×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Турция задържа 7 души за подготовка на терористичен акт в Истанбул
  • Слагат и електронен подпис в личните карти
  • 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен
  • Рядко природно явление причинило голямата градушка в Южна България
  • Подозират индийското разузнаване в заговори за убийства в САЩ и Канада
  • МВФ одобри финансиране за Пакистан в размер на 1,1 млрд. долара
  • 22 години затвор получи бивш служител на американската Агенция за национална сигурност, опитал да шпионира
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво се обърка в Израел или как Хамас разби мита на МОСАД


Какво се обърка в Израел или как Хамас разби мита на МОСАД
"Очите" на Израел се оказаха затворени за подготовката на безпрецедентното нападение, осъществено от военизирана групировка Хамас
09 Октомври 2023, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

24 часа след на нападението бойците на Хамас продължаваха да се сражават с израелските сили, а десетки местни бяха в плен на Хамас в Газа

Израел винаги е държал под око, и то сравнително отблизо, палестинците в Газа. Дронове за наблюдение постоянно бръмчат от небето. Силно защитената граница e гъсто осеяна с наблюдателни камери и военни патрули. Разузнавателните служби разработват източници и кибервъзможности, за да набавят информационна база данни. Но очите на Израел се оказаха затворени за подготовката на безпрецедентното нападение, осъществено от военизирана групировка Хамас, която срина израелските граничните ограждения и хвърли стотици бойци срещу Израел в дръз си атака със стотици убити, тласнала региона към конфликт.

В рамките на десетилетия израелските разузнавателни служби си бяха изградили ореола на непобедими благодарение на серия от резултати. Израел е осуетявал зараждащи се заговори по Западния бряг, по всичко личи, че е преследвал агенти на Хамас в Дубай, а и е обвиняван в убийството на ирански ядрен учен в сърцето на Иран. Дори и когато са изниквали препятствия, служби като Мосад, Шин Бет и военното разузнаване са поддържали мистичната слава.

Но нападението от уикенда, което хвана Израел неподготвен навръх голям еврейски празник, хвърля сянка на съмнение върху тази репутация и повдига въпроси относно готовността на страната, изправена пред по-слаб, но решителен враг. След първите 24 часа на нападението бойците на Хамас продължаваха да се сражават с израелските сили на израелска територия, а десетки израелци бяха в плен на Хамас в Газа.

"Това е огромен провал", казва Яков Амидрор, бивш съветник по националната сигурност на премиера Бенямин Нетаняху. "Тази операция всъщност показва, че работата (на разузнаването) в Газа не е била добра". Амидрор не се наема с обяснение на провала с твърдението, че уроците за научаване ще станат ясни, когато димът се разсее. Контраадмирал Даниел Хагари, главният военен говорител на Израел, призна, че армията дължи на хората обяснение. Той посочва обаче, че сега не е времето за това. "Първо ще се бием, после ще разследваме", каза той.

Съществуват мнения, че вината не бива да се хвърля само и единствено върху разузнаването. Поддръжниците на тази теза обръщат внимание на вълната от насилие от ниска степен на Западния бряг, която издърпа някои от военните ресурси на Израел там, и на политическия хаос покрай действията на кранодясното правителство на Нетаняху по осъществяването на съдебната реформа. Спорният план постави под заплаха единността на мощната армия на страната.

Но очевидната липса на предварителна информация за заговора на Хамас най-вероятно ще даде изкупителната жертва във веригата от събития, довели до най-смъртоносното нападение срещу израелците от десетилетия насам.

Израел изтегли своите военнослужещи и гражданите си от ивицата Газа през 2005 г., лишавайки се от непосредствен контрол върху случващото се на тази територия. Но дори и когато Хамас превзе Газа през 2007 г., се оказа, че Израел поддържа предимството си посредством технологична и човешка разузнавателна сила. Държавата претендираше, че е наясно с точните местоположения на лидерите на Хамас и изглеждаше, че го е доказала с убийствата на военни ръководители с прецизни удари, понякога дори и докато взетите под прицел хора спят в спалните си. Израел знаеше къде да се прицелва, за да порази подземни тунели, използвани от Хамас за прехвърляне на бойци и оръжия, като унищоваше километри от невидимите проходи. Независимо от демонстрацията на тези способности Хамас съумя да запази плана си в тайна.

Оказа се, че свирепата атака, чието планиране очевидно е отнело месеци и за която е проведено щателно обучение и съгласуване между многобройни военизирани групировки, е избягнала радара на израелското разузнаване. Амир Авиви, пенсиониран израелски генерал, заявява, че без опора в самата ивица Газа израелските служби за сигурност е трябвало да разчитат все повече на технологичните средства за набавянето на информация. Според него бойците в Газа са намерили начини да заобиколят това технологично събиране на данни, като представят на Израел непълна картина на своите намерения

. "Другата страна се научи как да се справя с нашето техническо превъзходство и спря да използва тази технология, която би я разкрила", заявява Авиви, който е служил като свръзка в канал за предаване на разузнавателни материали при началник щаб от израелската армия. Авиви е основател и председател на Форума за отбрана и сигурност на Израел, войнствено настроена група от бивши армейски началници. "Те се върнаха в каменната ера", казва Авиви, като обяснява, че палестинските бойци не са използвали телефони или компютри и са вършили поверителната си работа в стаи, обезопасени срещу високотехнологичен шпионаж, или са слизали под земята.

Авиви обаче посочва, че провалът надхвърля самото събиране на разузнавателна информация и че израелските служби за сигурност не са успели да съставят точна картина от получените данни, което по неговите думи се основава на сгрешена теория за намеренията на Хамас. В последните години службите за сигурност на Израел гледаха на Хамас най-вече като на действащо лице, заинтересувано от управлението, което се стреми да развие икономиката в ивицата Газа и да подобри нивото на живот на установилите се там 2,3 милиона души. Според Хавиви, както и според други, истината е там, че за Хамас, откъдето искат унищожението на Израел, тази мисия все още е от първостепенна важност. В последно време Израел позволи на 18 хиляди палестинци от Газа да работят в Израел, където могат да припечелят десетократно повече, отколкото в тънещия в бедност крайбрежен анклав.

Службите за сигурност (на Израел) виждаха в това подхвърлено захарче начин да се поддържа относително спокойствие. "На практика стотици, ако не и хиляди, от хората на Памас са подготвяли месеци наред изненадващо нападение, без това въобще да се разбере", написа във в. "Аарец" Амос Арел, коментатор по въпросите на отбраната. "Резултатът е катастрофален", добавя той.

Съюзниците, които обменят разузнавателни данни с Израел, твърдят, че службите за сигурност на страната не са разчели правилно действителността. Представител на египетското разузнаване казва, че Египет, който често служи за посредник между Израел и Хамас, е разговарял неколкократно с израелците за това, че се готви "нещо голямо", без да се уточнява за какво става въпрос. Той заявява, че израелските представители са били съсредоточени върху Западния бряг и са омаловажили заплахата от Газа. Правителството на Нетаняху е съставено от поддръжници на еврейските заселници на Западния бряг, които настояха за репресии в името на сигурността в района на фона на надигащата се вълна от насилие в последните 18 месеца.

"Предупредихме ги, че се задава взривоопасна ситуация, и то много скоро, и то в големи размери. Но те подцениха това предупреждение", казва египетският представител, който говори под анонимност, защото не е упълномощен да обсъжда с медиите съдържанието на поверителни разговори от разузнавателно естество. Освен това Израел беше прекалено зает, и в същото време разединен, от плана на Нетаняху за съдебна реформа. Нетаняху бе неколкократно предупреден от военните началници, както и от някои бивши ръководители на разузнавателните служби на страната, че този спорен план разбива единодействието на държавните служби за сигурност.

Мартин Индик, който изпълняваше длъжността на специален пратеник на президента на САЩ за израелско-палестинските преговори по време на правителството на (Барак) Обама, казва, че вътрешните разделения по промените в законодателството са били утежняващо обстоятелство, довело до хващането на Израел неподготвен (от Хамас). "Това разклати израелските въоръжени сили по начин, който беше - искам да кажа, ние сме на мнение, че беше - огромно отклоняване на вниманието", заявява той.

Източник: БТА




13
Коментара по темата
13.
Капитана
10.10.2023 16:22:58
0
2
Трябваше им 11/09 да ограбят ресурсите на Близкия изток, сега им трябва нападение срещу Израел да се разправят с Иран и да ограбят неговите ресурси.Всичко друго е приказки за наивници!
12.
Пророк
10.10.2023 08:37:01
0
9
Така ще стане и в Европата, след като достатъчно фанатици се вгнездят. Нали Ви е ясно това. Фанатизмът в мозъка си е винаги фанатизъм! Който ги канеше за да работят черната работа, нали знаеше, че такива не са "добри гости" независимо от причината за гостуването! А самото злобарство, че едните имат какво да ядат, а другите нямат нищо, защо се забравя.
11.
А дали е така? Кой, кой ще ми каже?
10.10.2023 07:45:58
2
12
А дали Мосад не е знаел наистина и всичко не е било режисирано още когато стартира войната в Украйна?
10.
Бенджамин Фулфорд
10.10.2023 03:15:20
3
10
Това е по-подробна информация от седмичния отчет на Бенджамин Фулфорд от понеделник 9 октомври 2023:
"Култът към Ваал разглежда масовите жертви на евреи и палестинци като фатален опит за получаване на пари"
Дори заглавието казва всичко. По-подробно:
"Ето истинската история за това, което се е случило зад кулисите, според източници от Мосад, MI6 и руската ФСБ.
Ръководителят на MI6, който случайно е евреин, каза, че „KM винаги е използвал еврейския народ и юдаизма като жив щит за своите сатанински и гнусни цели. Те са дълбоко гнила, добре позната и добре мразена банда гадове. Отидохме под фалшив флаг почти веднага след като чухме за това.
Източници на Мосад се съгласиха, че Ивицата Газа и Западният бряг са толкова внимателно наблюдавани от израелците, че дори оризово зърно не може да влезе там без тяхно знание. С други думи, масираната атака срещу Израел от Хамас трябва да е била организирана от Нетаняху и неговите слуги."
"Друга причина, поради която Нетаняху ускори атаката, беше, че иранското разузнаване извърши голям преврат. Източници от иранското разузнаване ни информират: „Поверителната информация от кабинета на Нетаняху е в ръцете на иранците.“ Като част от техния запас от разузнаване, те са получили „списък с лична информация и снимки на опонентите на Нетаняху , които той е държал при себе си, включително Ехуд Барак, Бени Ганц и Ехуд Олмерт", казаха източниците. „Получихме и конкретна информация от списъка с чуждестранни журналисти, които са получили подкупи от офиса на Нетаняху; Този списък включва европейски, американски и израелски журналисти, както и всяка специална информация и суми, които са им дадени в него. Всички лични изображения и поверителни файлове бяха премахнати от офиса на Нетаняху чрез електронна памет и сега са в институциите за сигурност на Иран и ще бъдат публикувани“, добавят те.
Така че, с други думи, Нетаняху трябваше да симулира спешен случай, за да се помаже като Божествен крал на Израел, преди това неудобно изтичане на информация да стане публично известно.
Истинският въпрос, разбира се, е защо масовият убиец Нетаняху управлява Израел, вместо в затвора или ада, където му е мястото."
9.
информация от други източници
10.10.2023 03:05:54
1
12
Това е информация от руския Телеграм канал на Юрий Баранчик:
"Не Западът подпалва света, а светът на Запада е подпален"
https://t.me/barantchik/12737
"Атака срещу Израел. Версия
В светлината на последните събития от атаката на терористичната организация Хамас срещу държавата Израел, почти всички медии обвиняват израелските разузнавателни служби, че са „проспали“ тази атака и че Израел не е бил подготвен за нея. Днес вече е известно, че нападението е подготвяно около две години и това въпреки факта, че е подготвяно в ограничен анклав с малки размери, населението на който е изцяло зависимо от парите, които световната общност (начело с САЩ) го дава. Това е фантастично, почти невъзможно е да се скрие.
Вече не споменавам, че Хамас е клон на Мюсюлманското братство, както и бригадите Из ад-Дин ал-Касам, военното крило на ислямистката организация Хамас, кръстено на Изз ад-Дин ал-Касам, ислямски духовник, създател и лидер на организацията Черна ръка по време на британския мандат в Палестина. Мюсюлманското братство е творение на американските и британските разузнавателни служби.
Въпреки това смятам, че в палестинските територии с голяма степен на вероятност е имало жители не само на израелски, но и на британски, американски и кой знае какви холандски разузнавателни служби и техните обширни мрежи. Оказва се, че атаката, която „чехлите” са подготвяли тайно повече от две години, е „проспата” от всички разузнавателни служби на западния свят, чийто общ бюджет е по-голям от бюджета на самия Израел? Иска ли се да повярвам на това? Това е забавно.
Тук има лоши паралели със събитията от 11 септември в Ню Йорк. Тогава всичките седемнадесет, по това време, американските разузнавателни агенции също „проспаха“ атаката срещу „Джемини“. Все още не е известно със сигурност как се е случило това в детайли, но всеки знае последиците от тази атака - милиони безсмислени жертви в Ирак и останалата част от войната, трилиони долари пропилени и изсечени, позорният край на американската инвазия в Афганистан от една страна, продължението за известно време на американската хегемония от друга. Цената е около 3500 живота на нюйоркчани.
Същото се случва и днес. Невероятна по своята дързост атака срещу Израел, умишлено жестоки жертви сред гражданите на тази страна, тиражирани в западните медии, и същата безсмисленост на действието от гледна точка на геополитическите аспекти, но не и на последствията. Ще има последствия и тези последствия почти сигурно ще бъдат предприети за укрепване на бързо губещите позиции на Съединените щати в Близкия изток. Цената е животът на израелците, броят няма значение. „Чехлите“ на Хамас, както по-рано иракчани и сирийци, изобщо не се вземат предвид.
Но пак казвам, не смятам, че спецслужбите са „проспали” тази акция, още повече, признавам, че те я ръководят."
8.
Опциите
10.10.2023 02:54:20
3
9
Опциите са две.При първата бай Бен нарочно го проспа,както американците проспаха Пърл Харбър.Сега ще е с развързани ръце.
Втората опция е предупреждение за бай Бен от бай Сорос и компания да не се меси в американските избори,както го направи предпоследния път.Бай Сорос и ко отдавна са пуснали чадър над ислямските групировки.
Другото,което е странно е мълчанието около това чие производство са ракетите използвани от Хамаз.Според слуховете били от помоща за Украйна.Дали са предпродадени или са отклонени също ще е интересно.
7.
информация от други източници
10.10.2023 01:08:56
0
8
Забележете, че Хал Търнър цитира в своите новини Библията:
✔️"БИБЛЕЙСКО ПРОРОЧЕСТВО- РЕАЛЕН ЖИВОТ: Нетаняху предупреждава, че ще „унищожи Дамаск, ако Хизбула влезе във война“
https://cutt.ly/iwmgg1hi
БЪЛГАРСКА БИБЛИЯ - СТАР ЗАВЕТ - Исая, ГЛАВА 17
1. Наложеното за Дамаск пророчество: - Ето, Дамаск не е вече град, А ще бъде грамада развалини.
https://www.wordproject.org/bibles/bg/23/17.htm
✔️"Дълговият часовник вече цитира стихове от Откровение!!"
https://cutt.ly/xwmgdYgC
Българска Библия ОТКРОВЕНИЕ ГЛАВА 1
https://www.wordproject.org/bibles/bg/66/1.htm
10 В Господния ден бях в изстъпление чрез Духа; и чух зад себе си силен глас като от тръба, който казваше:
11 Каквото виждаш напиши на книга, и прати го до седемте църкви: до Ефес, до Смирна, до Пергам, до Тиатир, до Сардис, до Филаделфия и до Лаодикия.
12 И обърнах се да видя Този {Гръцки: Гласът.}, Който ми проговори; и като се обърнах, видях седем златни светилника;
13 и всред светилниците видях Един, Който приличаше на Човешкия Син, облечен в дълга дреха и препасан около гърдите със златен пояс;
14 а главата и косата Му бяха бели като бяла вълна, като сняг, и очите Му, като огнен пламък;
15 и нозете Му приличаха на лъскава мед, като в пещ пречистена: а гласът Му беше като на много води;
16 и имаше в десницата Си седем звезди; и от устата му излизаше меч остър и от двете страни; и лицето Му светеше, както свети слънцето в силата си.
20 тайната на седемте звезди, които видя в десницата Ми, и седемте златни светилника. Седемте звезди са ангелите на седемте църкви; и седемте светилника са седемте църкви.
6.
информация от други източници
10.10.2023 01:07:16
3
7
Просто прочетете седмичния отчет на Бенджамин Фулфорд от понеделник 9 октомври 2023. Дори заглавието казва всичко:
"Култът към Ваал разглежда масовите жертви на евреи и палестинци като фатален опит за получаване на пари"
Абсолютно същото е мнението на Хенри Маков в неговите последни дневни новини за 8 и 9 октомври:
"Палестина и Западът са затворници на ZOG (ционисткото окупационно правителство)"
https://cutt.ly/UwmguH8l
"Psy Op в Газа е претекст за започване на Третата световна война?"
https://cutt.ly/9wmgufkN
Претекст Израел да атакува Иран?
https://cutt.ly/cwmguRdL
5.
Шокаристично погледната
09.10.2023 22:11:18
4
7
Едвя ли
Израел от години се опитва да УСКОРИ плана на равина Гершон за идването на Антихриста (ЛъжеМесията който да обедени всички хора и религии в 1) суднял на трон в ново построения Соломанов Храм III
За да се случи това джамията Ал Акса трябва да има ПОВОД да бъде атакувана и унищожена
III Соломонов Храм е построен 2017год и се намира в Сао Паоло Бразилия отщрит лично от Изпаелския премиер Бениамен Нетаняху и сборен състав ня Евангелистки,Йеховистки и Сектантски църкви на Ю.
Америка
4.
Коментар 2 бай хой
09.10.2023 21:55:28
4
19
Право в целта! Адмирации!
След като Израел е в хаос, протести и политическа криза от половин година, се случи това, което Натаняху и улра ционистите министри желаеха и призоваваха да се заграби десния бряг.
Натаняху, съден за корупция няколко пъти, дойде на власт за 5ти път и тръгна да слага ръка на върховния съд.
Като всеки корумпиран политик. Назначи за министри ултра ционисти и се започна хаоса. И съвсем случайно с цената на много жертви и страдания на обикновенните хора, сега ще стане това за което Натаняху и другите радикали мечтаеха и призоваваха.
3.
Attention!!!
09.10.2023 21:47:18
2
5
This is FALSE FLAG
2.
Бай хой
09.10.2023 21:25:32
4
32
Всичко е част от големия план! Нищо не са проспали, просто жертваха няколко хиляди човека, за да се разправят генерално със всички свои врагове.
Не случайно днес го нарекоха Израелския 11.09.
Този филм сме го гледали вече, да пускат следващия, че става банално
1.
Каква
09.10.2023 21:16:56
6
18
ти репутация на разузнавателните служби на Израел, тя се срина под земята....
Това да бъдат изстреляни 3700 ракети от една територия колкото София-град и никой да не забележи подготовката за това си е чиста проба слепота и некадърност...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Има бизнесмени от туризма, които плачат - ще фалират, защото нямат работници Сезонът на хотелиери и ресторантьори на път да се опропасти, твърди Веселин Халачев, председател на организацията „Обединени Бизнес Клубове” Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили
Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Съветски гаубици на Саддам Хюсеин ще спасяват Украйна Британска компания доставя в Украйна съветските самоходни оръдия “Гвоздика” и “Акация Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Тази статистика е шокираща - всеки четвърти в България е над 65 години, парите за пенсии... Близо половината от средствата за изплащане на пенсиите вече не идват от осигуровки, а от данъци 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен 100-километров разлом заплашва Югоизточна Турция със земетресение от 7-а степен Според учените по тази разломна линия от дълго време не са ставали земетресения и няма регистрирани данни за такива в миналото, но... Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Мъж със сериозни наранявания в спешното отделение:
- Женен ли сте?
- Не, блъсна ме кола!
Виц на деня Виц на деня Алкохолик играе в "Стани богат":
- Остана ви жокер 50 на 50, ще го използвате ли?
- Да, 50 мастика и 50 МЕНТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жените винаги имат по три възрасти: на която изглеждат, на която са в действителност и която им се приписва
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори