×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Боксьор Ибрахим Аяда е бил прострелян от неизвестни лица в Берлин
  • Руските военни са пресекли три опита за ротация на ВСУ в Южнодонецкото направление
  • Американски изтребител F-16 се разби в Жълто море
  • 50 пожара и един загинал в страната за денонощие
  • Чистка в руската армия, Путин арестува генерали заради нечуваните загуби в Украйна
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Тодор Байчев с революционна програма за развитието на Карнобат


Кандидатът за кмет Тодор Байчев с революционна програма за развитието на Карнобат
Тодор Байчев с конкретни предложения как да реформира общината и да реши проблеми, които са отлагани с години
28 Септември 2023, Четвъртък, 18:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Авторът

Кандидатът на БСП е категоричен, че не отрича постигнатото и на първо място ще заложи на приемственост

БСП се готви за победа в Карнобат, след като извади най-силния си коз за изборите на 29-и октомври. От „Позитано 20” са убедени в изключителните качества, експертност и харизма на Тодор Байчев, който е и най-ярката политическа фигура на социалистите в региона. 

Сега кандидатът за кмет повежда към победа отбора на БСП с революционна програма за развитието на общината. В листата на червените участват млади хора, готови да работят за развитието на родния си град.

Тодор Байчев е опитен юрист със сериозен стаж и в политиката. Той е на 50 години, семеен, с две деца. Изкачил е няколко важни стъпала в политиката – от народен представител до експертното ниво на парламентарен съветник в Министерството на земеделието, храните и горите. Очаква се неговата кандидатура да бъде подкрепена от политически субекти от широк спектър. През годините показа, че е човек на когото може да се има доверие. Заради това и поддръжниците му нямат никакво съмнение, че ще изпълни амбициозната си програма за управление на община Карнобат. 

Силният кандидат за кмет на БСП Тодор Байчев превзема Карнобат с отбор от млади и нахъсани нови лица

Кандидатът на БСП изброи проблемите, които са най-големите язви за Карнобат, и ще залегнат в неговата предизборна платформа.

Флагман.бг публикува част от приоритетите, по които Байчев ще работи от ден 1, ако стане кмет на общината.

Кандидатът на БСП е категоричен, че на първо място ще заложи на приемственост. „Нищо от постигнатото не го отричам, напротив, добре дошло е за града, но вече трябва да надграждаме и общината да поеме в нова посока", подчерта той.

Според него, е крайно време за подкрепа за инвеститорите, най-вече тези, които разкриват производство, заедно със съпътстващи отрасли като транспорт и търговия. Съсредоточаването в соларни паркове води до скъпа инвестиция и разкриване на малко на брой нискоквалифицирани работни места, коментира Байчев.

Ако Тодор Байчев стане кмет на Карнобат, ще предложи да се поддържат нивата на местните данъци и такси под средните за страната, за да бъде съобразено с доходите на жителите.

„Нужно е да се обърне внимание и засили повишаването на неданъчните приходи в бюджета на Oбщината, базирани на собствените ресурси, което ще позволи по-високи постъпления при приемливи данъчни ставки за населението и за бизнеса. Това  автоматично  ни  води до по-нататъшно подобряване на управлението на ползване на общинските земи и гори. Целта ни е повишаване на приходите от тях с поне 20% и тези пари да се връщат отново при хората под формата на социални дейности“, предлага кандидатът за кмет от БСП.

По темата екология Байчев също има своята визия. „Модерно стана да сме екологично настроени, но искам да сме такива и в действителност. Предвиждаме въвеждане в експлоатация на две зарядни станции за електромобили/таксита/ и такива за общински превоз. От това веднага възниква проблемът с подобряване на инфраструктурата към малките населените места и в индустриалните зони“, каза той.

Сред приоритетите на Тодор Байчев е да се развие  партньорството с културните институции за постигане на високо качество на културните продукти.

 Необходима е и агресивна реклама и превръщане на крепостта „Маркели“ в туристическа атракция, смята кандидатът на БСП. В неговата платформа влиза развитие на събитийния туризъм чрез събития, които Общината организира. В това отношение не сме точка, а направо дупка в туристическите дестинации на страната и имаме много да наваксваме, коментира Тодор Байчев.

В общината има проблем, който чака решение десетки години и смятам да го разрешим – да се започне  системна работа за придобиването на законни жилища от гражданите, живеещи в незаконни жилища, коментира Тодор Байчев.

 „От  една  страна  администрацията  си  затваря  очите пред незаконни строежи, от друга  страна тези наши съграждани не могат да имат партиди за ток и вода, защото нямат документ за собственост и всичко се върти в омагьосан кръг“, каза кандидатът за кмет от БСП.  

За селата и безопасността на хората и тяхното имущество в програмата на Тодор Байчев се предвижда  въвеждане на видеонаблюдение  и  осигуряване  на двупосочен  транспорт  от  всяко населено място до общинския център два пъти седмично.

Крайно време е да се започне реконструкция на централните части на селата, коментира Байчев и допълни, че екипът му ще изготви проекти според спецификата и нуждите на всяко от малките населени места.

Друг проблем, който е залегнал в предизборната програма на Тодор Байчев, е водоснабдяването.

„Не  е нормално през лятото на 2023 г. да нямаш вода за пиене и хигиенни нужди и да очакваш, че някой ще се върне да живее на село при такива условия. Наясно съм, че очакванията са от нас са много повече, но се опитваме да дадем  отговор на проблемите, които непрекъснато констатираме при  срещите си с хората. Опитът ни в местната власт показва, че доброто управление е базирано на разумен баланс в политиките и извеждането като приоритет на тези от тях, които могат да дадат тласък в развитието на общината“, категоричен е кандидатът за кмет на Карнобат от БСП Тодор Байчев.
Флагман.БГ Тя беше звезда, но днес крета с 3 лева на ден Тя беше звезда, но днес крета с 3 лева на ден 11/12/2023, Понеделник 10:20 0
Флагман.БГ Засича ли вече Тол системата средна скорост… Засича ли вече Тол системата средна скорост… 11/12/2023, Понеделник 10:00 2
Затягат контрола върху банките
Затягат контрола върху банките 11/12/2023, Понеделник 09:00 0
Протест в "Мини Марица-изток"
Протест в "Мини Марица-изток" 11/12/2023, Понеделник 08:40 0
България Всички новини
Бойко Борисов смени ръководството на ГЕРБ в София, поема на ръчно управление партийните структури Бойко Борисов смени ръководството на ГЕРБ в София, поема на ръчно управление партийните структури Борисов е твърдо решен да демонстрира силата на партията си в столицата с нови лица от Младежи ГЕРБ Той е бивш вицепремиер, тежеше поне 150 кг, а днес си е направо като модел Той е бивш вицепремиер, тежеше поне 150 кг, а днес си е направо като модел Излизането от властта на Каракачанов му е повлияло добре Само Господ знае дали ще се оженя, обяви българският Франк Синатра Само Господ знае дали ще се оженя, обяви българският Франк Синатра Цялата му следваща година вече е програмирана Кой стилист се изгаври с тази звезда и я направи на клоун за РД-то й Кой стилист се изгаври с тази звезда и я направи на клоун за РД-то й Ромският славей втрещи с размазан грим и си показа шкембето Кръпките в Конституцията без ефект? Парламентът губи легитимност, ако партии си правят сами изборите Кръпките в Конституцията без ефект? Парламентът губи легитимност, ако партии си правят сами изборите Вотът е брокерска работа при нас и ако няма рефер като президента, ще падне съвсем избирателната активност, каза политологът Мария Пиргова Бойко Борисов събира днес елита на ГЕРБ, за да съобщи революционни промени, сменя част от лидерите Бойко Борисов събира днес елита на ГЕРБ, за да съобщи революционни промени, сменя част от лидерите Най-голямо е разочарованието в София, където партията се провали  ОДМВР-Бургас е отнела близо 200 коли на пияни или дрогирани водачи за 4 месеца ОДМВР-Бургас е отнела близо 200 коли на пияни или дрогирани водачи за 4 месеца 192 моторни превозни средства  - леки автомобили и мотоциклети, шофирани при липсата на шумозаглушители или с неизправни такива, са спрени от движение за периода от първи септември до момента Най-хубавите подаръци са в TRIA CITY CENTRE (СНИМКИ) Най-хубавите подаръци са в TRIA CITY CENTRE (СНИМКИ) Шопингът преди големия празник винаги е свързан с много положителни емоции и е любима традиция на малки и големи Тя беше звезда, но днес крета с 3 лева на ден Тя беше звезда, но днес крета с 3 лева на ден Мими Николова попада в графата с най-бедните пенсионери в България, които не са успели да получат пенсия за стаж поради неизрядни документи Засича ли вече Тол системата средна скорост… Засича ли вече Тол системата средна скорост… За успешното внедряване на системата за секционен контрол на средната скорост са необходими и изменения в законодателството, казва директорът на Националното тол управление
Затягат контрола върху банките Затягат контрола върху банките Целта на регулаторните органи в САЩ е да бъдат предотвратени повече банкови фалити Атракция в Будапеша с голите Дядо Коледа Атракция в Будапеша с голите Дядо Коледа Десетки се включиха в традиционното бягане  Зеленски отива в САЩ, Джо Байдън го вика в Белия дом Зеленски отива в САЩ, Джо Байдън го вика в Белия дом Двамата ще обсъдят утре спешните нужди на Украйна Външните министри на ЕС се срещат с Дмитро Кулеба, ще умуват за финансирането на "Хамас" Външните министри на ЕС се срещат с Дмитро Кулеба, ще умуват за финансирането на "Хамас" Ще обсъдят и план за ограничаване на възможностите за влизане в ЕС на израелски заселници, отговорни за насилието на Западния бряг Два влака се сблъскаха в Италия, 17 ранени Два влака се сблъскаха в Италия, 17 ранени Композициите се движели по маршрута между градовете Фаенца и Форли Австрия ще разясни позицията си за България и Румъния за "Въздушен Шенген" Австрия ще разясни позицията си за България и Румъния за "Въздушен Шенген" Герхард Карнер е поставил няколко условия Задава се сняг и още студ, синоптиците обявиха кога Задава се сняг и още студ, синоптиците обявиха кога Очаква се усложняване на зимната обстановка Откриха тяло на новородено бебе пред сграда в Англия Откриха тяло на новородено бебе пред сграда в Англия Арестувани са двама мъже и една жена по случая Руски лекари с призив до Путин Навални да бъде лекуван Руски лекари с призив до Путин Навални да бъде лекуван Над 100 лекари се подписаха в отворено писмо до руския президент Мъск обяви, че възстановява профила на конспиративния теоретик Алекс Джоунс в „Екс“ Мъск обяви, че възстановява профила на конспиративния теоретик Алекс Джоунс в „Екс“ Откакто Мъск пое контрол върху платформата, бяха възстановени премахнати профили, включително този на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп
Бойко НОЕВ, бивш министър Бойко НОЕВ, бивш министър Ако днес Путин натисне копчето, много скоро в България ще има икономическа, а оттам и политическа криза Виц на деня Виц на деня Един рибар си стоял в жегата на брега на язовира и си ловял риба. По едно време се показала златната рибка и казала: - Пич, ще ти изпълня три желания, ако си извадиш краката от водата... Виц на деня Виц на деня Мутра купил кило банани, прибрал се в къщи и решил да се изфука пред жена, че знае английски. Подал бананите и кaзал: - Фор ю! - Фор ми? - зарадвала се жена му. - Не фурми ма, банани! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мъдрият мъж никога не спори с жена си; просто я изчаква да започне да си противоречи сама
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори