци управляващи бърдаци. Няма по-хубаво нещо от враг бунактъпак.
Пошол наслед за руский корабль!
Обманули дурачка на четьlри кулачка!
18.
Българин
27.10.2023 10:31:34
18
16
Колкото и да е хубаво, толкова е и тъжно. Не ми харесва, че може да се разпадне Русия.
17.
ЕХ БОЖКОВ
27.10.2023 10:22:45
9
36
Нали и Кадиров уж беше умрял?
Като чета глупостите ти,сериозно се замислям,че имаш спешна нужда от психиатрично лечение!
16.
ЕХ ФЛАГМАН
27.10.2023 10:20:38
3
23
Преписвайте, но същевременно, ползвайте главите се,не само като място за поставяне на шапки!
Защото чрез безмозъчно преписване на пасквили от незнайни автори, разпространявате дезинформация което в тази нажежена обстановка е опасна игра с огъня!
15.
1
27.10.2023 10:20:29
29
21
УМРЯ БОКЛУКА ПУТЛЕР
14.
посолството
27.10.2023 10:09:24
21
24
Всъщност, доколкото ни е известно, Путлер отдавна е мъртъв, а това, което виждаме е китайски киборг, доставен на ватниците, за да има какво да показват на любителите на одеколон и да има на какво да се радват нашите русороби.
Ватенките може само да мечтаят да имат лидер в отлично физическо и психическо здраве като великия и недостижим Джо Байдън.
13.
Йххахахахха
27.10.2023 10:09:06
16
33
Словесна диария, в стил една-жена-каза. Колко пъти го погребаха вече Путин, от колко болести беше болен. Хахахаха!!!
12.
Леля Спаска
27.10.2023 10:07:19
20
14
Защо над заглавието сте сложили снимката на този сатрап, а не снимката на Владимир В Путин?
Това е подигравка! Да слагате снимката на този който многократно гордо е заявявал че само на 17г е обезглавил първия руски войник.
Този Кадир ага чийто главорези изпозастреляха, измъчваха и насилваха стотици руски войници в Украйна и някои не издържаха на позора и си метнаха въжето.
Кадировия който върши беззакония на територията на цяла Русия и като получи упрек или критика от руски депутат или общественник до няколко дни последните са унизявани да отправят видеообращения извинения.
Това е гавра с велика Русия.
11.
един нормален
27.10.2023 09:58:11
7
38
В една фейсбук група си постваме вицове, които са ни харесали. Аз ще взема да поствам статии от Флагман...
10.
Спасов
27.10.2023 09:56:01
21
27
Наш'те малоумни русофоби да тичат да оставят цветя пред руското посолство. Марш, дебили!
9.
Утайки на мвр
27.10.2023 09:51:56
9
21
Путин нз ама бая хора измряха около гадния ви сайт , много ще преливате
8.
Катеее Катеее
27.10.2023 09:49:42
7
34
Дъното сте
7.
идиот русофоб
27.10.2023 09:49:27
16
31
Браво, Божка! Голем си! Разкри смъртта на Путин! Велик журналист си и истински русофоб, каквито са всички велики журналисти и политици като Иво Инджев, Росен Плевнелиев, Елена Поптодорова, Соломон Паси, Бойко Борисов, Кирил Петков и хиляди други почтени хора!
Бой по ватниците, интелигентна дружина!
6.
Вица
27.10.2023 09:45:52
6
22
На деня
5.
Божидаре
27.10.2023 09:42:53
4
37
Кога ще е погребението?
4.
Извинявам се, но...
27.10.2023 09:41:22
1
37
Някъде се изгубих в тоя текст, да не каже, че съвсем нищо не разбрах
3.
тони
27.10.2023 09:41:22
19
43
"Както може да се очаква, официално потвърждение от руска страна на новината за смъртта на Путин няма."

Значи, Божка, викаш руснаците не признават болните мечти на американските еничари, а? Лоши руснаци, ей!
2.
Соловей
27.10.2023 09:41:18
14
25
Чак пък никой да не го закача!
Беше арестуван за няколко дни от ФСБ още през първия месец на войната, инфото е достъпно чо руские СМИ.
А всички тези фишеци за здравето на Путин са от източници в Русия, естествено, като западните медии в типичния стил преписват и повтарят, като добавят дежурното "според неназован източник" от Ми 6 или ЦРУ или някое западно разузнаване.
Нормалнп е човек на 70 години да има някои здравосл проблеми, но за такива хора бдят цели екипи лекари.
1.
пълно изтрещяване
27.10.2023 09:40:11
6
53
всички хора са смъртни,Путин също.Но да се цитират астролози,някакъв,който имал опозиционен канал...много несериозно.Напишете нещо напълно сигурно,както подобава на сериозна медиа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори