×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Гайков ще поеме Община Приморско със силен екип от доказани професионалисти


Кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Гайков ще поеме Община Приморско със силен екип от доказани професионалисти
Листата на партията се състои от отговорни хора, доказани професионалисти и уважавани общественици, които имат волята да работят за развитието на общината
13 Октомври 2023, Петък, 16:04 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Номер 7 в бюлетината е точната формула за просперираща европейска община, с добра инфраструктура, медицинско обслужване и активна общност с богат социален живот

Кандидатът за кмет на община Приморско от ПП ГЕРБ Иван Гайков представи пред Флагман.бг силния екип, на който ще разчита в местния парламент да състави работещо мнозинство. Листата на партията за общински съветници се състои от хора, които са отговорни, доказани професионалисти и уважавани общественици с капацитет,възможности и воля да работят за бъдещето на общината.

Те трябва да формират най-голямата група в местния парламент, а на тях кандидатът за кмет Иван Гайков ще разчита като екип да вземат важните и точни решения за развитието на община Приморско. 

„Приморско е кауза за всеки един от тях, а общата им цел е връщането на него и Китен на картата на водещите европейски дестинации за морски туризъм“, категоричен е Гайков. Водач на отбора на ГЕРБ е именно той.

Кандидатът за кмет Иван Гайков е и водач на силния и можещ екип от кандидати за общински съветници 

Ето ги и останалите кандидати

Янчо Янков е от Китен. Завършва Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов “Свети Никола” в гр. Бургас, със специалност “корабни машини и механизми”.
По професия е механик, с професионална квалификация “двигатели с вътрешно горене”.
Занимава се с предприемачество от 20 години и развива собствен бизнес в сферата на хотелиерството и търговията.
Председател на Рибарско сдружение - Китен.
Обича природата и прекарва свободното си време на ловни излети в гората, както и в морето край Приморско и Китен. 
Негови приоритети в работата му в ОбС-Приморско ще бъдат подобряване на инфраструктурата в общината, както и създаване на качествен туристически продукт.

Тодор Костов е от Приморско. Завършва СУ „Никола Й. Вапцаров” в града. В момента следва в Нов български университет, специалност “Управление на бизнеса”.
Има богат опит като предприемач и мениджър. Развива собствен бизнес в сферата на строителството, търговията и ресторантьорството. 
Общински председател на МГЕРБ - Приморско.
Тодор е активен общественик, който подкрепя и инициира редица обществено значими каузи за развитието на община Приморско. Той е един от основните инициатори на кампанията за изграждане на параклис на територията на Гробищен парк - Приморско.
Работи и за популяризирането на водните спортове на територията на Приморско, чрез организацията на редица състезания по джет ски в района. 
Член е на Българска федерация по водомоторен спорт.
Негов приоритет в работата му в ОбС-Приморско ще бъде развитието на туризма в общината чрез правилно рекламиране на туристическия продукт и удължаване на летния сезон.

Георги Димов е от Приморско. Завършва средно образование в Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов “Свети Никола” в гр. Бургас. 
По професия е капитан на кораб. 
Занимава се с ресторантьорство. 
Обича високите скорости, а хобитата му са свързани с екстремни спортове.
Активен участник в кампанията “Да изчистим България заедно” . 
Негови приоритети в ОбС - Приморско ще бъдат подобряване на бизнес средата в общината, както и осигуряване на качествени и достъпни социални услуги.

Иван Иванов е от Приморско. Има средно специално образование. 
Предприемач и мениджър със солиден опит в сферата на хотелиерство, ресторантьорство и търговия с горива.
Активен участник в редица обществено значими спортни инициативи и обществени каузи. 
В ОбС-Приморско ще работи за популяризиране на спорта на територията на общината, както и развитие на туризма и подобряване на облика. 

Иван Ламбов е от с. Ново Паничарево. Завършва Професионална гимназия по механизация на селското стопанство “Н.Й.Вапцаров” в гр. Средец.
Развива успешно бизнес в сферата на дървообработването и е един от сериозните работодатели в района.
Активен участник и организатор в редица инициативи, свързани с подпомагане, облагородяване и инфраструктурни подобрения в родното му село. 
Негови приоритети в ОбС-Приморско ще бъдат развитието на по-малките населени места в община. Ще работи усилено за довършване и надграждане на инвестициите във ВиК, пътна инфраструктура, качествено образование, както и лесен достъп до здравна и медицинска помощ.

Жулияна Иванова е от Приморско, Завършва средно образование в ИТ "Начо Иванов" - гр. Бургас. Висше образование завършва в УИ "Христо Ботев " - гр. Бургас, със специалност “педагогика”.
Работи като старши учител в ДГ "Русалка" - гр. Приморско от 31 години.
Член е на УС на фондация "Иванка Дячева",  чиято дейност е свързана с подкрепа за хора в неравностойно положение, православни църкви и храмове. 
Участник в изграждането на параклис над с. Момчиловци и на храм "Всички български светии" във ВТУ "Тодор Каблешков" - София.
Активен спомоществовател на учебни заведения в община Приморско с цел подобряване качеството на преподаване и живот на студентите. 
Нейна кауза е опазването и облагородяването на природата, и ще работи за една чиста и зелена община Поморие с приветлива околна среда - както за местните хора, така и за туристите.
Неин приоритет в работата й в ОбС-Приморско ще бъде качествено и достъпно образование за всички деца и младежи в община Приморско.
Ще работи за повишена социална ангажираност сред младежите и получаване на по- качествено начално образование, с повишена функционална грамотност сред подрастващите.

Захарина Неделчева е от с. Веселие. Завършва средно образование в ПГ ,, Г. С. Раковски” в гр. Бургас. Висше образование завършва в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг в гр. София, със специалност “Икономика”. 
Има бизнес в сферата на застраховането. Дълги години е работила в общинската администрация на гр. Приморско и притежава богат административен и управленски опит.
Председател на училищното настоятелство на ПГМЕЕ - Бургас. 
Член на областен съвет по култура към Областна администрация - Бургас. 
Активен общественик и организатор на редица инициативи в сферата на образованието, културата и социалните дейности. 
Нейни приоритети в ОбС-Приморско ще бъдат развитие на културните дейности в общината и качествено образование. 

Златина Тюлиева е от Приморско. Има висше икономическо образование.  Финансист с богат административен и управленски опит. Работила е 10 години в Общинска администрация - Приморско на различни позиции - главен счетоводител, директор на дирекция, главен секретар и заместник-кмет. 
Директор на банков клон в гр. Приморско от 15 години. 
4 мандата общински съветник в Общински съвет - Приморско. Председател на ОбС-Приморско в мандат 2015-2019 г. и 2019-2023 г. 
Неин приоритет в новия мандат на ОбС-Приморско ще бъде запазването и развитието на единодействието на двата изборни органа - общински съвет и кмет, в името на общата кауза за ефективно развитие на общината и повишаване качеството на живот на гражданите във всички населени места от община Приморско. 

Павел Павлов е от Приморско. Има завършено средно образование, със специалност “строителна механизация”. 
Предприемач и сериозен  и уважаван работодател в общината със солиден опит в сферата на ресторантьорство, търговия и строителство. 
Председател на общинската структура на Предприемачи ГЕРБ.
Негов приоритет в работата му в ОбС- Приморско ще бъде развитието и благоустройството на всички населени места в община Приморско. Ще работи за това градът да се превърне в модерна, чиста и предпочитана дестинация за туризъм и живот. 

Георги Димитров е от Приморско. Има средно специално образование, със специалност “мениджмънт на хотелиерството и ресторантьорството”. 
Опитен предприемач с дейности в сферата на хотелиерство и ресторантьорство, търговия и строителство.
Активен общественик и благодетел, който подкрепя редица спортни и социални мероприятия и инициативи на територията на община Приморско.
Негов приоритет в ОбС-Приморско ще бъде развитието на туризма в общината, като основната му цел е морското градче да се превърне в най-предпочитаната туристическа дестинация по Черноморието. 

Костадин Милев е от Китен. Завършва средно образование в ПГСАГ “Кольо Фичето” в гр. Бургас, със специалност “геодезия”. Висше образование завършва в УНСС - бакалавърска степен със специалност “предприемачество”. Магистърска степен придобива в НБУ, със специалност “ Бизнес администрация”. 
Предприемач с богат опит в сферата на хотелиерство, ресторантьорство и търговия. 
Активен общественик и благодетел. Един от първите хотелиери, които се включват в инициативата за помощ на бежанците от войната в Украйна. За периода на войната е приютил над 1000 украинци в своите хотелски бази. 
Негови приоритети в ОбС- Приморско ще бъдат прозрачна и ефективна администрация, развит туризъм, качествено образование и здравеопазване, както и активна общност с богат социален и културен живот.

Борислав Киров е от Приморско. Завършва средното си образование в Професионалната гимназия по механоелектроника и електротехника в Бургас. Продължава образованието си в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София, специалност „Стопанско управление“. Магистърската му степен е по специалност „Маркетинг“.
През 2022 година защитава докторска програма „Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка“ в Стопанска академия „Д.А. Ценов“ в Свищов. Придобива квалификация Доктор по икономика. 
Предприемач с опит в строителството на туристически обекти и предлагането на туристически услуги, инвестиции, недвижими имоти, саниране и укрепване на сгради, строително-ремонтни дейности на топлопроводи и газопроводи, инженеринг и проектиране. 
Развива се в сферата на инвестициите в соларни системи, паркове, управление и строителство. 
Негов приоритет в ОбС-Приморско ще бъде развитието на благоприятна бизнес среда чрез реализиране на иновативни проекти и инициативи, сред които са изграждане на споделени офис пространства в Приморско и Китен. 

Гласувайте с №7 за просперираща европейска община. С добра инфраструктура, медицинско обслужване и активна общност с богат социален живот.

Листата на ПП ГЕРБ-Приморско. Това са хора, за които община Приморско е кауза и знаят точната формула да я превърнат в райското кътче на Южното Черноморие


 
България Всички новини
ВиК ремонт затваря важни важни улици в Бургас, вижте къде ВиК ремонт затваря важни важни улици в Бургас, вижте къде Дейностите са ключови за строителството на новата детска болница Министър точи остра финансова секира за вноса на кола втора ръка Министър точи остра финансова секира за вноса на кола втора ръка Вносът им да се обложи с нов данък от поне 500 лева на автомобил, поиска Георги Гвоздейков Важно за безработните: Как ще взимат повече пари на трудовата борса Важно за безработните: Как ще взимат повече пари на трудовата борса Месечният размер на паричното обезщетение за безработица се определя, като полученият дневен размер се умножи по броя на работните дни в месеца, за който се отнася Мечка от зоопарка в Стара Загора открадна телефона на мъж, опитал да я снима отблизо Мечка от зоопарка в Стара Загора открадна телефона на мъж, опитал да я снима отблизо От зоопарка в Стара Загора призоваха да се спазват правилата Какво е състоянието на патриарх Неофит Какво е състоянието на патриарх Неофит Молебен за здравето на патриарх Неофит беше отслужен в храмовете в цялата страна Кървава драма! Ловец уби колегата си при хайка за диви прасета Кървава драма! Ловец уби колегата си при хайка за диви прасета Извършителят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда и противозаконно отнемане на моторно превозно средство Граничари разбиха ОПГ за производство на дрога, петима са с обвинения Граничари разбиха ОПГ за производство на дрога, петима са с обвинения Претърсени са адреси в Симитли и София, намерени са над 25 кг марихуана,  екстази, кокаин, пико, амфетамини и патрони Времето се разваля до часове, очаква ни дъжд и сняг Времето се разваля до часове, очаква ни дъжд и сняг Утре се очаква жълт код за валежи в Бургаска област 4 причини да губим желание за секс 4 причини да губим желание за секс Ето кои са те  Предупредителни знаци, че бракът ви е в опасност Предупредителни знаци, че бракът ви е в опасност Доверието е от основно значение за брака, а потайността може да го подкопае
Гръцката полиция хвана търговци, продавали олио от България с примеси като зехтин Гръцката полиция хвана търговци, продавали олио от България с примеси като зехтин Задържаните са на възраст 36 и 80 години и са роднини Земетресение разтърси Ягодина Земетресение разтърси Ягодина Трусът е регистриран в 10:48 часа българско време е с епицентър на 230 км от град София и дълбочина 4 км Трагичната смърт на една блестяща звезда, угаснала на върха на блясъка си Трагичната смърт на една блестяща звезда, угаснала на върха на блясъка си Новаторската R&B певица израства твърдо решена да стане звезда и го постига Църкви във Великобритания затварят врати, правят ги на ресторанти Църкви във Великобритания затварят врати, правят ги на ресторанти Свещеник заяви, че това се дължи на отдръпване на вярата Забравете за всичко, което сте яли в Макдоналдс, идва радикална промяна в менюто Забравете за всичко, което сте яли в Макдоналдс, идва радикална промяна в менюто Обновяването в рецептите и процедурите при приготвянето на бургерите на "Макдоналдс" се оценява като повратен момент в стратегията на световната марка Никой не иска да управлява Газа след войната Никой не иска да управлява Газа след войната Нито една арабска държава не е показала желание да контролира зоната, но повечето категорично осъдиха офанзивата на Израел, при която загинаха над 15 000 души „Има ли още секс в града?" „Има ли още секс в града?" Подготвят риалити за запознанства, вдъхновено от книгата „Сексът и градът" на Кандис Бушнел Мъж разпечата грешно фиш и спечели $300 хил. Мъж разпечата грешно фиш и спечели $300 хил. Победното листче купил от любимата си закусвалня Гръцките магистрали поскъпват, пригответе се Гръцките магистрали поскъпват, пригответе се Концесионните компании, ще обявят нова търговска политика за таксуване Тя е най-красивата жена на планетата, а този шишко й е приятел, но не е ли гей Тя е най-красивата жена на планетата, а този шишко й е приятел, но не е ли гей Не се знае как са се срещнали Шейнис и Хани, но съдейки по снимките, те се познават от много години и са учили в един университет
Мария ЗАХАРОВА Мария ЗАХАРОВА Опасни глупаци, неграмотни чиновници в София позорят българския народ Виц на деня Виц на деня - Дъще, помниш ли като ти казах, че дядо Коледа не съществува?
- Помня.
- Сега седни да поговорим за принца на бял кон!
Виц на деня Виц на деня Блондинка към новото си гадже:
- Много съм слушал какъв любовник си. Той горделиво:
- Е, нищо особено...
- Да, точно това чух.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Любовник - това е мъж като всички останали... но не тупа килими и не мие съдове.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори