×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Антон Хекимян два пъти бил близо до брака, но защо така и не се ожени?


Антон Хекимян два пъти бил близо до брака, но защо така и не се ожени?
Антон Хекимян рядко може да бъде видян с жена
04 Октомври 2023, Сряда, 11:56 ч.
Автор: Флагман

Това провокира сериозни слухове

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Антон Хекимян, който е доскорошен шеф на новините в бТВ, няма жена до себе си. Това провокира сериозни слухове. Според вестник "Галерия" обаче Хекимян имал две много сериозни приятелки и на два пъти бил близо до брак.

Евентуалният бъдещ кмет на столицата извървява целия си професионален път само в частната телевизия. Започва като стажант още като студент е първи курс по журналистика в Софийския университет. През 2004 става репортер в сутрешния блок, а десет години по-късно започва де води съботно-неделния блок „Тази събота и неделя“.

И докато в професионален план жъне успехи, в любовта никак не му върви. Първоначално има връзка с журналистката от конкурентната Нова телевизия Василена Гръбчева. Запознават се през 2013 година на медиен конкурс в курорта Свети Влас. Влюбва се в нея от раз и след командировката продължават да си пишат и в София и така любовта им пламнала. Двамата дори планираха да се оженят и да имат три деца.

„Сватбата ни трябва да е уникална – от рано сутринта до рано на следващата сутрин. Аз определено искам голяма сватба, с много хора. Представям си ни дори в народни носии, като във „Време разделно“. Василена предпочита скромна церемония на брега на морето. За да няма недоволни сватбата трябва е поне три дни… Предупредил съм я, че искам поне три деца. А тя знае, че не се шегувам. Вече съм готов за баща“, признавал е Антон.

Но уви, с Василена се разделиха най-изненадващо, а тя побърза да се обвърже с д-р Асен Цеков, от когото роди момиченце в началото на 2020 година. През пятото вървяха слухове, че е на романтична ваканция по гръцките острови с тайнствена брюнетка, но коя е тя и дали е така, остава загадка.

Връзката му преди Василена е бурна и с драматична раздяла. Отношенията му с момичето продължават две години, но той бил болезнено ревнив.

„Не мога да скрия, че над година бях в състояние, в което сякаш нямах сърце. След това дори не си и помислях за връзка с друга жена. Имах само някакви мимолетни увлечения. Това беше изпепеляваща любов, макар че ми минаваха идеи за нещо по-дългосрочно и създаване на семейство с това момиче. Дори й бях подготвил изненада, от която тя така и не се впечатли. Направих транспарант за 14 февруари. Бях подготвил да го сложат срещу кооперацията, в която тя живее. Измислих си стихче, на което написах: „Само теб обичам!“. Беше тежка организация. Отидохме в шест сутринта в един дълбок сняг. Бях организирал работници, всичко. Ефектът беше „Е, сега защо го правиш това“. Изобщо не се впечатли. С нея тогава бяхме разделени и аз пак исках да се съберем и бях започнал да я гоня. Изобщо беше една безконечна борба, докато станем гаджета. После безконечна борба да се върне, която продължи дълго и много време по най-различни иачиини. Търпението ми се беше изчерпало. И в момента, в който приключи тази връзка, аз го приех много тежко, бях на дъното“, признава преди години Антон.

Иначе не крие, че е влюбчив, но никога не е имал паралелни връзки. А тестът, чрез който разбира дали наистина обича една жена, е да се замисли дали би й изневерил. Ако го допусне в мислите си, значи това не е жената за него.




12
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
12
Коментара по темата
12.
*********
07.10.2023 14:10:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
*********
07.10.2023 09:28:21
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
до 9 капитана
04.10.2023 17:17:24
1
4
ма мола ти се. Тук само ебачи в тоя сайт. Направо 45 санта и кат са събуди били 14 :) Така са чудиш как да се отървеш че редовно драскаш тук коментари - това сигурно понеже много секс правиш ахахаха
9.
Капитана
04.10.2023 16:31:52
0
2
От сериозен опит с жените мога да ви кажа, че щом повече от една бяга, значи пишока е маломерен и не върши работа!Язе имам 21 санта кересте и като ги запукам след това се чудя как да се отърва!Жена без хляб и вода може, без кур не!
8.
До 3
04.10.2023 15:35:43
2
1
нейния характер не го знам какъв е може и да е какъвто казваш. Ама да си толкова време без жена значи или не ставаш като характер или те влекът мъже
7.
Минаха години
04.10.2023 15:16:57
1
0
Във вестника, в края на една публикация пише, че Хекимчето и Банкята са интимни приятели...
6.
292
04.10.2023 14:39:20
1
3
Ако съвсем случайно стане кмет, ще го оженеят за някоя пенсионирана от "проститутки герб". Тъкмо ще му прави перде, че уж не е на другия бряг. Защото българските меки китки реват за гейски ценности, ама не обичат да си признават, че са техни. И като опция, ще го контролира изкъсо, да не би да вземе да си помисли, че наистина е независим.
5.
Н05ТА
04.10.2023 14:30:21
1
3
Кекимянчо си е дупчен билет 100%. Това дето пише за жените е парлама. Затова и го избраха за кандидат кмет. Да им е в ръчичките с компромати за ориентацията му. И да слушка.
4.
292
04.10.2023 14:22:31
0
5
Пляс, пляс ........., водно колело!
3.
Ззз
04.10.2023 12:29:42
0
7
№1,а нейният характер познат ли ти е?! Някои жени влизат във връзка,без да са чак толкова влюбени.Той е запален и нейната дистанцираност го активира още повече,старае се много,но уви!Мъжете обичат да завладяват,обаче е добре да усещат още в началото дали има леко безразличие ,което не е поза "правя се на труднодостъпна" ...
2.
Хахахах
04.10.2023 12:18:55
3
10
Защото ще се омъжва разпраната халка!
1.
ми то е ясно
04.10.2023 12:05:22
5
15
1 - или е мега кофти характер и ревнивец и е трудно търпим
2 - или е педал
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори