×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ПП „МОРЕ“ посочи своя отбор за Общинския съвет на Несебър


ПП „МОРЕ“ посочи своя отбор за Общинския съвет на Несебър
Кандидатите за общински съветници представиха впечатляваща стратегия за развитието на общината
02 Октомври 2023, Понеделник, 16:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Програмата на ПП МОРЕ предвижда конкретни ангажименти за всяко едно населено  място

Отборът на ПП „Местно Обединение за Разцвет и Единство“ – МОРЕ, е изграден от 21 силни играчи, представящи различни професионални сфери, които покриват целия спектър от специалисти, нужни за работа в Общинския съвет. Амбицията им е да сформират мнозинство в общинския съвет, чрез което да направят община Несебър по-добро и по-перспективно място за живот.

„Подбрали сме възмоажно най-добрите представители от различните професионални браншове на община Несебър. Това са хора доказали се и успели в своята сфера  – икономисти,  юристи, финансисти, лекари, строителни предприемачи, счетоводители, хора от сферата на туризма – хотелиери, ресторантьори, IT специалисти и др. Всички те са специалисти с доказан капацитет в различни области и със своя професионализъм могат да допринесат за по-доброто развитие на общината“, заяви водачът на листата Пейчо Колев.

Няма да ви заблуждаваме, че веднага ще разрешим проблемите. Те са трупани с десетилетия, невъзможно е да се изчистят бързо. Но можем да гарантираме, че крачка по крачка, ще започнем да изпълняваме нашите обещания, увериха кандидатите на ПП "МОРЕ" своите симпатизанти

„Имаме представители от всяко населено място: Несебър – Стар и Нов град,  Свети Влас, Обзор, Равда, Кошарица, Оризаре, Тънково, Гюльовца, Слънчев бряг. Така чрез нашите представители от различните населени места на общината ние ще усещаме пулса на обществено-икономическия живот и бързо ще можем да разрешаваме проблемите в полза на местното население“, допълни Пейчо Колев.

От представената програма на ПП МОРЕ стана ясно, че първостепенната задача на партията е да постигне по-ефективно управление на общината. Крайната цел е мащабните ресурси  на община Несебър, смятана за най-богатата в България, да се използват не само от шепа избраници, а да достигат до всички несебърски селища за тяхното благоустрояване.

„Сегашният модел на управление е неефективен, той устройва малцината управляващи общината и свързаните с тях хора. За да променим този модел ни е нужен  максимален брой общински съветници, затова влизаме в изборната битка с увереност за поредна победа“, допълни Пейчо Колев.

Те посочиха основните проблеми за жителите на общината: разбитите и опасни пътища, липсата на паркоместа през сезона, тежките проблеми на всяко едно селище с ВиК инфраструктурата, неефективното управление на туристическия сектор, липсата на работни места през зимата, проблемите в здравеопазването и образованието, Нуждата от озеленяване и осветление, липсата на детски и спортни площадки и т.н.

Кандидатите за общински съветници представиха пред многобройните си симпатизанти детайлна стратегия за развитието на общината. Програмата на ПП МОРЕ предвижда конкретни ангажименти за всяко едно населено  място.

Впечатли представената стратегия за  Стария Несебър, която съхранява уникалния облик на древния град под закрилата на ЮНЕСКО и в същото време защитава интересите на неговите жители. „Стремежът за запазването на старинният облик на града не трябва да влиза в противоречие с интересите на неговите местни жители, необходимо е тези две неща да се балансират“, изтъкнаха кандидатите за съветници от МОРЕ.

Програмата за Несебър – Нов град, както и за кв. „Черно море“ предвижда Спешни мерки в сферата на здравеопазването, Оптимизиране на уличното движение, което блокира по време на сезона, Изграждане на буферни и  многоетажни паркинги,  Създаване на нови детски и спортни площадки, Озеленяване,  Рехабилитация на пешеходната алея и изграждане на велоалея между Нов град и кв. „Черно море“, Изграждане на нови тротоари, Подобряване на инфраструктурата в кварталите на Несебър - по-добри улици, нови паркове, тротоари, Изграждане на лятно кино.

Присъстващите гости от Слънчев бряг получиха уверения, че ако ПП МОРЕ  участва в управляващото общинско мнозинство, то максимално бързо ще стартират процедурите за рехабилитация на ул. „Първа“, Изграждане на кръгово кръстовище до КПП на главен път Бургас – Варна, Разширение на пътя до вилна зона „Зора“ (до бившия санаториум), Изграждане на втора успоредна улица в комплекса, Ремонт на съществуващите и изграждане на нови улици, тротоари в Слънчев бряг Запад, Озеленяване в пространствата между сградите, Създаване на трудова заетост и през зимния сезон чрез европроекти, Ремонт на поликлиниката, Поставяне на нови осветителни тела, ремонт на старите, Оптимизиране на  сметосъбирането, закупуване на нови контейнери за боклук, както и поставянето им на подходящи места и др.

Кандидатите за съветници от Равда поеха ангажимент за Поставяне на настилка и осветление на новите улици между Равда и Несебър, Проектиране и изграждане на улиците „Резвая“, „Камчия“, „Марица“, „Осъм“, „Огоста“, „Янтра“, „Велека“, „Ривиера“, „Кипарис“, Преасфалтиране на улиците и на подхода Равда – Ахелой, Решаване на проблема с липсата на паркоместа – буферен паркинг, Подмяна на главния захранващ водопровод  на Равда, Проектиране и изграждане на нови лодкостоянки и пристанищни съоръжения, Проектиране и началото на изграждане на тенис корт, баскетболно и волейболно игрище на стадиона в Равда, Подмяна на амортизирана канализация, Осигуряване на дежурни лекари и на дежурна аптека.

Ангажиментите за Свети Влас съвпаднаха с проблемите на града: Довършване на започнатите пътни ремонти, Преасфалтиране на улици в града, Изграждане на повече пешеходни зони,  Строителство на нови детски и спортни площадки, ремонт и по-добра поддръжка на старите, Създаване на трудова заетост и през зимния сезон чрез европроекти, Засилена реклама на уникалната природа и климат в Свети Влас в национални и чужди медии,  Изграждане на буферни паркинги, създаване на нови паркоместа,  Цялостно изграждане на инфраструктура в кв. „Инцараки“ и т.н.

В програмата на МОРЕ стана ясно, че проблемите на четирите села – Оризаре, Гюльовца, Кошарица и Тънково са близки, заради това и поетите обещания към техните жители са идентични: Ремонт на улиците, настилките, и ВиК мрежата. Оптимизиране на съществуващите тротоари, изграждане на нови, Подобряване на чистотата - поставяне на нови контейнери и два-три пъти седмично събиране на боклука, Изграждане на детски и спортни площадки, Създаване на нови работни места през зимата, Нови осветителни тела по всички улици на селото и ремонт на старите, Въвеждане на всекидневни здравни грижи – назначаване на медицински специалист, Организиране на безплатни прегледи от лекари специалисти в различни области, Определяне на ден за детски консултации от педиатър, Помощи за първокласници, помощи за деца с един родител, помощи при инциденти, Възстановяване на фитнес залата в културния дом, Изграждане на величаели, Поставяне на банкомат в сградата на кметството, Подкрепа за земеделските производители, чрез отреждане на ПУП за селскостопански дейности.

 Ангажиментите на МОРЕ за Обзор предвиждат разрешаване на ключовите проблеми по инфраструктурата – Спешни ремонти на пътищата до другите населени места в общината и особено до Приселци, Раковсково и Паницово,  Преасфалтиране на улиците в града, ремонт на старите и изграждане на нови тротоари, довършване на вече започнати ремонти в градската инфраструктура, Обезопасяване на централния път в града за Варна с повече пешеходни и осветени пътеки, Строителство на нови паркинги, Подобряване качеството на здравеопазването – повече дежурни лекари и аптеки, привличане на квалифицирани медицински специалисти, за да не се налага пътуване до областни центрове, Осигуряване на нови работни места през зимата – особено за младите хора, чрез програми за работна заетост.

Накрая кандидатите за съветници увериха симпатизантите си: „Няма да ви заблуждаваме, че веднага ще разрешим проблемите. Те са трупани с десетилетия, невъзможно е да се изчистят бързо. Но можем да гарантираме, че крачка по крачка, ще започнем да изпълняваме нашите обещания“.

 

Кандидати за общински съветници на ПП МОРЕ

 

Пейчо Колев – 101

Димитър Транов – 102

Виктор Паскалев – 103

Неделин Янков – 104

Кирил Янков – 105

Радост Кондова – 106

Павел Недялков – 107

Демир Петров – 108

Златина Белчева – 109

Венета Танева-Кючукова – 110

Митка Попова – 111

Галина Славова – 112

Петьо Пеев – 113

Милена Трошанова – 114

Исмаил Хазим – 115

Павел Павлов – 116

Жельо Димитров – 117

Петър Чавдаров – 118

Георги Митев – 119

Веселин Налбантов -  120

Николай Станчев -121

 

 
Този поп певец се ошишка
Този поп певец се ошишка 16/06/2024, Неделя 19:20 1
От 8 години не е спал с мъж
От 8 години не е спал с мъж 16/06/2024, Неделя 19:00 2
България Всички новини
Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Прикован съм на легло, споделя Димитър Стайков, когото всички познават като Ростислав от „Вчера“ и заради него „Клетва“ на Кирил Маричков се превърна в хит Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Изградил е необичайно селище в Неофит Рилски, наподобяващо на мормонска секта  Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект ЕС с неговите политика в момента е заплаха за европейската цивилизация, заяви лидерът на "Възраждане" Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Радев сега излезе на кастинг, защото демонстрира божествени тела, подчертава Росен Йорданов  Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Детето е настанено в болница Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Пробвала съм наркотици, когато съм ходила на партита, но никога не съм застрашавала живота на друг човек, признава певицата  Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Гатьо разкрива, че се е виждал като победител в Кухнята на ада, но е категоричен, че след като Алекс Гърдева е спечелила първото място, значи е достойна за него Този поп певец се ошишка Този поп певец се ошишка Неотдавна Костадинов разкри, че с жена му стягат къща край София Познават ли бургазлии депутатите си Познават ли бургазлии депутатите си Вижте какво показа социалният експеримент на Флагман.бг От 8 години не е спал с мъж От 8 години не е спал с мъж Наско Месечков е останал само "на жени"
Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ Трудно е да се знае точно кога ще се случи, но със сигурност, ако сравните това с други зони на субдукция, е доста късно, алармира учен Ужас, тази певица остава без нос Ужас, тази певица остава без нос Певицата не е споделяла да се е подлагала отново на ринопластика в скоро време, макар преди 3 години да се показа в компанията на турски хирург Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Припомняме, че Борис се изнесе преди 2 години и половина от жилището на майка си и не желае да общува с нея по никакъв повод Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори