×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ представи кандидатите си за съветници, ще се борят за каузата "Бургас"


ГЕРБ представи кандидатите си за съветници, ще се борят за каузата "Бургас"
Кандидатите от листата дадоха заявка да подкрепят кандидата за кмет Димитър Николов и след 4 години Бургас да е напълно променен за по-добро
30 Септември 2023, Събота, 13:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, Снимки: Авторът

Кандидатът за кмет Димитър Николов е подготвил впечатляваща стратегия развитието на общината, ще я представи до дни 

ГЕРБ откри кампанията си за местните избори в Бургас. На събитието присъстваха 51-те кандидати за общински съветници от листата на партията за морския град, а гости бяха кандидатът за кмет от ГЕРБ Димитър Николов, общинският координатор и народен представител Андрей Рунчев, депутатите Галя Желязкова и Любен Дилов-син, зам.-областният управител Владимир Крумов и други.

Във вътрешната градина на обновения в последния мандат на Николов и местния парламент Културен дом „НХК”, кандидатите за общински съветници дадоха мощна заявка, че ще работят за благото на града в следващите 4 години и надграждат вече постигнатото.

„Познавам всеки един от тези хора и съм убеден, че активно ще работят за развитието и успеха на Бургас. В следващите 4 години ще инвестираме в младите - те са бъдещето, те ще носят развитието, ще пазят духа на града, но и ще уважават неговите традиции. Вярвам в тяхната амбиция и че заедно, със сърце и душа, ще се борят за каузата, наречена „Бургас”, каза кандидатът за кмет от ГЕРБ Димитър Николов.

В следващите 4 години ще инвестираме в младите - те са бъдещето, те ще носят развитието, ще пазят духа на града, но и ще уважават неговите традиции, каза Димитър Николов

Водачът на листата на ГЕРБ - проф. Севдалина Турманова, която бе председател на Общинския съвет в мандат 2019-2023 г., заяви, че през изминалите 4 години отборът на ГЕРБ е доказал, че може да работи заедно, с увереност и мъдрост.

„Резултатите от това са видими за всички. Смея да твърдя, че изпълнихме напълно управленската програма на Димитър Николов и я надградихме с нови проекти. Изискванията на гражданите към нас стават все по-големи и с право. Защото ние можем да работим за тях, можем да носим отговорност и ще продължим да го правим”, каза от сцената в НХК проф. Турманова.

Ние можем да работим за гражданите, можем да носим отговорност и ще продължим да го правим, заяви водачът на листата на ГЕРБ проф. Севдалина Турманова

Новото попълнение в листата на ГЕРБ, който е на четвърто място - опитният юрист и бивш председател на РИК-Бургас адв. Михаил Хаджиянев, не скри вълнението си от това, че е част от екипа. Той даде обещание пред бургазлии, че ще вложи всичките си знания и умения, цялата си страст и енергия за това градът да се развива напред.

„Ще го направя, не защото ми е навик, когато играя в отбор, да искам отборът да е най-добрият, а защото с цялото си сърце, с опита и разума си съм убеден, че най-добрият стопанин за Бургас в следващите 4 години е именно Димитър Николов. И съм сигурен, че екипът, който стои днес пред вас, ще преведе любимия Бургас през всички препятствия и ще го направи №1 в страната”, заяви адв. Хаджиянев.

Новото лице в листата на ГЕРБ - адв. Михаил Хаджиянев, който е юрист с богат опит, даде обет, заяви, че е убеден с цялото си сърце, че най-добрият стопанин на Бургас за следващите 4 години е Димитър Николов

Вторият в листата - друг опитен юрист и син на може би най-известния бургаски художник-маринист - Иво Баев, използва интересна метафора, за да опише бъдещето на родния си град. Той цитира стиховете на Христо Фотев „Този влак за Бургас е тъй бавен”, за да разкрие, че Бургас има особена притегателна сила и всеки, който поне малко е свързан с него, бърза да се върне тук.

„Но аз искам да говоря за един друг влак, наречен „Бургас”. Той става все по-бърз, все по-мощен и все по-привлекателен. Защото се управлява от един много умел машинист, който днес е сред нас. В следващите 4 години ние ще сме зад него - силен екип, който ще поддържа влака „Бургас”, защото той не може да функционира без една особена група хора, наречена „Общински съвет”. Тя ще подкрепя насоките за просперитета на града, но ще бъде и коректив, ако се отклони в грешна посока”, каза Иво Баев.

Адв. Иво Баев, който е втори в листата на ГЕРБ цитира поета: „Този град изгражда моя глас, а нашият глас е глас за Бургас”

Той подчерта, че отборът на ГЕРБ отново ще бъде водещ, защото целите му са „влакът” на Бургас да става все по-бърз, все по-привлекателен, да минава край все повече детски градини, училища и болници, и да привлича все повече млади хора, които да градят семейства тук, да раждат своите деца, да ги възпитават, отглеждат. „Искаме да направим така, че думите на поета да се повторят в реалността: „Този град изгражда моя глас, а нашият глас е глас за Бургас”, заключи Баев.

Общинският координатор и народен представител Андрей Рунчев пък пожела целенасочена, активна и позитивна кампания на колегите си. Той изрази убедеността си, че ГЕРБ отново ще са първа политическа сила и че със събрания силен отбор от кандидати за общински съветници, ще даде максимума от усилията си за бъдещето на Бургас.

Общинският координатор на ГЕРБ изрази увереността си, че отново ГЕРБ ще има мнозинство в местния парламент - за успешното развитие на града и региона

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Димитър Николов, който управлява града в последните 16 години пък заяви, че в идните седмици ще представи своята програма за бъдещето на Бургас. Той загатна, че идеите са толкова интересни, че с отбора на ГЕРБ само след 4 години градът ще бъде наистина различен.

Ето ги и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ:

 






Флагман.БГ Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор 21/10/2024, Понеделник 22:00 3
Милиони жени ѝ завиждат
Милиони жени ѝ завиждат 21/10/2024, Понеделник 21:21 1
Флагман.БГ Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано 21/10/2024, Понеделник 20:04 2
Три години без Владимир Каролев
Три години без Владимир Каролев 21/10/2024, Понеделник 19:00 1
България Всички новини
Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор Вижте кои са те  За кого гласуват ромите За кого гласуват ромите По 50 лв. на човек и по две кебапчета - това можеш да го вкусиш и пипнеш Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Саша живее в Бургас, опитва се да говори български език, не й се получава, но пък дава оценка на нашите мъже Направете си портокалопита, ето как Направете си портокалопита, ето как Традиционен гръцки сладкиш Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Много от отлежалите и качествени ромове с такъв етикет сега са в ръцете на колекционери, които ще вдигнат рязко цените им България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона, проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа Според статистиките този вреден навик може да бъде опасен Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Актрисата засенчи всички останали на премиера на филм Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Вижте как изглеждат метне банкнотите 
Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон"
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори