×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Този тв водещ се оказа много богат, ето как е спечелил парите си


22 Октомври 2023, Неделя, 15:40 ч.
Автор: Флагман

Петър Дочев забогатял от търговия с акции 

Актьорът Петър Дочев, който замести Сашо Кадиев в предаването „Преди обед”, гради успешна кариера в България, но неведнъж се е замислял да емигрира. „Гледам навън, но не правя нищо по въпроса”, шегува се новоизлюпеният водещ. Той обожава да пътува, посетил е много държави, включително и по-далечни като Аржентина и Бразилия, но колкото и положителни емоции да му носят пътешествията, засега предпочита да се връща в родината.

Точно преди да го одобрят за работата в Би Ти Ви, Петър планира да замине за САЩ по работа. Очертава се да стои там около 6-7 месеца. „Беше свързано с мой дългогодишен проект. Когато му дойде времето, ще разкажа повече за него”, обяснява актьорът. В крайна сметка той решава да започне в „Преди обед”, защото това е голяма възможност за него да стане по-популярно и разпознаваемо лице.

В началото Дочев мисли, че го канят за водещ на рубрика. Явява се на предварителен кастинг и не може да повярва, че са го одобрили за мястото на Сашо Кадиев. Петър казва, че все още се опитва да свикне с новата си роля, но се надява скоро да се отпусне и да скъси дистанцията със зрителите.

„Чрез актьорството мога да се скрия  зад чужди думи, зад образ. Тук трябва да се разголя и да съм максимално честен в изказа и мислите си. В телевизията ми е най-некомфортно, но аз обичам предизвикателствата”, споделя водещият за работата си в „Преди обед”.

Дочев започва да се занимава с актьорско майсторство съвсем случайно. Като ученик се увлича по девойка, която пее в хор. Записва се на пеене само за да я впечатли. Впоследствие с приятелите му правят аматьорски театър, а учителките му по музика и литература го свързват с поета и режисьор Симеон Димитров. Покрай срещите си с него Петър взима категоричното решение, че иска да учи в НАТФИЗ. Родителите му го подкрепят, а в академията го приемат от раз.

По време на първата година от следването си Дочев преживява тежка криза. Негови познати му предлагат да се захване със страничен бизнес и той започва да се разсейва, да неглижира обучението си. Тогава проф. Атанас Атансов му оставя оценка тройка и го съветва в скоро време да реши дали иска наистина да се занимава с тази професия. „За щастие, не се отказах и се видяхме през септември. Най-ценната ми година в НАТФИЗ беше втората. Тогава се запознах и с моя ментор Тодор Димитров. Бяха го поканили за асистент. Завърза с приятелство помежду ни, което продължава и до днес”, връща лентата на спомените актьорът.

Петър винаги е имал нюх за бизнес дела, макар че основната му работа е с артистична насоченост. В разгара на пандемията той инвестира в акции, които по това време са обезценени, но само след 6 месеца стойността им скача драстично. „Излязох от пазара и си осигурих средства за няколко години напред, за да съм спокоен и да не приемам предложения на всяка цена”, доволен е заместникът на Сашо Кадиев. Той не уточнява сумата, но най-вероятно става въпрос за над 100 000 евро.

Преди известно време новият екранен партньор на Деси Стоянова се освобождава от егото си. Казва, че сега не е суетен и не се чуди непрекъснато как изглежда отстрани. Въпреки скромността му обаче, мнозина го определят като новия секс символ. За този образ допринасят и еротичните му снимки с колежката му Койна Русева от миналата есен.

Тогава Петър и 53-годишната актриса стават рекламни лица на моден бранд, а идеята за разкрепостената фотосесия е на създателя на дрехите Едис Пала. „Моята муза е Койна Русева. Ако трябва с три думи да я опиша, те ще са: интелект, провокация, сила”, коментира младият дизайнер. Всъщност ролята на Дочев в кампанията следва да е само поддържаща. Акцентът би трябвало да пада върху колежката му, макар че се случва обратното.

Що се отнася до любовния живот на артиста, той не крие, че е обвръзан с Ирмена Чичикова, която е с 8 години по-възрастна от него, но това не пречи на отношенията им. Чаровната брюнетка е известна с участията си във филмите „Вездесъщият”, „Виктория”, „Доза Щастие”, както и в много театрални постановки. Именно на сцената се запознава с Петър – участват заедно в представлянието „Дъх”. „Тодор Димитров ни е режисьор. Година по-рано той ни запозна на прозорците пред НАТФИЗ, а сега си имаме спектакъл тримата”, разказва Дочев. И допълва, че с любимата му си дават свобода, не са обсебващи. Смята, че това е много важно за една пълноценна връзка.

Говори се, че Дочев е ухажвал хубавата актриса цели две години, докато я спечели. Преди това тя е имала 13-годишна връзка със Стефан Щерев, който води сутрешното предаване по БНТ „100% будни”. Според слуховете Петър е отмъкнал Ирмена под носа на колегата си, но младия актьор се кълне, че няма общо с раздялата им.

Стефан не крие, че все още изпитва симпатии към бившата си приятелка, макар че отдавна не са заедно. Последната им обща публична изява е отпреди 2 години в предаването „Черешката на тортата”. Водещият на „100% будни” казва, че уважава някогашната си любима, но с романтичните им отношения е свършено.

Ирмена и Петър обичат да пътува заедно по света и у нас, но понякога го правят и отделно, защото се стремят да си дават свобода. „По-често пътувам сам, а понякога и с непознати хора. Ако не мога да пътувам физически, го правя мисловно. Когато бях в Ню Йорк, първите няколко дни прекарах с приятел. Той беше удивен как в Манхатън знаех какво къде се намира. Дадох си сметка, че съм прочел 4-5 романа и винаги съм отварял интернет да си визуализирам обстановката”, разказвал е Дочев.

Най-силното му преживяване е на водопада Игуасу, който успява да види и от аржентинската, и от бразилската страна. Тогава очите му се просълзяват пред мощта на природата. Актьорът вярва, че точно заради такива моменти си заслужа да се пътува по-често и да се опознава света.


В категории: Лайфстайл , Животът


13
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
13
Коментара по темата
13.
2212
19.02.2024 13:44:03
1
0
Антипатичен.
12.
Нели
25.01.2024 19:36:00
0
1
Защо толкова злобни хора има се питам!?
11.
Гери
25.11.2023 06:20:40
1
1
Няма никаква харизма този Петър Дoков,как ги приемат и кой ги допуска до натфис такива дървари,затова киното,накъсват речта с невероятни паузи,гадно и театъра са ни на такова ниво...
10.
р
24.10.2023 13:13:36
2
2
Които слагат минуси нека се обосноват!Или ги движи само злобата,а може и да са неграмотни!Какво лошо има в това,че желая доброто на Ирмена,чиято майка ми е преподавала в университета и си отиде рано от този свят,светла ѝ памет!
9.
Майко мила
23.10.2023 21:24:41
1
4
Най ниско интелигентната,неграмотна,завистлива,допускаща правописни грешки и т.н. медия - СТЕ ВИЕ ....
Няма нужда дори от коментар.
А що се касае за " заглавията " на статиите ви е просто УЛТРА МЕГА МИТИЧНО КУЛТОВА ....Т Ъ П О Т И Я ...
Защо поне не си смените името на СТЪРШЕЛ 2.0....за да не се излагате толкова?
Ебаси СМЕШНИЦИТЕ където сте
8.
p
23.10.2023 19:48:51
2
6
Притеснявам се за Ирмена Чичикова,толкова деликатна и възпитана дама,изгуби 13г.със Ст.Щерев. На 39г.е вече,време ѝ е да помисли за дете,а този млад артист..на какво ли мнение е по въпроса?.
7.
до 2
23.10.2023 12:47:40
2
3
на Ганя 20-30к за инвестиции са му много, той иска с 5 лева да направи половин милион поне
6.
Мулю
23.10.2023 12:01:51
1
6
Боли ма Х.У.Я. за тоз кавал !...
5.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО
23.10.2023 09:35:45
4
9
Тъп сайт с тъпа новина
4.
Много
23.10.2023 00:31:18
4
13
Ми е невзрачен ! Не става за водещ !
3.
Невярващ
22.10.2023 20:55:03
3
15
Подсигурил се е, ама друг път! Ако беше така, нямаше да приеме да е водещ на това тъпо предаване.
2.
Тъпо
22.10.2023 17:37:03
3
26
Ако е копал биткойни може, но от акции да направи над 100 хил. евро, освен че трябва да са се вдигнали над 4-5 пъти, трябва да е играл с поне 20-30 хилки в евро, което надали е вярно. Така че аз си мисля, че статията ви е фейк? Още повече, че предполагате за сумата, а и не ви е работа да гледате в канчетата на други хора. Гледайте себе си и пишете за нещо важно или по-добре не пишете нищо, че ставате смешни
1.
Вместо да пишете за нещо важно, пак си измисляте?
22.10.2023 17:34:28
6
28
Осигурил се за няколко години напред, но според вас не споменавал сумата, но най-вероятно била над 100 хил-. евро? Една жена ли ви каза или хвърляхте боб?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори