×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стойко Адамов, кандидат-кмет на Гюльовца: Време е да вземем съдбата си в наши ръце


Стойко Адамов, кандидат-кмет на Гюльовца: Време е да вземем съдбата си в наши ръце
Водачът на листата от кандидати за общински съветници на ПП МОРЕ Пейчо Колев запозна публиката с програмата на МОРЕ
23 Октомври 2023, Понеделник, 08:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Предизборната среща на ПП МОРЕ премина при препълнена зала и голям интерес

„Гюльовца е нашият общ дом и всички ние искаме той да бъде по-чист, по-уютен и благоустроен. Това наше желание се сблъсква с безразличието на управляващите община Несебър, които не отпускат достатъчно средства от бюджета, за да разрешим тежките си проблеми. Заедно с екипа на ПП МОРЕ сме разработили четиригодишна програма за развитие на Гюльовца. Ако партията  бъде сред мнозинството съветници на общинския съвет, което разпределя бюджета, ви гарантирам, че ще изпълним нашите ангажименти“. Това заяви пред препълнената зала в читалище „Светлина“ кандидатът за кмет на с. Гюльовца Стойко Адамов, издигнат от ПП МОРЕ.

На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници на ПП МОРЕ, които представиха програмата и идеите на партията за развитието на община Несебър. Те лично посрещаха своите съмишленици и симпатизанти пред залата на читалището. Усмивки, прегръдки и пожелания повдигнаха градуса на настроението на присъстващите. 

 „Време е да вземем съдбата си в наши ръце – погледнете при какви условия живеем:  Нямаме изградена канализация, липсват тротоарни настилки, пътищата ни са прашни и разбити и се нуждаят от спешно асфалтиране“, очерта най-сериозните проблеми на селото кандидатът за кмет Стойко Адамов. С подкрепата на всички жители на Гюльовца можем да осигурим много по-добри условия за живот за всички ни“, подчерта Адамов пред препълнената до последното място зала с жители и симпатизанти на ПП МОРЕ.

Думите му предизвикаха множество въпроси и мнения от публиката, която активно посочваше проблемите на селото. Хората питаха кандидат-кмета и съветниците на МОРЕ как ще разрешат тежките проблеми в здравеопазването. Населението на Гюльовца е лишено от адекватно медицинско обслужване, няма аптека и при всеки здравословен проблем трябва да се пътува до други населени места. Д-р Галина Славова, кандидат за общински съветник от ПП МОРЕ посочи на хората от залата начините за излизане от това състояние.

Друг проблем, на който публиката потърси отговор, бе лошото състояние на детските площадки и нуждата от нови, както и необходимостта от създаване на места за отдих. Обезлюдяването на района също е голям проблем. Младите хора тук ги няма, бягат. Причините са отсъствието на добри условия за живот, липса на перспективи за развитие, лоша инфраструктура, заявиха изказващи се от залата. Липсата на редовно сметоизвозване също бе посочено като болна тема. Селото има нужда и от банкомат.

Водачът на листата от кандидати за общински съветници на ПП МОРЕ Пейчо Колев запозна публиката с програмата на МОРЕ и заяви, че тя предвижда поетапно разрешаване на всеки един от тези проблеми.  Той посочи, че в листата на партията има представители от всички населени места в община Несебър – Обзор,  Свети Влас, Гюльовца, Оризаре, Кошарица, Равда, Тънково, Несебър. Нашите кандидати живеят по родните си места и знаят проблемите, защото се сблъскват с тях и в техните селища, заяви Пейчо Колев.

Инфраструктурата и безопасността на движението са сред основните насоки, по които ще работи МОРЕ за развитието на община Несебър, стана ясно от думите му. „Защото добрата инфраструктура ще привлече инвеститори, ще има заетост, ще удължи туристическия сезон“ аргументира се Колев. „Много е важно да бъдат обезопасени и осветени пешеходните пътеки.  Общината може да съдейства за откриване на медицински кабинети, може да осигури условия и да стимулира медицински работници да работят по селата“, поясни Пейчо Колев и посочи, че този проблем е сред основните в програмата на ПП МОРЕ. 

„Туристическата реклама също е важна. Община Несебър има потенциал, който не се използва напълно. Имаме желание да направим много неща, но за това е нужна и вашата подкрепа. Защото колкото повече съветници има МОРЕ в общинския съвет, толкова по-лесно можем да осъществим идеите си и да се преборим за един по-добър живот във всички населени места“, заяви водачът на листата. Той каза, че МОРЕ ще настоява за справедливо разпределение на средствата от общинския бюджет във всяко едно селище, както и да бъде увеличен бюджетът на населените места.

„През последните 4 години насочените към селото средства са изключително недостатъчни, а през настоящата година парите от капиталовата програма за Гюльовца клонят към нула“, каза кандидатът за общински съветник Демир Петров, жител на селото. Той посочи, че е много важно броят на съветниците на МОРЕ в общинския съвет да бъде увеличен, за да бъдат спирани сделки, които не са ви интерес на жителите на общината.

„Колкото повече съветници имаме в Общинския съвет, толкова по-големи ще бъдат и нашите възможности да помагаме на населеното място. Апелирам към разум и подкрепа на 29 октомври с бюлетина номер 40!, призова Петров. 

Искам Гюльовца да стане привлекателно място за живеене – както за млади, така и за по-възрастни. За мен е приоритет е грижата към хората, независимо от тяхната възраст. Наясно съм, че един кмет ще бъде търсен по всяко време и за всякакви проблеми и съм готов да поема тази отговорност“, заяви в края на предизборната среща Адамов, който бе бурно аплодиран от присъстващите.  Искам също да се обнови облика на парка в селото, да има повече озеленяване, ще настоявам пред общинската власт да бъде изградено адекватно видеонаблюдение, заяви той.

На предизборната среща присъстваха кандидатите за общински съветници на ПП МОРЕ Димитър Транов, Неделин Янков, Кирил Янков, Радост Кондова, Павел Недялков, Галина Славова, Петьо Пеев, Милена Трошанова, както и кандидатът за кмет на партията за село Оризаре, Даринка Стойчева.

ПП МОРЕ се явява на изборите с бюлетина номер 40






Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори