×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Спортни легенди, актьори и общественици за Йордан Георгиев: Човек с голяма експертиза и голямо сърце!


Спортни легенди, актьори и общественици за Йордан Георгиев: Човек с голяма експертиза и голямо сърце!
Йордан Георгиев е кандидат за общински съветник от местна коалиция „Граждани за общината“ с номер 69 в бюлетината и преференция 102
24 Октомври 2023, Вторник, 19:55 ч.
Автор: Флагман.бг

Основно верую на Георгиев е, че общинските съветници трябва да изразяват и отстояват интересите на гражданите, а не да бъдат послушковци

Йордан Георгиев е кандидат за общински съветник от местна коалиция „Граждани за общината“ с номер 69 в бюлетината и преференция 102.

Роден е в Бургас през 1964 г. Завършва Математическа гимназия „Акад. Никола Обрешков“ с отличен успех 6,00. Участва и печели множество награди в олимпиади и състезания по математика под знамето на град Бургас, в това число през 1982 г. печели и първо място на Националната конференция на математиците в България, като за първи път доказва в българска публикация Теоремата на Зиков, която е обобщение на Теоремата на Туран за екстремални графи в N-мерен случай.

През 1989 се дипломира, като инженер, с успех отличен 6.00 в Технически Университет София, специалност Автоматика и системотехника /Техническа кибернетика/ с тясна специализация Моделиране и управление на социално-икономически системи.

Йордан Георгиев е офицер от резерва с профил Артилерия и ракетни войски.

От 1990 г. е в частния бизнес. През 2022 г. е избран за Председател на Съвета на директорите на Югоизточно държавно предприятие - Сливен.
Член е на Управителния съвет на Българска федерация по водна топка.

Ето какво казват за Йордан Георгиев неговите приятели, близки и хората, с които е работил:

Кръстьо Лафазанов, актьор: Той е слънчев човек. Познавам го като човека Данчо Георгиев, не като политика Йордан Георгиев. Често се срещаме когато си идвам до Бургас. Говорим си, знам че се интересува от проблемите на културата. Можем да си споделяме във всеки един момент. Обикновено нашите приятелски разговори са в морската градина пред морето. Това е човек, на когото може да се има доверие. Ако аз живеех в Бургас, бих го подкрепил. Благодаря му много за приятелството.

Мария Гигова, трикратна световна шампионка по художествена гимнастика: Той е човек, с голяма експертиза и голямо сърце. Вярвам че, ако влезе в Общинския съвет на града, ще има още повече възможности за развитието на художествената гимнастика и на спорта в Бургас като цяло.

Христо Порточанов: Страхотен човек и добър приятел, на когото винаги може да се има доверие. Винаги изпълнява обещанията, които е поел. Общинският съвет има нужда от такива хора.
 

Огнян Томов, президент на волейболен клуб „Нефтохимик“: Задължително в следващия общински съвет трябва да присъства Йордан Георгиев. Когато той беше шеф на спортната комисия, помогна на спорта толкова, колкото останалите не са ни помагали в последните 10-12 години. Той е човекът, който беше до нас в най-тежките моменти на клуба, той е човекът който ни вдъхваше вяра и надежда. Миналата година започнахме безкрайно лошо, а той беше един от малкото, които бяха непрекъснато до нас. С чиста съвест мога да кажа, че този човек има място в общинския съвет.

Инж. Георги Гагов, директор ДЛС Ропотамо: Много упорит и много добър при вземане на решения.
 

Сахак Сахакян, директор на ДГС Айтос: Като председател на борда на директорите на ЮИДП-Сливен Йордан Георгиев помогна да възстановим част от нашата собственост. ДГС Айтос имаше отнети имоти, на които той успя да възстанови собствеността. Това беше проблем, с който се борихме от 2012 година насам, а той успя да се справи. 

 

В мандат 2011-2015 г. година и половина е независим общински съветник.

В мандат 2019-2023 г. е общински съветник и Председател на Постоянната комисия по спорт, деца и младежки дейности до излизането си от ОС през май 2022 г. 

Йордан Георгиев счита за свои най-големи постижения през последния мандат:
-    Подкрепата за спортните клубове в развитието на детско юношеския и елитен спорт 
-    Включването на децата успешни спортисти в програмата за стипендии Бургаски деца
-    Осигуряване на възможност на служителите на МВР и военнослужещите да ползват безплатно спортната инфраструктура на Общината

Част от бъдещите си приоритети ,като общински съветник Йордан Георгиев вижда в следните направления, както следва:

Подготовка на гражданите за действия в случай на бедствия, производствена  авария, военна опасност. Създаване на специализирани общински структури с привличане на работа и ползване на опита на генерали, офицери и сержанти от резерва.

Нов пълномащабен подход за развитието на спорта в общината, изразяващ се в:
-    Връщане на стадион „Черноморец“ , като общинска собственост
-    Драстично увеличаване финансирането на клубовете и безплатно ползване от тях на спортната инфраструктура на Общината със заплащане само на режийните разходи с цел облекчаване финансовите разходи на родителите на спортуващите деца
-    Построяване на нова многоетажна сграда със специализирани зали за отделните видове спорт на мястото на нефункционалната, морално остаряла зала Нефтохимик
-    Изграждане на спортни зали по европейски образец с капацитет около 2500-3000 зрители, с възстановителни центрове , така че отделните колективни спортове да имат свой собствен дом.

Основно верую на Йордан Георгиев е, че общинските съветници трябва да изразяват и отстояват интересите на гражданите, а не да бъдат послушковци и да гласуват безропотно това, което е решила общинска администрация!!!

Ако искате да подкрепите Йордан Георгиев, гласувайте с №69 в интегралната бюлетина и с лична преференция 102.
 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори