×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гледай Израел, мисли за Европа и Бог да пази България, защото политиците нито могат, нито искат


Гледай Израел, мисли за Европа и Бог да пази България, защото политиците нито могат, нито искат
Този терористичен акт е безпрецедентен, ако наистина са обезглавени 40 бебета, а стотици са избити, насилени или отвлечени
12 Октомври 2023, Четвъртък, 13:00 ч.
Автор: Виктория ГЕОРГИЕВА

Афганистанци, иракчани, мароканци, сирийски „опозиционери” и прочее са превзели Европа и за тях няма разлика дали насреща стои юдеин, или християнин - все е неверник

От събота сутринта всички погледи са вперени в ивицата Газа, където на няколко километра навътре в Израел - в пустинята Негев, по време на музикален фестивал, посветен на еврейския празник Сукот, палестинската терористична групировка Хамас уби стотици. Стотици са и отвлечените, предимно жени и деца.

Нападенията продължиха и в съседни села, като положението не е по-различно – стотици убити, насилени, отвлечени. Вече се говори за над 1000 жертви, като това не е окончателна бройка – не се знае колко от взетите за заложници от Хамас са живи. Израелските власти съобщиха, че по време на нахлуването на израелска територия, терористите са убили и обезглавили 40 бебета, като журналисти бяха заведени на мястото с телата на еврейски деца, които са били буквално разчленени. Ранените са над 3000, а при последвалите израелски въздушни удари около 800 палестинци са били убити, повече от 4000 ранени.

Подобен терористичен акт е безпрецедентен, както поради факта, че военните и разузнавателните служби на Израел са смятани за едни от най-добрите в света и разполагат с най-съвременните защитни средства, така и поради огромната численост на отвлечените, а не на последно място – заради преобладаващата бройка на жертви сред жените и децата, което няма как да е случайно.

Потресаващите кадри, които бяха разпространени в социалните мрежи навеждат и на мисълта, че срещу много жени е употребено и сексуално насилие. А какво ги чака в плен, надали някой нормален човек би си представил, без да го побият тръпки.

Въпросите, които възникват вследствие на тази атака, са стотици. Тепърва ще се изяснява защо службите за сигурност на Израел са проспали атаката. Дали се касае за комплексни причини, обединяващи различни фактори като човешка грешка, техническа неизправност, умел и дълго планиран ход на Хамас, слаба преценка на заплахата и още много фактори, които са намесени. включително се говори – макар и неофициално, че подобна атака, особено срещу Израел, не може да бъде осъществена без вътрешно съдействие.

Вероятно най-важният въпрос е какво печели Хамас или какво очаква, че ще спечели. Все пак, както разсъждава всеки разумен човек, подобна атака не може да бъде направена без някаква цел, която да оправдава както реакцията на Израел, която реакция дори още не сме видели в пълна степен. Не сме видяли и загубите, които ще претърпят самите палестинци и невинните жителите там, а напълно реална е и възможността това да означава край на Хамас – поне във вида и наименованието, познати от създаването ѝ през 1987 г.

Няма логика, няма цел, която да оправдае подобни действия, а организацията ще загуби много повече, отколкото ще спечели, ако въобще спечели нещо. Да, така разсъждава всеки човек, чиито разум не е обременен и тежко индоктриниран от радикалния исляма. Да, така разсъждава всеки човек, който няма как да не изпита поне малко съчувствие към стотиците невинни жертви. Да, така разсъждава дори и лош човек, който обаче слага на кантар плюсовете и минусите. И не би го направил.

Не е достатъчно просто да си лош, да си ядосан, да търсиш отмъщение. Трябва да си фанатизиран, да си застинал напълно в развитието си – както умствено, така и емоционално. Трябва да си по-кръвожаден и от животно, което обаче убива заради прехраната си. И Хамас са такива. Какво ще спечелят ли? Вероятно нищо, но Израел ще загуби – вече загуби стотици невинни – деца, жени, загуби предимството си, загуби силата си, беше унижен на собствената си земя.

И всяка последвала реакция отново ще доведе до загуби – ако реши да пожертва похитените и да смаже окончателно Хамас, гневът на близките им ще свали вероятно и правителството на Нетаняху, ще породи и протестна международна реакция срещу убитите стотици невинни палестинци, допълнително ще влоши отношенията им с арабския свят, ще навреди и на сближаването им със Саудитска Арабия. 

Ако реши да спаси животите на своите отвлечени граждани, ще претърпи следващо унижение, защото ще трябва да играе по свирката на Хамас – това означава стотици, вероятно и хиляди освободени убийци от израелските затвори (както се случи през 2006 г., когато израелски войник бе отвлечен и държан в плен повече от 5 години, а след дълги преговори Израел успя да го освободи, но пусна от затворите повече от 1000 палестинци, обвинени в редица тежки престъпления, включително и терористични атентати), различни други отстъпки и прекратяване на огъня, както и прекратяване на ответната реакция, целяща да залови и елиминира основни действащи звена в терористичната групировка. Израел е с вързани ръце – каквото и да направи, това ще им донесе повече загуби и критики, отколкото ползи. И Хамас го знаят.

Някои от последвалите реакции сякаш оправдаваха действията на Хамас – а вие знаете ли колко невинни палестинци са убити от Израел през годините, палестинците съзнателно са държани без вода, ток, без покрив; Израел упражнява геноцид върху тях, и още редица подобни твърдения. Да, има истини – хиляди са и невинните убити палестинци, да, сред тях има хиляди жени и деца, да, тези хора живеят в ужасяваща бедност и липса на бъдеще. Но нека не забравяме, че много често подобни хора (не само палестинците), съдбите им, са държани като заложници от лидерите – било на Хамас, било на друга подобна организация, понякога и на цели страни. Предимно мюсюлмански...

Не бива да забравяме и най-основното, което прави потресаващо впечатление в тези атаки – унизителното и безподобно отношение към стотиците пленени млади жени, чиято чест бе отнета, децата, които бяха обезглавени. Това не са действия на престъпници, това са действия на изроди, на застинали в развитието си примати, които не разбират от друго освен от сила. Те не съчувстват, те не комуникират разумно, те не се интересуват дали утре ще бъдат убити.

Европа

А знаете ли кое е най-страшното, което не се случва на хиляди километри от нас, а в къщата ни? Същите тези, макар и не палестинци, са превзели Европа – афганистанци, иракчани, мароканци, сирийски „опозиционери” и прочее. И за тях няма разлика дали срещу тях стои юдеин или християнин, все е неверник.

Обаче когато преди години тези групи тръгнаха към континента ни, една друга много гласовита и глупава група, на неолибералите, ги посреща с мечета, сърчица, плакати – Refugees Welcome. Не просто ги посрещна, а ги покани тук. Лично бившият германски канцлер Ангела Меркел отвори границите на страната си за хиляди, които нахлуха – точно като орда, помитаща всичко по пътя си. И последваха атентати във Франция, Германия, Белгия, Австрия. Някои не бяха извършени от бежанци, тоест мигранти, но именно т.нар. бежанска вълна отприщи още повече радикални настроения сред хилядите мигранти 2-ро и 3-то поколение, които до ден-днешен не са се социализирали в страните, които ги приеха и години наред ги изхранват.

Стигна се дотам, че както и сега – след атентатът на Хамас, хиляди подобни да излязат по улиците на европейските градове, крещейки от радост, че някъде техни събратя са убили християни, че са изнасилили и отвлекли жените им, че са обезглавили децата им...  Случващото се по улиците, по гетата на европейските столици и градове не е тайна – там живеят хиляди, чиято едничка цел е белият човек да страда, да умре, да си получи заслуженото. Полицаите в християнска Европа не смеят и не могат да се противопоставят на ордите „правоверни”, които са превзели някогашните им чисти и сравнително спокойни градове. Днес вече на редица места из целия ни континент, не можеш да се разхождаш спокойно, не е добре да си жена, вечер е желателно да не излизаш, и прочее, и прочее... Нали не сте забравили – живеем в Европа, не в арабска или африканска страна.

Ами Кьолн? Новогодишната нощ на 2015г., когато северноафриканци и араби не просто ограбиха хиляди от събралото се да празнува множество, но започнаха да преследват и жени, някои от които брутално изнасилиха впоследствие?. Случилото се бе първоначално прикрито от местните власти, които се бяха притеснили от обществения отзвук и реакциите срещу бежанците. Осмисляте ли го? Не са се притеснявали за стотиците опозорени момичета, някои от които непълнолетни, а са се притеснявали да не би бежанците да бъдат дамгосани заради това.

Впоследствие са повдигнати над 1200 обвинения, от които повече от 500 за сексуално насилие. Петстотин! До подобни сцени се стига и в други германски градове - Хамбург, Франкфурт на Майн...

През 2017 г. австрийки посрещат същата съдба, докато празнуват Новата година в Инсбрук. По данни на местната полиция тогава са се оплакали 18 жени, над които мигранти са извършили сексуални посегателства.

Последваха още и още брутални случаи, а един от най-потресаващите бе този на 12-годишната французойка Лола, убита от алжирка, като още 4-ма бяха заподозрени за съучастие – всички от африкански произход. Детето, освен зверски убито, преди това е било сексуално малтретирано, а накрая са опитали да продадат и органите ѝ.

Да не изреждаме всички знайни и незнайни потресаващи издевателства над жени и деца в Европа, извършени от мигранти.

Сякаш живеем в Средновековието, макар сравнението да не е точно. Дори и тогава подобни зверства не са били ежедневие. По-скоро, сега милиони лица от арабски и африкански произход доброволно са избрали да останат в миналите векове, утолявайки с кървища и безмерно насилие своя примитивен и фанатизиран манталитет. Европа е пълна с неконтролируеми млади мъже от арабски произход , които не работят, не учат, не се социализират, не се развиват. Те вегетират, паразитирайки на гърба на европейците, като периодично за благодарност унижават, опозоряват и убиват жените и децата им. Примитивизмът надделява над цивилизоваността, първобитността над интелигентността, индоктринацията над знанията, ислямът над християнството...

България

И ако доскоро си плюехме в пазвата доволни, че у нас не е така, в последните години ситуацията коренно се промени. Сравнително безобидните араби и друговерци, които се въртяха около джамията в София, около „Лъвов мост”, около „Мария Луиза”, въртейки дребна търговия и алъш-вериш, вече са заменени от орди млади и агресивни мюсюлмани, превзели „Пиротска”, „Калоян”, „Симеон”. Те се движат на огромни тумби, заглеждат нахално всяка жена, преминала покрай тях, някои даже посягат, обиждат, отправят сексуални намеци, не са малко и случаите, които завършват по далеч по-трагичен начин за жените. Не е по-различна ситуацията и около центъра за бежанци в „Овча купел”, където вече имаше няколко случая (поне толкова са официално огласените) на изнасилени млади момичета – българки, имали нещастието да се озоват на неправилното място, в неправилното време.

А в Харманли? Бежанците там ограбват магазини, бият се с минувачи, посягат на млади момичета и жени. Бежанският център там е от отворен тип, а именно от този т.нар. център е и убиецът нас двамата полицаи от Бургас – Омар Аднан (който прегази с автобус, пълен с мигранти, патрулната им кола, докато те се опитваха да го спрат), за който след трагедията работещи там казаха, че по цели дни отсъствал и никой не знаел къде се подвизавал и с какво се издържа.

В Любимец положението не е по-различно. В Пъстрогор също има бежански център от отворен тип, чиито обитатели ежедневно ходят до Свиленград, където предимно се занимават с тормозене на местните девойки. Това наложи и създаването на граждански патрули, които да следят за поведението на мигрантите и да защитават жените и дъщерите си.

Започва и разчистването на сметки между самите мигранти, като преди ден в София сириец на 17 години, със статут на постоянно пребиваващ в България, беше застрелян. Вероятната причина – трафик на мигранти и неуредени финансови взаимоотношения между въпросния и негови сънародници. Показна екзекуция, извършена близо до центъра на европейска държава.

До не много отдавна всички, които изричаха на глас тези истини, бяха наричани расисти, ксенофоби, фашисти. Мигрантите бяха желани и добри инженери, искащи да се спасят от немотията по родните им места. Сега родните розови неолиберали съчувстват на Израел, анатемосвайки палестинците, в частност Хамас. Да, прави са, прави са, но всичко, което се случва, и ще продължи да се случва както в Израел, така и в Европа, а и у нас, беше предначертано много отдавна, а именно същите послаха червения килим на горките бежанци, натресли се тук с единствената мисъл да плячкосват, унижават, тероризират и убиват.

Бог да пази Европа, Бог да пази България, политиците нито могат, нито искат...

 




Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
58
Коментара по темата
58.
XX
15.10.2023 10:08:28
0
1
Още 1974г в Ница, Западна Европа поема задължението да подпомага разпространението на арабската култура в Европа.
Няма никакви либерали. Про'с'то западни ценности.
57.
допълнение
14.10.2023 22:00:44
1
4
Според европейски СМИ:
"Историята на Хамас за убийството на бебе е безупречен мейнстрийм фалшификат"
https://cutt.ly/YwQt6mRM
Беше редно да се спомене Швеция, като символ на неуспешна мигрантска политика в Европа:
"Само Мексико изпреварва Швеция като невоюваща нация с най-много бомбени атентати
Швеция е столицата на бомбените атентати в Европа, твърди водещ криминолог"
https://cutt.ly/KwbQAAJw
Относно мигрантската криза, погледнете мнението на Бенджамин Фулфорд от последния му седмичен отчет от понеделник:
"Можете да сте сигурни, че KM ще опита още няколко ужасни каскади, за да се опита да избегне правосъдието. Една каскада със сигурност включва всички военни, които са вкарали нелегално в САЩ и Европа.
Във видеото по-долу шофьор на Uber (САЩ) казва, че мъж на средна възраст мигрант му е казал, че е войник, чиято заплата се плаща от ООН. Дадена му е кредитна карта, лична карта и му е казано да остане в САЩ и да чака допълнителни инструкции:
https://video.wordpress.com/embed/hkVkE5ug
"След това разгледайте отблизо всички нашественици, открити наскоро в Европа. Всички са с еднакви дрехи и обувки. Никой от тях не е платил за "разходката си с лодка" до Европа. Всичко се финансира директно от ООН чрез НПО:
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/10/All-the-refugees-are-wearing-the-same-shoes-n-clothes-.jpg
Тези мъже трябва да бъдат събрани и поставени в ареста, преди да получат "по-нататъшни инструкции" от ООН."
56.
До 8
14.10.2023 22:00:43
1
2
Заради такива либерални нещастници като този, европейците са системно изнасилвани и клани от мигранти. Защо не отидеш да живееш при тях да видиш що за стока са. Ще бъдеш ли спокоен ако дъщеря ти мине през мигрантско гето?
55.
коментар
14.10.2023 18:53:07
1
2
Сара Сиднер, съводеща на сутрешното издание на CNN News Central написа следното в X: Вчера, докато бяхме в ефир, кабинетът на израелския министърпредседател заяви, че има потвърждение, че Хамас е обезглавила бебета и деца. Днес израелското правителство заяви, че не може да потвърди, че бебета са били обезглавени. Трябваше да бъда повнимателна с думите си и съжалявам.
54.
Запознат
13.10.2023 20:56:32
0
7
В книгата си "Фактите са факти" Бенджамин Фридман казва: "От рождението на Исус Христос та до днес никъде не са били регистрирани по-злобни, отвратителни и порочни хули по отношение на Христос, християните и всички народи, неизповядващи еврейската вяра, отколкото между кориците на тези прочути 63 книги, които са правният кодекс на еврейския религиозен закон".
53.
Капитана
13.10.2023 19:47:39
3
7
Виктория, като ти гледам малката руса главица и възрастта, абер си нямаш нито от евреи, нито от араби!Омразата между палестинци и евреи е стара, колкото света и няма нищо общо с религията.И разликата между евреи и християни за тях е огромна, защото не християните са им отнели бащините земи!
52.
до 51: евреи и евреи-хазари
13.10.2023 10:19:49
1
9
Забележи, че 97% от евреите са от от тюркски произход от времето на Хазария (днешна Украйна), т.нар. ешкенази, повечето от които след краха на Хазарския Каганат бягат в Европа...
Прочети Артър Кестлер, "Тринадесето коляно. Разпадането на Хазарската империя и нейното наследство".
Има различни мнения относно избитите евреи в нацистките концлагери:
"97% от съвременните "евреи" са монголи, турци и хуни (хазари) - само 3% от евреите имат семитска кръв!"
„Официалният еврейски алманах изброява глобалното население на „евреите“ през 1938 г. като 15 784 милиона.
След като 6 милиона "евреи" бяха обгазени в нацистките лагери на смъртта ... световното население на "евреите" през 1948 г., според Официалния еврейски алманах, е 15 753 милиона. Що се отнася до шестте милиона обгазени „евреи“... някой трябва да е сбъркал.“
https://www.veteranstoday.com/2021/06/04/historys-cruelest-hoax-semitic-khazars/
Така наречените евреи, живеещи днес в Израел, не са семити. Според собствената им еврейска енциклопедия, издание от 1925 г., том 5, страница 41, те са едомити. ДНК анализът също така разкрива, че евреите, живеещи в Израел днес, са хазари, полуномадски тюркски народ, който е приел юдаизма преди векове.
Хазарите или евреите ашкенази са смесена раса и не се считат за бели. Хазарите са синагогата на Сатана и лъжат според Българска Библия, Откровение 2:9 и 3:9.
Да напомним, че Хаим Хиршел Мордехай (Карл Маркс) е роден в семейство на ашкенази евреи.
51.
Терорист
13.10.2023 08:55:56
0
8
Представете си, че някой ви изгони от дома ви, с аргумента, че преди 2000 години тук е живял хипотетичния му прапрадядо...
50.
До ХХ
13.10.2023 04:58:42
0
9
Защо само Соломон Паси? Ами Лорер и сие?
49.
XX
12.10.2023 23:15:28
6
16
Само пълни про'с'таци могат да защитават Израел и евреите.

ПП. Тиквата с право ви каза, че неграмотни про'с'таци като вас само мачкане заслужават.
48.
Фекрет Стораро
12.10.2023 22:17:54
0
10
бате бойко беше казал ако стане нещо няма кво да се правиме на мъже, аз съм първия на самолета
47.
Tangra
12.10.2023 22:03:28
5
11
Израелските войски са също терористи ден и нощ убиват невинни деца и всички от запада си затварят очите
46.
"Велик Израел"
12.10.2023 21:43:57
3
7
Погледнете плановете на евреите-ционисти (от Израел и САЩ) за т.нар. "Велик Израел", които включват, унищожаването на Ирак и създаването на псевдодържави в Близкия Изток, подчинени на Израел и САЩ. Погледнете подробната история на Мишел Чосудовски и приложената карта (изберете горе вдясно български език):
„Велик Израел“: ционисткият план за Близкия изток
Скандалният "план Одед Инон".
https://cutt.ly/iwmIPIAO
Да, предишните планове за създаването от Украйна на "Голям Израел" (Хазария-3), обявен от Зеленски през април м.г., Русия вече категорично хвърли в кошчето, но създаването на т.нар. "Велик Израел" е още на дневен ред.
45.
"Газ от Газа"
12.10.2023 21:35:19
3
3
Някой задава ли си въпроса за икономическите причини, които се крият в цялата тази война между Израел и палестинците, започната от доста отдавна? Едно просто обяснение може да намерите тук (изберете горе вдясно бълг.език):
"Война и природен газ: Израелската инвазия и офшорните газови полета на Газа"
https://cutt.ly/8wmItigs
На този фон е може би добре да припомним думите на Хенри Кисинджър, казани през септември 2012:
“In 10 years, there will be no more Israel.” Henry Kissinger
44.
РУСОФИЛ
12.10.2023 21:02:53
3
9
Защо разпространявате лъжи? За съд сте. За прокуратурата
Израелска журналистика призна, че е излъгала за клането на 40 бебета! https://m-by.tsargrad.tv/news/izrailskaja-zhurnalistka-priznalas-chto-solgala-o-40-obezglavlennyh-mladencah_885115
43.
До ЕВРОПА
12.10.2023 19:23:31
3
10
За да не говори лъжи, човек трябва да е добре информиран! Запдна Европа е КАТОЛИЧЕСКА И ПРОТЕСТАНТСКА! От 1054 година, католиците са отпаднали от християнството и всичките им извращения инквизиции, лов на вещици, индулгенции, кръстоносни походи с избиване на православните християни, оттогава до днес са резултат от тяхната измяна на християнството! Протестантите няма какво изобщо да ги свързваме с християнството, защото те са се пръкнали едва преди няколко века отцепвайки се от отцепилия се католицизъм! Какви ти християни в западна Европа?! Там има само еретици!
42.
Кемпър Лайка
12.10.2023 19:11:39
3
13
Девиза на Мосад:
ИЗЛЪЖИ,преметни тия СИЛНИТЕ с предимство и знай че няма по ЩАСТЛИВА нация народ от твоята

Извода НЕ вярмяй ня масмеде всички са сабкгвеност на евреи и лъжят,мамят маниполират хорат венаги и само в своя полза
41.
Бургазлия
12.10.2023 19:01:04
7
9
Ебати глупостите
40.
Четете и мислете !
12.10.2023 18:41:27
5
14
За да си направите изводите какво се случва, освен американските телевизии гледайте и арабските примерно Ал Джазира. И ще ви светне как целият арабски свят се настрои срещу Израел, а за еврейте само Байдън и демонократите САЩ. Апропо, Си Дзи Пин преди 2 дни подсказа на Израел да спрат с плюенето по Русия изпълнявайки поръчката на Байдън и секретаря Блинкен, защото за 2 минути САЩ може да потъне като Атлантида.
39.
проблемът е
12.10.2023 16:37:50
6
23
също във "вас". ДОКАТО НЕ ИЗКАРАТЕ ВСИЧКИ ЧАНДАЛИ И ЧИФУТИ ПРЕЗ КОМИНА, РАХАТ НЯМА ДА ВИДИТЕ. САМО И ЕДИНСТВЕНО УБЕДЕНИЯТ И ПРАВОВЕРЕН ХИТЛЕРИЗМ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ. СЛЕД МЕН НА ВИСОК ГЛАС: ИМ НАМЕН УНЗЕР ФЮРЕР ЗИГ УНД ХЕЙЛ, ФЮР ИМЕР УНД ИМЕР БИС ЕНДЕ АЛЕН ЦЕЙТЕН ХЕЙЛ. ЗИГ ХЕЙЛ
38.
Asas
12.10.2023 16:35:27
4
10
Юдеите и мюсюлманите се хванаха за гушите. Това хубаво ли е лошо ли е ? Юдеите , които измислиха християнската религия за да разбият Рим отвътре ,после измислиха и исляма за да размаже християнството. И сега с техните камъни по техните глави. Това религиозна война ли е или геополитика ? Много сложно , ама бая ще се разредят и арабите и евреите
37.
Анна
12.10.2023 16:31:50
10
5
В България 'палестините' са 2.5 млн души ,а радикално ислямизираните извън тези първите са поне 500 000 души .Една кечка да капне в/у това буре с барут и от опикъниат старческият дом на подлоги ще остане само пепел.
36.
така така
12.10.2023 16:08:46
4
10
А колкото до Европа и пришълците където се настаниха... тези навлеци които дойдоха са утайката нас арабският свят!! Даже и самите араби не ги искат... безработни мързеливи и наркомани искащи да живеят на гърба на нормалните хора! Грешката на Европа е че помислиха че тея утайки стават за евтина работна ръка понеже с либеризаци съсипаха собствените си граждани и общество! Англия на време се усети и излезе от съюза макар и да им коства години за да могат да изчистят обществото и да върнат всичко в нормите спрямо хората...
35.
така така
12.10.2023 16:03:38
12
20
Кви бебета кви 5 лева... защо никой не казва как Израел каза на палестинците да се евакуират към Египет че и коридор им оставиха... и по време на евакуацията бомбардираха най-нагло и избиха сумати цивилни!!! А онея дето 300 уж били избити на фестивала се криеха в храстите и се смееха докато се занимават на телефоните си! Защо никой не споменава за годините на издевателства над палестинци от страна на Израел! Този конфликт го направиха като в Украйна... само едната гледна точка и от сутрин до вечер в интернет и по телевизията едно и също облъчване!!!
34.
Киров
12.10.2023 15:36:53
20
18
Палестинците се борят са свободата си както ние сме се борили срещу Османците. Но Палестинците сбъркаха като убиха цивилни деца и жени и никой не вижда как израелците от десетилетия убиват цивилни
33.
Вики пак ли?
12.10.2023 15:35:37
7
10
Нали ти написах, че журналистиката и писането като цяло не са твоята стихия?
Така и така, взимаш(а може би крадеш!!!)статии от други източници. Направи си труда да разбереш как мисюлманите идват в Европа(и като цяло защо емигрират в християнски държави), и защо палестинците се бунтуват?
Повярвай ми, ще научиш много нови неща!
Успех Викинце,
С кеф бих те поканил на среща
32.
Захир
12.10.2023 15:34:08
11
16
Браво! Точно и ясно, невероятна статия защото е така и е истина.Бог да пази Европа и България. Политиците единствено се интересуват как да вземат парите от Европа.Ние не сме им в сметката.
31.
ДО Sss
12.10.2023 15:04:26
14
22
Тъпак. Кога БРЦК са обезглавявали бебета, отвличани жени и деца, затваряли малки дечица в клетки за животни, докато мйаките им пищят или избивали невинни хора по ред? Как може да сравняваш нашите герои с някакви ислямистки изроди? Това "либералите" сте мега гнусна сган
30.
До 8
12.10.2023 14:52:46
9
6
Идиот отиди и ги кажи тези неща някъде при арабеските да те видим как ще те оправят.
29.
до 26 росоРОБския ПОМИЯР
12.10.2023 14:52:01
16
7
А ти боклук долен, си създаден върху мръсния под натъпкан в хралупата на майка ти разпоретината!
28.
*********
12.10.2023 14:48:35
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
Спомнете си...
12.10.2023 14:43:29
5
17
Преди инвазията в Либия имаше един вярно малко луд ръководител който заяви от трибуната на ООН....=вие режете клона на който стоите+..никой не го чу заглушен от бълбукането на либийският нефт...Същото стана и на много други места..знаете ги..
Който е ходил по света знае че Европа е най доброто място за живот и да се рискува по тоя начин заради едните пари си е престъпление към децата ни...Вярно е че диктаторите убиваха стотици но сега са стотици хиляди....проблема трябва да се реши на място а не да търсим решение на последиците...май стана късно...
26.
Sss
12.10.2023 14:42:49
29
23
Aко Хамас са терористична организация, БРЦК в Османската империя какво е...Израел е създаден върху Палестина
25.
XX
12.10.2023 14:27:27
18
14
Също така, Израел помагаше на Ислямска държава.
24.
XX
12.10.2023 14:25:41
21
18
" И за тях няма разлика дали срещу тях стои юдеин или християнин, все е неверник." - авторката да каже нещо за еврея Соломон Паси?!
23.
basta
12.10.2023 14:23:35
5
13
Граждански патрули и полицаи да почват да си вършат работата.Да падат от етажи,без да искат да се удавят,да се спънат и паднат под влака...все тази. Просто да изчезват!
22.
XX
12.10.2023 14:21:29
22
19
До 21

Грешиш.
Евроатлантическа българия помагаше на НАТО,изпращайки наемници за окупационните корпуси в Афганистан и Ирак.
Евроатлантическа българия изпращаше оръжие на ислямистите в Алепо.
Евроатлантическа българия обучаваше главатари на Ислямска държава в Правец.
Про'с'таците дет гласуват за ЕС и НАТО са също толкоз виновни като западняците и напълно заслужават да бъдат смачкани.
21.
Европа
12.10.2023 14:16:26
19
27
Западна Европа и онези две големи държавици в Северна Америка, които са разположени над Мексико са виновни за всичко това. Евроатлантическите държави съставени от Християните и Юдеите разбиха всичко. Арабският свят си беше мирен. Всеки си гледаше своята паничка. Докато Алчността на Европа, САЩ и Канада не стигна твърде далеч. Алчни за пари и ресурси Християни и Юдеи разбиха едни богати на Петрол държави. Либия беше разбита, Сирия размазана, а Ирак още не може да се съвземе. Отидоха в Афганистан да преподават Евроатлантически ценности 20 години. Накараха майки с деца да бягат с надуваеми лодки и да прекосяват Средиземно море, Мраморно море и да вървят хиляди километри пеша през планини и полета. Много Християнско НАЛИ??? Западните държави приютиха бягащите, за да им сервират пържолите, да им пекат хлябовете и да им чистят къщите и улиците и то за по-малко заплащане. Евтиния! Направиха всичко това, за да уредят гигантите от Западният свят в петролните находища на арабският свят. Увеличаваха богатствата си Западните си хорица. Увеличаваха печалбите си и още и още, ч*каха колкото си искат различни ф*сти. По 3-4 брака имат и по 4-5 деца от различни жени. Много Християнско НАЛИ? Трупаха къщи, вили и Манекенки на куп. Само, че всичко си има предел в този живот и всичко се връща на този свят. Сега Арабите тръгнаха да си го връщат. България ще оцелее, защото нищо не е направила. Само, че за Западна Европа и Северна Америка ще си сърбат май попарата и то здравата.
20.
6matarok
12.10.2023 14:16:15
12
7
hristianstvoto e antisimitska religiq ot 2000 godini, simitite sa arabite i evreite , ako gi sloji6 edin do drug nqma da nameri6 razlika mejdu tqh, simitite ednakvo mrazqt hristianite , taka 4e ne se opitvaite da lijite guza na 4ifutite , te sa6to ne sa stoka, dokato se iztrepvat edni drugi tova e hubavo za hristianite respektivno za evropa v tozi i vid sega
19.
Sss
12.10.2023 14:12:08
20
28
Израел е на палестинска територия факт
18.
ХХ
12.10.2023 14:01:03
15
16
Отделно, че гласуващите за ЕС гласуват в подкрепа на имиграцията и ислямския тероризъм.
Факт.
ПП. Но е нормално да ревът срещу това за което сами гласуват, защото са негравотни про'с'таци.
17.
Haha
12.10.2023 13:57:17
7
18
Влиза тарамбуката нелегални без документи и казва аз съм от мароко и те го пишат от мароко . Никой незнае дали няма палестинци в европа !
16.
XX
12.10.2023 13:54:29
32
18
Изключително тъ'па статия.
Предназначена за неграмотните и некадърни про'с'таци, на които все някой друг им е виновен и затова гласуващи за ЕС да ги командва, с надеждата че някой ще им ДАДЕ "европейска МРЗ".
Факт.

Единствените които са заплашвали ЕС с атомно оръжие; ако не им играе по свирката, са Израел. Факт.

ПП. Той Тиквата ВИ каза лани, че европеидните про'с'таци само мачкане заслужавате, НАЛИ?!
15.
фефе
12.10.2023 13:52:28
6
44
Всеки, който дори седмица е прекарал в Западна Европа знае, че арабеските са абсолютни неинтегруеми същества. 2-ро / 3-то поколение араби са с средновековно мислене, сякаш никога не са напускали страните на родителите или прародителите си. Самият факт, че масово защитават обезглавяването на бебета, убийства и изнасилвания на невинни жени, ясно може да ви покаже за каква нецивилизована гнус иде реч.
14.
*********
12.10.2023 13:49:41
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
13.
Mi sega triabva da vikame
12.10.2023 13:45:57
8
12
Nevoliata da pomaga,stoto rusnacite gi zagubihme.
12.
Българин
12.10.2023 13:38:53
14
15
Страхотна статия !!!
11.
.....
12.10.2023 13:32:45
7
37
Чалмите са измет и нямат място в Европа.
Европейските лидери ги приеха, храниха , подслониха и сега извършват зверства на тяхна територия .
10.
ха ха
12.10.2023 13:26:29
34
28
Израел не желае да изпълни решението на ООН, като признае Палестина като държава. Освен това Израел достави оръжия на Украйна не само за защита. Също така стои зад атаката на завода за дронове в Иран където загинаха учени и т.н. Нещата не са случайни и както се вижда не без подкрепата на САЩ.
9.
пак откри топлата вода
12.10.2023 13:24:01
11
16
"авторката".Използвам кавички,защото тук буквално са цитирани анализи на други,много повече разбиращи проблема истински анализатори.И Кочо е абсолютно прав - ако в едно писание е пълно с правописни грешки,просто не си струва да го четем.
8.
До Редакцията
12.10.2023 13:23:08
36
24
чл. 162. (1) НК, “Който проповядва или подбужда към расова или национална вражда или омраза, или към расова дискриминация, се наказва с лишаване от свобода до три години и с обществено порицание.”
Свалете незабавно статията и се извинете.
Накажете редакционният екип!
Срам и Позор за каквото и да е медия.
7.
Ха ха
12.10.2023 13:15:27
12
30
Нека да си отговорим на въпроса....
Кой са гости в Палестина и кой са агресори???
Кой градят цялата си история на митове и легенди и каква е била демографията на тези територии към 1908 год. когато е направено първото световно преброяване на населението дори и в България ,Турция и т.н. по едно и също време?
6.
...
12.10.2023 12:56:27
17
25
Спокойно Вики у нас на всеки ъгъл има дюнерджийница, нали така ни успокояваше ....
5.
Svako
12.10.2023 12:55:37
2
35
Съгласен съм че не могат. Вчера особено тъп представляващ ,армията кадър обърка Хамас с Хизбула, няколко пъти. Много забавна реч се получи !
4.
Хахаха
12.10.2023 12:46:23
52
10
Слава России! Слава Хамас! Слава на българските русофили! Вечна дружба России, Хамаз и болгарские русофильl!
Еврофжендъри чакайте мибилизация, глад и студ!
Ахмат сила, Хамас сила, бг русофилите сила!
3.
*********
12.10.2023 12:38:39
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
2.
13
12.10.2023 12:37:46
22
34
Поканиха ги същите неолиберални боклуци като ОПГ-пп-дб-гроб и т.н.
1.
Кочо
12.10.2023 12:36:49
17
56
От къде е копирате тази статия? Те вашите примати нито имат капацитета да измислят нещо толкова добре подредено и смислено, нито пък грамотността да го напишат без да допуснат най малко 10 правописни грешки !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори