×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Националният ни отбор по футбол е еталон на домашното насилие. Отдавна никого не бие


15 Октомври 2023, Неделя, 13:41 ч.
Автор: Флагман

Не си ли дават сметка тия момчета, че с такава игра на стари години нито онлайн хазарт ще могат да рекламират, нито лютеницата на Kaufland, както легендите ни от едно време

Неделя. Имам много приятели бегачи, но не одобрявам парадирането с маратона. Кому е необходима тази демонстрация?! От сутринта под прозорците ми се нижат ексхибиционисти по потници и гащи; че и с полиция ги пазят на всичкото отгоре. Не ме разбирайте погрешно. Да си тичат колкото искат вкъщи или по паркове, само да не ми се набиват в очите.

Аз тръгнал ли съм да занимавам някого, че обичам да си лежа на дивана и да си цъкам каналите. Това е традиционната семейна ценност, не търчането залудо. Догодина съм решил да организирам контра-маратон. Нека цял ден гледаме вкъщи телевизия без прекъсване, да видят ония извратеняци кои сме повече.

Трябва по някакъв начин да се противопоставим на това безумие в центъра на столицата ни. Да не говорим, че се затваря градът, без това да е съпроводено с някакви искания. В това пък вече хептен не намирам смисъл.

Понеделник. Чета някаква статия, че България била трета в света по брой IT специалисти на глава от населението. Вярно е, установил съм го лично. Ето, попадна ми наскоро в мрежата една крайно любопитна снимка на Гиганта от Кандахар, правена през 1923. И веднага дойдоха на главата ми някакви разбирачи, да ми обясняват, че била фейк. С изкуствен интелект била произведена.

Абе, да ги питам аз, откъде през 1923 хората ще разполагат с изкуствен интелект, че да я направят, бе?! Сега, като се замисля, може да не са били IT специалисти, а по-скоро специалисти по Близкия Изток. И такива имаме в изобилие на глава от населението.

Изобщо не знам какво е това наше население, но успява да произведен гигантско количество експертиза на главата си. Дай му само тема. Впечатлен съм. При това само с естествен интелект. Не знам в Кандахар има ли изобщо гиганти, но у нас е пълно.

Вторник. Мислех си, че знам всичко за семейството на Васил Терзиев, но този IT-специалист продължава да е пълен с изненади. А така също и с именити роднини на високи постове. Сега пък се оказа, че лично Петър Младенов му бил чичо. Пак се вълнува по-претенциозната буржоазия, а не си дава сметка, че това най-после е добър знак.

Ами че то Петър Младенов беше първият ни официален дисидент. Нали именно той свали Тодор Живков; от него започна демокрацията. Междувременно така свикнах с ровенето в генеалогията на бъдещия кмет, че даже започна да ми допада вече, честно казано.

Колкото повече апаратчици и номенклатурни кадри се открият във фамилията на десния кандидат, толкова повече соц-носталгиците ще се отвратят от комунизма. Замислете се. Ако беше продължил да съществува тоя строй, само десни лидери щеше да бълва накрая, сигурен съм.

Сряда. Знаех си аз, че не бива да тръбим как Гришо имал нова интимна връзка, преди да са минали установените от Народното събрание 60 дни. Ето, разделили са се с румънката. Вече дори не се следват в Инстаграм, а ние от тая платформа научаваме най-вече за отношенията между влюбените. Съкрушен съм донякъде. Отиде си още една надежда за достойна хасковска снаха. Обаче няма пълно нещастие.

Гришо изненадващо бие в Шанхай и ни помага временно да забравим какъв непостоянен източник на щастие е. И семейно, и на корта. Малко е неудобно непрекъснато да сменям повода за гордостта си, ама карай. Радвам се поне, че нашето момче Везенков се представя страхотно в NBA и бележи тройки повече и от мен в училище.

Евала, Саше. Тоест: Саша. Ако трябва да съм докрай откровен, това "Саша" малко твърде руско ми звучи за вкуса, но да кажем, че е по-скоро украинско.

Четвъртък. Ще ви призная нещо лично. От началото на войната спрях да гледам порно с рускини. Това също е вид санкция, при това немалка, като се имат предвид ресурсите. Въпрос на принципи. Сега обаче и Миа Халифа влезе в списъка с ограниченията. Може американка да се води, ама вече не знае какво твори с тая нейна уста.

Обявила се в Инстаграм в подкрепа на Хамас, което е напълно недопустимо за демократичните стандарти на мастурбация. Затова Playboy съвсем заслужено я уволни. Порнографията си е порнография, но моралът трябва да е на висота. В същото време се оказа, че президентът Радев не правел разлика между Хамас и Хисбула.

Не знам доколко това е повод за възбуда. Важното е президентът Байдън да я прави. Иначе, с риск да ме сметнете за расист, всички арабски терористи са ми еднакви. Не знам това като консерватор ли ме класифицира или като либерал.

Петък. Пак е имало дебат между Терзиев и Хекимян. Не стига, че са скучни тия техни беседи, ами и по няколко им организират. Да си почешат малко езиците сега, че който и да стане кмет, после няма да има много-много думата. Стана ми ясно, че и двамата са "за" изграждането на нови детски градини. Предназначени най-вече за политици като тях, предполагам.

Иначе са изключително спретнати и послушни, не мога да не ги похваля. Сигурно техните много се гордеят. Обратното не съм сигурен важи ли еднакво. В тая връзка: прокурорският син от Перник трябва да е изключително доволен от баща си. Задържаха го за побой над жена му, семейната традицията във възпитанието продължава.

Да не говорим, че и правосъдната реформа тече както трябва. Кой казва, че държавното обвинение бездейства?! Ето, че прокуратурата е напълно в състояние да разплаква майките на насилниците.

Събота. Щели, разправят, да увеличават минималната работна заплата. Не знам това значи ли, че трябва да се увеличат и минималните усилия за получаването ѝ. Казвам го най-вече във връзка с националите по футбол. Не знам колко им се плаща на тия момчета, но съм сигурен, че може и по-малко. Чувам, че падат от Литва.

Не ги гледам, предпочитам за други неща да страдам. Хората се нервят, че проблемът бил в ръководството. Нямало никаква ротация в БФС. Останаха единствената ретроградна институция в страната. Накрая Пеевски и там ще трябва да се намеси със законодателни мерки.

Не си ли дават сметка тия момчета, че с такава игра на стари години нито онлайн хазарт ще могат да рекламират, нито лютеницата на Kaufland, както легендите ни от едно време. Добрата новина е, че поне по отношение на домашното насилие тоя отбор е еталон. Отдавна вече никого не бие вкъщи.

Източник: Драго Симеонов за webcafe.bg


В категории: Спорт


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 3
1
Коментара по темата
1.
БГ Футбола
15.10.2023 14:31:33
1
2
БГ футбола е еталон на бг политиката. Като паднат подават оставки. После в бг политиката си преизбират Ристю и генерал Наско, а в БГ футбола, Боби и компания си оттеглят оставките!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори