×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Андон Бакалов, кандидат за кмет на ПП МОРЕ: Равда ще бъде още по-обединена като щастливо семейство


Андон Бакалов, кандидат за кмет на ПП МОРЕ: Равда ще бъде още по-обединена като щастливо семейство
Бакалов (вляво) представи основните акценти в програмата си за мандат 2023-2027, а на събитието присъства и водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев (вдясно)
24 Октомври 2023, Вторник, 16:00 ч.
Автор: Пресцентър ПП МОРЕ

Кандидат за общински съветник на ПП МОРЕ от Равда е стоматологът д-р Петьо Пеев

Амбициозна и пълна с идеи програма за мандат 2023-2027, която изцяло стъпва на нуждите, желанията и предложенията на жителите на Равда, представи в препълнена зала снощи кандидатът за кмет на ПП МОРЕ за  Равда Андон Бакалов. Той е един от най-успешните кметове на ПП МОРЕ, избиран винаги на първи тур.

„Не случайно винаги съм казвал, че Равда е едно сплотено семейство. Ние винаги сме работили в екип. Енергията, идеите и предложенията ги получаваме от вас - жителите на Равда. Без вас нямаше как да успеем. Вярвам, че всеки един е оценил това, което е направено в нашето населено място. Винаги съм казвал, че ние - жителите на Равда сме амбициозни хора. Така ще бъде и занапред - защото успехът се постига само, когато се подкрепяме и когато сме заедно“, каза кандидатът на ПП МОРЕ за кмет на  Равда Андон Бакалов.

В Концертната зала на кметството той направи подробен  отчет за изминалия мандат и представи програмата за развитие на Равда през следващите 4 години. За да чуят четиригодишния отчет на Андон Бакалов и да подкрепят ПП МОРЕ, снощи се събраха множество жители на Равда и симпатизанти на партията, които препълниха Концертната зала. Пред събралото се множество от симпатизанти и приятели, Бакалов даде категорична заявка, че и през следващите 4 години ще работи с грижа за хората.

ПП МОРЕ ще настоява за равнопоставеност на населените места и честно разпределение на средства oт бъдeщитe бюджeти нa общината, каквото сега липсва“, каза Пейчо Колев (вдясно)

На представянето на амбициозната програма присъстваха водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев и кандидатите за общински съветници от листата на партията.

Андон Бакалов представи основните акценти в програмата си за мандат 2023-2027: проект и преустройство  на полифункционална обществена сграда с клубно предназначение (бивша БТК) – ново остойностяване на ремонта;  проект и план за брегоукрепване  на крайбрежната ивица от нос „Боруна“ до х-л „Аурелия“; проект за лодкостоянки, пристанищни съоръжения и крайморски фар; проектиране и изграждане на Амфитеатър; проектиране и изграждане на система за видеонаблюдение в Крайморския парк; проект за изграждане на нова база на БКС; проектиране и изграждане  на нова транспортна схема с паркоместа, закупуване на общински терен за паркинг; проект за изграждане на нови улици и ново улично осветление към тях и много други.

„Част от тези предложения бяха давани и в предходни мандати, но е факт , че не всичко може да се направи. Вярвам, че с труда, постоянството и упоритостта на всички нас – жителите на Равда ще успеем заедно“, заяви Бакалов, който бе бурно аплодиран от присъстващите.

МОРЕ ще участва с пълна листа от 21 кандидати – представители на всички населени места в община Несебър

Основен акцент в следващия мандат на Бакалов ще бъдат също здравеопазването – разкриването на лекарски кабинети - педиатричен и стоматологичен, лаборатория за медицински изследвания,  проектиране и изграждане на система за видеонаблюдение в крайморски парк, постоянно присъствие на полицейски патрул и др.

„Заедно с екипа имаме идея да обогатим нашата културна програма и спортни мероприятия, за да удължим сезона и да популяризираме Равда. Друга идея е да имаме традиционен фолклорен фестивал, в който да участват нашите самодейни състави от училище и читалище, както от общината и от страната, така и от побратимените ни градове от град Дунакеси, Република Унгария и град Куфаля, Гърция“, посочи канидатът за кмет и продължи да изброява предложения на жителите на Равда. Така Бакалов очерта голяма част от приоритетите в амбициозната му управленска програма за мандат 2023-2027.

По време на предизборната среща Андон Бакалов благодари на жителите на Равда за дългогодишната им подкрепа и пожела: Равда да бъде още по-обединена.

Водачът на листата на ПП МОРЕ Пейчо Колев представи всеки един от кандидатите за общински съветници от листата на партията. МОРЕ ще участва с пълна листа от 21 кандидати – представители на всички населени места в общината  - Равда, Несебър, Оризаре,  Обзор, Свети Влас, Гюльовца, Тънково. В листата са имената на млади хора, професионалсти в най-различни области, хора, решили да допринасят със своите знания и експертиза за развитието на община Несебър. Кандидат за общински съветник на ПП МОРЕ от Равда е стоматологът д-р Петьо Пеев.

В Концертната зала на кметството кандидатът за кмет Андон Бакалов направи подробен  отчет за изминалия мандат и представи програмата за развитие на Равда през следващите 4 години

„ПП МОРЕ ще настоява за равнопоставеност на населените места и честно разпределение на средства oт бъдeщитe бюджeти нa общината, каквото сега липсва“, каза Пейчо Колев. Той посочи, че Община Несебър няма концепция за развитието на туризма и поясни, че ПП МОРЕ  е единствената партия настоявала многократно през годините в Общинския съвет в Несебър за отпускането на повече средства за туристическа реклама, но не е срещала подкрепа от съветниците на останалите партии, гласували против на комисия по това предложение на МОРЕ.  

ПП МОРЕ ще работи по програма, която включва няколко основни направления: Подобряване на инфраструктурата и пътната безопасност в цялата община, изграждане на нови паркоместа, решаване на проблемите във ВиК сферата, ефективно оздравеопазване и по-добро образование, изграждане на нови деттски и спортни площадки, озеленяване на населените места, по-справедлива социална политика , модернизиране на междуградския транспорт, усвояване на средства от оперативните програми на Европейския съюз, осигуряване на условия за привличане на туристи, по – е фективно сметосъбиране по-голям бюджет за култура, художествена самодейност и др.

ПП МОРЕ СЕ ЯВЯВА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 40




Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
България Всички новини
Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори