×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Година на предизвикателства: Предсказанията на Ванга за 2024


Година на предизвикателства: Предсказанията на Ванга за 2024
Източник: Една.бг
Ключови думи: ванга, 2023, предсказания
24 Октомври 2023, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Според пророческите видения на Ванга, през 2024 г. ще се случи изключително събитие

Ведно малко българско село е родена забележителна жена, на която ѝ е писано да се превърне в една от най-интригуващите и противоречиви фигури на нашето време - баба Ванга. Необикновената пророчица от Рупите притежаваше необичайна способност да предвижда бъдещето, пленявайки сърцата и умовете на хората по света.

През целия си живот Ванга е направила поредица от удивителни пророчества, някои от които вече са започнали да се осъществяват, докато други чакат своя ред. Въпреки че не всеки е готов да се довери на нейните мистични способности, мнозина я смятат за истински предсказател на глобалните събития.

Ето кои са нейните най-интригуващи предсказания за предстоящата 2024 г.:

Мирна среща с извънземни същества

Според пророческите видения на Ванга, през 2024 г. ще се случи изключително събитие: официален контакт на човечеството с изключително напреднала извънземна цивилизация. Tези космически посетители ще се спуснат от дълбините на космоса не като нашественици, а като носители на мира. Ще донесат със себе си революционни технологии и задълбочени познания, целящи да помогнат за разрешаването на належащите глобални предизвикателства.

Дълбока връзка: хората и животните общуват

През 2024 г. на хоризонта е забележителен пробив в сферата на междувидовата комуникация. Революционно откритие ще даде на хората способността да участват в телепатични разговори с животни, отключвайки способността да разбират техните желания и емоции. Тази новооткрита връзка между хората и животинското царство обещава да задълбочи връзката ни с тези същества и предлага вълнуващи перспективи за опазване на застрашени видове.

Възприемане на бъдеще без физически пари

Ванга пророкува финансова революция, която ще се разгърне през 2024 г., когато концепцията за физическа валута ще стане остаряла. Ще изгрее нова ера, водена от приемането на цифрови валути, базирани на блокчейн технология и криптовалути. Тази трансформираща промяна ще проправи пътя за повишена прозрачност и достъпност във финансовите транзакции.

Използване на силата на космическата вакуумна енергия

Според визионерката Ванга 2024 г. ще постави началото на революционно откритие в сферата на енергията. Ще се появи технология, която ще позволи на човечеството да се докосне до ефективно използване на енергията на космическия вакуум. Това революционно развитие ще осигури почти безграничен и екологично чист източник на чиста енергия, способен да захранва цялата планета.

Възход на изкуствения интелект

В рамките на пророческите прозрения на Ванга се крие поглед върху възхода на изкуствения интелект през 2024 г. Тя предвижда уникално събитие, в което напредналите роботи ще постигнат самосъзнание, поставяйки началото на пламенен и спорен дебат около етичните измерения и потенциалните опасности на високоинтелигентните машини.




От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
11
Коментара по темата
11.
Никой
25.10.2023 13:44:00
0
0
На много високо ниво са написани тези предсказания не знам от къде са и хрумнали тези думи или по скоро някой си запълва празното място между рекламите незнам
10.
Адолф
24.10.2023 18:00:05
0
0
Що ли ми се струва, че вчера четох същото, но в друг сайт?
Преписвате дословно!
Иначе Автор Флагман.
БРАВО!!!!
9.
Флагмански кауни
24.10.2023 16:36:25
3
1
само руски простотии са ви в тиквите бе
8.
Ходжи, врачки, баячки...
24.10.2023 14:20:34
3
1
Българинът понеже е неверник не слуша Господа, а вярва на баба ти Ванга, дето говори чрез пророците си в Москва. Решетников също го знае, затова с такъв боклук гали ухото на дъртаците. Майка ми си купува вестника, заради рецептите.
Не е майтап ! На шекер ли , насън ли,
врачката видяла Румен Радев, преди изборите, като Месия и би тъпана. Шофьорът стана президент, а България отиде в канала. Винаги , когато Ванга се "събуди" , идва нещо страшно.
7.
по " Минаха години"
24.10.2023 13:55:12
2
3
Появи ли се "пророчество", че България ще се оправи, когато изберем висок мъж, който сега учи в Америка, значи руските гниди са намерили заместник на Кауна.
6.
Гадатели и оракули не се тачат в християнството
24.10.2023 13:19:58
1
10
Надали Ванга е имала предстазания за 2024. Надали и нещо е предстазала, но някои я цитират непрекъснато
5.
Марк Дойч
24.10.2023 12:35:31
2
6
Ванга е казала: след 30 години на контра офанзива, украйна ще стигне до азовско море.
4.
*********
24.10.2023 12:24:27
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
3.
Пророкът Мъск
24.10.2023 12:09:46
1
16
"визионерката Ванга" споделя ли кога във Флагман ще се научат да използват думите според значението им ? Защото структурирането на смислено изречние изисква много повече от това да използваш гугъл за синоними, когато не знаеш какво да напишеш .
2.
Хахахахахаха
24.10.2023 12:07:16
1
29
Първо, Ванга не е прогнозирала по години. Второ, нито блокчейна, нито ИИ са напреднали достатъчно за да имат описаните позиции от вас догодина. И го казвам като човек от бранша, който развива тези технологии. Толкова сме далече от самосъзнание на ИИ, че по-вероятно е да дойдат извънземните, отколкото ИИ да има самосъзнание догодина. Смешници! Загубили сте абсолютна връзка с действителността.
1.
Пак лъжи...
24.10.2023 12:06:28
0
30
Текста е една лошо скалъпена лъжа.
Ванга НИКОГА не е говорила с години.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори